Związek z babiarzem. Jest sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek z babiarzem. Jest sens?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Związek z babiarzem. Jest sens?

Cześć Dziewczyny.

Jestem w związku od 7 miesięcy z 28latkiem. Na początku chyba pewnych rzeczy nie widziałam albo i nie chciałam widzieć.
Mój facet jest chyba takim typowym babiarzem a mi wmawia, że przesadzam, bo nic złego nie robi. Ma kilka koleżanek z którymi utrzymuje jakiś tam sporadyczny kontakt i to mi aż tak bardzo nie przeszkadza.
Przeszkadza mi to jak zachowuje się gdy w pobliżu są jakieś inne kobiety. Czy to sklep, restauracja czy pub bardzo często do nich zagaduje jakieś głupoty.
Jak mu zwracam uwagę to mówi, że się czepiam i przesadzam, bo on jest kontaktowym człowiekiem i po prostu chce być miły. Wydaje mi się, że robi to z automatu i te jego uśmieszki. A one gapią się jak w obrazek. Wkurza mnie to strasznie choć on ogólnie stara się o mnie, szanuje to jakoś nie potrafię tego ogarnąć.
Jak mu mówię, że ma przestać to tak jak pisałam twierdzi, że tak ma i nie będę go zmieniać.

Mówi, że mam nie zwracać na to uwagi a raczej zwrócić uwagę na to jak dobrze się z nim mam, bo dba i szanuje. Często też powtarza, że celowo się czepiam żeby wywołać kłótnię i tym psuję naszą relację.

Faktycznie przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek z babiarzem. Jest sens?

Oczywiście że jest sens. Ty za nim latasz a on codziennie dymie inną. Cudowna perspektywa na pewno wiele kobiet Ci zazdrości takiego partnera.

3

''Codziennie dymie inną''?

Nie wiem z czego takie wnioski wysnuwasz, ale na pewno tak nie jest.

4

Ksawcio napisał/a:

Oczywiście że jest sens. Ty za nim latasz a on codziennie dymie inną. Cudowna perspektywa na pewno wiele kobiet Ci zazdrości takiego partnera.

Chyba Cię poniosło.
Facet jest komunikatywny i pewnie ma powodzenie ale to nie znaczy ,że zdradza.Powinien powstrzymać się od takich rozmów jeżeli Tobie sprawia to przykrość.Ciekawe czy tak zagaduje tylko do kobiet czy ogółnie ludzi zaczepia?

5

Mam przynajmniej jednego kolegę a właściwie w tym przypadku jest to kumpel od podstawówki który też lubi sobie pogaworzyć z paniami sklepowymi a nawet ogólnie z ludźmi. Anciorek dobrze to określiła, chyba bym lepiej nie mógł, że facet jest komunikatywny. Ważne są czyny a nie słowa, jeżeli sobie tylko gada to raczej nie ma się co czepiać chociaż czasami sam się deczko irytowałem kiedy byłem gdzieś z kolegą i za długo mu się zeszło na tym gaworzeniu wink - zazwyczaj mówię: no chodźmy już czy coś takiego xD Ja lubię raczej załatwić sprawę i pójść sobie. Wydaje mi się, że jego nie zmienisz i dobrze ci mówi abyś odpuściła smile

6

Naomie napisał/a:

''Codziennie dymie inną''?

Nie wiem z czego takie wnioski wysnuwasz, ale na pewno tak nie jest.

Przyznam, że zbyt szybko wyraziłem tą opinię, ale wiadomo jak to jest z babiarzami - tu podyma tam podyma i wtedy jest zadowolony - jego żona niekoniecznie.

7

anicorek87 napisał/a:

Facet jest komunikatywny i pewnie ma powodzenie ale to nie znaczy ,że zdradza.Powinien powstrzymać się od takich rozmów jeżeli Tobie sprawia to przykrość.Ciekawe czy tak zagaduje tylko do kobiet czy ogółnie ludzi zaczepia?

To pierwsze, co przyszło mi na myśl.
Może on w ogóle ma taki styl bycia i jest otwarty w kontaktach ze wszystkimi ludźmi, a Ty zwracasz uwagę tylko wtedy, gdy chodzi o kobiety?
Podaj może jakieś konkrety.
Jeżeli on jest taki "słodki" tylko w przypadku pań, prawi im komplementy (zależy jeszcze jakie), czy jawnie w Twojej obecności podrywa, ku ich uciesze, a Twojej konsternacji, to faktycznie możesz mieć problem.
Podaj więcej szczegółów.

8 Ostatnio edytowany przez Naomie (2016-11-29 23:11:03)

Zagaduje do kobiet, w szczególności młodych.

Mówi, że chce być po prostu miły i by tym laskom zrobiło się miło, bo trafiają się też chamscy klienci. Najlepsze, że mnie poderwał jak pracowałam w biurze i dlatego może tak mi to przeszkadza. Trzeba przyznać, że potrafi to robić. Jest bardzo pewny siebie, patrzy tak przenikliwie w oczy, ma ten błysk w oku, no i nie peszy się przy kobietach. Myśmy pracowały w 4 laski a jego w ogóle to nie onieśmielało. Wiem jak czasem jacyś goście przychodzili to byli bardzo speszeni i wyglądali jakby bali się własnego cienia a on na pewniaka.

9

Naomie napisał/a:

Mówi, że chce być po prostu miły i by tym laskom zrobiło się miło, bo trafiają się też chamscy klienci. Najlepsze, że mnie poderwał jak pracowałam w biurze i dlatego może tak mi to przeszkadza. Trzeba przyznać, że potrafi to robić. Jest bardzo pewny siebie, patrzy tak przenikliwie w oczy, ma ten błysk w oku, no i nie peszy się przy kobietach. Myśmy pracowały w 4 laski a jego w ogóle to nie onieśmielało. Wiem jak czasem jacyś goście przychodzili to byli bardzo speszeni i wyglądali jakby bali się własnego cienia a on na pewniaka.

Nie masz się czego obawiać. On jest komunikatywny i miły a że dodatkowo ma urok osobisty to chyba nie jego wina.
Jesteś przesadnie zazdrosna jak czepiasz się o Panie w sklepie. Wyluzuj:)

10

No właśnie nie tylko w sklepie.

Anicorek87, jestem zazdrosna ale to chyba naturalne. Myślę, że każda kobieta by była.

11

Naomie napisał/a:

No właśnie nie tylko w sklepie.

Anicorek87, jestem zazdrosna ale to chyba naturalne. Myślę, że każda kobieta by była.

No to masz problem i musisz coś z tym zrobić bo możesz go stracić.

12

Naomie napisał/a:

OK, ale co on konkretnie do nich mówi? Trudno po Twoich ogólnikowych informacjach stwierdzić, czy przesadzasz, czy faktycznie masz problem z sobą, czy z nim.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek z babiarzem. Jest sens?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024