Hej, mam 32 lata,3 letniego synka i męża? niestety nie mam przyjaciółki z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i o niczym... Chętnie kogoś poznam, porozmawiam z kimś, popiszę od tak, po prostu.
Witam!
Ja jestem z Radomia
Hej, mam 32 lata,3 letniego synka i męża? niestety nie mam przyjaciółki z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i o niczym... Chętnie kogoś poznam, porozmawiam z kimś, popiszę od tak, po prostu.
Witaj,napisałam do Ciebie,też jestem mężatką.Ja też chętnie popiszę ot tak, po prostu - o sprawach radosnych i poważnych.
Zajrzyj na swoją pocztę,a znajdziesz maila ode mnie.Liczę na kontakt z Tobą.Pozdrawiam.:-)
milovia napisał/a:Hej, mam 32 lata,3 letniego synka i męża? niestety nie mam przyjaciółki z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i o niczym... Chętnie kogoś poznam, porozmawiam z kimś, popiszę od tak, po prostu.
Witaj,napisałam do Ciebie,też jestem mężatką.Ja też chętnie popiszę ot tak, po prostu - o sprawach radosnych i poważnych.
Zajrzyj na swoją pocztę,a znajdziesz maila ode mnie.Liczę na kontakt z Tobą.Pozdrawiam.:-)
Hej truskaweczko,dopiero teraz zwróciłam uwagę na cytat,który masz pod loginem:"Mój jest ten kawałek podłogi" ...Mr Zoob o ile się nie mylę, ja te słowa znam z utworu hiphopowego "Kawałek"-Rahima i muszę Ci powiedzieć,że bardzo go lubię.
Dopisuję się do tematu, jeśli nadal aktualny.
Hej, Milovia! Właśnie wysłałam do Ciebie wiadomość na priv Podobnie jak Ty szukam koleżanki/przyjaciółki do wspólnych pogaduszek i nie tylko
Pozdrawiam i liczę na kontakt.