Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,316 do 3,380 z 4,549 ]

3,316 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-26 20:21:26)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
feniks35 napisał/a:

Happi normalnie musiałam sobie wina nalać bo na trzeźwo na te małe nóżki smierdziuszki nie dało rady patrzeć. yikes

No tragedia yikes
Biedne dzieci, że je zmuszano do tego sad
Na początku myślałam, że po prostu taki fetysz, czy coś, że jak miałaś małe, to byłaś cool, bo faceci się jarali.
Ale nie sądzę, by gnijące, powykręcane stopy kogoś podniecały...

Elle88 napisał/a:

@Happi, no z tymi taliami to japonki mają chyzia , podobnie ze stopami. Jak widziałam kiedyś jak wygląda taka "stópka" po chodzeniu w za małych o 5 nr butach żeby tylko pozostała mała to... <ble>

Ja na szczęście mam wąskie co trzeba bez takich eksperymentów big_smile

No Azjaci ogólnie mają niezłą fazę na różne operacje, u Koreańczyków najbardziej powszechna jest operacja plastyczna zmieniająca powiekę oka. Tam już młodziutkie dziewczyny posiadają kompleksy z tego powodu, chcą mieć bardziej europejskie oczy itp. Chociaż tych stóp to NIC nie przebije dla mnie na dzień dzisiejszy yikes

Zobacz podobne tematy :

3,317

Mrs.Happiness napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Happi normalnie musiałam sobie wina nalać bo na trzeźwo na te małe nóżki smierdziuszki nie dało rady patrzeć. yikes

No tragedia yikes
Biedne dzieci, że je zmuszano do tego sad
Na początku myślałam, że po prostu taki fetysz, czy coś, że jak miałaś małe, to byłaś cool, bo faceci się jarali.
Ale nie sądzę, by gnijące, powykręcane stopy kogoś podniecały...

No wlasnie .. Zdjęcie butów i zooonk. A cierpienia tyle hmm
Elle. Popieram. Nada sie ten pan....będzie nam tańczył jak mu zagramy big_smile You and me w roli domin. Chyba wolałabym odwrotnie ale ...for You everything :*

3,318

luz3rn napisał/a:

Żeby pisać na badoo z dziewczynami trzeba kliknąć głupią ikonkę serduszka wtedy ma informacje że ją lubię i mogę coś napisac bez sensu to... Ale ważne że wiem jak już pisać do interesujących mnie dziewczyn.

Ale Ty nas informujesz o tym, czy się skarżysz? big_smile

3,319

Z ciekawości przeczytałem kilka ostatnich stron mojego tematu i muszę przyznać, że przykre życie mają/miały niektóre osoby przemoc psychiczna, fizyczna to już w ogóle tragedia straszna przeszłość naprawdę współczuje... Co do tematu portali randkowych:                             Dlaczego jak rozmawiam z dziewczyną o dupie Marynie i pisze na koniec krótkie pytania np. Obecnie uczysz się czy już pracujesz to to kompletnie olewa co jest grane już na kilka pytań nie odpowiedziała...

3,320

luz3rn napisał/a:

Z ciekawości przeczytałem kilka ostatnich stron mojego tematu i muszę przyznać, że przykre życie mają/miały niektóre osoby przemoc psychiczna, fizyczna to już w ogóle tragedia straszna przeszłość naprawdę współczuje... Co do tematu portali randkowych:                             Dlaczego jak rozmawiam z dziewczyną o dupie Marynie i pisze na koniec krótkie pytania np. Obecnie uczysz się czy już pracujesz to to kompletnie olewa co jest grane już na kilka pytań nie odpowiedziała...

To, ile pytań naraz Jej zadałeś?

3,321

Yhh.. czasem mam ochotę napisać kilka słów takim kosmitom - satyrom, którzy chyba 40 lat przeżyli bez lustra i informacji zwrotnej.. ale nie zrobię tego, bo przecież mogę ich zablokowac zwyczajnie, kufa!

Ale co się nie raz napatrzę to moje.

Tymczasem, moikochankowie (digitalni ofkors) wydali nowy singiel

3,322 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-26 23:02:55)

Co jeeeeest?? yikes

----->

Ja się pytam????

