Pomocy!! Chodzi o mojego byłego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pomocy!! Chodzi o mojego byłego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pomocy!! Chodzi o mojego byłego

Witam wink mam taki problem. Chodzi o to że byłam z chłopakiem przez 6 miesięcy on zerwał i po dwóch latach do mnie wrócił. Prawie całe dwa lata starałam się o niego oprócz ostatnich 7 miesięcy i właśnie po tych 7 miesiącach kiedy dałam sobie z nim spokój wrócił i teraz znów po 8 miesiącach związku mnie zostawił. Zerwał ze mną mówiąc, że nie chce mnie znać parę dni starałam się o niego potem dałam spokój i dwa miesiące później odezwał się i co chwile mówi co innego najpierw, że do mnie nie wróci potem,że mam tydzień i zobaczymy jak to będzie potem, że znów nici z tego bo on pamięta wszytsko co złe i nie da mi szansy bo jego uczucia przez nasze kłótnie się wypalily i tak jest ciągle raz mamy kontakt raz nie. Ja już do niego pierwsza nie pisze nic a on jak napisze pierwszy to pyta co tam i nie umawia się ze mną normalnie tylko pyta czy mam papierosa i czy mu dam. Na początku dawałam mu i byłam na każde jego zawołanie bo go kocham ale zdalam sobie sprawę z tego że tak nie może być bo od 4 miesięcy jak nie jesteśmy razem to on w ogóle nie poczuł że mnie stracił bo jak chciał to zawsze byłam i teraz opowiada mi na każdym naszym spotkaniu o tym jak to on imprezuje i wyrywa dziewczyny opowiada że się z nimi całuję itp. Mi to serce rozrywa i on to chyba widzi, że jestem zazdrosna. Mówiłam mu ze go kocham a on ze on mnie nie i nie pokocha ale on jest osobą nie słowna i nie raz już mówił mi wcześniej, że do mnie nie wróci a wrócił a pozatym po zerwaniu mówił mi że nie chce mnie znać i potem sam się odezwał. Nie wiem co robic nie wiem co on chce osiągnąć tak mówiąc o tych dziewczynach itp. Skoro by tak dobrze mu się wiodło to chyba by się do mnie nie odzywał...kocham go i chce żeby wrócił do mnie ale on w ogóle nie widzi co stracił tylko się odzywa jak coś chce i ciągle opowiada o tych dziewczynach chociaż ja mówiłam mu żeby mi o nich nie mówił obiecał że nie będzie a za każdym razem to samo i ogólnie co chwile zmienia zdanie raz nie chce mnie znać potem chce się przyjaźnic potem chce wrócić potem znów przyjaźń i tak w kółko zmienia zdanie ale wiem że podobam mu się i ciągnie go do mnie tylko No nadal pamięta o moich błędach przez które zerwał i chyba nie może mi wybaczyć w ogóle cała sprawa jest bardzo skomplikowana...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy!! Chodzi o mojego byłego

Urzekła mnie Twoja fascynująca historia. wink

haha zdecyduj sie czego chcesz kobieto albo zmien sobie partnera smile

4

ja jestem chłopak jak cos xd
mowie ci pierdol go bo wraca tylko po to zeby sie z tb przespac znajdz se kogoś kto pokocha cie nie za dupe i wyglad lecz za to jaka jestes w srodku za charakter itp nie za wygląd

5

Nawet nie wczytywałam się głębiej w treść postu, bo widać że to kawał $#^%& ... Daruj sobie. W ogóle z doświadczenia wiem, że jeśli ktoś raz był w stanie z tobą zerwać i żyć dalej - nie jest Ciebie wart! Nie ma co sobie takim facetem głowy zawracać, serio... Uwierz, że ten właściwy gdzieś czeka na ciebie, trochę cierpliwości smile I ucz się na błędach. Skoro raz zranił, dlaczego miałby nie zrobić tego ponownie?? Zastanów się sama wink Pozdrawiam i życzę powodzenia!!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pomocy!! Chodzi o mojego byłego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024