Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 55 56 57 58 59 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,641 do 3,705 z 4,549 ]

3,641 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-08-02 22:04:09)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Haha, z tym "love me harder" to bym się zastanowiła, bo szefem jest mój szwagier, haha big_smile

Nie ma tam jednorożców, spokojnie big_smile
Możesz mi wierzyć na słowo, że to żadna głupawa opowiastka dla bezmózgich nastolatek. Nie wiem co prawda, czy przypadnie Ci do gustu, ale choć tyle plusów ma na bank big_smile wink

Nightcore jest super! Niby to tylko niewielka przeróbka piosenki, a czasem kompletnie zmienia klimat big_smile
Zobacz to:

<3

EDIT:
@Elle, cześć :*

No ja też się cieszę, że dzisiaj nie było upalnie, bo to mnie uratowało po tej niemal nieprzespanej nocy big_smile Tak to by się chyba proces rozkładu zaczął... wink

Piszę, ale dzisiaj luźniejszy wieczór, bo wczoraj sporo zrobiłam, więc jestem jak coś :*

A jak tam dzionek minął? wink

Zobacz podobne tematy :

3,642

Happiness napisał/a:

A jak tam dzionek minął? wink

Pytasz co słychać?
To moje ulubione pytanie wink smile

Oglądam sobie właśnie suicide girls, zainspirowana 'rękawami' - bardzo mi się u menów podobają. Oczywiście nie byle jakie, tylko z przekazem.
Szkoda, że mi coś takiego nie pasuje do 'stylu' w jakim się nosze bo bym se zrobiła.

looknijcie, czyż nie zajebiste? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b6/20/d8/b620d8c6b19c8fb774484e56870556b2.jpg

Cat von D chyba nie trzeba przedstawiać http://girliegirlarmy.com/wp-content/uploads/2015/12/Kat-Von-D-Goes-Vegan.jpg

Czysta sztuka.

3,643

Elle88 napisał/a:

Hello evribody!
Maj Dir :* <dziś ja pieszczę rączki> --> big_smile  (musiałam)

Fajnie jest, bo z każdym dniem zbliżamy się do końca upałów i to jest szansa dla mojej skóry wyglądać znowu normalnie, a nie.. ;/

Nieprawda. Od piątku będziemy mieć Afrykę za oknem.

3,644 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-08-02 22:25:29)

@Elle, wiem, dlatego je zadałam big_smile wink

No racja, to już trzeba pod całą stylówę dopasować, żeby to za czymś wyglądało. A nie robiło identyczny efekt jak dresy i sweter, haha big_smile

Mi się też podobają, choć ja jakbym miała zrobić sobie tatuaż, to coś małego, zawsze wolałam podziwiać te większe na innych, ze swojego ciała nie chciałabym zrobić kartki papieru, nawet jeśli coś zapierałoby dech w piersiach wink

A tak pozostając w temacie, macie jakieś tatuaże? big_smile

@Rossanka, nawet mnie tak nie strasz yikes yikes

3,645

Mrs.Happiness napisał/a:

@Rossanka, nawet mnie tak nie strasz yikes yikes

To nie ja, to TVN,
Też nie lubię sad

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog … 0,1,0.html

3,646

rossanka napisał/a:

To nie ja, to TVN,
Też nie lubię sad

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog … 0,1,0.html

No dobra, to wpiszcie z jakich regionów Polski jesteście. smile

Podkarpacie.

3,647

Krejzolka82 napisał/a:

Podkarpacie.

Ja nie powiem. Ale nie podkarpackie smile

3,648

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Podkarpacie.

Ja nie powiem. Ale nie podkarpackie smile

Nie bój się, nie wpadniemy do Ciebie na imprezę big_smile tongue big_smile

3,649

rossanka napisał/a:

Nieprawda. Od piątku będziemy mieć Afrykę za oknem.

U nas na weekend ma być umiarkowanie tongue Liczę na to!

