Pierwszy raz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Pierwszy raz

Hej wszystkim, zdecydowałam się na swój pierwszy raz jednak jest mały problem, nie mam partnera i nie wiem kogo wybrać żeby było dobrze smile
Zastanawiałam się do tej pory nad jakimś chłopakiem z internetu ale nie do końca mnie to przekonuje zwłaszcza że faceci traktują teraz kobiety bardzo przedmiotowo, nawet w związkach sad
Przyszedł mi do głowy inny pomysł otóż jedna z moich dobrych koleżanek chwaliła sobie strasznie seks ze swoim chłopakiem, jako jedyna bardzo miło wspominała swój pierwszy raz i zaprzeczała temu że to sam ból itd. Często słyszę że teraz faceci to tylko kilka minut a jak dojdą to na tym kończy się zabawa, zajmują się czymś innym i zostawiają swoją partnerkę nie patrząc na to czy też doszła czy nie... Chcą tylko sami sie zaspokoić i na nic innego nie patrzą... Natomiast chłopak tej mojej koleżanki był całkiem inny, miała seksu tyle ile chciała, zawsze był gotowy, czy to delikatnie czy ostrzej, poprzytulał jak kończyli pieszczoty, zwracał uwage na to czy jest mokra, czy nie boli itd. sami rozumiecie, nie jedna by tak chciała i sporo koleżanek jej zazdrościło... Wiem że rozstali się kilka miesięcy temu bo po prostu różnili się charakterami i chyba tylko ten udany seks ich przy sobie trzymał. Co sądzicie o tym żebym z nim poflirtowała i powiedziała mu z czasem czego chcę? Czy to dobry pomysł? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz

Nie przyszło Ci do głowy ,że ten koleś przyjaciółki mógł ją kochać i zależało mu na jej przyjemności dlatego było miło im w łóżku?
Dla ciebie już nie musi być czuły skoro jesteś mu obca.Kto Ci da taką gwarancje ,że będzie miło?.
Jesteś dziewicą i chcesz się zadowolić ex koleżanki . Nie stać Cię na kogoś lepszego?Musisz być w desperacji skoro nie chcesz przeżyć pierwszego razu z osobą ,której będzie na Tobie zależeć a nie byle kim.

3

anicorek87 napisał/a:

Nie przyszło Ci do głowy ,że ten koleś przyjaciółki mógł ją kochać i zależało mu na jej przyjemności dlatego było miło im w łóżku?
Dla ciebie już nie musi być czuły skoro jesteś mu obca.Kto Ci da taką gwarancje ,że będzie miło?.
Jesteś dziewicą i chcesz się zadowolić ex koleżanki . Nie stać Cię na kogoś lepszego?Musisz być w desperacji skoro nie chcesz przeżyć pierwszego razu z osobą ,której będzie na Tobie zależeć a nie byle kim.

Dlatego się pytam smile
A kto będzie lepszy? Do tej pory spotykałam tylko takich co chcieli tylko jednego a nie zamierzam przeżywać tego jak inne koleżanki czyli pare minut i po sprawie... Mam sporo koleżanek, prawie każda ma faceta więc wiem jak to z nimi jest smile Większa jest szansa na to że były mojej koleżanki potraktuje mnie lepiej niż jakiś inny chłopak czyż nie? Gdybym była zdesperowana to zrobiłabym to z pierwszym lepszym a powodzenie mam duże smile

4

Dziwny jest ten swiat ...... kiedys ,w czasach archaicznych

5

Dziwny jest ten swiat ...... kiedys ,w czasach archaicznych

6

Dziwny jest ten swiat ...... kiedys ,w czasach archaicznych ,ludzie decydowali sie na swoj pierwszy raz z tak "trywialnej"przyczyny jaka jest milosc . Teraz ,w czasach "wspolczesnych" nalezy sie dac rozdziewiczyc . I koniecznie zeby byl pelen odlot !

7

Nie sądzę aby seks bez jakiegokolwiek uczucia z Twojej strony będzie dla Ciebie przyjemny zwłaszcza ,że to pierwszy raz.
Nikt Ci też nie da gwarancji ,że z chłopakiem koleżanki nie będzie 3 min bo np: długo się nie kochał i jest "wyposzczony". Licz się z tym ,że młode chłopaki tak mają ,że szybko dochodzą i nie umieją kontrolować swoich reakcji z wiekiem i praktyką to się wypracowuje.Nie koniecznie oznacza to tylko dbanie o swoje przyjemności.

8

Mam gwarancje że jak dojdzie to będzie w stanie zadowolić mnie językiem albo palcami a nie ubierze się i pójdzie robić coś innego... Jak facet dojdzie to fajnie gdyby pomyślał też i o kobiecie.

