Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 56 57 58 59 60 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,706 do 3,770 z 4,549 ]

3,706

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Pytanie do Dziewczyn : Zrobiłybyście sobie sesje topless albo akt ?
Serio pytam.

Zobacz podobne tematy :

3,707

Rossanka, nie musisz pasować do ławeczki- to nie koniec świata ;)
Pietruszkowa, no literatura to twórcy i cała otoczka która im towarzyszy, twórcy też ludzie, więc nic im obce nie było ;)

Krejzolka82 napisał/a:

Jeden raz Osoby mi się pomyliły :P

Haha pamiętam. Cóż za zbieg okoliczności :D
p.s. -->Priv

3,708 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 22:38:36)

Pietruszkowa napisał/a:

...raz spotkał żywotnego dziadka w wieku 99 lat. Dziadek gonił jak młody, ogródek kosił, drzewo rąbał itp.

Prawie jak mój Ojciec, który byc może mnie przeżyje,,, Do 80-tki umiał lepiej prowadzić auto (na trasie) niż ja. Grunt to motywacja i zajęcie się.. właściwie czymkolwiek, żeby utrzymać formę, psych i fiz.

3,709 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-03 22:29:05)

Elle88 napisał/a:

Serio pytam.

Chyba nie. Ale pewności nie mam.

Może inaczej - mi już te lata, gdzie ktoś by mi proponował sesję topless albo akty raczej minęły big_smile a w tamtych latach byłam mężatką, mąż był toksyczny i patrzyłam na siebie inaczej niż teraz patrzę. A niepotrzebnie. Bo teraz wiem, że nic mi nie brakowało - w sensie, że wygląd wink obecnie też mi nic nie brakuje, uważam, ale ewentualnie w celu charytatywnym ktoś mógłby mi zaproponować wink

Znaczy, nie, że dochód ze sprzedaży dla mnie, ale coś typu "staruszki z wioski ratują zabytkowy kościół i wystąpiły nago na zdjęciach do kalendarza" big_smile

3,710

santapietruszka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Serio pytam.

Chyba nie. Ale pewności nie mam.

Może inaczej - mi już te lata, gdzie ktoś by mi proponował sesję topless albo akty raczej minęły big_smile a w tamtych latach byłam mężatką, mąż był toksyczny i patrzyłam na siebie inaczej niż teraz patrzę. A niepotrzebnie. Bo teraz wiem, że nic mi nie brakowało - w sensie, że wygląd wink obecnie też mi nic nie brakuje, uważam, ale ewentualnie w celu charytatywnym ktoś mógłby mi zaproponować wink

Znaczy, nie, że dochód ze sprzedaży dla mnie, ale coś typu "staruszki z wioski ratują zabytkowy kościół i wystąpiły nago na zdjęciach do kalendarza" big_smile

smile
Dzięki.
Dla mnie to bułka z masłem - w sensie żaden problem 'natury moralnej'. Jak jeszcze można zarobić, to bajka.
Jedyne co to ważne żeby to poszło w dobre miejsce. Za 8-10 lat też pewnie bym sobie nie zrobiła już.
W sumie ostatni dzwonek wink

3,711

Naprędce napisał/a:

Haha pamiętam. Cóż za zbieg okoliczności big_smile
p.s. -->Priv

Ja też pamiętam, ale obciach big_smile big_smile big_smile

P.S. Nie mam Priv. tongue

3,712

O w mordę, to komu ja to posłałem? :D

3,713

Naprędce napisał/a:
rossanka napisał/a:

...raz spotkał żywotnego dziadka w wieku 99 lat. Dziadek gonił jak młody, ogródek kosił, drzewo rąbał itp.

Prawie jak mój Ojciec, który byc może mnie przeżyje,,, Do 80-tki umiał lepiej prowadzić auto (na trasie) niż ja. Grunt to motywacja i zajęcie się.. właściwie czymkolwiek, żeby utrzymać formę, psych i fiz.

To napisała Santa, nie Rossanka

3,714

Elle88 napisał/a:

Dzięki.
Dla mnie to bułka z masłem - w sensie żaden problem 'natury moralnej'. Jak jeszcze można zarobić, to bajka.
Jedyne co to ważne żeby to poszło w dobre miejsce. Za 8-10 lat też pewnie bym sobie nie zrobiła już.

To nie był problem natury typowo moralnej dla mnie wtedy, tylko myślałam, że jestem brzydka big_smile

Ogólnie jakoś nie widzę w takich sesjach nic złego smile

3,715

Elle88 napisał/a:

Dzięki.

