Nie wiem co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie wiem co zrobić

Byłam z chłopakiem 10 miesięcy. Na początku było wszystko ok, dużo kontaktu, dobry chłopak, pomimo tego że otyły obiecał że weźmie się za siebie co oczywiście nie zrobił ale ok. Od jakiegoś czasu miał dużo pracy, ostatnie dwa miesiące kontakt się po prostu urwał, jak ja próbowałam coś napisać on zaraz kończył rozmowę, ma dużo koleżanek więc z nimi więcej pisał. Od dłuższego czasu przestaliśmy się przytulać, a on stwierdził że nie odzywać się do siebie w ogóle przez weekend, czy nie widzieć się miesiąc to normalne. Zrobił się bardzo pewny siebie, stwierdził że skoro ma większe wykształcenie ode mnie to on zawsze ma rację i jest najmądrzejszy i mi bardzo narzuca swoje zdanie. Jak spytałam się co sądzi o rodzinie to powiedział że przez jego grymas matka nie powinna ograniczać w ogóle faceta a z dzieckiem nie może dłużej siedzieć niż rok i mieć słaby kontakt żeby było samodzielne.Próbowałam z nim o tym porozmawiać kiedyś wieczorem przez telefon, a on się rozłączył i na drugo dzień przyszedł z wyrzutami że nie mógł spać przeze mnie i nie możemy być razem, długo próbowałam z nim rozmawiać i jak już doszliśmy do tego że bd dobrze to on cały czas stwierdzał że nie wie czy chce ze mną być, a na drugi dzień powiedział że nie ma czasu na związek. Po tygodniu zadzwonił z przeprosinami, że się postara i że stracił to co najważniejsze, tylko że ja boję się że bd tak samo i nie wiem czy to takie gadanie. Mama zaś namawia mnie żebym mu wybaczyła. A ja w sumie nie wiem co mam myśleć. Co myślicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co zrobić

Nie szanuje Cię. Uciekaj.

3

A Ty na pewno w związku byłaś?

4 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-11-23 08:19:55)

Mamie sie  on podoba ?
Dziwi sie jej.Kazda mama chce jak najlepiej dla swojego dziecka.
Moze on bogaty ?
Bo z tego co piszesz, atrakcyjny fizycznie on nie jest.Uczuciowy tez nie.Nie kocha Cie.
Co z tego, ze ma wyzsze wyksztalcenie ?
Jakis grubas, i jeszcze Cie poniza.
Jak masz szacunek do samej siebie, uciekaj.
Nie chcesz miec kogos kochajacego wrazliwego ?
Po co Ci jakis otyly burak i gbur ?

I jeszcze ten Twoj tytul posta, ze nie wiesz, co robic.
Naprawde nie wiesz ?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024