znajomy zegarmistrz zakupił brelok
782 2017-08-23 17:55:17 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-08-23 17:55:45)
milkshake_88, skucha, słowo musi zaczynać się na z (wszystkie słowa w zdaniu muszą zaczynać się tą samą literą)
znajomy zegarmistrz zakupił złoty
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany zabawnie
786 2017-08-24 09:04:15 Ostatnio edytowany przez Marysia2017 (2017-08-24 09:05:22)
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany zabawnie zabzykać
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany zabawnie zabzykać zawsze
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany zabawnie zabzykać zawsze znacząco
Znajomy zegarmistrz zakupił złoty zegarek zmechanizowany zabawnie zabzykać zawsze znacząco.
Paliłam/em
Paliłem pachnące
791 2017-08-28 07:46:17 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2017-08-28 20:38:25)
Paliłem pachnące papierosy
Paliłem pachnące papierosa paczkowane
Paliłem pachnące papierosa paczkowane po
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy
Paliłem pachnące papierosy paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy przez
Paliłem pachnące papierosy, paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy przez połamaną
Paliłem pachnące papierosy, paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy przez połamaną papierową
Paliłem pachnące papierosy, paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy przez połamaną papierową przepaskę
805 2017-09-24 10:35:17 Ostatnio edytowany przez Marysia2017 (2017-09-24 10:35:44)
Paliłem pachnące papierosy, paczkowane po pięćdziesiąt pięć paczek,pijąc pyszny przecier pomidorowy przez połamaną papierową przepaskę.
Karolina
Karolina, królowa
Karolina, królowa kupiła
Karolina, królowa kupiła książkę
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego karty
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego karty katechizmu
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego karty katechizmu koreańskiego
Karolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego karty katechizmu koreańskiego kosztownego
arolina, królowa kupiła książkę kucharską kaznodziei,kichającego komunisty,kopiującego karty katechizmu koreańskiego kosztownego kompletu
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych
820 2017-10-03 23:27:37 Ostatnio edytowany przez Misiulka (2017-10-03 23:29:17)
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich
826 2017-10-08 14:53:25 Ostatnio edytowany przez Misiulka (2017-10-08 14:55:26)
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną kartę
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną kartę królewskiej
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną kartę królewskiej kwadry
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną kartę królewskiej kwadry księżycowej
Karolina krolowa kupila ksiazke kucharska kaznodziei,kichajacego komunisty,kopiujacego karty katechizmu koreanskiego,kosztownego kompletu kolorowych, kunsztownego kształtu kaligrafii kosmicznych karykatur kardynalskich krucyfiksów klasztornych krucht kościoła, kontemplując kolejną kartę królewskiej kwadry księżycowej .
Muskularny
Muskularny maratończyk
Muskularny maratończyk myślał
Muskularny maratończyk myślał mozolnie
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc mityng
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc mityng Marokańczyków
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc mityng Marokańczyków między
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc mityng Marokańczyków między młokosami
Muskularny maratończyk myślał mozolnie,myląc mityng Marokańczyków między młokosami,miłującymi