3,323

No pojechałaś z tymi kwiatuszkami, to w ramach kampanii ocieplania swojego wizerunku? ;)
Ja się odmóżdzałem dla odmiany i słuchałem BOKKI, ale zaraz spadam dobranoc
https://www.youtube.com/watch?v=MzrhWPN6LSo
nie wiedziałem, że to Polacy, chyba się karnę w weekend na ich koncert

3,324

Sorki, Siostra! :* Miałam ochotę na film o tańcu i sobie Step Up (tę pierwszą część) puściłam, żeby się zrelaksować trochę big_smile
Zabija mnie ta pogoda hmm

Ale obejrzałam, jest fajnie! Lubię taniec <3
Najmilej bym teraz włączyła głośno muzykę i sama potańczyła, haha, ale obawiam się, że domownicy mogliby mieć coś przeciwko big_smile

A jak tam kosmici? Coś ciekawego się działo? wink

3,325

No!

Bo już siedziałem sam i płakałem sad  ..prawie

Ale jak jesteś to daje tak o:

No, dziś dzień kosmity..bez kitu. Sami jakcyś tacy niedorobieni absztyfikanci, oprócz jednego może - ale już go skutecznie obraziłam pewnie.
Odreagowałam ;/  oh well..

Może mu przejdzie to się odezwie sam.

Tez lubię tańczyć <nanana>

:* To o czym dziś gadamy? big_smile

3,326

Ojeeej, wybacz sad
Gdybym wiedziała, zaproponowałabym wspólne oglądanie! :*
W końcu też lubisz taniec big_smile
To ode mnie koreański kawałek, który właśnie leci :
Nikogo to pewnie tutaj nie obchodzi, ale...
Eddy właśnie należy do typu Azjatów, którzy mi się podobają big_smile

I ten garniak, mmm <3

Haha, od tego upału pewnie im odbiło wink
To tańczmy!
Nanana, hej! big_smile

A o czym masz ochotę porozmawiać? Coś Ci leży na wątrobie? A może zobaczyłaś jakieś fajne nóżki-śmierdziuszki, o których chcesz podyskutować? Ja jestem otwarta big_smile

3,327

Tak jest - tańczymy!

Rygudygu rygudygu danna
tralialia
liaaaa!

<3  Wspaniałe uczucie tak sobie potańczyć.

Ten Edward mówisz, że fajny?
A można go chociaż w jakichś filmach zobaczyć..? Wiesz o co, chciałabym przynajmniej zobaczyć jak się rusza, żeby ocenić czy byłabym w stanie też go pokochać wink

Mam ochotę porozmawiać ,bo wiem że warto. (był kiedyś taki program)
A o czym..o nóżkach w za małych butach (bleeee) to nie, ale możemy o menach.
Że są paskudni i niemądrzy.

Właśnie o tym pisałam w dziale Miłość,  bo padlo pytanie..jacy to oni naprawdę są.
Musiałam to dziewczynie powiedzieć.
A Ty co o tym wszystkim myślisz?

ps. kurna, jutro znów muszę wstać bardzo rano, znowu niepoważna jestem hmm

3,328

Zgadzam się, ja jutro sobie zrobię taneczny poranek, bo why not big_smile <3

Czy w filmach gra, to nie wiem yikes
Znam go tylko z jego teledysków big_smile

Hahaha, ja bym jej podesłała piosenkę, która od teraz stanie się moim hymnem:

Tak trzeba się bawić!

I love me! Gonna love myself, no, I don't need anybody else! <nuci>

Po co komu facet?! big_smile

P.S. To może się połóż? Bo ja chętnie pogadam, ale nie chcę, żebyś potem była niewyspana :*

3,329

I widzisz.. też pomału zamieniasz się w cyborga , jak ja wink i paskudne meny.
Ale tak działa efekt Zombie.

A propos, uwielbiam ten trailer:

Spoko, loko. Możemy gadać, jak tracę łączność - znaczy, że mi się przysnęło. Ale narazie spoko smile

3,330 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-27 01:43:33)

Nie no, jajca se robię :* big_smile

Chociaż przyda się w pełni zająć sobą na jakiś czas, odsapnę od tych wszystkich "paskudnych menów", złapię oddech i będzie mi lepiej wink
W razie czego, jakbym potrzebowała miłości, to zawsze mogę o jakiejś napisać, haha, w moich powieściach faceci przynajmniej są tacy, jak być powinni big_smile 

Haha, i ta melodyjka, gdy oni się zarzynają i tak dalej... big_smile Perfecto <3
Ale grafika ładna yikes

Okej! smile
A właśnie, masz jakieś ulubione filmy taneczne? big_smile
Jak już jesteśmy w tych klimatach.... big_smile

