myslalam, ze bedzie moim mezem ale mnie rzucil :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » myslalam, ze bedzie moim mezem ale mnie rzucil :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez slodka1122 (2016-11-04 21:31:20)

Temat: myslalam, ze bedzie moim mezem ale mnie rzucil :(

Witam,

Mam bardzo powazny problem, i czuje sie ze to wszystko przez mnie, ze to ja jestem temu winna.

Moj obecny facet, w ktorym jestem zakochana po uszy mnie zostawil, zostawil bo skitował to po 1,5 roku zwiazku ze nadaje sie na super dziewczyne, ale on chce sie ustatkowac, znaleźć zone. Gdy pytalam go o powod, w pewnym momencie rzucil, ze po prostu nie poslubi kogos, kto przed rozpoczeciem tego zwiazku kochal sie z dwoma facetami i mial jeszcze kilka przygod, bo on po prostu nie moglbym z tym sie pogodzic.

Nie po to on szanowal sie, spal raptem z 2 kobietami (ja i poprzednia jego dziewczyna), aby zalozyc rodzine z kims takim jak ja, bardzo mnie to zabolalo...
Nie jestem szmata, ale po rozpadzie poprzedniego 5 letniego zwiazku, troche poszalalam, nie powiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: myslalam, ze bedzie moim mezem ale mnie rzucil :(

Argument wcale nie musi być na siłę - poczytaj sobie trochę wątki na forum, to się zorientujesz, że są faceci, co przydatność kobiety do małżeństwa oceniają na podstawie różnie pojmowanej czystości i szanowania się i nie trzeba zaraz zaliczyć połowy męskiej populacji średniej wielkości miasteczka, żeby okazać się niegodną wywłoką.

Szkoda tylko, że ten twój czyścioszek nie uprzedził Cię z góry, że z nim to możesz liczyć wyłącznie na jeszcze trochę "nieszanowania się" a nie na poważny związek.

3 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-11-04 22:14:08)

To nie jest powód, chyba że Twój były juz facet jest totalnym hipokrytą. To jest wymówka. Marna.
Pomijam to, że nawet w związku między dwojgiem naprawdę kochających się ludzi wypytywanie o ilość poprzednich partnerów uważam za co najmniej nietakt. W każdej relacji istnieją jakieś granice. W związku też. Po prostu pewne rzeczy zostawia się dla siebie. O pewne rzeczy nigdy się nie pyta.

4

slodka1122 napisał/a:

Witam,

Mam bardzo powazny problem, i czuje sie ze to wszystko przez mnie, ze to ja jestem temu winna.

Moj obecny facet, w ktorym jestem zakochana po uszy mnie zostawil, zostawil bo skitował to po 1,5 roku zwiazku ze nadaje sie na super dziewczyne, ale on chce sie ustatkowac, znaleźć zone. Gdy pytalam go o powod, w pewnym momencie rzucil, ze po prostu nie poslubi kogos, kto przed rozpoczeciem tego zwiazku kochal sie z dwoma facetami i mial jeszcze kilka przygod, bo on po prostu nie moglbym z tym sie pogodzic.

Nie po to on szanowal sie, spal raptem z 2 kobietami (ja i poprzednia jego dziewczyna), aby zalozyc rodzine z kims takim jak ja, bardzo mnie to zabolalo...
Nie jestem szmata, ale po rozpadzie poprzedniego 5 letniego zwiazku, troche poszalalam, nie powiem.

Myślałam, że nic mnie już nie zdziwi:0
Ten post to naprawdę?

5

ruda102 napisał/a:

Szkoda tylko, że ten twój czyścioszek nie uprzedził Cię z góry, że z nim to możesz liczyć wyłącznie na jeszcze trochę "nieszanowania się" a nie na poważny związek.

Dokładnie, hipokryta, 1,5 roku byliście razem i nagle Twoja przeszłość zaczęła mu przeszkadzać? Niepotrzebnie zwierzałaś mu się ze swojej przeszłości, a jeśli domagał się tego, to już miałaś sygnał, że coś z nim nie tak.
Chyba, że po poprzednim rozstaniu, tak zaszalałaś, że opowieści o Twoich wyczynach krążą wśród Waszych znajomych i biedak przestraszył się.

6

Też uważam, że po prostu Cię wykorzystał, przez 1,5 roku to mu nie przeszkadzało? A poza tym to argument od czapy. Nawet jakby krążyły opowieści, że sypiałaś ze wszystkimi.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » myslalam, ze bedzie moim mezem ale mnie rzucil :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024