@Happi dokładnie. Styl to podstawa.
Najgorsze są wieśniackie tatuaże, np. marynarska kotwica czy tribale (modne w latach 90-tych). Wszystko sprowadza się znowu do gustu i 'smaku'.
Wieśniak tego nie rozumie i myśli, że z tatuażem  drużyny piłkarskiej i dresiku jest cool wink

3,650 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-08-02 22:38:05)

Yeah! Ale to na południu i w centralnej Polsce będzie serio ciepło, ja jestem z pomorza, o czym już zresztą wspominałam kilka razy, więc widzę, że nie będzie tak tragicznie. Oby, bo się załamię yikes

A wszystkim, którzy będą się prażyć w nadchodzących upałach, współczuję sad

EDIT:
@Elle, haha, tribale to była tragedia, a ile kobiet sobie to robiło na dole pleców na przykład. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć co im się w tym podoba... yikes

Ja bym chciała zrobić sobie łapacz snów, ale własnego autorstwa, w sensie, przerobić go po swojemu, by był jedyny w swoim rodzaju, mimo że ostatnio dość popularny. Tylko na razie mnie mocno nie ciągnie, to się wstrzymuję. Zresztą nie znam w pobliżu żadnego dobrego salonu, a do byle kogo bym nie poszła, wiadomo wink

3,651

Krejzolka82 napisał/a:

Już to widze, jakby miało dojść do spotkania to zaraz by wszyscy wymiękli tongue

3,652

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Już to widze, jakby miało dojść do spotkania to zaraz by wszyscy wymiękli tongue

No co Ty, nie będzie spotkanie.
Pytam z ciekawości, ponieważ wkleiłaś mapę Polski tongue

3,653

Wiecie co, ostatnio bardzo dużo ludzi ma tatuaże.Gorąco ,porozbierali się, to widać. Mężczyźni na łydkach, ramiona - przedramiona - standard.
Kobiety głównie na łopatce, albo na dole pleców, czasem przy kostce nad stopą. Ale mało kiedy są "ładne". Nie wiem, nie znam się, ale mi się nie podobają. Jeszcze męskie - jako takie - ale u kobiet - jeden kolor, coś jak się w podstawówce robiło tatuaże niebieskim długopisem. Maja jakieś gwiazdki, skrzydła albo wzory, jak się z bliska przyjrzeć (np w kolejce w Biedrze), niechlujnie wykonane, krzywe, takie "jak z więzienia" wiecie o co mi chodzi.
Nie jestem zwolennikiem tatuaży, a przynajmniej na sobie big_smile, na kimś innym może być, ale jakbym już miała zrobić, to jakiś porządny w porządnym salonie, nawet jeśli bym zapłaciła 5 razy więcej.

3,654

Krejzolka82 napisał/a:

No co Ty, nie będzie spotkanie.
Pytam z ciekawości, ponieważ wkleiłaś mapę Polski tongue

A bo szukałam czego innego a wyskoczyła mi pogoda. No i tytuł przeraził big_smile
Lubię cieplo, nawet gorąco ale tak do 28, max 30. Więcej to trochę za dużo.
Gadam już jak stara babka sad

3,655

Elle88 napisał/a:

Wieśniak tego nie rozumie i myśli, że z tatuażem  drużyny piłkarskiej i dresiku jest cool wink

Nie dość, że kurtyzana" to w dodatku chora mocno na głowę kurtyzana" rotfl big_smile big_smile
Niektórzy to by mieli z ciebie niezłą bekę jakby im  pokazać ten wątek big_smile

A tak właśnie sobie słucham...

smile

3,656 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-02 23:26:36)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Nie dość, że kurtyzana" to w dodatku chora mocno na głowę kurtyzana" rotfl big_smile big_smile
Niektórzy to by mieli z ciebie niezłą bekę jakby im  pokazać ten wątek big_smile

Ferdek, kto miałby ze mnie bekę - ty?
Wielka mi ujma ---> big_smile

I zrozum wreszcie: Ja nawet jako 'kurtyzana' mam więcej inteligencji i osobowości niż ty jako 'prawy' i świętszy od papieża, za to nudny jak flaki i przeciętny  w każdym sensie dresik smile
Jesteś najsłabszym ogniwem, musisz odejść.