EDIT: Do mnie właśnie napisał kolega z podstawówki, który już do mnie kiedyś wypisywał i się na mnie fochnął swego czasu, bo mu nie odpisałam! Potem mnie wywalił ze znajomych, a teraz mnie dodał i do mnie pisze, dwie wiadomości, żadnego przywitania i nagle, że jestem ładna, hahahaha big_smile

Boże, dlaczego pokarałeś mnie mieszkaniem w miejscowości, gdzie są same oszołomy?! sad

3,331 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-27 01:47:58)

Grafika super. Zresztą, poznałam faceta który jest z Teamu, którzy tą grę od początku robili. To mega zdolniachy, zgarnęli sporo nagród za gry za granicą i są (jako jedyni z Polski) znani za oceanem też m.in. z uwagi na tą grę. Także wielki szacun.

Ulubione taneczne..JA to nie przepadam za musicalami, nie wiem jak to można oglądać w ogóle tongue
No, poza klasykami: Deszczowa piosenka czy Dirty Dancing, wiadomo. Do Step Up robiłam podejście, ale mnie zmęczył po 15 min. przeokrutnie.

Jutro 29 stopni..chyba się zesram, bez kitu.  Ale chociaż ma padać, zobaczymy.

Ogolnie niech lato już sie kończy, bo jakoś mnie taka temperatura w mieście nie podnieca.

EDIT: No widzisz.. podziękuj za pamięć big_smile wink
Do mnie pisał od wczoraj oszołom, ale nie mowiłam nic bo zaraz by rozgorzała dyskusja - przed chwilą go zablokowalam.
4 tys. za m-c, itd.  Zaraz będzie dzwonił i się umawiamy.
Wariat.

Ale jak looknełam w jego 'znajomych' do trochę dziewczyn się pewnie na to nabrało..eszzz

3,332

O, to gratki dla nich i trzymam kciuki, by dalej dobrze im się powodziło! smile

Mnie takie filmy odmóżdżają, a jak mają dość fajną muzykę, to już w  ogóle big_smile W Step Up lubię najbardziej pierwszą część, dalsze to już coraz większa kiszka, jak dla mnie. Wiadomo, że to nie jest jakiś wielce ambitny film, ale mnie nie męczy na szczęście. Nie to, co Zmierzch yikes big_smile
A jakie filmy lubisz? wink

No ja też się zesram w takim razie hmm
Już od dwóch dni czuję się fatalnie...
Możliwe, że będzie padać, bo moje migreny się nasilają, a wtedy zazwyczaj pada wink

Mnie też nie, wolę jak jest chłodniej.

No dwa lata gość do mnie nie pisał, a teraz nagle wyskoczył, haha. Biedny żuczek, już napisał, że powoli ma dość kobiet, jejeje <3
Niezła taktyka, ale... nie ten adres big_smile

Hahaha, zdesperowany ten typek xD
A coś ciekawego pisał, czy tylko cały czas namawiał? big_smile

3,333 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-27 02:03:44)

Lubię p0sychologiczne, wymagające kino.. trochę dreszczyku, jak w thrillerze nie zawadzi nigdy wink
Żadne Mamma Mia itp. pierdy. Raczej niezależne kino z przekazem. "Mechanika" z Christianem Bale`m widziałaś? JAk nie to polecam smile

Czyli gość 'na biednego misia' próbuje.. Takich to natychmiast w zadek, i niech leci za orbitę.
Nie ma litości dla 'Pacjentów', za terapeutę się płaci, a nie na krzywy ryj komuś dupę zawracać swoimi problemami. Wyjazd.

Typ namawiał i męczył bułę ogólnie.
Taki dość agresywny, więc nie mój target na pewno.

Poza tym, nie tak się te kwestie załatwia - niczego się nie ustala na początek, tylko dopiero na spotkaniu - to raz. Jedynie za 1-sze spotkanie, a reszta już po wink
Także gość widać kombinuje, że któraś wzwodu na te 4 tysie dostanie. Niech se szuka

EDIT: Teraz oglądam fabularną wersję tej gry i trudno mi się oderwać 
Bomba co?

