Dziwne zachowanie partnerki. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziwne zachowanie partnerki.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dziwne zachowanie partnerki.

Witam

Ja mam 21 lat moja partnerka 20. Jesteśmy z sobą jakieś 1,5 roku. Od jakiś 3 miesięcy mam pewien problem z naszym życiem intymnym.  Zacznę od tego żez pewnych powodów seks jest rzadkością ale z innymi formami "zadowalania" się nie ma problemu. Tzn jest. Od jakiegoś czasu to wygląda tak. Ja jej robię minetę jest dobrze potem ona CZASAMI bierze się za mnie. I tu leży cały problem. W wyjątkowych sytuacjach dochodzę. Zazwyczaj jednak jest coś takiego że gdy już jestem cholernie blisko odstępuje od roboty. Odwraca się plecami do mnie mówiąc przepraszam i idzie spać. Początkowo podchodziłem to tego na luzie tłumacząc sobie że ma gorszy dzień czy jest zmęczona.  Ale to nie przeszło a się nasiliło. Ostatni miesiąc to klasyczny post w "strzelaniu". Czasami ledwo co wytrzymywałem żeby nie strzelić. Próbowałem z nią rozmawiać ale nie przyniosło to skutków. Usłyszałem tylko "Jak masz taką ochotę to idź do łazienki i sobie zwal". Przyznam że zabolało takie coś. 

Dodam jeszcze że jak się zabierze za mnie to robi to z pełnym zaangażowaniem. Przychodzi moment gdy daję jej znak że blisko lub sama się domyśla tego. Boom dobranoc pozdro elo 600.

Wcześniej tak nie było. Bywały dni że miałem lodziki/robótki ręczne codziennie. Ale coraz mniej i mniej. Aż do zera.

Ona na minety/palcówki ma ochotę często. Obecnie staram się ograniczyć sprawianie jej takich przyjemności ale w granicach rozsądku. Nie jestem mściwy.

Może wy mi pomożecie czym to może być spowodowane bo mnie to już irytuje tak ostro?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie partnerki.

Już miałam machnąć elaborat, ale zanim się do tego zabrałam przeczytałam Twój poprzedni wątek o tym związku i Ty chyba sobie jaja robisz. To, że jest z Tobą z braku innych opcji i być może nudy, to już powinieneś wiedzieć. Zresztą wszystko w tym temacie już powiedziane zostało we wcześniejszym temacie, ale do Ciebie nie dociera... Dobrego życia seksualnego nie będziesz miał z nią, bo Ty i Twoje potrzeby obchodzą ją tyle co zeszłoroczny śnieg. Lepiej nie będzie, więc się przyzwyczajaj, bo z tego co widzę to związek zakończy ona... Poczekaj na to jeszcze tylko troszkę...

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziwne zachowanie partnerki.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024