To nie był problem natury typowo moralnej dla mnie wtedy, tylko myślałam, że jestem brzydka big_smile

Ogólnie jakoś nie widzę w takich sesjach nic złego smile

Ja też nie.
Zwłaszcza że od dawna - wspominałam o tym otwarcie - ciągnie mnie ku branży erotycznej..
Jdyne co to nie chciałabym żeby Ojciec zszedł na zawal oglądając moją.. w necie wink tongue

3,716

Naprędce napisał/a:

O w mordę, to komu ja to posłałem? big_smile

Do mnie nie sad a jak to fota, to ja poproszę też, co to ma być, że Krejzi lepsza big_smile młodsza to może, ale bez przesady big_smile big_smile big_smile

3,717 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-03 22:48:05)

Naprędce napisał/a:

big_smile big_smile big_smile

I co wyjaśniło się do kogo wysłałeś wiadomość przeznaczoną dla Krejzi? tongue
Mam nadzieję, że nie była, aż tak bardzo zbereźna? tongue

3,718

Krejzolka82 napisał/a:
Naprędce napisał/a:
SantaPietruszkowa feat Krejzolka napisał/a:

To napisała Santa, nie Rossanka

Rzeczywiście. Dzięki, Poprawiłem.

3,719

Santa, nie to nie była fota. Ale spoko- poślę Ci PW, które miało iść do Krejzolki, bo jest w tym sens-hahaha, czeski film

3,720

Naprędce napisał/a:

Santa, nie to nie była fota. Ale spoko- poślę Ci PW, które miało iść do Krejzolki, bo jest w tym sens-hahaha, czeski film

Ale może tak, najpierw do prawowitej adresatki, co? tongue

3,721

Naprędce napisał/a:

Haaaa, to czekam big_smile

3,722

Dobra, poszły i skończmy ten kompromitujący mnie temat, troche mi się popieprzyło, bo nie jestem obcykany w tych privach :p

Krejzolka82 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

O w mordę, to komu ja to posłałem? :D

:D :D :D

I co wyjaśniło się do kogo wysłałeś wiadomość przeznaczoną dla Krejzi? :P
Mam nadzieję, że nie była, aż tak bardzo zbereźna? :P

Nie wiem :>
Nie była zbereźna, to byla uwaga "techniczna" odnośnie Twojego "wścibstwa", ale jeżeli ono zahacza czasem o zbereźność to faktycznie i moja uwaga może byc zbereźna ;)

3,723

Naprędce napisał/a:

Dobra, poszły i skończmy ten kompromitujący mnie temat, troche mi się popieprzyło, bo nie jestem obcykany w tych privach tongue

Krejzolka82 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

big_smile big_smile big_smile

I co wyjaśniło się do kogo wysłałeś wiadomość przeznaczoną dla Krejzi? tongue
Mam nadzieję, że nie była, aż tak bardzo zbereźna? tongue

Nie wiem :>
Nie była zbereźna, to byla uwaga "techniczna" odnośnie Twojego "wścibstwa", ale jeżeli ono zahacza czasem o zbereźność to faktycznie i moja uwaga może byc zbereźna wink

Nakazuje nam koniec kompromitującego tematu big_smile tongue big_smile

3,724

Kompromitująco się przyznam, że jak technicznie chcę zrobić to, co w mailu napisane, to mi pokazuje błąd big_smile Nie wiem, czy to zbereźne, czy nie big_smile

3,725 Ostatnio edytowany przez rossanka (2016-08-03 23:16:05)

Elle88 napisał/a:

Serio pytam.

Toples nie.A akt to jaki akt?
Ps coś mnie z neta wywala sad

3,726

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Serio pytam.

Toples nie.A akt to jaki akt?
Ps coś mnie z neta wywala sad

No już po temacie.
Okazalo się, że pan liczy na "bonus", a "artystyczna sesja" wg niego to ja nago w apartamencie w różnych pomieszczeniach.. LOL
Nie ze mną te numery Bruner.

3,727

Elle88 napisał/a:

No już po temacie.
Okazalo się, że pan liczy na "bonus", a "artystyczna sesja" wg niego to ja nago w apartamencie w różnych pomieszczeniach.. LOL

A, no, nie. Takiej bym sobie też nie zrobiła big_smile myślałam, że pytasz o profesjonalnego fotografa big_smile

3,728 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-03 23:35:56)

Elle88 napisał/a:

No już po temacie.

A, no, nie. Takiej bym sobie też nie zrobiła big_smile myślałam, że pytasz o profesjonalnego fotografa big_smile

Tak się przedstawiał.. wink

3,729

Elle88 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

No już po temacie.