Właśnie taki klimat lubię w filmach smile

3,334

O, psychologiczne, thrillery i tak dalej, uwielbiam!
Takie można mi polecać cały czas <3
Sama nie wiem czy to widziałam, ale już dodałam sobie do zakładek i obejrzę jutro! :*
Swoją drogą, a horrory lubisz? Obecność na przykład? wink

No napisał mi, że "już mi nie będzie głowy zawracał" i życzył miłego, to się grzecznie pożegnałam. A ten mi teraz znowu, że "Najlepiej jak nie będzie do żadnej kobiety pisał". Buahaha, on mi się żali, czy co? Jezu, nie ogarniam. Skąd takie osoby się biorą?! Z probówki chyba <załamka> I on się dziwi, że nie miał dziewczyny. Serio? yikes

Aa, no to psychol. Psychole są dobrzy tylko na wielkim ekranie big_smile
Dobrze, że go zablokowałaś wink

3,335

Heheheh, no mówię - miałaś go uratować tongue i w sumie obojętne Ty czy inna ładna dziewczyna, byle go CHCIAŁA. żal.pl

Lubię horrory, ale nie znam żadnego dobrego.. oprócz może "Sierocińca" ale to było dawno i też bardziej thriller jak horror chyba.
Dobry był smile - także przy okazji polecam

'Obecność' coś kojarzę.. looknę jutro żeby się upewnić.

No psychol, na bank.
Bo też i prezencja nie pozostawia zbyt dużych wątpliwości: ani styl, ani klasa wink

Ps. Jak już przy temacie jesteśmy znów pisał pan Skandynaw (do 3 razy sztuka chyba wink) tym razem znów bezpośrednio. Nie odpisałam nawet bo ewidentnie gość nastawiony na jedno, nawet gadać specjalnie mu się nie chce. A ja jednak preferuję jakiś klimacik romansu w tle wink

3,336

No, wkurzył mnie, to mu powiedziałam, że jak chce się żalić, to nie ten adres i się grzecznie pożegnałam. Coś tam dalej nawijał, ale już nie zamierzam odpisywać, bo straciłam cierpliwość. Dokładnie 2 lata milczenia, bo się obraził, a teraz pisze i myśli, że na terapię się załapie, czy co? Tragedia.
Jeśli faceci tak mają wyglądać w tych czasach, to ja wolę zostać lesbijką sad

O, "Sierociniec" spoko, też oglądałam i mi się podobał! smile
Zobacz "Obecność", moim zdaniem dość ciekawy jak na te nowsze horrory. Zresztą horrorów jest bardzo mało dobrych. Zazwyczaj wszystko na jedno kopyto. Grupka cofniętych w rozwoju znajomych, którzy dają się zabić psychopacie, bo nie umieją myśleć logicznie tongue

To powodzenia mu i gudbaj big_smile

P.S. Kolejny zdesperowany mocno w takim razie. Szkoda by było Twojego czasu na niego wink
Swoją drogą, ten od randki się potem jeszcze odzywał, czy już nic?

A teraz obejrzę ten filmik z gry, który wrzuciłaś, bo dopiero zauważyłam przed chwilą, że edytowałaś big_smile

3,337

No pewnie.  Żenada, ale jeszcze można mu "wybaczyć" jako tako, bo młode to.. gorzej jak stare takie głupie są. wink

No zobaczę jutro, na pewno poszukam smile Filmik obejrzyj bo krótki, a fajny klimat.. czuję że będę chciała obejrzeć je wszystkie. Pewnie to urywek jakiejś większej całości.
Fakt że w większości te horrory to kopia Blair Witch Project, który ma 100 lat ale swego czasu był jednak prekursorem. Szkoda, że od tamtego czasu jadą na jednej linii scenariusza.

No, Skandynaw lubi se porządzić w łóżku wink nie kryje się z tym. I spoko tylko problem taki, że żebym komuś na to pozwoliła to muszę zaufać, jak R.
Tam były rozmowy, tu tego brakuje. W sumie nie zdziwiłabym się jakby miał kogoś. Z reguły jak są singlami to bardziej się angażują też psychicznie i łakną jakiejś relacji.

Nie, ten od randki - niewypału już nie smile To dobrze bo naprawdę wolałam bez wchodzenia w szczegóły to zostawić.

JA się kładę, bo się nie zwlekę rano.. hmm

See ya niebawem :*:* big_smile   kolorowych!