3,657 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-02 23:36:22)

Elle88 napisał/a:

mam więcej inteligencji i osobowości niż ty jako 'prawy' i świętszy od papieża

Nawet jeżeli to i tak nikt nie będzie traktował cię poważnie gdyż jesteś "tym" kim jesteś smile
Ja na pewno nie jestem świętszy od papieża i za takiego sie nie uważam natomiast powiedziałem, że mój tyłek jest (przynajmniej) kilka leveli wyżej aniżeli twoja osoba i tak samo jakby cię porównać do tych wszystkich "wieśniaków i wytatuowanych dresiarzy"

Elle88 napisał/a:

za to nudny jak flaki i przeciętny  w każdym sensie dresik smile

Jedynie tylko dla ciebie :* smile

Elle88 napisał/a:

Jesteś najsłabszym ogniwem, musisz odejść.

Nie ty będziesz mnie oceniać ani mówić, że mam gdzieś iść smile

3,658 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-02 23:47:26)

Ach wuwuś.. Wymiana poglądów z tobą zawsze mnie jakoś rozczula i bawi. Taki wielki niezbyt rozgarnięty misiek .. big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nawet jeżeli to i tak nikt nie będzie traktował cię poważnie gdyż jesteś "tym" kim jesteś smile

Oh.. kim jestem? ohhh, moje serce krwawi .. Taki pocisk. Wstydziłbyś się tongue 

Ja na pewno nie jestem świętszy od papieża i za takiego sie nie uważam natomiast powiedziałem, że mój tyłek jest (przynajmniej) kilka leveli wyżej aniżeli twoja osoba i tak samo jakby cię porównać do tych wszystkich "wieśniaków i wytatuowanych dresiarzy"

Przepraszam, przypomnij nam dlaczego jest "kilka leveli wyżej"? Bo z nikim się nie umawiasz czy nie uprawiasz seksu?
Acha, już rozumiem big_smile

Jedynie tylko dla ciebie :* smile

Nie, to ogolna 'wymowa' i wrażenie n/t Twojej osoby. Trust me.

Nie ty będziesz mnie oceniać ani mówić, że mam gdzieś iść smile

https://media.giphy.com/media/xT77XWum9yH7zNkFW0/giphy.gif

Ostro..

Przyjmij ode mnie w dowód uznania, proszę.
http://static1.money.pl/i/msp/znaki_towarowe/64/379759

3,659 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-02 23:58:00)

Jeszcze co do tych "wytatuowanych wieśniako-dresiarzy" to pójdź do takich jak ten:

PunBB bbcode test
(wzięte z netu)
i powiedz że jesteś lepsza od nich a oni to nic nie warte pospólstwo - tylko nie zapomnij dodać że robiłaś "gały" za kaskę wink
Pewnie nawet splunąć by nie chcieli na ciebie, tylko wybuchli by śmiechem i uznali, że uciekła z wariatkowa xDDDDDDDDDDD

Aaaa i nawet nie trudź się żeby "wieśniakowi" odpisać, bo i tak "wieśniak" nie czyta twoich postów w większości. Szkoda, że nie ma na forum opcji - ignoruj posty. Twoje tylko brudzą mi monitor i brzydko pachnie kupką ^^ no ale tak jest jak ten kto pisze jest ubrudzony w ten sposób  rotfl  big_smile big_smile

3,660

Hej :-)

Co do pogody to fajnie, ze dzisiaj u nas pare stopni mniej, tak 23 stopni, cieplo, ale nie goraco. Taka pogode bardzo lubie :-)

Tatuaze specjalnie mi sie nie podobaja, sama nie chcialabym miec, ale czasem na kims innym moze to fajnie wygladac. Jezeli ktos ma fajny tatuaz, spojny styl, to wyglada to fajnie :-) W sumue czssem ktos ma jeden tatuaz, ale to jakos nie pasuje tej osobie i jest srednio, a czasem ktos ma duzo tatuazy i fakt zwykle to mi sie nie podoba pod wzgledem estetycznym, ale jednak sa wyjatki gdzie jest to fajnie zrobione j pasuje do tej osoby, mimo ze jest tego duzo. No ale to wtedy sa takie widac przemyslane tatuaze. Wtedy jest to rodzaj sztuki nawet.

3,661

Tak, będziem się bić. To JEST argument, który zniszczył wszystkie inne yikes

Walduś, ssij mojego małego paluszka u stopy. Po treningu ofkors.
Na tyle ci mogę pozwolić. smile

Narra :* na teraz znudziłeś mnie.

