Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 220 z 220 ]

196 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-30 19:15:20)

Odp: Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Myślę, że cel wątku osiągnąłeś: wygadałeś się, zostałeś oceniony zgodnie ze stanem faktycznym. To teraz dla odmiany rozwiąż problem, który wygenerowałeś żonie.
Choć mam wrażenie, graniczące z pewnością, że oprócz pyskowania niewiele w tym 'życiowym' temacie zdziałasz.

Ile czasu poświęciłeś dzisiaj żonie.
Czy jednak na pyskówki ze mną więcej?
Tak myślałam wink

@Happiness, telepatia! tongue

Zobacz podobne tematy :

197

Mrs.Happiness napisał/a:
LeeDeen napisał/a:

Elle, gdybym miał cycki i nazywał się np 'pyskowataMariola' miałbym także lokalne kółko fanek, które nie mają własnego zdania :*

Dobra, a teraz jeszcze powiedz nam co dzisiaj zrobiłeś dla swojej żony. Bo widzę, że na przepychanki słowne masz dużo czasu.
Czy może znowu pozwalasz na to, by płakała godzinami w łazience, a Ty w tym czasie zapewniasz sobie rozrywkę wykłócając się z forumowiczami?

Właśnie wracam autem z pracy. Żona też była w swojej. Dziś wtorek. Normalni ludzie pracują, koleżanko

198

Zwykły, pospolity trol, na którego nie warto tracić czas.

199

LeeDeen napisał/a:

Właśnie wracam autem z pracy. Żona też była w swojej. Dziś wtorek. Normalni ludzie pracują, koleżanko

To tym bardziej mi miło, że piszesz do mnie nawet z auta :* big_smile

Moja definicja 'pracy' jest taka, żeby przynosiła kasę i satysfakcję. Jedni pracują na poczcie, inni do 19:00, a jeszcze inni tak jak sami sobie zaplanują smile Tego Ci życzę.

200

Elle88 napisał/a:
LeeDeen napisał/a:

To tym bardziej mi miło, że piszesz do mnie nawet z auta :* big_smile

Moja definicja 'pracy' jest taka, żeby przynosiła kasę i satysfakcję. Jedni pracują na poczcie, inni do 19:00, a jeszcze inni tak jak sami sobie zaplanują smile Tego Ci życzę.

Ależ proszę.

Moja przynosi to i to. Ale sorry, nie dostosowuje czasu pracy pod sprzeczki z Toba. Aż tak istotna nie jesteś

201

LeeDeen napisał/a:

Aż tak istotna nie jesteś

Akurat. Wczoraj wdałeś się w pyskówkę i trwa ona aż do teraz. Sam sobie przeczysz.

Nie dziwię się, że Twoja żona w łazience wyje.

202

Elle88 napisał/a:

@Happiness, telepatia! tongue

Haha, to ta siostrzana więź big_smile

LeeDeen napisał/a:

Może trochę grzeczniej?
Bo widzę, że dość mocno rozwinąłeś skrzydła w tym wątku... szkoda, że nie w taki sposób, w jaki powinieneś.

203

Inteligentny facet i radzi się na forum jak zakończyć znajomość z małolatą...- po męsku .
Żonie potrzebna jest terapia bo siedzi w niej mała,rozkapryszona księżniczka ...
Ale jak ta kobiecina się ogarnie to da ci popalić.

204

Elle88 napisał/a:

(...) jeszcze nic nie jest przesądzone a widzę że lecisz na fali gościa, któremu się wydaje, że mu się upiekło. Ta historia dopiero się zaczyna pamiętaj :>

I z tym się niestety (dla Autora) zgadzam sad

205 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-31 09:14:09)

daria1968 napisał/a:

Inteligentny facet i radzi się na forum jak zakończyć znajomość z małolatą...- po męsku .

Zasiegam opinii. Może usłyszę jakąś dobrą. Póki co, słabo. Więc zostanę przy swoim, czyli będę działać tak, jak mi się wydaje.
Niestety tutaj kobietki skupiają się głównie na dowaleniu mojej osobie i liczą na to, że im więcej pomyj na mnie wyleja, to w jakiś sposób zaklna los i telepatycznie dadzą znać żonie, że jestem:
- **ujem
- dziwakarzem
- mam skłonności pedofilskie
- mam niesamowite kompleksy, jestem ulomny towarzysko i emocjonalnie
A 19latka to brudaska, zdzira, prawdopodobnie dziwka z Roxy. Do tego to jeszcze dziecko.

