Boli strasznie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Boli strasznie

Mam 22 lata jestem już w związku od 8 lat. Od roku mieszkam z moim chłopakiem. Wszystko było w porządku gdyby nie pojawił się ktoś inny.I tu zaczyna się problem bo nie wiem co mam zrobić. Nic nie mogę zarzucić mojemu chłopakowi ale od miesiąca pojawił się problem z panem M. Z panem M znam się już od 3 lat zawsze mieliśmy do siebie jakiś pociąg, ale on miał dziewczynę a ja chłopaka i tak leciało,bardzo się przyjaźnimy ze sobą. Aż do października gdy zerwał ze swoją dziewczyną i poszliśmy jak zawsze z grupą znajomych na imprezę. Pierwszy raz zdarzyło mi sie że sie upłam. Urwał mi sie film. Na drugi dzień pan M powiedział mi ze chciałam go pocałować ale tego nie zrobił bo wie ze mam chłopaka i wgl. Z moim obecnym chłopakiem średnio mi sie układa. Od miesiąca czuje że nie jestem w odpowiednim miejscu. Żyje w ciągłym stresie. A jednocześnie boje sie ze jak zakończę związek to będę tego bardzo żałować. Nie wiem którego mam wybrać. Ostatnio przeprowadziłam bardzo szczerą rozmowe z panem M i wiem że on też coś do mnie czuje. Mam mętlik w głowie bo nie chce nikogo skrzywdzić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boli strasznie

On jest singlem i ma mniej do stracenia.Wobecnym zwiazku juz niczego nie dokonasz bo motyli nie bedzie.To co masz teraz bedzie juz na zawsze.Chcesz to zmienic to rob krok w tyl i sprobuj.

3

Odp: Boli strasznie

Sredni sie uklada z chlopakiem, to znaczy, ze nie jest za dobrze.Nie za dobrze, znaczy zle.
Zerwij z chlopakiem, ochlon troche i przemysl co dalej.
Nie pakuj sie za szybko w nowy zwiazek.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024