smaczne szybkie romantyczme i nieskomplikowane danie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » smaczne szybkie romantyczme i nieskomplikowane danie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: smaczne szybkie romantyczme i nieskomplikowane danie?

macie jakieś pomysły na coś dobrego i nieksomplikowanego?
planuję jakąś romantyczną koalcję we dwoje....wiecie rozumiecie... smile
zawsze to mój facet pichcił ale tym razem ja chce się choć troszkę wykazać.... tongue
więć co proponujecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: smaczne szybkie romantyczme i nieskomplikowane danie?

spagetti

podsmażyć pokrojony boczek,dodać pieczarki pokrojone w plastry i cebule w krążkach i to poddusić,oczywiście doprawić po swojemu,uważaj z solą (vegetą) bo boczek jest często słony i potem jest bardzo słone. jak jest już miękkie to zalać żmietaną kremówką (taką w woreczku ,rzadką) i oczywiście zioła i koniec.

a jak coś delikatniejszego wolisz to dobrym wyjściem jest sałatka z osmiornicami. przepis znajdziesz na opakowaniou. lub krewetki w cieście nalesnikowym są dobre. to są szybkie potrawy.
ja często robie sajugonki mojemu Miśkowi bo bardzo lubi no ale niestety sa nardzo pracochłonne.

3

Proponuję byś spojrzała w przepisy na wątku kuchnia....... na pewno znajdziesz coś prostego.Sama tam włożyłam  przepisy- np. śledzie z jabłkami czy inne sałatki.
Na zimno możesz zrobić coś takiego: ugotuj jajka na twardo, przekrój na połowę- i każdą połówkę jajka owiń plastrem szynki konserwowej lub wymoczonym plastrem fileta śledziowego.Ułóż na półmiseczku- i na kazdy kapnij deczko majonezu.Równiez proste jest: jajka na twardo- przekroić -wyjąć żółtka,które na salaterce rozmieszać z pokrojonymi upróżonymi pieczarkami i majonezem- doprawić do smaku..Na każdą połówkę białka nałożyć kopkę i wychodzą super faszerowane jajka.

4

http://www.netkobiety.pl/t3040.html

Proszę korzystać z wyszukiwarki, zamiast mnożyć wątki!

5

Przepraszam!

6

W porządku smile i nie ma za co smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » smaczne szybkie romantyczme i nieskomplikowane danie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024