Jak to rozegrać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak to rozegrać

Witam, potrzebuje rady od Was smile  otóż będąc na imprezie tańczyłem z pewną dziewczyną, świetnie się bawiliśmy a gdy ona musiała już iśc dopytała mnie o imię, następnego dnia dodała mnie na fb i napisała do mnie że mnie znalazła po czym oczywiście rozmowa się rozkręciła i od tego czasu piszę do niej bo po prostu dziewczyna mnie zainteresowała, sama chętnie odpowiada na moje wiadomości, żartuje itp, piszę do niej co dwa dni i zawsze w godzinach wieczornych i rozmowa zwykle kończy się dosyć późno.  Sama myśl że ta dziewczyna napisała do mnie pierwsza  podpowiada mi że chyba w jakiś sposób jest mną zainteresowana ale chyba czeka na mój ruch, jako że jestem nieśmiały to nie chciałem jej od razu pisać o tym co myślę i proponować spotkanie, dlatego chciałem trochę z nią popisać, minął tydzień odkąd się poznaliśmy i dochodzę do wniosku że chyba trzeba się przełamać i napisać tylko nie wiem jak to zrobić, czy najpierw jej coś napisać w stylu że ją polubiłem i proponować spotkanie czy tak  po prostu zapytac czy zechciała by ze mną gdzieś wyjsc...  również nie wiem jak się zachować jeśli ona odmówi, co jej napisać, mam małe doswiadczenie więc jest to trudna sytacja dla mnie a sama dziewczyna bardzo mnie zainteresowała, proszę o jakieś wskazówki smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to rozegrać

Jak jesteście dorośli to wprost -> "Chciałabyś pójść na randkę?"
Jak młodsi jesteście to się nie znam na młodych kobietach tfu dziewczynach.
Jak sama się interesuje to nie odmówi.

3 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-12-05 10:42:20)

Odp: Jak to rozegrać
Romekk92 napisał/a:

Jak jesteście dorośli to wprost -> "Chciałabyś pójść na randkę?"
Jak młodsi jesteście to się nie znam na młodych kobietach tfu dziewczynach.
Jak sama się interesuje to nie odmówi.

Absolutnie tak nie rob.Nie proponuj randki.Bo dziewczyna moze sie wystraszyc.Randka to za mocne slowo.Znaczy,ze wasza ewentualna relacja ma miec charakter damsko - meski - mozesz szukasz dziewczyny do zwiazku, do seksu.
  Nie lepiej zachowac sie naturalnie i powiedziec, ze dobrze Ci sie z nia rozmawia i wolalbys to zrobic na zywo ?
Ma to byc spotkanie przyjacielskie, kumpelskie, a nie zadna randka.
Jesli sie kogos pozna na portalu randkowym, to co innego.Wiadomo, jaki jest cel takich spotkan.
A jak odmowi ? Zalezy od tego, czy nie chce, czy nie moze.Jak nie moze, to pozniej sie umawiacie, jak bedzie mogla.
A jak nie chce ? Musisz to wziac na klate.Powiedz, ze trudno, przykro ci.Przeciez nie bedziesz wariowal.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024