Te terminy są dla mnie odpowiednie, a więc, który dzien konkretnie.
Gosik proponujemy czwartek godzina 16 pod empikiem.
Hej ![]()
Cześć Dziewczyny,
mi pasuje![]()
Hej ![]()
Gosik do miłego.
Napisz jak Cię rozpoznamy
np. kolor włosów.
![]()
Cześć.
Blondynka, włosy do ramion, okulary ![]()
Na pewno się znajdziemy......
Do zobaczenia ![]()
Ok, damy radę
![]()
Hej ![]()
72 2016-10-07 06:57:54 Ostatnio edytowany przez Aneladgam (2016-10-07 07:00:15)
Hej Dziewczynki:-)
dzięki za wczorajszy fajny wieczór. Moje dziecko zastanawiało się gdzie się matka tak długo szlaja. Było bardzo miło.Do następnego...
73 2016-10-07 09:43:09 Ostatnio edytowany przez Jaga5 (2016-10-07 09:45:54)
Hej Aneladgam Hej Gosik ![]()
Aleśmy się nagadały zasnąć nie mogłam ![]()
Ja również dziękuję za miły wieczór i czekam na kolejny ![]()
No popatrz Aneladgam, a to się role odwróciły
A niech się " smarkacze" teraz o nas pomartwią
Zobaczą jakie to fajne uczucie ![]()
Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, do miłego ![]()
Paaa
Cześć Dziewczyny ![]()
Ja również dziękuję za przemiły wieczór, również nie mogę doczekać się następnego spotkania.
I niech dzieciaki się martwią, w końcu mają super matki, które potrafią świetnie się bawić ![]()
Mocno ściskam i do usłyszenia
Hej,
Jestem również po 40-stce z Gliwic, przyjmiecie mnie do swego grona:)
Witaj Halmalgosia ![]()
Miło nam będzie poznać kolejną dziewczynę i razem spędzić miły wieczór.
Zdzwonię się z pozostałymi dziewczynami i jak ustalimy konkretny termin
damy Ci znać tu na forum ![]()
Pozdrawiam Angeladgam, Catconception, Gosik i Halmalgosię ![]()
Witaj Halmalgosia ![]()
Bardzo miło Cię poznać i strasznie się cieszę, że kolejna Dziewczyna dołączy do naszego grona......
Super ![]()
Pozdrawiam Was wszystkie
Witaj Halmałgosia.
Fajnie że się odezwałaś do nas. Im większe grono tym weselej.
Hej Dziewczyny! Taka cisza była myślałam, że wszyscy zapadli w jakąś drzemkę przedzimową. Nie wiem jak Wy ale ja mam poważne niedobory cukru we krwi i wypatruję pretekstu żeby bezkarnie jakieś ciasteczko popite dobrą kawą zaliczyć. Zatem proponuję spotkanie w najbliższym czasie. Od razu deklaruje że jeśli o mnie chodzi to najbliższy wolny czas mogę wygospodarować od czwartku w górę.
Pozdrawiam
Hej ![]()
Nie mogę przystosować się do tej aury. Żyje na "pół gwizdka" ![]()
Chętnie się gdzieś wybiorę, oprócz czwartku, każdy dzień mam do dyspozycji.
Aneladgam zadzwonię do Ciebie po południu omówimy szczegóły.
Z Gosik jesteśmy w kontakcie.
Halmalgosia daj znać, czy śledzisz ten wątek. ![]()
Pozdrawiam ![]()
Hej ![]()
Halmalgosia w piątek o godzinie 16 jesteśmy umówione przed Empikiem na rynku.
Zapraszamy ![]()
Hej dziewczyny, dzięki za odzew:) ostatnio nie miałam czasu tu zajrzeć, jak spotkanie udało się?
Może następnym razem się zgram z Wami, tyle,że ją kończę pracę dopiero o 16-tej.