Tak się przedstawiał.. wink

Haha big_smile ale jak chcesz, to mogę Ci polecić profesjonalnego, tylko nie wiem, co moja Bratowa na to big_smile big_smile big_smile

A poważnie, to owszem, takie sesje są nieraz bardzo ładne i warto - ale nie u fotografa z portalu randkowego smile

3,730

@Santa, dokładnie.
Gdyby to była ARTYSTYCZNA, subtelna i dyskretna nagość - to jestem pierwsza.
Ale nie na zasadzie soft erotyki do walenia.. hmm

3,731

No to ładnie.

3,732

Kurva..załamie się. Kiepski dzień na amory dziś.
Znowu pisze do mnie ten sam kolo co kiedyś, Master, który szuka sobie 'suczki' <wtf> - czy ja wyglądam ?!!

A drugi, taki .. dziamdziak no, z grubej rury każe mi iśc do kina ze sobą. Nawet nie pyta.
Kosmita.

Otwieram wyno.

3,733

Jaki to jest dziamdziak?Taki namolny?

3,734

Dla mnie dziamdziak to taki, co myśli, że szczytem marzeń kobiety jest chodzić na romantyczne wieczorne spacery w świetle księżyca. Ostatnio miałam do czynienia z takim. Był ciężko zdziwiony, że jednak wolę kogoś, kto umie podłączyć pralkę i wymienić koło w samochodzie big_smile big_smile big_smile

3,735 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-03 23:47:16)

...

3,736

Dla mnie dziamdziak to taki, co myśli, że szczytem marzeń kobiety jest chodzić na romantyczne wieczorne spacery w świetle księżyca. Ostatnio miałam do czynienia z takim. Był ciężko zdziwiony, że jednak wolę kogoś, kto umie podłączyć pralkę i wymienić koło w samochodzie big_smile big_smile big_smile

Mnie też nie ruszają jakieś spacery,księżyce i kolacyjki.Wolę konkretnych.A na romantyzm sawsze sie czas znajdzie.

3,737

"Dziamdziak" to moje określenie dla faceta aseksualnego wizualnie dla mnie, któremu wydaje się, że może 'warunki stawiać'  czy żądać czegoś.
Odrealniony jednym słowem  wink

3,738

Elle88 napisał/a:

"Dziamdziak" to moje określenie dla faceta aseksualnego wizualnie dla mnie, któremu wydaje się, że może 'warunki stawiać'  czy żądać czegoś.

To chyba wiem.

3,739 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-03 23:54:52)

Ale ja nie mówię, że nie lubię. Bo lubię, czemu nie, można się przespacerować w świetle księżyca po plaży, mocząc nogi w falach obijających się o brzeg i takie tam. Fajne to jest smile Ale nie na co dzień smile Nie pożyję przez tydzień romantyczną kolacją przy świecach i nie zjem tych płatków róż, co mi rozsypie... Jeśli kogoś interesuje tylko i wyłącznie romantyzm, to ja wysiadam. Nie mówię, że raz na jakiś czas nie będzie fajnie smile Ale na co dzień to dla mnie za słodko smile

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

To chyba wiem.

A to też wiem, o jaki typ chodzi. Też nie dla mnie smile

3,740

Ale ja nie mówię, że nie lubię. Bo lubię, czemu nie, można się przespacerować w świetle księżyca po plaży, mocząc nogi w falach obijających się o brzeg i takie tam. Fajne to jest smile Ale nie na co dzień smile Nie pożyję przez tydzień romantyczną kolacją przy świecach i nie zjem tych płatków róż, co mi rozsypie... Jeśli kogoś interesuje tylko i wyłącznie romantyzm, to ja wysiadam. Nie mówię, że raz na jakiś czas nie będzie fajnie smile Ale na co dzień to dla mnie za słodko smile

Przecież to samo napisałam smile
Lubię konkretnych i takich co nie zwieja jak tylko pojawi się problem.

3,741

Nie no,  z Dziamdziakiem problem romantyzmu odpada na wstępie, bo to jest po prostu - kosmita jak mówię. Facet z deka upośledzony, który nie ma świadomości faktu, że nie jest w ogóle atrakcyjny dla kobiet jako ogółu.
smile

A panowie, których opisujecie to trochę inna bajka, ale fakt - nie do wytrzymania, 'wata cukrowa'.

3,742

Elle88 napisał/a:

A panowie, których opisujecie to trochę inna bajka, ale fakt - nie do wytrzymania, 'wata cukrowa'.