Nie wyszedłem jeszcze z tego forum tylko dla tego że lubię obserwować ludzkie zachowania, a tutaj jest co badać tongue

daria1968 napisał/a:

Żonie potrzebna jest terapia bo siedzi w niej mała,rozkapryszona księżniczka ...
Ale jak ta kobiecina się ogarnie to da ci popalić.

Tak, trochę z niej księżniczka. Ale mi pasuje.
Co znaczy, że jak się ogarnie, to da mi popalić? Znaczy przyłączasz się do chóru zaklinaczek rzeczywistosci?

SonyXperia, trochę wiary w ludzi smile Będzie ok smile

206

LeeDeen napisał/a:

SonyXperia, trochę wiary w ludzi smile Będzie ok smile

Wszystko będzie zależeć od tego, jak do tematu podejdzie dziewczyna. A jeśli podejdzie nerwowo, to wszystko będzie zależeć od tego, jak wiele (istotnego dla sprawy) o Tobie wie, i jak wiele jest się jeszcze w stanie dowiedzieć. smile

A tak z ciekawości. To, co Ty jej zamierzasz powiedzieć?  Bo chyba nie to, że żona zaczyna coś podejrzewać? hmm

207

Dziewczyny, ten wątek jest prawdopodobnie kolejną prowokacją jednego z Panów z równoległego forum.
Nie dajcie się bezsensownie prowokować.

208

Cyngli napisał/a:

Dziewczyny, ten wątek jest prawdopodobnie kolejną prowokacją jednego z Panów z równoległego forum.
Nie dajcie się bezsensownie prowokować.

Prawdopodobne.

Swoja drogą, panowie z 'równoległego forum' muszą mieć dobrze w domu, żeby śledzić damskie Forum z ukrycia, ha ha ha. Beka.

209

Elle88 napisał/a:

Kij w dupie i zero wyczucia ironii i poczucia humoru. Wszystko brane dosłownie 1 do 1-go.
Typ aseksualny: level master.

Swoją drogą, rozumiem już dlaczego nadawałeś na jednych falach z 19.

I nie podskakuj tak, dziadek, bo jeszcze nic nie jest przesądzone a widzę że lecisz na fali gościa, któremu się wydaje, że mu się upiekło. Ta historia dopiero się zaczyna pamiętaj :>

Ps. Może zapodaj coś ze swojej muzy.. Dwa plus jeden, ewentualnie Tercet egzotyczny: "Już tylu chłopców odchodziło z naszego Puebla.." to cały Ty big_smile

Elle-chcesz koniecznie w Kasandrę się wcielić? Skąd możesz wiedzieć co i komu się upiekło a komu nie? Z doświadczenia?
Sponsorowali Cię także żonaci? I co,nie upiekło się im?

210

Trochę to off-topicowe, ale przy takich dyskusjach wychodzi szydło z worka.
Netkobitki - to my jesteśmy takie wredne baby, że przyparty do muru autor broni się w tak nieudolny sposób, czy na odwrót jesteśmy tak inteligentne i empatyczne, że goguś, który bzyka 19-tki i szuka porady jak stworzyć złudzenie dla żonki, że wszystko jest OK nie ma żadnych szans ze swoją gierką.
Czy taka osoba może ukryć swoją obłudę w realu?

211 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-31 14:15:43)

@gojka102, po pierwsze do głowy by mi nie przyszło by traktować takiego gościa jako potencjalnego partnera. Po drugie - miałam z tego korzyści, nic nie działo się "przypadkowo", ani mi sie nie odmieniało po wszystkim i nie zaczynałam nagle majaczyć o psytulaniu się czy zasypianiu razem, ewentualnie odwrotnie wink parę razy się zdarzyło.
I co ważniejsze - nikt by na mnie palcem z ulicy nie pstryknął "chodź, mała, idziemy się bzykać", ani ja bym za nikim nie latała żeby być materacem. Jeszcze za free? Ha ha, niedoczekanie.
Ale to był 'czysty układ', a tu dupera miała inny plan, a to że gadała, że nie z początku - nieważne. Słowa, słowa.

A to, że żonie współczuje? Inna sprawa. Odpowiedzialność i tak zawsze jest po stronie zdradzającego.

212 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-31 14:21:58)

A to dobre. Nieudolnie glanuje mnie dziewoja, która brała korzyści ze sponsoringu z żonatymi. Rozumiem, że współczulas wtedy także zonom swoich panów, którzy na Ciebie łożyli. Bardzo to szczere, huehuehue

213

gojka102 napisał/a:

Elle-chcesz koniecznie w Kasandrę się wcielić? Skąd możesz wiedzieć co i komu się upiekło a komu nie? Z doświadczenia?
Sponsorowali Cię także żonaci? I co,nie upiekło się im?

