Co zrobić w tej sytuacji... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w tej sytuacji...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Co zrobić w tej sytuacji...

Witam.  Ostatnio na imprezie poznałem dziewczyne,  od początku bardzo dobrze się bawiliśmy,  prawie całą noc przetanczylismy,  pod koniec powiedziała że musi już iść i dopytala mnie jeszcze raz o imię a następnie się pożegnaliśmy,  następnego dnia otrzymałem od niej zaproszenie na "fejsie"  więc przyjąłem ale nic nie pisałem.  Po kilku godzinach dostałem od niej wiadomość i pisaliśmy dobre kilka godzin ze sobą,,  następnego dnia to ja pierwszy napisałem,  rozmowa do późnych godzin, wczoraj postanowiłem że nie napisze do niej nie wiem czy dobrze zrobiłem ale myślę że takie codzienne pisanie trochę ją wyatraszy..   Bardzo chciałbym ją poznać bliżej więc co powinienem zrobić czy pisać dalej,  próbować dowiedzieć się od niej więcej informacji czy po prostu zaproponować spotkanie tylko jeśli odmówi to dać sobie spokój czy też poczekać,  dać jej czas. ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić w tej sytuacji...

Rób na odwrót niż teraz, a jak wpadniesz na jakiś pomysłlepszy to najlepiej też zrób na odwrót.
Powinno pomóc
Pozdrawiam

3

Odp: Co zrobić w tej sytuacji...

Potraktuj to na luzie. Jeśli ona w jakikolwiek sposób jest Tobą zainteresowana, to Ty daj jej znać, że jesteś jeszcze bardziej zainteresowany. Jak ona to odwzajemni, to spotkanie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w tej sytuacji...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024