Tak to może człowieka zameczyc.
A potem dostaje się łatkę wybrednej księżniczki A on był przecież taki miły sad

3,743

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Ooo, to to big_smile

A człowiek umiera z przesłodzenia na cukrzycę big_smile

3,744

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Ooo, to to big_smile

A człowiek umiera z przesłodzenia na cukrzycę big_smile

No powiedz sama czy w zwiazku trzeba sobie lukrowac ciągle do przesytu? Nie o to przecież chodzi.
Ale w sumie co ja tam wiem .Nie powinnam sie na te tematy wypowiadac.Moze tez nie powinnam dodadzac innym na te tematy bo sama zwiazku nie zbudowalam.
W kazdym razie chętnie Was poczytam.

3,745

Jak pierd....... tym padem o ścianę, to się tylko rozprysnie !!!

A tak ogólnie to witam wszystkich serdecznie smile
Przeszedłem się odstresowac, poczytac o tych idealnych facetach. Którzy nie istnieją smile

3,746

rossanka napisał/a:

No powiedz sama czy w zwiazku trzeba sobie lukrowac ciągle do przesytu? Nie o to przecież chodzi.
Ale w sumie co ja tam wiem .Nie powinnam sie na te tematy wypowiadac.Moze tez nie powinnam dodadzac innym na te tematy bo sama zwiazku nie zbudowalam.

Nie właśnie. Lukrowanie to nie związek. Związek to dwie różne osoby, akceptujące siebie w wielu kwestiach, a w niektórych czepiające się pierdół typu "znowu zostawiłeś podniesioną deskę".
Na tym cały wic polega.
Mam kolegę, który czasem mi opowiada różne ciekawostki. Jest w związku od jakichś 15 lat chyba. I on potrafi napisać np. "znowu awanturę zrobiła, że srajtaśmy nie wymieniłem, a ja się jej, kurde, przecież nie czepiam, jak tą tonę kosmetyków rozp.... po łazience. A też mnie wkurza".
I potem: "była na imprezie z koleżankami, nie wiem, co ona piła, że od niej tak wali big_smile ale i tak ją kocham"
A ona pisze czasem rozpaczliwie, czy nie mówił przypadkiem gdzie idzie, bo od 3 godzin nie odpisał na smsa, i ona nie wie, o co kaman, i jaki jest wredny, bo znowu gdzieś polazł...

Są ze sobą te 15 lat i jedno za drugie w ogień wskoczy. Jak ona miała problemy w pracy, to on na głowie stawał, żeby jej pomóc. Jak on miał problemy w pracy, to ona mówiła: spoko, damy radę smile
Przy czym ani jeden, ani drugi nie jest aniołem big_smile Obydwoje mają swoje za uszami big_smile Ale żyć bez siebie nie mogą big_smile

I to jest miłość smile

A nie pieprzenie, że spacer po plaży, wiatr nam będzie muskał stopy i takie tam... smile

3,747 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-04 00:30:39)

rossanka napisał/a:

Nie właśnie. Lukrowanie to nie związek. Związek to dwie różne osoby, akceptujące siebie w wielu kwestiach, a w niektórych czepiające się pierdół typu "znowu zostawiłeś podniesioną deskę".
Na tym cały wic polega.
Mam kolegę, który czasem mi opowiada różne ciekawostki. Jest w związku od jakichś 15 lat chyba. I on potrafi napisać np. "znowu awanturę zrobiła, że srajtaśmy nie wymieniłem, a ja się jej, kurde, przecież nie czepiam, jak tą tonę kosmetyków rozp.... po łazience. A też mnie wkurza".
I potem: "była na imprezie z koleżankami, nie wiem, co ona piła, że od niej tak wali big_smile ale i tak ją kocham"
A ona pisze czasem rozpaczliwie, czy nie mówił przypadkiem gdzie idzie, bo od 3 godzin nie odpisał na smsa, i ona nie wie, o co kaman, i jaki jest wredny, bo znowu gdzieś polazł...

Są ze sobą te 15 lat i jedno za drugie w ogień wskoczy. Jak ona miała problemy w pracy, to on na głowie stawał, żeby jej pomóc. Jak on miał problemy w pracy, to ona mówiła: spoko, damy radę smile
Przy czym ani jeden, ani drugi nie jest aniołem big_smile Obydwoje mają swoje za uszami big_smile Ale żyć bez siebie nie mogą big_smile

I to jest miłość smile

A nie pieprzenie, że spacer po plaży, wiatr nam będzie muskał stopy i takie tam... smile

Ale super!
Pozytywnie zazdroszczę!
Ja też tak chcę tongue

3,748

Siema-ema tongue
Co tu się wyprawia?
Właśnie wróciłem z kina tongue
Czirs <popijając Heinekena> ^^

3,749

Krejzolka82 napisał/a:

Ale super!
Pozytywnie zazdroszczę!
Ja też tak chcę tongue

A kto by nie chciał... Są dla mnie niemal wzorem, mimo że młodsi ode mnie (poznali się naprawdę za młodziaka, on miał 15 lat chyba) smile

3,750

Krejzolka82 napisał/a:

Ale super!
Pozytywnie zazdroszczę!
Ja też tak chcę tongue

A kto by nie chciał... Są dla mnie niemal wzorem, mimo że młodsi ode mnie (poznali się naprawdę za młodziaka, on miał 15 lat chyba) smile

Ale zarąbiście.
True love!!!
Super smile

3,751

Krejzolka82 napisał/a:

Ale super!
Pozytywnie zazdroszczę!
Ja też tak chcę tongue

To jest to o czym w przypadku Feniks pisałam, ale nie tylko.
Większość par, które są dla siebie tzw. pierwszą miłością, jest w stanie "przymknąć oko"na więcej wad, jeśli nie wszystkie i rozwiązywać problemy zamiast robienia 'przesiadki' na coś mniej problematycznego.
Im więcej ludzi się poznaje, im większy wybór, tym mniejsza chęć do "poświęcania się" czy "wybaczania" jakichś zgrzytów.

3,752

Elle88 napisał/a:

Większość par, które są dla siebie tzw. pierwszą miłością, jest w stanie "przymknąć oko"na więcej wad, jeśli nie wszystkie i rozwiązywać problemy zamiast robienia 'przesiadki' na coś mniej problematycznego.
Im więcej ludzi się poznaje, im większy wybór, tym mniejsza chęć do "poświęcania się" czy "wybaczania" jakichś zgrzytów.

Masz rację - rozwiązywać problemy zamiast robienia przesiadki. Nie każdy potrafi i nie zawsze się da smile Niezależnie od wieku i która to miłość smile
I nie chodzi tu o poświęcanie się.

3,753

@Santa, nie zawsze się da - jasne, ale chodziło mi o to, że tej 'pierwszej miłości', poprzez tą siekę w głowie i otumanienie, brak wiedzy czego się chce i czego można i trzeba wymagać od partnera, ludzie wybaczają więcej - czasem coś czego się nie powinno.
A drugi/kolejny partner jest już czymś w rodzaju 'odbicia sobie' często za brak asertywności przy tym pierwszym/-szej i bywa, że traktuje się go niewspółmiernie 'ostrzej' i jest o wiele mniejsza skłonność do kompromisu podczas gdy pierwszy łaził i srał po głowie, ale był PIERWSZY/-SZA, więc dziubusiowi wszystko się wybaczało :*
To jest obrzydliwe i niesprawiedliwe, dlatego ja nigdy nie chciałabym być taką 'następną' partnerką po tej pierwszej "wyśnionej" (dosłownie smile ) i odrealnionej w każdym sensie miłości i odpowiadać za jej wybryki.

Dla mnie albo jest się traktowaną identycznie albo lepiej - tym bardziej jeśli daje się tyle samo, jak nie więcej, albo niech ktoś se szuka terapeuty.

3,754 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-04 01:32:45)

Zgadza się - dlatego tym bardziej cieszy, jak komuś do pierwszego strzału pykło, nie? big_smile

Ja nie mówię, że skoro 15 lat są ze sobą, to wszystko ok. Ja też przetrwałam jakoś 15 lat. Ale u nich widać smile A to ważne smile

Dla mnie są ewidentnym przykładem miłości. Jej przeszkadza srajtaśma i on to rozumie. Rozumie, ale i tak się nie poprawia z tą srajtaśmą. Ona rozrzuca kupę kosmetyków w łazience i on to rozumie. Ona też, on jej robi awanturę, ona rozumie, ale dalej rozrzuca. Kłócą się o to. Ale nie ma cichych dni czy innych gierek.

Zdania nie zmienię big_smile zazdroszczę im big_smile

3,755

Zgadza się - dlatego tym bardziej cieszy, jak komuś do pierwszego strzału pykło, nie? big_smile

Ja nie mówię, że skoro 15 lat są ze sobą, to wszystko ok. Ja też przetrwałam jakoś 15 lat. Ale u nich widać smile A to ważne smile

No jasne. Pogratulować. smile

3,756

Luz3rn napisalem smsa do tej patrycji jakie sa jej ulubione miejaca gdzie lubi spedzac czas nie odpisala wczoraj dobranoc kolorowych tez nie jakas naprawde dziwna dac sobie z nia spokoj ?   btw widze ze nieslugo 100 strona szkoda tylko ze nie 100,stron czysto na temat portali randkowych! lol  Pierwsza osoba ktora bedzie na 100 stronie dostanie nagrode w formie doladowania w kwocie 10 zl pozdrawiam