Elle88 napisał/a:

@gojka102, po pierwsze do głowy by mi nie przyszło by traktować takiego gościa jako potencjalnego partnera. Po drugie - miałam z tego korzyści, nic nie działo się "przypadkowo", ani mi sie nie odmieniało po wszystkim i nie zaczynałam nagle majaczyć o psytulaniu się czy zasypianiu razem, ewentualnie odwrotnie wink parę razy się zdarzyło.
I co ważniejsze - nikt by na mnie palcem z ulicy nie pstryknął "chodź, mała, idziemy się bzykać", ani ja bym za nikim nie latała żeby być materacem. Jeszcze za free? Ha ha, niedoczekanie.
Ale to był 'czysty układ', a tu dupera miała inny plan, a to że gadała, że nie z początku - nieważne. Słowa, słowa.

A to, że żonie współczuje? Inna sprawa. Odpowiedzialność i tak zawsze jest po stronie zdradzającego.

Elle-zamiast odpowiedzi na pytania zaczynasz tłumaczyć swoją przeszłość na swoją-oczywiście korzyść smile
Co to ma do rzeczy,że panna miała inny niż Ty pomysł?
Ja pytałam skąd wiesz co i komu się nie upiecze? Wróżka?

Averyl-jedyne co mam do zarzucenia autorowi to fakt,że tu przyszedł po poradę.Reszta mnie nie obchodzi bo to nie moje  zycie i nie mój związek.Proponuje trochę zluzować i nie brać tak wszystkiego do siebie smile

214 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-31 14:25:13)

http://harry.enzoverder.be/cats/hahaha-lulz.jpg

Żebyś wiedział, że współczuję.
Co sobie użyłam to moje, co nie oznacza, że swoje o takich panach myślałam. Kumasz?

@gojka102, a daj Pani spokój.
To już nic nie tłumaczę. Kto ma zrozumieć, ten zrozumie. wink

215

Elle88 napisał/a:

Co sobie użyłam to moje, co nie oznacza, że swoje o takich panach myślałam. Kumasz?

Elle-błagam Cię,nie zniżaj się już bardziej.
Dawałaś panom żonatym za kasę-znaczy użyłaś ale i tak byłaś ponad to bo źle o nich myślałaś.
Ot,logika kobiet,której nie jestem w stanie za cholerę ogarnąć.

216 Ostatnio edytowany przez LeeDeen (2016-08-31 14:28:16)

Elle88 napisał/a:

To w takim razie jeszcze bardziej zabawne, że jeździsz po 19tce per brudaska, narkomanka z centralnego, zdzira z Roxy. Czarny PR, bo konkurencja? lol

217

Taki 'stajl' noszenia się i bycia to NIE JEST moja konkurencja. Pudło.
Podobnie jak Ty jako "potencjalny Klient" nie byłbyś w sferze moich zainteresowań, ale - każdy ma na co go stać, co nie? wink

Nie mówię, że ta dziewczyna jest zła. Stwierdzam tylko fakt - taki a nie inny wybór świadczy o Tobie.

218

Elle88 napisał/a:

Podobnie jak Ty jako "potencjalny Klient" nie byłbyś w sferze moich zainteresowań, ale - każdy ma na co go stać, co nie? wink

Nie mówię, że ta dziewczyna jest zła. Stwierdzam tylko fakt - taki a nie inny wybór świadczy o Tobie.

A jak w takim razie wybór Ciebie świadczył o Twoim klientach? Zastanawiałaś się nad tym?

Naprawdę,Elle temat dla Ciebie bardzo grząski a Ty jak i tak lecisz do niego jak mucha do g...

219

gojka102 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

A jak w takim razie wybór Ciebie świadczył o Twoim klientach? Zastanawiałaś się nad tym?

Naprawdę,Elle temat dla Ciebie bardzo grząski a Ty jak i tak lecisz do niego jak mucha do g...

Hehe, w jakim sensie grząski?
Czy nie mówiłam już, setki razy, że nie czuję, żebym musiała się społeczeństwu/niektórym z Was tutaj, spowiadać co i dlaczego?
Zrobiłam tak, bo miałam taką ochotę. Nikogo nie zdradzałam. Śmieszą mnie niektóre komentarze. A ja do spowiedzi nie chodzę wink

Wyluzuj Kobieto wink

220

Temat zamykam ze względu na niski poziom oraz fakt pożegnania się z Autorem. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 196 do 220 z 220 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziłem, chcę wyjść z relacji z kochanką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024