pytanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: pytanie

Witam. Pytanie do Kobiet. Znalazłem przypadkiem u mojej partnerki list miłosny pisany do niej przed dwoma laty przez jednego z jej kolegów, z którym utrzymuje kontakt. Czy to normalne, że trzyma ona coś takiego będąc ze mną,  czy może jednak jest coś na rzeczy? Trzymacie takie rzeczy w tajemnicy przed swoimi facetami? Proszę tylko o szczere odpowiedzi. Dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie

Moja Ex trzymała, tyle że te do niej pisane były 20 lat temu.

3

Ja trzymam, bo mi dobrze robią na ego:P
nie tyle co w tajemnicy przed obecnym facetem, co raczej nie widzę potrzeby, żeby go o takich rzeczach informować.
Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała.

4

Ja też trzymam sprzed 10 lat, z autorką mnie nic nir łączy, dawno do niej nic nie czuje, ale takie piękne słowa o mnie itd. że nie miałem serca go wyrzucić mimo kilku przeprowadzek w trakcie.

5

Jakby trzymala go w tajemniecy, to bys go nie znalazl.
Wyluzuj.

6 Ostatnio edytowany przez anicorek87 (2016-12-07 10:21:59)

Też przez lata trzymałam ogromną walentynkę zrobioną przez  byłego  z bristolu . Przemieszczała się ze mną z mieszkania na mieszkanie i mojemu narzeczonemu to nie przeszkadzało. Nie dało się jej nie zauważyć bo pół ściany zajmowała.W końcu kupiliśmy dom i właśnie się zastanawiam gdzie ona może być bo chyba mi się zawieruszyła smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024