3,662 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-08-03 00:21:19)

Rossanko to ja inaczej hehe. 28-30 to dla mnie duzo. Najlepiej dla mnie 20-25 stopni, wiec dzisiaj dla mnie bylo idealnie. Ktos ma jak ja i tez bardzo byl zadowolony z pogody dzisiaj i paru stopni mniej? Pewnie tak tongue

3,663

Jednak pusto sie zrobilo hehe. Ide spac. Dobranoc :-)

3,664

@Truskaweczko, pusto, bo wpadł król sucharów - wuwu (znany też jako walduś) i jak zawsze uśpił swoją gadką wszystkich.

JA też odpadłam big_smile
Kolorowych!

3,665

Fajnie tu, choć cicho obecnie.
Gwar już ucichł, awanturki też już poszły lulu.

Pyk i gasze światełko wink
Karaluszki pod poduszki smile

3,666

Hello Wszystkim smile
Elcia dla Ciebie calus z  porannej rosy :* (taka romantyczna jestem jak nigdy yikes )
Wczoraj bylam na zakupikach....poszlam po spodnie do jednego sklepu a wyszlam z sukienka z innego wink  a potem jakos wczesnie odpadlam. Poczytalam co pisaliscie iiiii ja bym chciala mniec tatuu nawet wiem co konkretnie i gdzie tylko jakos odwagi mi brak hmm no i sie zastanawiam czy jak minie parenascie latek i skora nie bedzie juz taka jedrna i gladka to nie bede bluznic ze wyglada nieladnie. Ale ochota  jest i o dziwo nawet moj malzon raczej tradycjonalista i zwolennik minimalizmu popiera " maj ajdia"  big_smile
Milego dnia i nie tak goracego  sad

3,667 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 11:58:40)

Feniks to może dwa "kotłujące się" znaki zodiaku ? Twój i jego?
Ja swego czasu troche "bazgrałem" do szufady i jeślibym miał sobie machnąć jakiś tatuaż, to tylko wg własnego wzoru, taki który by mnie jakoś opisywał, wskazywał na dominującą cechę charakteru itp., i to w jakiejś prostej formie, kilka/kilkanaście kresek- takie horror vacui mnie nie przekonuje. Mam jakiś niewytłumaczalny opór przed czymś takim.
Inna sprawa, że opcja tego prostego "ekslibrysu" byłaby raczej zrozumiała tylko dla mnie, więc zastanawiam się czy byłby sens go w ogóle robić?

Happi, słyszałem Zombie Song, od tego chyba zacząłem ;) I przypomniał mi taki komiks online o zombie, który kiedyś przeglądałem. Były tam wprowadzone "nowe" typy zombi. Jeden pasuje na upartego trochę do piosenki. Miał w zwyczaju nie zjadać, ale "opiekować" się złapanymi ludźmi i "naśladować" miłość na tyle ile potrafił (albo na tyle ile mu zostało po przezombieniu)- łapał ich w żelazny uścisk i nie wypuszczał (aż do śmierci oczywiście), głaskał po głowie, mruczał im tam coś itp. :) Nie pamiętam jak go nazywano, Huger chyba.

Krejzi, aleś Ty leniwa i wścibska ;)) Prawie jak ja.
Ja muszę być czasem na bieżąco z pogodą, więc Ci coś podpowiem. Jak ktoś wspomni jaka jest u niego w danej chwili pogoda, to wchodzisz na weatheronline/pl z mapą Polski i sobie porównujesz. Dajmy na to Rossanka narzeka, że u niej leje... (a wszyscy się dziwią, że przecież u nich jest slońce). Lukasz na mapę i widzisz, że chmury tylko nad Słupskiem. I voila, masz lokalizację ;)
Tylko po co Ci to?