3,338 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-27 02:34:25)

Ale jak facet w wieku 21 lat pisze jak stary dziadek, to ja dla niego nie widzę ratunku... yikes

Zombie ogólnie teraz są strasznie na topie jakby nie patrzeć, szczególnie dzięki The Walking Dead big_smile Jakbyś miała jeszcze jakiś taki, to podsyłaj tutaj, chętnie popaczę, bo fajnie to wygląda smile
Racja, mogliby się bardziej wysilić. Mi się najbardziej podobają takie z duchami, czarną magią, czy czymś w ten deseń, bo zawsze to coś, czego człowiek nie jest w stanie sobie logicznie wytłumaczyć, a to sprawia, że robi się jeszcze ciekawiej wink
Może kiedyś sama napiszę coś takiego schizowego, haha big_smile

Możliwe, że ma żonkę czy coś, i sobie szuka odskoczni. Tak więc niech szuka dalej, a Tobie mógłby dać święty spokój. Ile razy można odmawiać? yikes

No to świetnie, że odpuścił smile

Okej! smile
Papatki! :* Dobranoc :*

3,339 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-27 15:47:15)

Oświeciło mnie  w tym momencie, więc przelewam moje oświecenie na post smile
Jakie zdjęcia dajecie na portale randkowe?
Czy dajecie tylko samą twarz?
Czy całej sylwetki?
Czy są to zdjęcia, które macie na swoich portalach społecznościowych, czy może tylko zrobione na poczet portalu randkowego?
Czy strój codzienny, a może uwidoczniony biust?

Na co najbardziej zwracacie uwagę, gdy oglądacie czyjeś zdjęcia na portalu randkowym?

3,340

Krejzolka82 napisał/a:

Czy całej sylwetki?
Czy są to zdjęcia, które macie na swoich portalach społecznościowych, czy może tylko zrobione na poczet portalu randkowego?

Na co najbardziej zwracacie uwagę, gdy oglądacie czyjeś zdjęcia na portalu randkowym?

Najbardziej aktualne. Staram się dać przynajmniej jedno i takie i takie.
Raczej nie mam zdjęć specjalnie na portale randkowe, bo nie podchodzę do tego mega poważnie.
Sorry na oglądanie mojego biustu trzeba sobie zasłużyć :-D
Na usta i oczy.

3,341

Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Czy całej sylwetki?

Raczej nie mam zdjęć specjalnie na portale randkowe, bo nie podchodzę do tego mega poważnie.
Na usta i oczy.

smile
To nie masz zdjęć z gołą klatą na masce samochodu? Buuuuuu big_smile
A jakie oczy i usta, najbardziej Ci się podobają?

3,342

Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Czy całej sylwetki?

Na usta i oczy.

smile

Jak będziesz grzeczna to wyśle Ci takie na maila z autografem :-D
Przedewszystkim zaczynam od selekcji negatywnej, odpadają takie z kilogramami tapety, sztucznymi rzęsami, tatuażami na twarzy, cienkimi brwiami, makrelki, napompowane usta, duże i długie nosy.
Kocham oczy w których można się zagłębić i myślami zagubić, a także długie, naturalne rzęsy (bo sam mam takie :-D) i pełne, zadbane oraz naturalne usta.

3,343

Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Na usta i oczy.

smile

Przedewszystkim zaczynam od selekcji negatywnej, odpadają takie z kilogramami tapety, sztucznymi rzęsami, tatuażami na twarzy, cienkimi brwiami, makrelki, napompowane usta, duże i długie nosy.
Kocham oczy w których można się zagłębić i myślami zagubić, a także długie, naturalne rzęsy (bo sam mam takie :-D) i pełne, zadbane oraz naturalne usta.

Ja zawsze jestem grzeczna więc wysyłaj tongue

Kurde przeszłabym Twoją selekcję negatywną big_smile
Mam długi nos, jak czarownica big_smile

Jaki Ty romantyk, uuuuuuu smile

Chociaż może przymknąłbyś oko na mój nos i zainteresowałbyś się moimi rzęsami, chociaż to byś musiał przekonać się w realu tongue

A masz swój ulubiony kolor oczu?

3,344 Ostatnio edytowany przez Jacenty89 (2016-07-27 17:03:30)

Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

smile

Chociaż może przymknąłbyś oko na mój nos i zainteresowałbyś się moimi rzęsami, chociaż to byś musiał przekonać się w realu tongue

Dobra, dobra, ja sobie na słowo nie wierzę, a co dopiero kobiecie :-P
Sorry, love z tego nie będzie, w selekcji negatywnej zapomniałem napisać przedewszystkim o wieku :-D
Nie, nie mam, ja mam problem z zapamiętaniem koloru oczu przez kilka, kilkanaście tygodni jak się z kimś spotykam.