Pozdrawiam cieplutko:)
Hej czy ja też mogę do was dołączyć???tak przypadkiem tutaj trafiłam i lubię poznawać fajnych ludzi :-)
Cześć Halmalgosia ![]()
Szkoda, że nie miałaś czasu zajrzeć na forum, ale co się odwlecze to nie uciecze...... tak powiadają ![]()
Na pewno będzie okazja żeby się spotkać. Co do godziny to nie ma problemu, jesteśmy bardzo elastyczne babeczki i na pewno się dogadamy...
Spotkanie było bardzo fajne, świetna kawa, rewelacyjne ciacho i oczywiście pogaduchy.....
Pozdrawiam gorąco
Cześć Febea ![]()
Serdecznie zapraszamy, będzie nam bardzo miło Cię poznać...
Fajnie, że zagląda tu coraz więcej osób i decyduje się wpisy...... to taka pozytywna iskierka w ten zimny i szarobury dzień..
Pozdrawiam gorąco ![]()
Dzięki za zaproszenie,z tego co tutaj wyczytalam to się już panie troszkę znacie, :-) długo tutaj już na forum jesteście???
Cześć dziewczyny ![]()
Febea witam Cię i zapraszam do spędzania z nami czasu.
Jesteśmy tu z różnym stażem. Ja najdłużej naczekałam się na spotkania
w realu
Ale się opłaciło, jest miło, a nasze pogaduchy trwają po pięć godzin
![]()
Ale nie zrażaj się tą informacją.
Pozdrawiam wszystkie babeczki paaa ![]()
Ps. Może któraś z Was zaproponuje jakiś termin spotkania.
No ja się bardzo chętnie z wami spotkam :-)
88 2016-11-03 11:48:20 Ostatnio edytowany przez Aneladgam (2016-11-03 11:54:15)
Hej Febea fajnie że się odezwałaś. Im większe grono tym weselej. Staż nie ma znaczenia. Ważne że jest pretekst żeby się pośmiać, zjeść coś "niezdrowego" i zapomnieć na chwilę o bieżących sprawach.
Jaga-jak dajesz hasło do spotkania to ja już od razu przechodzę do konkretu. Zgłaszam chęci i elastyczność w przystosowaniu się do wyznaczonego przez Was terminu jednakże dopiero po 13-ym. Jeżeli zaplanujecie wcześniej spotkanie to niestety beze mnie.
Pozdrawiam Dziewczyny.
Hej ![]()
Moim zdaniem z nowymi koleżankami powinnyśmy się spotkać w komplecie.
Tak więc mamy sporo czasu na zgranie terminu.
Halmalgosia, Febea proponujcie, będziemy się dopasowywać ![]()
My "weteranki"
jesteśmy w kontakcie telefonicznym.
Przypominam, mam zajęte czwartki.
Trzymajcie się cieplutko ![]()
Ja jako że wyjezdzam to mogę.po 27listopada,no i jutro.mam.wolne,ale to.pewnie za mało czasu..... czym fajnym się zajadacie ma spotkaniach??? :-) ja się dietuje jak.narazie w grudniu mam wesele w sylwestra I w zadne kiecki nie wchodzę,znaczy wchodzę ale wygladam jak Rumcajs :-(
Na spotkaniach dieta nie obowiązuje :-)) Jemy pyszne, słodkie i tuczące ciasteczka. Byłyśmy tez kiedyś u Chińczyka albo Wietnamczyka-nie wiem . Tak czy siak skośne oczy miał. Co by to nie było wszystko smakuje lepiej w towarzystwie. A jeśli masz wesele a nie jest ono Twoje to się nie martw. Z resztą Rumcajs to całkiem fajny gość był. Ciesz się Dziewczyno - masz pretekst - kup sobie nową kieckę a z nami na ciasteczko!! Zobacz jakie to wszystko proste:-))
Jeśli chodzi o jutro to ze mną słabo bo będę się już pakować na wyjazd i martwię się bo coś mnie "bierze" więc nie nadaję się na towarzystwo.
Hej ![]()
Dziewczyny po 13 musimy się spotkać koniecznie.
Halmalgosia, a może Ty znajdziesz czas?
Febea zamelduj się po powrocie.
Pozdrawiam ![]()
W poniedziałek 14.11 17- ta,przy Empiku na rynku?