3,668

Naprędce napisał/a:

Jak ktoś wspomni jaka jest u niego w danej chwili pogoda, to wchodzisz na weatheronline/pl z mapą Polski i sobie porównujesz. Dajmy na to Rossanka narzeka, że u niej leje... (a wszyscy się dziwią, że przecież u nich jest slońce). Lukasz na mapę i widzisz, że chmury tylko nad Słupskiem. I voila, masz lokalizację wink

W życiu bym na to nie wpadła, żeby kogoś wyszukiwać po pogodzie big_smile big_smile big_smile
A u mnie dzisiaj lekkie zachmurzenie i w miarę ciepło tongue

Dzień dobry wszystkim smile

3,669

Napredce pomysl niezly ale myslalam o czyms innym. Tez chialabym cos czego symbolika bedzie zrozumiala dla mnie a nie reszty otoczenia a wytatuowanie tego nie mialoby na celu manifestiwanie przekazu tylko raczej chcialbym by bylo malym dzielem sztuki pod wzgledem estetycznym...taka bizuteria towarzyszaca mi na stale o charakterze symbolicznym smile

3,670 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 12:18:44)

Pietruszkowa -Pomysłowość ludzka nie zna granic ;)
Miłego dnia wszystkim.

edit.

Feniks, rozumiem. Dla mnie kwestia estetyki (jeśli chodzi o tatuaż) byłaby podstawowa, więc nawet o tym nie wspomniałem.
Też traktowałbym to jako jakis detal (jak w ubiorze). Problem w tym, że nie wiem czy znalazłbym coś na tyle uniwersalnego, co pasowałoby do różnych kompletów/wcieleń? Nie wiem jak to ugryźć- pewnie musiałbym najpierw spróbować z jakąś zmywalną wersją i pokombinować na żywo.

3,671 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-08-03 12:29:09)

Naprędce napisał/a:

Pietruszkowa -Pomysłowość ludzka nie zna granic wink
Miłego dnia wszystkim.

edit.

Feniks, rozumiem. Dla mnie kwestia estetyki (jeśli chodzi o tatuaż) byłaby podstawowa, więc nawet o tym nie wspomniałem.
Też traktowałbym to jako jakis detal (jak w ubiorze). Problem w tym, że nie wiem czy znalazłbym coś na tyle uniwersalnego, co pasowałoby do różnych kompletów/wcieleń? Nie wiem jak to ugryźć- pewnie musiałbym najpierw spróbować z jakąś zmywalną wersją i pokombinować na żywo.

Kurde tyle sie napisalam i wcielo mi grrr.
Tez sie obawiam ze moje tatuu mogloby nie byc uniwersalne nie tylko pod katem image ale z biegiem czasu symbolika tatuazu  stalaby sie nieaktualna wraz ze zmiana myslenia. Wkurzalabym sie wtedy hmm
Edit:
Haj Pietruszko smile

3,672

Kiedyś nie tak strasznie dawno temu założyłem konto na takim beznadziejnym portalu randkowym gdzie praktycznie 90% ludzi na nim nie podaje zdjęcia i danych o sobie. Napisałem tylko do dwóch dziewczyn na chybił trafił jedna się odezwała Patrycja lat 19... Tylko jest problem nie ma foto i co jeśli okaże się słodkim misiem z oponkami? kompletnie nie w moim typie?

Napisałem jej że szukam nowych osób żeby wyskoczyć na miasto i się zabawić...

http://www.imagebam.com/image/7ff796498161874

Napisz proszę smsa kurcze mam ochotę to zrobić w sumie... aż prosi smile dziewczyna, tylko jakby ją podejść i zdobyć fotke, np napiszę jak pokażesz jaka jesteś śliczna o dobre czy nie bardzo?

3,673

brzmi, jakbyś miał ochotę się nią pobawić a potem olać:P

3,674 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-03 15:35:01)

Naprędce napisał/a:

Krejzi, aleś Ty leniwa i wścibska wink) Prawie jak ja.
Ja muszę być czasem na bieżąco z pogodą, więc Ci coś podpowiem. Jak ktoś wspomni jaka jest u niego w danej chwili pogoda, to wchodzisz na weatheronline/pl z mapą Polski i sobie porównujesz. Dajmy na to Rossanka narzeka, że u niej leje... (a wszyscy się dziwią, że przecież u nich jest slońce). Lukasz na mapę i widzisz, że chmury tylko nad Słupskiem. I voila, masz lokalizację wink
Tylko po co Ci to?