3,757 Ostatnio edytowany przez robingirl (2016-08-04 12:48:37)

luz3rn napisał/a:

Luz3rn napisalem smsa do tej patrycji jakie sa jej ulubione miejaca gdzie lubi spedzac czas nie odpisala wczoraj dobranoc kolorowych tez nie jakas naprawde dziwna dac sobie z nia spokoj ?   btw widze ze nieslugo 100 strona szkoda tylko ze nie 100,stron czysto na temat portali randkowych! lol  Pierwsza osoba ktora bedzie na 100 stronie dostanie nagrode w formie doladowania w kwocie 10 zl pozdrawiam

Mogła nie odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo chce, żebyś Ty się wykazał. Albo się boi, że Ci się nie spodoba jej propozycja.
Nie oceniaj osoby, póki się z nią nie spotkasz albo przynajmniej nie porozmawiasz.
A jak nie chcesz do niej pisać, to nie pisz.

Spróbuj pogadać z moderatorami/administratorami, żeby zrobili dla Ciebie  w takim razie oddzielny wątek koncentrujący się na Twoich sprawach i przenieśli istotne dla Ciebie posty. Albo posty niezwiązane zostały przeniesione do innego wątku. Nie wiem, jakie są technicznie możliwości.

3,758

robingirl napisał/a:
luz3rn napisał/a:

Mogła nie odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo chce, żebyś Ty się wykazał. Albo się boi, że Ci się nie spodoba jej propozycja.
Nie oceniaj osoby, póki się z nią nie spotkasz albo przynajmniej nie porozmawiasz.
A jak nie chcesz do niej pisać, to nie pisz.

Spróbuj pogadać z moderatorami/administratorami, żeby zrobili dla Ciebie  w takim razie oddzielny wątek koncentrujący się na Twoich sprawach i przenieśli istotne dla Ciebie posty. Albo posty niezwiązane zostały przeniesione do innego wątku. Nie wiem, jakie są technicznie możliwości.

Hahahaah do czego to doszło, że założyciela się wyrzuca.

3,759 Ostatnio edytowany przez dziewan (2016-08-04 13:39:46)

Elle88 napisał/a:

@Santa, nie zawsze się da - jasne, ale chodziło mi o to, że tej 'pierwszej miłości', poprzez tą siekę w głowie i otumanienie, brak wiedzy czego się chce i czego można i trzeba wymagać od partnera, ludzie wybaczają więcej - czasem coś czego się nie powinno.
A drugi/kolejny partner jest już czymś w rodzaju 'odbicia sobie' często za brak asertywności przy tym pierwszym/-szej i bywa, że traktuje się go niewspółmiernie 'ostrzej' i jest o wiele mniejsza skłonność do kompromisu podczas gdy pierwszy łaził i srał po głowie, ale był PIERWSZY/-SZA, więc dziubusiowi wszystko się wybaczało :*
To jest obrzydliwe i niesprawiedliwe, dlatego ja nigdy nie chciałabym być taką 'następną' partnerką po tej pierwszej "wyśnionej" (dosłownie smile ) i odrealnionej w każdym sensie miłości i odpowiadać za jej wybryki.

Dla mnie albo jest się traktowaną identycznie albo lepiej - tym bardziej jeśli daje się tyle samo, jak nie więcej, albo niech ktoś se szuka terapeuty.

O czyli tak bardzo nie roznimy się w spojrzeniu na to samo zagadnienie.
Ta druga, trzecia i dziesiątą miłość to już jest szukanie podobnych wzorców, zbieznosci poglądów,  wypełnienie odpowiednich tabelek w arkuszu oczekiwań, krecenie nosem na wniesione już do związku nawyki - to jest takie wyrachowane samo oszukiwanie siebie, że to może ta jedna jedyna miłość. Innymi słowy gó.... nie miłość smile

Jak ktoś powiedział, murzyn zrobił swoje (netkafejke młodych i wkur........ wink ) murzyn może odejść smile
Tak że sorry luz

3,760

dziewan napisał/a:

Ta druga, trzecia i dziesiątą miłość to już jest szukanie podobnych wzorców, zbieznosci poglądów,  wypełnienie odpowiednich tabelek w arkuszu oczekiwań, krecenie nosem na wniesione już do związku nawyki - to jest takie wyrachowane samo oszukiwanie siebie, że to może ta jedna jedyna miłość. Innymi słowy gó.... nie miłość smile

