Szybki chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Szybki chłopak

Spotykam się z pewnym chłopkiem. Gdy miało do czegoś dojść i się rozebrałam i on zobaczył mnie bez majtek to pisząc kolokwialnie spuścił się. Nie wiem bo o tym myśleć. Zdarzył wam się kiedyś taki przypadek.?jakbyscue zareagowały. Dla mnie to była krępująca sytuacja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szybki chłopak

Prawiczek?
Po ile lat macie?

3

Istotka6 napisał/a:

Prawiczek?
Po ile lat macie?

Ja 24 on 23 miał kiedyś jakąś dziewczynę ale potem kilka lat sam był.

Jak młody, napalony i wyposzczony to może się zdarzyć.....normalnie to za 10 minut powinien być ponownie gotowy.
Ale kto tam wie jak on funkcjonuje.
Jakby miał doświadczenie to by wcześniej sam się rozładował i potem nie robił problemów.

5

Ech, jakie to typowe.
Zamiast się cieszyć, że mocno działasz na chłopaka to szukasz problemów.

I tak. Zwykle na początku coś takiego ma miejsce. Organizm był przyzwyczajony do ręki i teraz ponownie poszło coś nowego i bardziej ekscytującego.
Cieszcie się sobą.

6

Opisujesz scenę z American Pie. Jesli długo nie mial partnerki, a często się masturbowal, to efekt może być taki jak opisujesz.
Jeśli Ci na nim zależy, to okaż zrozumienie i pomóż mu sie przestawić na właściwe tory. Jak się spuści, wycieramy, myjemy się, powtórka akcji. W końcu minie, przyzwyczai się i powinno być lepiej.

7

Z uwagi na konieczność pożegnania się z Autorem, wątek zostaje zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024