Czemu leniwa?
Lubię co nie co wiedzieć o Ludziach, z którymi mam jakikolwiek kontakt tongue
Chociaż bardziej wolę wiedzieć, jak ktoś wygląda, niż skąd jest.
A tak serio, po nic mi to, pisałam już, Kto mnie natknął na to pytanie big_smile

A po za tym wiedziałam, że Rossi nie poda lokalizacji. tongue
Rossi, to taka nasza Panna Tajemnicza big_smile

3,675

Napisalem smsa z wyjasnieniem ze dzieki za numer itd zapomnialem podac skad mam numer wyslalem drugiego odpisala acha super wiec teraz poczekam i odpisze za dwa tygodnie jak wroce

3,676

luz3rn napisał/a:

Napisalem smsa z wyjasnieniem ze dzieki za numer itd zapomnialem podac skad mam numer wyslalem drugiego odpisala acha super wiec teraz poczekam i odpisze za dwa tygodnie jak wroce

A, Ty się dobrze czujesz?
Za jakie dwa tygodnie?

3,677

luz3rn napisał/a:

I znowu będziesz zdziwiony, że panna z Tobą gadać nie chce?

3,678 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-03 16:24:04)

To taki pomysl. Ale juz widze ze glupi ja bede za dwa tyg w ojczyznie wiec stad ten odzew za dwa tygodnie odpisala acha super ok to jak wroce to od razu zadzwonie albo napisze... Ale to glupota jednak wiec napisalem krotkiego smsa i zobaczymy

3,679

Naprędce - Krejzi lubi "spowiadać" ludzi wink big_smile

3,680

hue hue hue hue
hue hue hue
hue hue
hue

<klepie się po udzie>

3,681 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 20:48:16)

Feniks, no właśnie, się zmieniamy i w praktyce pewnie tak sie to kończy u wielu, że dodają kolejne i kolejne tatuaże jak im się zdaje, że się zmieniają, więc jest ryzyko- zacznie sie od małego pizdryka na lopatce a może skończyć na 95% powierzchni :>

Krejzi, leniwa bo mogłabyś sobie właśnie założyć taki "bank informacji"i zapisywać w nim wszelkie teoretycznie przydatne Ci informacje, a tak pewnie zapominasz i pytasz od nowa ;)) W każdym razie mojego mejla z fejsa znasz- zapraszam- możesz sobie sznupać do woli :D

Elle- z kad klikasz? z ławeczki? ;)

3,682 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-03 20:47:59)

tobie przydałoby się klepnięcie w co innego... położyć na kolana ściągnąć... i dać...

Ta jedna dziewczyna jest fajna nie chcę podawać imion bo jeszcze może tutaj zajrzy kiedyś albo teraz i dopiero będzie, więc nazwię ją na A ale się droczy ze mną strasznie, pytam się o ulubione rzeczy, pisze nie mam ulubionych rzeczy, miejsca ulubione w miescie nie mam to chyba jakaś wasza kobieca gra test... ta druga Patrycja jutro do niej napisze z podobnym pytaniem dowiem się gdzie lubi chodzić to jak wrócę może wyskoczymy razem.

zapytam z ciekawości naprędce ile masz lat ?

3,683

@Naprędce, no, z ławeczki. A co, nie podoba się coś?

To powiedz to w twarz temu koleżce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://iv.pl/images/04879571241200140068.jpg

3,684

E, chcesz się bić? Cho na solo ;)

Lulz, już podawałem w tym temacie, poszukaj sobie gdzies w sirodku

3,685

Krejzolka82 napisał/a:

A po za tym wiedziałam, że Rossi nie poda lokalizacji. tongue
Rossi, to taka nasza Panna Tajemnicza big_smile

A co się będę wychylać smile
Tu sobie popisze anonimowo smile

3,686

Naprędce napisał/a:

E, chcesz się bić? Cho na solo wink

Lulz, już podawałem w tym temacie, poszukaj sobie gdzies w sirodku

Chce się bić!
Ale czekam pjerw na mojego przyjaciela - Waldusia.
On robi ABSa, to nie pogadasz.
huehue
hue

hue
.