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Był jakiś błąd na stronce, sorki
Cześć dziewczyny ![]()
Halmalgosiu odpowiada mi termin spotkania. Jestem za.
Proponuję, żeby pozostałe dziewczyny się wypowiedziały.
Zalecam
śledzenie wątku, gdyby zaszły jakieś zmiany ![]()
Miłego wieczoru ![]()
Cześć Dziewczyny ![]()
Mi również odpowiada termin spotkania, popołudnie już dla Was zarezerwowane ![]()
Pozdrawiam i ściskam
Cześć Dziewczynki!
Ja tez się zjawię jutro pod Empik-iem. Pozdrawiam
Hej Dziewczyny,
Super
Hej Dziewczynki!
Jak się macie? Wszystkie mamy obowiązki a czas leci jak głupi. Może warto jednak na chwilę sie zatrzymać i wygospodarować trochę czasu dla swoich ulubionych koleżanek? Zatem jest propozycja. Od razu lecimy konkretem: co powiecie na środę po południu? Np.17-a? Jeśli nie ten termin to proponujcie. Jesli ktoś nowy miałby ochotę do nas dołączyć to nieustannie zapraszamy.
Pozdrawiam
Hej ![]()
Dziewczyny bardzo dobry pomysł. Koniecznie trzeba się wynurzyć
z domowych pieleszy wieczorkiem.
Pozdrawiam cieplutko ![]()
Hej Dziewczyny, ja też chętnie się z Wami spotakam
Cześć Dziewczyny,
i jak zawsze chętnie się z Wami spotkam ![]()
Ściskam
Hej Dziewczyny,
ale jesteśmy wszystkie subordynowane :-)) Zatem do zobaczenia w środę o 17-ej tylko gdzie? Czy od razu w tym przybytku co ostatnio czy zbiórka pod EMPiK-iem?
Cześć
Proponuję spotkać się w kafejce.
Pozdrawiam ![]()
Cześć, tam gdzie ostatnio?
Myślę że tak. Narazie nie mamy nic lepszego na oku.
Cześć, ja niestety jutro nie dotrę, przeziębienie i trochę i trochę mi się plany pokrzyżowały
Dobry wieczór ![]()
Halmalgosiu szkoda, ale cóż, siła wyższa. Trzymaj się cieplutko. I do następnego spotkania, hej ![]()
113 2016-12-23 08:34:27 Ostatnio edytowany przez Aneladgam (2016-12-23 08:35:43)
Hej Dziewczyny,
jako, że Święta za pasem a Nowy Rok nieuchronnie, czy tego chcemy czy nie, zmierza ku nam wielkimi krokami nie wypada mi nic innego jak życzyć Wam (i tu będzie odpowiednio długa lista-kolejność przypadkowa):
1. zdrowia głównie do spożywania ciastek, picia kaw, piw i innych trunków w towarzystwie koleżanek z forum
2. zdrowia tak ogólnie żeby w tym życiu dawać jakoś radę i "cisnąć" do przodu
3. pieniędzy żeby mieć na wydatki związane z punktem 1 i nie tylko (w końcu ciuchy tez są ważne)
4. umiejętności cieszenia się drobnostkami (z dużych rzeczy i tak zawsze się cieszymy)
5. poukładania się spraw trudnych, nieułożonych a te co ułożone niech takimi zostaną
6. optymizmu (bo łatwiej wtedy żyć)
7. ...............................(miejsce do wstawienia własnego życzenia bo mnie już inwencji nie starczyło)
I niech do diabła ten nowy rok stanie na wysokości zadania i będzie lepszy od mijającego.
Życzę ja, Wam wszystkim Dziewczyny, a szczególnie "kawiarnianej Trójeczce" (cały czas zapraszając do powiększenia naszej trzódki)
Wesołych Świąt i Dosiego Nowego...
Hej,
Bardzo ładne życzenia oby wszystkie się nam spełniły tego życzę z całego serca
Cześć dziewczyny
Cześć dziewczyny
118 2016-12-30 21:43:06 Ostatnio edytowany przez Jaga5 (2016-12-30 21:44:05)
Hej Dziewczyny,
czy sobota aktualna? 17? o ile dobrze pamiętam?
