Nie wiem co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Nie wiem co robić

Hej, żeby było łatwiej zacznę od początku.Od jakiegoś dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak.I on się o tym dowiedział ode mnie bo mu to napisałam ale to dłuższa historia, napisał aha.Mineło pare miesięcy a on się na mnie gapi i raz jest miły a za drugim razem jest kompletnie obojętny.Co mam robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić

Podstawówka, gimnazjum, średnia, studia, praca?

Zrób tak, podejdź powiedz, że ci się podoba i poproś go o numer telefonu, zadzwoń na trzeci dzień i zaproponuj spotkanie, np. przy kawie. haha.

A tak serio jakiś dziwak, po prostu go spłoszyłaś widocznie nic nie czuje, i się tylko patrzy, albo wstydzi dalej pchnąć w jakimś kierunku.

3

Ale co pchać?
Człowiek niezainteresowany i może skrępowany całą sytuacją?
Nie ma co dalej wnikać bo raczej nie odwzajemnia tego co Ty.

4 Ostatnio edytowany przez mariuszwiench (2016-11-09 23:02:54)

Witam czy muszę podawać Konkubenta o alimenty? Jestem w związku konkubenckim mamy wspólne dziecko w wieku 5 lat mam też dzieci z poprzedniego związku i wszystko było by dobrze ale .... Mój najstarszy syn poszedł a studia tam złożył dokumenty o stypendium socjalne więc zebraliśmy wraz z moim Konkubentem wszelkie dokumenty z : ZUS,KRUS,Urzędu Skarbowego i z Urzędu Gminy o dochodach z gospodarstwa oraz dołączyłam kopie wyroku Sądu o alimentach jakie mam na najstarszego syna i dwojga średnich z potwierdzeniami comiesięcznych alimentów z ostatnich 6 miesięcy Pani na uczelni sprawdziła dokumenty i powiedziała że wszystko się zgadza ale... ja i mój Konkubent powinniśmy wydrukować takie zaświadczenie z internetu o tym że niby on mi płaci alimenty na nasze wspólne dziecko np. 100 zł. bo inaczej on nie dostanie stypendium jestem w szoku czy uczelnia może mnie zmusić do sfałszowania takiego dokumentu ? żyjemy razem prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe razem opiekujemy się dziećmi i je wychowujemy nigdy do dotąd żadna Szkoła czy Opieka Społeczna przy składaniu wniosku o stypendium czy świadczenia rodzinne nie prosiła mnie o fałszowanie dokumentów z tond moje pytanie : Czy muszę podawać Konkubenta o alimenty i czy może uczelnia zmusić mnie do sfałszowania dokumentu ?

5

To oświadczenie, nie wyrok sądowy, więc o o fałszerstwie nie ma mowy. Jest bałagan w przepisach stypendialnych, identyczny przypadek miałem 25 lat temu.

6

Jeśli on dowiedział się że mi się podoba ode mnie bo mu o tym napisałam bo nalegał i napisał aha,a potem jak się z nim poklucilam to mu napisalam ze robiłam sobie tylko beke i to dwa przypadki takie były ale przy tym ostatnim napisałam mu żę jednak mi się podoba.A teraz niekiedy się patrzy i coś powie.A teraz była taka sytuacja że on wylosował moje imię na kartce i powiedział o nie i spalił buraka.Wiec jak cos to gimazjum i co mam robić?
~To ta cała historia~

7

mariuszwiench napisał/a:

Witam czy muszę podawać Konkubenta o alimenty? Jestem w związku konkubenckim mamy wspólne dziecko w wieku 5 lat mam też dzieci z poprzedniego związku i wszystko było by dobrze ale .... Mój najstarszy syn poszedł a studia tam złożył dokumenty o stypendium socjalne więc zebraliśmy wraz z moim Konkubentem wszelkie dokumenty z : ZUS,KRUS,Urzędu Skarbowego i z Urzędu Gminy o dochodach z gospodarstwa oraz dołączyłam kopie wyroku Sądu o alimentach jakie mam na najstarszego syna i dwojga średnich z potwierdzeniami comiesięcznych alimentów z ostatnich 6 miesięcy Pani na uczelni sprawdziła dokumenty i powiedziała że wszystko się zgadza ale... ja i mój Konkubent powinniśmy wydrukować takie zaświadczenie z internetu o tym że niby on mi płaci alimenty na nasze wspólne dziecko np. 100 zł. bo inaczej on nie dostanie stypendium jestem w szoku czy uczelnia może mnie zmusić do sfałszowania takiego dokumentu ? żyjemy razem prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe razem opiekujemy się dziećmi i je wychowujemy nigdy do dotąd żadna Szkoła czy Opieka Społeczna przy składaniu wniosku o stypendium czy świadczenia rodzinne nie prosiła mnie o fałszowanie dokumentów z tond moje pytanie : Czy muszę podawać Konkubenta o alimenty i czy może uczelnia zmusić mnie do sfałszowania dokumentu ?

Jestes kobietą (piszesz konkubent, używasz łam) czy facetem tu piszesz Mariusz ?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024