Albo Cię źle zrozumiałam albo różnimy się BARDZO i zasadniczo smile
Dla mnie kolejne miłości są 'prawdziwsze' często, jeśli ta pierwsza oparta była na wyobrażeniach i braku zdrowego krytycyzmu.
Ty zdaje się uważasz, że nie ważne jaka była ta pierwsza love, nieważne ile krzywdy zrobiła, ale sam fakt, że była pierwsza i znosiliśmy jej wybryki, nawyki i co tam jeszcze - plasuje ją na piedestale po wsze czasy.
Jeśli tak to nie moglibyśmy się bardziej różnić w podejściu smile

3,761 Ostatnio edytowany przez dziewan (2016-08-04 13:54:03)

Elle88 napisał/a:
dziewan napisał/a:

Albo Cię źle zrozumiałam albo różnimy się BARDZO i zasadniczo smile
Dla mnie kolejne miłości są 'prawdziwsze' często, jeśli ta pierwsza oparta była na wyobrażeniach i braku zdrowego krytycyzmu.
Ty zdaje się uważasz, że nie ważne jaka była ta pierwsza love, nieważne ile krzywdy zrobiła, ale sam fakt, że była pierwsza i znosiliśmy jej wybryki, nawyki i co tam jeszcze - plasuje ją na piedestale po wsze czasy.
Jeśli tak to nie moglibyśmy się bardziej różnić w podejściu smile

Ja mówiłem o Prawdziwej miłości, tej jednej jedynej w życiu, a nie o Pierwszej miłości, którą każdy jakąś tam ma. No prawie każdy wink

Dziś sprzątanie świata. Też tak macie, że klniecie i zastanawiacie się skąd ten cały kurz się bierze, którą dziurką wlatuje żeby zepsuć Wam humor ? smile

3,762 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-04 14:09:42)

dziewan napisał/a:

Ja mówiłem o Prawdziwej miłości, tej jednej jedynej w życiu, a nie o Pierwszej miłości, którą każdy jakąś tam ma. No prawie każdy wink

Dziś sprzątanie świata. Też tak macie, że klniecie i zastanawiacie się skąd ten cały kurz się bierze, którą dziurką wlatuje żeby zepsuć Wam humor ? smile

Rozumiem. Ale nie podzielam Twojego zdania pewnie dlatego, że mam dystans i alergię na słowa "jedna jedyna/jeden jedyny" - nie lubię werteryzmu wink
Syndrom "jedynej i prawdziwej" bierze się, w moim odczuciu, z dość banalnego faktu. Mianowicie, pomimo w teorii nieskończonych możliwości poznawania ludzi, to w praktyce poznajemy ich skończoną ilość.  A jeśli z jakiegoś powodu poznajemy ich niewiele, to sprawa się komplikuje.
W związku z tym, mózg tworzy 'historię', która - jeśli się w nią uwierzy, trzyma ludzi i przywiązuje emocjonalnie do siebie - szczególnie w sytuacji gdy partner zawodzi zaufanie i/lub odchodzi.

Najgorzej to trafiać na ludzi, którzy uważają, że przeżyli już swoją "wielką, jedyną i najjedyńszą, naj najprawdziwszą" wink miłość - to jest jak rozmowa z sekciarzami  albo pacjentem Tworek. wink

3,763

Jacenty89 napisał/a:

Jacku, ponieważ przypisujesz mi intencje, których nie mam, to pozwolę sobie wyjaśnić, że:

zrozumiałam, że chęcią Autora jest posiadanie samodzielnego wątku, gdzie będzie się można zająć tylko jego problemem. Najrozsądniejsze wydaje się w aktualnej sytuacji rozdzielenie postów. Można to na moją logikę zrobić na dwa podstawowe sposoby, które zaproponowałam.
Nie wiem, co jest możliwe od strony technicznej i merytorycznej.  Nie śledzę całego wątku i nie wiem, w jaki sposób poszczególne posty są powiązane są powiązane. A już bynajmniej nie mam pojęcia, co będzie chciał zrobić Autor. Może dla niego jest fajne, że wątek który założył ma tyle stron. Tutaj się mieszała nie będę.
Zasugeruję jedynie, że skoro już przemawia przez Ciebie troska o los Autora, to napisz mu konkretną odpowiedź na konkretne pytanie, które zadał.

Koniec off - topu.