3,687 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 21:16:20)

Ale Waldi jest chyba kontuzjowany, proponuję sie napić a potem się zobaczy...
Przypomniała mi się zabawna sytuacja apropo ławeczki, autentico.
Znajomy znajomemu opowiadal jak to wracał w Hucie w nocy do domu, no i zaczepili go chłopcy z ławeczki z propozycją nie do odrzucenia, czyli żeby się z nimi napić. On cały w nerwach ale pije z nimi, atmosfera się jednakowoż rozluźnia, żartują sobie, żadnego mordowania, pełna kultura i juz już myslał, że nie będzie się musiał jechać na SOR...
No ale jak wódka sie skończyła, jeden z koleżków poważnieje i mówi:
"-Wiesz co Tomek... Jesteś w porządku, ale i tak musimy Ci wpier...ć"

3,688

Takie se..

3,689 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 21:25:53)

No wiem, ale daj dokończyć, kulturalna anegdota będzie po 3 browarze :p, więc koleś wziął i zaczął uciekać. Ucieka, ucieka, ale oni go gonią, gonią. W końcu kapnął się, że nie da rady im zwiać, zatrzymal się, wyjął nóż i zaczyna nim machać im przed nosami. Tamci tak krażą chwilę dokoła i w końcu ten ichni boss mówi:
-Wiesz co Tomek, albo idź sobie...

3,690

Naprędce napisał/a:

No wiem, ale daj dokończyć, kulturalna anegdota będzie po 3 browarze tongue, więc koleś wziął i zaczął uciekać. Ucieka, ucieka, ale oni go gonią, gonią. W końcu kapnął się, że nie da rady im zwiać, zatrzymal się, wyjął nóż i zaczyna nim machać im przed nosami. Tamci tak krażą chwilę dokoła i w końcu ten ichni boss mówi:
-Wiesz co Tomek, albo idź sobie...

E ale bajasz wink

3,691

e tam

3,692 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-03 21:34:22)

@Naprędce, nie przejmuj się.
Natępnym razem po prostu dodawaj do każdej opowieści  heheszki, jak waldi. To ożywia każdy przekaz.

Popa --> huehue huehuehuehueheue
huehue?

hue big_smile

I jak?
Dla mnie bomba.

3,693 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 21:55:48)

Sorry internet mi odcięło (czytać poszłem się odlać za śmietnik)
Hua hua hue? Ok- hue:
cd. 
Powaga! Tak jest w Hucie, inny znajomy dostal maczeta po palcach bo cos tam, ale nie moge powiedziec bo po tych redsach się wygadacie.
Ale jak cos to ja juz nie faluje :>

Dobra, tera ta kulturalna <spluwa> tez o bieganiu.

"Lew Tolstoj bardzo kochal dzieci. Pewnego razu szedl Twerskim Bulwarem i dojrzal idacego przed soba Puszkina. Puszkin, jak wiadomo, wzrostu byl niewielkiego. „Zapewne to juz nie dzieciak, to raczej mlodzieniaszek – pomyslal Lew Tolstoj. – Mimo wszystko, postaram sie go dopedzic i poglaskac po glówce”. I ruszyl truchcikiem za Puszkinem. Puszkin zas, nie znajacy intencyj Tolstoja, rzucil sie do ucieczki. Smignal obok stójkowego, a ów stróz porzadku, oburzony nieprzystojnym przyspieszeniem ruchu w miejscu publicznym, podazyl za Puszkinem, celem zatrzymania. Prasa zachodnia rozpisywala sie potem, ze w Rosji literaci sa przesladowani przez wladze."

3,694

Naprędce napisał/a:

Dobra, tera ta kulturalna <spluwa> tez o bieganiu.

"Lew Tolstoj bardzo kochal dzieci. Pewnego razu szedl Twerskim Bulwarem i dojrzal idacego przed soba Puszkina. Puszkin, jak wiadomo, wzrostu byl niewielkiego. „Zapewne to juz nie dzieciak, to raczej mlodzieniaszek – pomyslal Lew Tolstoj. – Mimo wszystko, postaram sie go dopedzic i poglaskac po glówce”. I ruszyl truchcikiem za Puszkinem. Puszkin zas, nie znajacy intencyj Tolstoja, rzucil sie do ucieczki. Smignal obok stójkowego, a ów stróz porzadku, oburzony nieprzystojnym przyspieszeniem ruchu w miejscu publicznym, podazyl za Puszkinem, celem zatrzymania. Prasa zachodnia rozpisywala sie potem, ze w Rosji literaci sa przesladowani przez wladze."