9

Facet , który się w Tobie zakocha to zadba o Ciebie inny nie koniecznie.
Faktycznie Lune świat stanął na głowie.

10

Masz gwarancję, że zajął się swoją ukochaną, o którą chciał dbać, troszczyć się, krórej chciał sprawić przyjemność. Jeśli on się zgodzi na seks z Tobą to będziesz tylko workiem na spermę. Inaczej się traktuje kogoś, kogo się szanuje, a inaczej kogoś, kto proponuje Ci że da dupy ot tak.
I nie licz na to, ze pierwszy raz+ długo= cudownie. Jak będziesz miała pierwszy raz, zwłaszcza z byle kim to będziesz chciała jak najszybciej to zakończyć, bo nie będzie to nic przyjemnego.

11

Masz duże szanse zostać potraktowana instrumentalnie, tak jak Ty chcesz potraktować tego, który ma Cię rozdziewiczyć.
Nie liczyłabym też na Twoim miejscu na jakieś szczególne uniesienia i super orgazmy przy tym pierwszym razie.

12

Poprostu to kolejnh troll. Bawi Cie ten temat? Wiesz do seksu nalezy dorosnac. Moze jestem z epoki starodawnej ale trzeba to zrobic z milosci. Moze za parenascie lat zdasz sobie z tego sprawe.

13

Miłość czy nie miłość - do udanego pierwszego razu potrzeba jakiejś relacji. Jeśli nie jesteś trollem, to radę łap: może być Twój facet, może być przyjaciel, może być świetny kolega, byleby ta relacja była. Wtedy czasem wspomnienie jest fajne, czasem mniej, ale seks odbywa się normalnie wink Ja tam miałam ze swoim pierwszym chłopakiem (po paru latach buziaków i prowadzenia się za rączkę, bo bardzo młodzi byliśmy) i było kiepsko, ale nie żałuję - to jak taka śmieszna, ale i miła anegdotka z mojego życia wink

14

Skoro on taki fajny i zawsze daje radę to umów mnie z nim he he.

15

No i wykrakałyście, bajerowałam go 3 tygodnie a on mi odmówił !! jak mógł odmówić takiej lasce jak ja??? przecież i tak nikogo nie ma ! normalny facet by tak nie zrobił co nie?

Anet19 napisał/a:

Skoro on taki fajny i zawsze daje radę to umów mnie z nim he he.

zeby tobie było zawsze dobrze a mi nie? chcialabys

16

madzia19950105 napisał/a:

No i wykrakałyście, bajerowałam go 3 tygodnie a on mi odmówił !! jak mógł odmówić takiej lasce jak ja??? przecież i tak nikogo nie ma ! normalny facet by tak nie zrobił co nie?

Normalny facet by tak właśnie zrobił... lasko smile

17

Seksu nie odmówiłby facet, któremu seks przesłania wszystko inne. Wbrew pozorom to nie jest definicja normalnego czy też przeciętnego faceta. Dla normalnych facetów przynajmniej marginalne znaczenie ma, z kim ten seks uprawiają i jak laska ich nie grzeje, to i perspektywa dostępnego seksu ich nie podjara. A zdarzają się i takie wybryki natury, że jak im się panna nachlnie do łóżka ładuje, to zupełnie tracą nią zainteresowanie.

18

Autorko ja zartowalam ale widzę że facet normalny jest. Bardziej niż Ty.

19

Poszukaj kogoś kto ci będzie pasował intelektualnie i fizycznie.

20

To JEST normalny facet. Nienormalny by był jakby się zgodził, a bardziej świadczyłoby to o jego desperacji? niskiej samoocenie?

21

Fantastyczny gość!
Potraktowałas go przedmiotowo a on sie do twego poziomu nie zniżył. Brawo!

22

Zdecydować siw na swój 1 raz możesz wtedy gdy masz partnera a nie gdy to poszukujesz. Wydajesz sie b yc strasznie nie dojrzała. Żeby w łóżku było Ci dobrze podczas 1 razu musisz czuc ze partnerowinzalezy na Tobie a nie na spuszczeniu sie w byle dziewczynie! Nie podejmij takiej decyzji pochopnie bo ona potem.moze zauważyć na Twoim życiu seksualnym... na prawdę odradzam takich decyzji żeby zrobić to z kimś byle by mieć za sobą i miec czym sie chwalić bo to nie jest coś czym można sie chwalić.

23

madzia19950105 napisał/a:

Zastanawiałam się do tej pory nad jakimś chłopakiem z internetu ale nie do końca mnie to przekonuje zwłaszcza że faceci traktują teraz kobiety bardzo przedmiotowo, nawet w związkach sad

najlepiej zrób to z jakimś kolega którego chociaż trochę znasz i czuje do Ciebie jakąś tam sympatię, ja tak zrobiłam

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024