Kolega - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Kolega

Witajcie. Rok temu na imprezie poznałam chłopaka. Spotykaliśmy sie kilka razy i było cudownie, ja się bardzo zauroczyłam.. po tych kilku spotkaniach stwierdził że nie ma dla mnie czasu, ale dla mnie to było oczywiste że to był kosz, bo cały czas był dostępny na fb itd. Niedawno, po nie całym roku znowu się do mnie odezwał... przez ten cały czas myślałam o nim, wspominałam wszystkie miłe momenty, i ogólnie marzyłam żeby się z nim spotykać znowu. Spytałam się czemu mnie wtedy olał, to powiedział że boi się związków bo nigdy nie miał dziewczyny (a wcześniej mówił mi że miał) i tłumaczył sie ze nie miał czasu). Chciałabym coś z nim zacząć, ale wiem że musi być zdesperowany skoro napisał po tylu miesiącach, i boje sie tez ze sie zakocham w nim, a on mnie znowu oleje.. Jeszcze dziwne jest to ze pisze do mnie czesto cos w stylu "chodz, polezymy razem" albo pyta sie mnie czy jestem dziewicą.. wydaje mi sie ze liczy tylko na jedno. Jak myslicie warto spotykac sie z takim chlopakiem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega

nie

3

To oczywiste, że on nie dąży do zbudowania żadnej relacji między Wami, a jedynie do seksu.
Jesli i Tobie to odpowiada, to się z nim spotykaj.

Jesli jednak nie, i Twoje oczekiwania są inne niż jego - daj sobie spokój. Szkoda czasu i atłasu.

4

Moze miał dziewczynę i go zostawiła i teraz szuka przygód. pomysl czy tego chcesz? bo to napewno nie związek.

5

Moim zdaniem on chce tylko Cię wykorzystać. Jeśli zadowala Cię bycie call girl, to pakij się w to, a jak chcesz czegoś więcej, to lepiej zerwij kontakt :-)

6

Spotkaj się, poznaj, zobaczysz co za człowiek. Szkoda Ci czasu lub pieniędzy? O swoje uczucia się nie martw.

7

wiktoriaxoxo napisał/a:

Jeszcze dziwne jest to ze pisze do mnie czesto cos w stylu "chodz, polezymy razem" albo pyta sie mnie czy jestem dziewicą.. wydaje mi sie ze liczy tylko na jedno. Jak myslicie warto spotykac sie z takim chlopakiem?

Burak. Choćby i nie liczył tylko na jedno (a liczy), to za buractwo należy mu się krótkie: żegnam.

8

Spotkaj się ale nie licz na wiele, myślę że chodzi mu o sex nic więcej -  po kilku minutach rozmowy  będziesz wiedziała czego chce od Ciebie

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024