Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy ?

Dzień dobry,zwracam się z prośbą i pomoc.3 tygodnie temu uprawialiśmy tzw.seks w ubraniach z chłopakiem. Ja byłam wtenczas kilka dni po miesiączce. Gdy chłopak doszedł zauważyliśmy,że zarówno jak na jego tak i na moich spodniach była plama.i moje pytanie brzmi. Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy? Czy jest szansa na zapłodnienie ?
Dodam jeszcze tylko,że we wtorek, 7.04 dostałam okres,który trwał 3 dni.byl bezbolesny,ale krwawienie było mocniejsze. Na kilka dni przed byłam bardzo nerwowa. Ale żadnych innych dolegliwości związanych z miesiączką które mam zawsze nie zaobserwowałam. Moje miesiączki trwają zazwyczaj, ok.6-7 dni.

Trochę się wystraszyłam po tej sytuacji. Proszę o szybką odpowiedź,pozdrawiam serdecznie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy ?
Joanna1999 napisał/a:

Dzień dobry,zwracam się z prośbą i pomoc.3 tygodnie temu uprawialiśmy tzw.seks w ubraniach z chłopakiem. Ja byłam wtenczas kilka dni po miesiączce. Gdy chłopak doszedł zauważyliśmy,że zarówno jak na jego tak i na moich spodniach była plama.i moje pytanie brzmi. Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy? Czy jest szansa na zapłodnienie ?
Dodam jeszcze tylko,że we wtorek, 7.04 dostałam okres,który trwał 3 dni.byl bezbolesny,ale krwawienie było mocniejsze. Na kilka dni przed byłam bardzo nerwowa. Ale żadnych innych dolegliwości związanych z miesiączką które mam zawsze nie zaobserwowałam. Moje miesiączki trwają zazwyczaj, ok.6-7 dni.

Trochę się wystraszyłam po tej sytuacji. Proszę o szybką odpowiedź,pozdrawiam serdecznie.

Plemniki nie są ninja i nie przedostaną się przez 4 warstwy i nie znajdą też sobie same drugi do Twojej macicy.
Taki sam problem z ocieraniem się i potencjalną ciążą miałaś prawie 2 lata temu. Nie sądzisz, że to najwyzsza pora na dokształcenie się w kwestii tego, jak zachodzi się w ciążę i jak działa antykoncepcja? Jak tak boisz się ciąży to może zacznij normalnie uprawiać seks i używać antykoncepcji, żeby być pewną, że jest ok, a nie jakieś ocierania się i wyliczanie potem ile warstw ubrań mieliście na sobie?
Albo nie uprawiaj seksu wcale, wyjdzie Ci na zdrowie.

3

No pasarán!

4

Jak wygląda seks w ubraniu z chłopakiem?

5

Podpisuje się pod słowami  Loki,  to nie ninja i nie dostaną się do środka same z siebie,  to dość daleka jak dla nich droga wink tak samo co pora na edukację,  teraz jest dużo czasu  na to.  Polecam smile

6

m4jkel napisał/a:

Popieram i też chciał bym wiedzieć.

7

Ja bym chciała wiedzieć czemu autorka pyta na forum zamiast zrobić test ciążowy skoro tak się stresuje sytuacją

8 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2020-04-13 08:19:53)

Istotka6 napisał/a:

Podpisuje się pod słowami  Loki,  to nie ninja i nie dostaną się do środka same z siebie,  to dość daleka jak dla nich droga wink tak samo co pora na edukację,  teraz jest dużo czasu  na to.  Polecam smile

No chyba, że chłopak przed....pił Red Bulla.....
smile

9

zwyczajny gość napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

No chyba, że chłopak przed....pił Red Bulla.....
smile

A no to fakt nie do podważenia...  Uskrzydlone plemniki big_smile

10

To nie lepiej się wzajemnie dłońmi popieścić tylko kombinować z jakimś ocieraniem się?

11

anitrax napisał/a:

Ja bym chciała wiedzieć czemu autorka pyta na forum zamiast zrobić test ciążowy skoro tak się stresuje sytuacją

Pewnie wstydzi się kupić taki test w aptece.

12

Janix2 napisał/a:
m4jkel napisał/a:

A seks to tylko nagość?

13 Ostatnio edytowany przez m4jkel (2020-04-13 15:44:08)

kao_makao napisał/a:
Janix2 napisał/a:
m4jkel napisał/a:

A seks to tylko nagość?

Seks to użycie genitaliów. Jeśli mówimy o wzajemnym ocieraniu sie kroczami czy masowaniu się przez ubranie, to dla mnie pieszczoty, tudzież zwane pettingiem.
Zakładam, że on doszedł w majtkach i spodniach, ona też była w majtkach i spodniach, więc mamy 4 warstwy ubrania.
Nawet plemnik Chucka Norrisa nie dałby rady się przebić.

14 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-04-13 17:54:05)

kao_makao napisał/a:
Janix2 napisał/a:
m4jkel napisał/a:

A seks to tylko nagość?

Idąc takim tokiem myślenia to podglądanie pary w lesie i robienie sobie dobrze to też seks. A jeśli chodzi o to ocieranie jak dla mnie było by to kłopotliwe-każdorazowo trzeba wszystko prać. I zgadzam się z @m4jkelem, seks bez kontaktu fizycznego to dziwny seks.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy plemniki mogły się przedostać przez 4 warstwy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024