OK, daję spokój, temat do zamknięcia
OK, daję spokój, temat do zamknięcia
Tylko Dziewczynie daj spokój, bo nam możesz dalej pisać
68 2016-11-15 00:09:55 Ostatnio edytowany przez Szukający (2016-11-15 00:10:48)
Co mogę pisać? Pierwszy raz w życiu zobaczyłem taki błysk u dziewczyny jak u niej jak na mnie kiedys spojrzala... to było niesamowite.... Ale sam to przegrałem....
Nie istnieję żadne techniki żeby to odkręcić jeszcze ?????????
Sorry ale byłabym szczerze zdziwiona gdyby Twoje zachody spodkaly się z inną reakcja jak tylko f... you off ale próbować można zawsze
ubawilam się ponpachy:)))
Biorąc pod uwagę jak ciężko łapiesz, to ten "błysk w oku" to było odbite słońce.
Pisz, pisz dalej.
Co se będziesz żałował.
Napisała do mnie przed tymi wyzwiskami, ze chcialaby kiedys zalozyc rodzinę z kims takim jak ja...
72 2016-11-15 00:50:35 Ostatnio edytowany przez Szukający (2016-11-15 00:51:08)
I pisała że strasznie jej imponuję....
A później zaczalem odwalac szopki...!!!!
To było PRZED wyzwiskami. Zasadnicza różnica.
Trudno. Nie ma. Skończyło się. Finał. Kurtyna opadła, poszli do domu..
Kumasz?
Czuję się jak pusta skorupa,.... jak maszyna , i to od 2 miesiecy jak mnie zablokowala ........a teraz jeszcze gorzej. Dlaczego ludzie tutaj czerpią przyjemnośc z nieudanej miłości ?
Luzie nie czerpią, ty się podniecasz tym. JAk mrówka okresem.
Żadnej miłości nie było i nie ma, to tylko twoja chora wyobraźnia.
nara!
Kocham Ją!
..i zesrał się.
Dlaczego smiejesz sie z kogos bólu ?
Karmię się twoim bólem... "im cumming!!"
Przestań, bo się zleję, a już leże..
Napiszę do niej za miesiąc: "Przyniosę Ci kawałek księżyca, jeżeli to poruszy Twoje serce" ?!
zmieniam zdanie to nie stalker
to troll
ale można się pośmiać czytając
więc pisz dalej, chlopcze
a wy go jeszcze trochę ponakrecajcie
idę robić popcorn - mam nadzieję, ze nie pobudze sąsiadów
82 2016-11-15 11:49:42 Ostatnio edytowany przez Mamidełko (2016-11-15 11:51:10)
_V_ na śniadanie popcorn? Jest moc
Generalnie, gdyby nie to, że w realu udało mi się (niestety) natknąć na dwóch takich co się Disneya naoglądali i walczą o swoją "miłość" do upadłego to bym nie wierzyła, że chłopak sobie jaj nie robi. Ponieważ jednak zdarzyła mi się ta nieprzyjemność to się obawiam, że może jednak on tak serio. Zatem kolego! Walka o miłość to może być ewentualnie walka z przeciwieństwami losu, a nie z kobietą - obiektem tej miłości. Próby manipulacji, zmiękczania, wymuszania, przymilania, które nie spotykają się z pozytywnym odbiorem to jest przemoc. News flash: przemoc w tym kraju jest karalna.
Dawno czegoś takiego zabawnego nie widziałam
Temat do zamknięcia, prośba do admina o skasowanie wątku, bo zacznę wyzywać?
Słusznie postąpiła Twoja niedoszła, w związkach nie ma adminów, którzy mogliby zamknąć wątek, "bo zaczniesz wyzywać".
Dlaczego zbanowano Elle88? Gorsze teksty uchodziły innym bez reakcji :-(.