3,764

robingirl napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Jacku, ponieważ przypisujesz mi intencje, których nie mam, to pozwolę sobie wyjaśnić, że:

zrozumiałam, że chęcią Autora jest posiadanie samodzielnego wątku, gdzie będzie się można zająć tylko jego problemem. Najrozsądniejsze wydaje się w aktualnej sytuacji rozdzielenie postów. Można to na moją logikę zrobić na dwa podstawowe sposoby, które zaproponowałam.
Nie wiem, co jest możliwe od strony technicznej i merytorycznej.  Nie śledzę całego wątku i nie wiem, w jaki sposób poszczególne posty są powiązane są powiązane. A już bynajmniej nie mam pojęcia, co będzie chciał zrobić Autor. Może dla niego jest fajne, że wątek który założył ma tyle stron. Tutaj się mieszała nie będę.
Zasugeruję jedynie, że skoro już przemawia przez Ciebie troska o los Autora, to napisz mu konkretną odpowiedź na konkretne pytanie, które zadał.

Koniec off - topu.

Wygrałaś doładowanie za 10 zł od autora :-D

3,765

Elle cóż za ironia smile Jaka szpileczka, przyrównalas mnie do typowego wyborcy pisu wink

Ja tam nie wiem czy przeżyłem już tą jedną, jedyną. Być może.....
Ale jedno co wiem napewno, to że moje obecne wymagania wobec hipotetycznej przyszłej partnerki, są tak wysoko zawieszone, że aż mnie samego to przeraża. Dodatkowo łącząc to z moją własną skomplikowaną osobowością, ktora nie ułatwia wspólnego życia z kimkolwiek, to reasumując mam większe szanse znaleźć jednorozca, niż jakąś następną "wielką miłość ".
I jakoś wogóle  mnie to nie smuci smile
Choć pozostanę przy zdaniu ,że po jedynej miłości w życiu, to już szukamy tylko odpowiednich gatunkowo substytutów smile

3,766

Jacenty89 napisał/a:
robingirl napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Koniec off - topu.

Wygrałaś doładowanie za 10 zł od autora :-D

Brawo Ty smile
10 zł do play i wycieczka do Sosnowca drugą klasą gratis wink
Na randkę z autorem <kiwa z niedowierzaniem głową > smile

3,767

robingirl napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Koniec off - topu.

Jak wroce to sie skontaktujemy w sprawie wygranej co do drugiego niczegoo rozdzielac nie bedziemy to jest moj temat i bede pisal w nim co chcial,zgodnie z regulaminem  ten temat bylby idealny gdyby mial 100 stron na temat portali randkowych plus co wyszlo spoza nich randka smsy czy cos jeszce a zrobil sie off topic o wszystkim dobrze ze nie pisza jeszcze zrobilam duza kupe ze zapchalam kibel to dopiero by bylo dowiedzialem sie z,tego temattu co inni kupuja w sklepach co robia w wolnym czasie I jakich maja znajomych lol Mam pomysl na drugi temat ale to wkrotce.   patrycja odpisala ...

3,768 Ostatnio edytowany przez robingirl (2016-08-04 16:55:06)

Heh, aż musiałam sprawdzić za co te 10 PLN.
No faktycznie brawo ja big_smile big_smile
(Chyba że sobie brawa dla Jacka przywłaszczyłam tongue)
Tylko abonament cholercia mam wink

3,769 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-04 17:03:27)

robingirl napisał/a:

Heh, aż musiałam sprawdzić za co te 10 PLN.
No faktycznie brawo ja big_smile big_smile
(Chyba że sobie brawa dla Jacka przywłaszczyłam tongue)
Tylko abonament cholercia mam wink

Jesli jestes z Warszawy lub okolice promien 200 km to zrobie sobie przejazd odwiedze twoja okolice i zabiore na kolezznska kawe lody jakos sie dogadamy z sympatia robię pożegnanie 9 wygasa konto Premium i tym samym staje się tak naprawde bwzuzyteczne

3,770 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-04 17:04:40)

Dziewan, no o tym mówię smile
Ta.. "Wysoko poprzeczka" - wiesz po co? Ano właśnie po to, żeby SOBIE (bo świat ma na to wywalone - świat i ex big_smile ) że najlepsze to już było i wielka love została utracona..buuuu sad %)

Taki onanizm do przeszłości i przeszłością. Nuda.

Dlatego Wertery mają coś z Dziadusiów - ciało jeszcze względnie młode, ale sposób myślenia o życiu i umiejętność cieszenia się dniem dzisiejszym, na poziomie pacjenta sanatorium w wieku podeszłym.
Seksowne jak cholera ..:D
No ale Tobie już pisałam, że Ty jak na 28 lat, to masz trochę sposób bycia takiego pancia - dla koneserek wink :*

Swoją drogą - O ILE - pojawi sie kiedyś "następczyni żony" to ciężkie życie będzie miała kobieta. Pucowanie wspólnych pamiątek, seks przy małżeńskich fotografiach sprzed 40 lat tongue mmmm

Posty [ 3,706 do 3,770 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 56 57 58 59 60 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024