3,345

Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Dobra, dobra, ja sobie na słowo nie wierzę, a co dopiero kobiecie :-P
Sorry, love z tego nie będzie, w selekcji negatywnej zapomniałem napisać przedewszystkim o wieku :-D

Idę się pochlastać big_smile big_smile big_smile

I poszukać sobie jakiś gołych klat na tle maski samochodu w Internecie big_smile

3,346

Krejzi, jaki fail. Jacuś woli młodsze big_smile

wink

3,347

Misiuuuuuu :*
Hej Wszystkim big_smile

3,348

feniks35 napisał/a:

Hej Wszystkim big_smile

http://www.dogster.com/wp-content/uploads/2015/05/smiling-dog-moose.jpg

Hihihihihi <3

3,349 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-27 17:42:02)

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Hej Wszystkim big_smile

http://www.dogster.com/wp-content/uploads/2015/05/smiling-dog-moose.jpg

Hihihihihi <3

Awwwwwww. Z taka wlasnie mina leżę patrząc na "Twoje" foto w awatarku. ^^ <3

3,350

feniks35 napisał/a:

A ja tak leże jak paczę na nicka Feniks35 i odpływam.. zrobiłam se zdjęcie i dałam!!!
Jacuś mnie tymi oczami zainspirował chyba tongue

3,351

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

A ja tak leże jak paczę na nicka Feniks35 i odpływam.. zrobiłam se zdjęcie i dałam!!!

Hihi tylko idąc jego kryteriami szkoda ze ust i noska nie widać. Ale nie zakładam ze moja Najdroższa ma Karpia big_smile  Napewno wsio jest perfect and natural *.*

3,352

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Hihi tylko idąc jego kryteriami szkoda ze ust i noska nie widać. Ale nie zakładam ze moja Najdroższa ma Karpia big_smile  Napewno wsio jest perfect and natural *.*

Jak to ust nie widać? Piesio śmieje się to mu się deczko rozciągnęły , ale widać.
Oh, no u mnie wiadomo natural & perfect, nie ma inaczej wink tongue

3,353

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Jak to ust nie widać? Piesio śmieje się to mu się deczko rozciągnęły , ale widać.
Oh, no u mnie wiadomo natural & perfect, nie ma inaczej wink tongue

No wiem wiem. smile Z tej miłości mi sie cos pokićkało i myślałam ze my o zdjęciu w avatarze piszemmm ...ewentualnie przez ten deszcz ciśnienie mi spadło i nie kontaktuje. Ale wole myślec ze to lofcianie tak mnie zamroczyło. tongue
Reszta tez chyba przysypia. Nie spać proszę, tylko zwiedzać. smile

3,354

No, ja o zdjęciu pieska big_smile
Choć z avatarem też jakieś podobieństwo by się znalazło wink

Cisza w temacie, bo Jacuś się boi podpaść Happi i chyba zbyt poważnie bierze pewne żarty dziewoj w wątku wink , z kolei Happi pewnie będzie wieczorkiem. A reszta wpada i wypada.
No i autor.. to już poza wszelkimi kategoriami tongue

Ps. Dziś idąc ulicą minął mnie szczur !
Wyglądał jak mały york.. Myślałam, że zejdę. Żywej duszy w pobliżu nie było.
Na szczęście chyba miał coś do załatwienia, bo tylko mnie minął i dał nura do takiej dziury.
Ale wrażenia niezapomniane!!

3,355

Elle88 napisał/a:

Cisza w temacie, bo Jacuś się boi podpaść Happi i chyba zbyt poważnie bierze pewne żarty dziewoj w wątku wink , z kolei Happi pewnie będzie wieczorkiem. A reszta wpada i wypada.

Na szczęście chyba miał coś do załatwienia, bo tylko mnie minął i dał nura do takiej dziury.

Hahahahahahaha, że co proszę :-D ? A dlaczego mam podpadać :-D ? Jakie żarty, jeśli chodzi o Krejzi to nie było tam zbyt wiele powagi kochaniutka ;-)  Ciśnienie mi powoli wyskakuje uszami, dlatego nie silę się zbytnio.

3,356

Elle88 napisał/a:

yikes To Ci sie spotkanie trafiło. Mnie obrzydzają nawet ćmy z włochatymi plecami. A szczur brrr.

3,357 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-27 19:55:53)

@Feniks, noooo !