Nie pamiętam, nie było mnie wtedy na świecie.
wink

3,695

On-WuWuA-83 napisał/a:

Naprędce - Krejzi lubi "spowiadać" ludzi wink big_smile

Pisałam Ci już, że jestem już po odpowiednich "święceniach" big_smile

Naprędce napisał/a:

Krejzi, leniwa bo mogłabyś sobie właśnie założyć taki "bank informacji"i zapisywać w nim wszelkie teoretycznie przydatne Ci informacje, a tak pewnie zapominasz i pytasz od nowa wink) W każdym razie mojego mejla z fejsa znasz- zapraszam- możesz sobie sznupać do woli big_smile

Nich Cię głowa nie boli o moją pamięć, doskonale pamiętam, co Kto pisze, dlatego przez tą moją pamięć, są przecież kłótnie na forum big_smile
Jeden raz Osoby mi się pomyliły tongue

A to ja mam Twojego Facebook'a, wow, nie wiedziałam big_smile tongue big_smile

3,696 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 22:02:53)

Rossanka- No, to lubię- młoda to albo zdziwiona, albo nie pamięta (edit. chyba że to Krejzi) i można se przyszpanować byle czym ;)

3,697 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-03 22:04:31)

Naprędce napisał/a:

Na pewno to o Tołstoja i Puszkina chodziło? Wydawało mi się, że Puszkin umarł, jak Lew Tołstoj miał jakieś 9 lat tongue

3,698

Naprędce napisał/a:

Rossanka- No, to lubię- młoda to albo zdziwiona, albo nie pamięta i można se przyszpanować byle czym wink

Uhm. A przy starej to "byle czym" nie zadziała wink

3,699

santapietruszka napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Na pewno to o Tołstoja i Puszkina chodziło? Wydawało mi się, że Puszkin umarł, jak Lew Tołstoj miał jakieś 9 lat tongue

Pietruszka, nie czepiaj się szczegółów, być może miała to byc Urban Legend wink

3,700

rossanka napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Pietruszka, nie czepiaj się szczegółów, być może miała to byc Urban Legend wink

Stara jezdem, to mnie bele czym nie nabierze tongue

3,701

Tam stara, za 10 lat będziesz się wspominać jako młoda. A za 20 czy 30 , to ho ho wink spójrz z tej strony.

3,702 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-03 22:11:47)

To nie są prawdziwe anegdoty (te o Tołstoju), taki absurd troche jak "radio Erewań" wink
W ogóle nie czaicie bazy, to gadki na laweczce, po kilku piwach, może mi sie mieszać coś nie?

3,703

rossanka napisał/a:

Tam stara, za 10 lat będziesz się wspominać jako młoda. A za 20 czy 30 , to ho ho wink spójrz z tej strony.

"stara" miało być big_smile

A propos przypomniała mi się taka historyjka, co mi jeszcze ex mąż opowiadał big_smile Z racji swojej pracy miał on kontakt z różnistymi ludziami i raz spotkał żywotnego dziadka w wieku 99 lat. Dziadek gonił jak młody, ogródek kosił, drzewo rąbał itp. Opowieść dziadka: Panie, bo mój tatuś całe życie płacił na ten pieprzony zus, poszedł w końcu na emeryturę i po miesiącu umarł... To se powiedziałem, że ni chu chu nie dam okraść rodziny i całą emeryturę tatusia odbiorę z nawiązką big_smile

3,704

Naprędce napisał/a:

To nie są prawdziwe anegdoty (te o Tołstoju), taki absurd troche jak "radio Erewań" wink
W ogóle nie czaicie bazy, to gadki na laweczce, po kilku piwach, może mi sie mieszać coś nie?

Możliwe. Ja to jestem taka troche sztywniara, więc rozumiesz. wink

3,705

Naprędce napisał/a:

Też mam browara, ale mnie się po browarze na gadanie o literaturze rosyjskiej nie zbiera... big_smile

Posty [ 3,641 do 3,705 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 55 56 57 58 59 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024