Mężczyźni poznani przez internet. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni poznani przez internet.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Mężczyźni poznani przez internet.

Cześć. Jak wyglądały Wasze pierwsze randki z facetami poznanymi przez Internet? Kiedy wiedziałyście, że coś z tego będzie? Kiedy pojawił się pierwszy pocałunek? Czy zaczynałyście od przyjaźni? Ostatnio właśnie poznałam chłopaka, mieliśmy za sobą kilka spotkań. Jest obustronny kontakt między spotkaniami. Są pocałunki w policzek na powitanie i pożegnanie, głębokie spojrzenia w oczy, jakiś przypadkowy dotyk, ale jeszcze nie pocałował mnie w usta. Właśnie nie wiem dokąd to zmierza...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyźni poznani przez internet.

Mam za sobą kilka takich smile Jak miało czegoś nie być to od razu było to widać... czułam to. Natomiast jak było coś to też zaczynało się tak jak u Ciebie czyli tak delikatnie:) Chociaż raz mialam przypadek ze kiedy poszlam na spotkanie powiedzialam sobie w myslach ze ooo nieee, nie moj typ jednak, masakra heeh ale tak mnie przyciagnal charakterem ze nagle spodobal mi sie wink A ile razy widzieliscie sie juz??

3

Mój mąż jest z internetu wink
Może się wstydzi Cię pocałować?

4

Widzieliśmy się 5 razy. Jak to wyglądało u Ciebie Małpa69? Kiedy zaczęło się coś dziać?

5

U mnie to była skomplikowana sytuacja, chciałam pozostać na przyjaźni, byłam z kimś innym, a mojego małżonka próbowałam odstraszyć na wszelkie sposoby. U nas to w ogóle szybko poszło ze wszystkim ze ślubem też.

6

A jak ja poznałem kobietę, okłamała mnie kilka razy. Ale najgorsze wyszło, że zapomniała powiedzieć, że była mężatką...wszak mąż ją porzucił, ale jednak. Sytuacja była zagmatwana, skomplikowana... Chciała, bym jej zaufał. Starałem się. Jako tako się udało. Ale ona najwidoczniej wciąż kochała swego męża, wbrew wszystkiemu...
Jednak zakochałem się w niej.... bez wzajemności.

7

Ja poznałam faceta z którym się kolegujemy przez rok. Też mieliśmy za sobą kilkanascie spotkań, codzienne gadanie przez fb, drogie przezenty urodzinowe i prezenty na święta. Są pocałunki na powitanie i pożegnanie w policzek, długie spojrzenia w oczy itp. Dwziwna relacja - ani związek ani koleżeństwo sad

8

Ja poznalam mezczyzne przez internet w tej chwili juz 4 miesiac odkad mieszkamy razem....czas pokaze co z tego wyjdzie:-)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni poznani przez internet.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024