Szedł ze mną prawie noga w nogę, zanim go zauważyłam.. i dobrze bo pewnie bym padła, a tak to zauważyłam go jak już był blisko tej dziury.
Powiem, że gdyby nie to, że trochę się ich brzydzę to wydał mi się dość słodki big_smile

Taki grubasek z ogryzionym ogonem i płowe futerko miał.
Pewnie men. wink

Jacuś, które ciśnienie :> ?
hihi

3,358

Elle88 napisał/a:

@Feniks, noooo !

Szedł ze mną prawie noga w nogę, zanim go zauważyłam.. i dobrze bo pewnie bym padła, a tak to zauważyłam go jak już był blisko tej dziury.
Powiem, że gdyby nie to, że trochę się ich brzydzę to wydał mi się dość słodki big_smile

Pewnie men. wink

hihi

Futerko jeszcze ok  (mam kocice i lubię futrzaki big_smile) ale ten łysy szczurzy ogon<blee> 
Tez jestem ciekawa o jakim ciśnieniu mowa. big_smile Atmosferycznym ? wink

3,359

Jacuś jest bardzo grzecznym chłopcem, radzę nie iść tą drogą Truskaweczko ;* smile

A szczurek ogon miał gruby i krótszy niż normalnie - jakby mu kto ogryzł właśnie.
Brzydził mnie, bo brudny i dziki, ale generalnie lubię dziwne i brzydkie stwory smile

3,360

Elle88 napisał/a:

@Feniks, noooo !

Pewnie men. wink

hihi

A co, chcesz wpaść zmierzyć albo obniżyć :-D ?

3,361

Elle88 napisał/a:

Jacuś jest bardzo grzecznym chłopcem, radzę nie iść tą drogą Truskaweczko ;* smile

A szczurek ogon miał gruby i krótszy niż normalnie - jakby mu kto ogryzł właśnie.
Brzydził mnie, bo brudny i dziki, ale generalnie lubię dziwne i brzydkie stwory smile

Chcecie mnie we dwie zdemoralizować? ;-)

3,362

@Jacuś, wiesz, że zgodnie z 'opinią' jaką "ciesze się" na Forum - dla mnie każda pozycja to propozycja big_smile ale aż tak szybko nie działam wink

3,363

Elle88 napisał/a:

@Jacuś, wiesz, że zgodnie z 'opinią' jaką "ciesze się" na Forum - dla mnie każda pozycja to propozycja big_smile ale aż tak szybko nie działam wink

Hahahaha, nie ma na co czekać, chcesz żebym dostał wylewu ;-) ?

3,364

Elle88 napisał/a:

Hahaha Wariatka :*

3,365

Jacenty89 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

A spektakularny ten "wylew"?  To się zastanowię.. wink

3,366

Elle88 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

A spektakularny ten "wylew"?  To się zastanowię.. wink

A uwierzysz na słowo jak Ci powiem że oszałamiający czy będziesz wolała sama się przekonać ;-) ?

3,367

feniks35 napisał/a:

Hahaha Wariatka :*

Dziękuje Promyczku :*
Ja Ciebie też <3 smile

@Jacku, dobrze wiesz, że jako romantyczna dziewczyna nie zadowolę się słowami.. ;> smile

3,368

Od razu "serduszko" mi podskoczyło z radości ;-)

3,369

Jacenty89 napisał/a:

Od razu "serduszko" mi podskoczyło z radości ;-)

Ja też bardzo się cieszę, że wszystko działa jak należy.
Good for U smile

3,370 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-27 21:33:22)

Dobry wieczór! Siostra jak zwykle przewidziała czas mojego pojawienia się, więc wejścia smoka nie będzie, ale JESTEM!!! :* <3
Cieszycie się, prawda? big_smile

'Cuz your man is back in town!
Lalalalalala
Nanananana <tańczy>

P.S. Szczur? Ja bym też zawału dostała yikes yikes
Mój świętej pamięci kot kiedyś takiego wielkiego upolował! Nie wiem jak tego dokonał!

3,371

O, Siorka dziś wcześniej <jeeeej>
Dobrze się składa, bo mam nietypowe (jak na ten wątek wink pytanie..

Do Ciebie Sis, ale i Babeczek ogólnie - miała któraś z Was mgiełkę do ciała z Victoria`s Secret? Jeśli tak, to któy zapach jest wg Was najmniej 'duszący' i słodki zarazem?
Bo chce coś lekkiego na lato, taką 'przejściówkę', ale rzadko kiedy mi się zapach mgiełki podoba, a te z VS robią furorę podobno tu i tam.

