Dziewczyna po 4 miesiącach mówi że mnie nie kocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziewczyna po 4 miesiącach mówi że mnie nie kocha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dziewczyna po 4 miesiącach mówi że mnie nie kocha

Witam,
jestem z dziewczyną o 4 miesięcy. Mam 20 lat, ona 18. Na początku była to 'wielka' miłość. Byłem szczęśliwy i widziałem, że ona też. Nawet były tak wcześnie 'pogadanki' o naszej przyszłości, dzieciach, ślubie itp. Spytała nawet po jakim czasie jej się oświadczę. Przechodząc obok sklepu z sukniami ślubnymi pytała czy jej taką kupię. Napisała nawet do byłego kiedy on do niej pisał a ona nie chciała, że będąc ze mną czuje się najszczęśliwsza w życiu. Robiłem dla niej w miarę moich możliwości bardzo dużo, przyjeżdżałem co 2-3 dni, płaciłem za wszystko (kino, fastfoody, jeździliśmy często nad jezioro, na zakupy kiedy chciała). Zawsze chciałem żeby była zgoda. Po 3 miesiącach coś się jednak stało,  bo kiedy chciałem jechać na imprezę z nią powiedziała,  że woli jechać sama z koleżankami. Kiedy pojechałem niby było dobrze, ale kilka dni później przeczytałem w jej telefonie napisała na tej imprezie do koleżanki, żeby wzięła trochę mnie od niej (mojej dziewczyny). Tydzień po tym chciała tydzień przerwy od naszego związku. Teraz mówi że mnie nie kocha, ale i tak dochodzi do namiętności, czyli przytulania, całowania i 'szalonego' całowania razem w łóżku. W łóżku doszło do można powiedzieć do wszystkiego, ale nigdy do seksu. Mimo że dalej to robimy ona i tak na koniec powie mi że mnie nie kocha. Mówię jej że miłość nie na tym polega że będzie ciągle miała 'motylki w brzuchu', a ona mówi dalej swoje i dochodzi do sprzeczek. Mi bardzo na niej zależy, bo jest bardzo ladna jak dla mnie (może nie jest jakaś bardzo super ładna, ale ma coś wyjątkowego w sobie że mi się podoba). Z charakteru również bardzo mi się podoba kiedy jest normalnie, a na koniec zawsze ostatnio wychodzi to źle. Chcę być z nią i co mam zrobić żeby jej też zależało?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna po 4 miesiącach mówi że mnie nie kocha
Danio33 napisał/a:

Witam,
jestem z dziewczyną o 4 miesięcy. Mam 20 lat, ona 18. Na początku była to 'wielka' miłość. Byłem szczęśliwy i widziałem, że ona też. Nawet były tak wcześnie 'pogadanki' o naszej przyszłości, dzieciach, ślubie itp. Spytała nawet po jakim czasie jej się oświadczę.

No sory stary, ale nawet ja, mający deficyt czułości spieprzałbym po takim czymś tylko by się za mną kurzyło....

Ona nie była zakochana, zauroczyła się, albo podjarało ją to że ktoś zwrócił na nią uwagę i zaczęła wariować, możliwe że ma jakieś problemy natury psychicznej typu nagłe zmiany nastawienia do otoczenia itd.

Puści Cię kantem jak tylko inny zaoferuje jej tę dawkę emocji której potrzebuje.
Daj sobie spokój, pokorzystaj ile możesz i pa.

3

Wcześniej miała chłopaka z którym była rok. Nie da się z tym nic zrobić? Coś żeby tęskniła za mną i mnie potrzebowała?

4

No wczesniej byla rok z kims i sie rozstali, teraz po 4 miesiacach.
Myslisz, ze jak cie rzuci po roku to poczujesz sie lepiej?

To mlodziutka dziewczyna szukajaca motylkow a nie realnego zycia we dwoje...

5

Danio33 napisał/a:

Wcześniej miała chłopaka z którym była rok. Nie da się z tym nic zrobić? Coś żeby tęskniła za mną i mnie potrzebowała?

da się - zamknij ją w piwnicy i zapomnij na dwa dni - gwarantuję Ci, że zatęskni i będzie Cię bardzo potrzebowała - głownie do tego, żebyś jej dać pić i jeść, ale zawsze to jakiś początek smile

6

Nic z tego nie będzie. To że się z Tobą całuje nic nie oznacza. Może to robić dla zwykłej przyjemności.

7

Poprzednicy chyba napisali wszystko. Ona jest strasznie młoda i strasznie niedojrzała.

8

Kolejna historia z cyklu "kocham ją tak bardzo, że wydam wszystkie pieniądze, zrobię wszystko, będę miły, potulny, uległy... żeby zmusić ją do pokochania mnie!"

Babka się zauroczyła, jest między wami chemia. Byliście ze sobą trzy miesiące, zauroczenie przeszło, no bo umówmy się - uczucia mają do to siebie, że się zmieniają. A że ty nadal wielbisz ziemię, po której ona chodzi, to jej jest z tym bardzo fajnie, ktoś ją adoruje, wielbi, płaci za nią i jest posłuszny, więc póki nie znajdzie się ktoś, wobec kogo ona poczuje uczucie, to będziesz dla niej właśnie takim kimś, z kim jest fajnie i czuje się bosko.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziewczyna po 4 miesiącach mówi że mnie nie kocha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024