Hej,
Gdzie się spotykamy?
Hej ![]()
Sobota aktualna, może być 17,00
Myślę, że ta sama kafejka co zwykle.
Do miłego ![]()
Do zobaczenia
Hej ![]()
Jutro o 17 w "naszej kafejce" już mi ślinka cieknie na myśl o torciku bezowym ![]()
Paaaa ![]()
Hej Dziewczyny!
Cisza głucha nastała po naszym ostatnim spotkaniu. Mam nadzieję, że to ciszą przed burzą (czytaj: przed następnym). Zapewne przed Świętami każda z nas ma umaczane w czymś ręce. A to w wiadrze z wodą do mycia okien, zaczynie na babkę lub (za przeproszeniem) jajkach (świątecznych ...żeby nie było). Zatem już teraz składam Wam życzenia miłych i spokojnych Świąt. Odpoczywajcie, objadajcie się i bawcie dobrze. A po Świętach .....do roboty! Spiąć tyłek, wciągnąć brzuch i znaleźć czas na spotkanie bo wiosna idzie.
Cześć!
Chciałabym przyłączyć się do waszego towarzystwa. Poczytałam was trochę - przyznaję, nie wszystko z braku czasu- i widzę, że stworzyłyście sympatyczną grupę imprezową. Mnie też brakuje jakieś odskoczni od codzienności, tak że... liczę na przygarnięcie
. Mieszkam w okolicach radiostacji, 40+ , niestety, słabo dyspozycyjna ze względu na pracę i przychówek. Najbliższy wolny czas mam w weekend 6-7maja. Może, jeśli przebrniemy przez zaspy, uda nam się spotkać?
Hej,
fajnie, że ktoś zagląda. Mamy plany i owszem. Temat: tatar+ wódeczka więc grubo :-)) oczywiście dla tych którzy lubią. To tylko pretekst - najważniejsze żeby się spotkać i oderwać od codzienności. Co do dnia to kto wie może się wstrzelimy w 6.05 choć to nie jest pewne. Jest nas 4 a z Tobą 5 wiec trzeba się zgrać. Na dniach powinna się sprawa wyjaśnić wtedy dam znać z pewnością. A jak z innymi terminami u Ciebie? Czasami spotykamy się też w tygodniu w różnych konfiguracjach.
Cieszyłabym się gdybyście się wstrzeliły
, ale rozumiem, że logistycznie może być trudno. Mój przychówek wymaga jeszcze nadzoru i taki mam zapewniony w tym właśnie terminie. Inne dni muszę ogarnąć na okoliczność z wami spotkania, ale nie wykluczam. Więc czekam na wieści co ustaliłyście. p.s. temat przewodni bardzo obiecujący
Cześć dziewczyny ![]()
Witaj kawka, sąsiadko
Może się czasami mijamy, ja też mieszkam w okolicy radiostacji.
Termin spotkania mi pasuje, zobaczymy czy reszta dziewczyn będzie dyspozycyjna.
Z pozostałymi dziewczynami się zdzwonimy, a o ustaleniach powiadomimy Cię tu na forum.
Pozdrawiam ![]()
Hej kawka,
ja wiem że to co teraz napiszę może być dla Ciebie trudne do przyjęcia ale właśnie przed chwilą i w biegu została ogłoszona zbiórka. Dziś na 19-ą w okolicach rynku. Może uda Ci się sprężyć i zorganizować? Co nie wyklucza że na 6-go też może uda się coś zorganizować. Byłoby fajnie gdybyś dziś tez mogła. Jakby co to koło 18-ej zaglądnę tutaj czy jest jakaś odpowiedź od Ciebie
Szybkie jesteście! Dodałam stronę do zakładek, może zdążę następnym razem. Pewnie dobrze się bawiłyście, bo i pogoda barowa tj. sprzyjająca towarzyskiemu rozwijaniu się. U mnie bez zmian- 6 maja rezerwuję dla was. Pozdrawiam ekipę.