Pomożecie? wink

3,372 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-27 22:56:00)

Happiness, no obejrzałem tą gejowską trylogię. Muza nie w moich klimatach a takie "składanki" nie są nowym pomysłem, ale są na tyle rzadkie że obejrzałem z zainteresowaniem. Chociaż zakończenie trochę kupy sie nie trzyma, jak rozumiem miało byc wieloznaczne "żeby było głośniej". Czy może jest jakaś oficjalna wersja? Kto sie zabił (pomijając pytanie dlaczego skoro są już dorośli itp.)?
W każdym razie cenne, jeśli dobrze zrozumiałem z Wiki, że podali z tej okazji numer jakiegoś ichniego telefonu zaufania. W  Polsce też coś takiego by się przydało, liczba samobójstw (nie wiem jaki odsetek wśród gejów) jest jedną z najwyższych na świecie i ciągle rośnie.

Elle88 napisał/a:

@Naprędce, hihi. No i nie byłoby wesoło?? :p  Jak nie jak tak ;)

Na filmie albo oglądając taką znajoma parę w reality na pewno, ale gdyby mnie to osobiście dotyczyło to raczej bym się tym szybko znudził. Może oprócz tego ostatniego pomysłu- to teoretycznie mogłoby oznaczać "podwójne" (dwa razy dłuższe) życie.

A skoro Ci się spodobało to mam kolejny zabawny wątek do komedii:  'rekiny finansjery" i inne twarde na zewnątrz skurkowańce, skrzętnie ukrywający swoją wrażliwość przed otoczeniem z obawy że "się wyda", że jednak rozczulają się nad ptaszkiem ze zlamanym skrzydłem, że mają jakieś artystyczne zapędy, albo że czasem im głupio jak zjeb@1ą kogoś w pracy, no ale generalnie "nie mogą" się do tego przyznać.
Widziałem nawet taką sytuację niedawno, gość opier... ł z góry na dół innego przez fona, a potem ta niepewna mina- bo przecież "powinien" zrobić to wręcz z przyjemnością, a tu jakoś tak nieswojo się czuje :D
A potem wrzody, wóda, nerwica, itp. A do psychiatry nie pójdzie raczej, bo nie moze sie przyznać że sobie z czymś nie radzi, albo że gra całe życie żeby utrzymać status i respekt otoczenia. Przecież by go wyśmiali i zagryźli, a kredyty nie spłacone... Co to to nie, woli udawać i tłamsić w sobie pewne elementy osobowości, ewentualnie zapisze się na jakiś zagraniczny portal, żeby dać ujście emocjom i "wypłakać się" na czyjejś piersi. Ba, nawet jest gotów za to zapłacić, chociaż nadal z przyzwyczajenia kalkuluje na tablecie gdzie będzie najtaniej. Dosłownie- widzę taką scenę w wyobraźni, jak przelicza złotówki i forinty na ojro i porównuje. A po upojnej nocy i śniadaniu banan na twarzy, można wracać do roboty i gnoić podwładnych jakby bardziej naturalnie, bo sie pozbyło nagromadzonej wrażliwości, jak juz nie powiem czego skąd. 
Zdecydowanie Elle powinnaś podbić stawkę- mozliwość bycia autentycznym choć przez chwilę jest bezcenna dla każdego, w każdym razie za terapię płacą na pewno więcej niż Tobie ;)

Krejzolka napisał/a:

"A jakie zdjęcia, na co, gdzie i skąd dokąd"

A olej te zdjęcia, najważniejsze żeby wpisać, że kontaktujesz się tylko z tymi co są w Twojej sieci. Teraz wszyscy lecą na jakichś promocjach i jak koleś będzie miał do wyboru 2 fajne laski, a jedna z nich będzie w jego sieci, to do niej napisze choćby miał dużego melona na koncie. ;))

3,373

A no nie do końca. Liczba samobójstw wśród mężczyzn plasuje Polskę w 3 dziesiątce, podczas gdy odsetek samobojców wśród kobiet jest jeden z najniższych w świecie.

3,374

@Naprędce, przykro mi Cię rozczarować, ale tą wrażliwą stronę twardziela to okazują tylko ci, z którymi miałam chemię 'mentalną', a tak to o innego rodzaju wrażliwość wink chodziło.

Bardziej o nieocenianie czyichś preferencji, co nie jest równoznaczne z chęcią uczestniczenia absolutnie we wszystkim rzecz jasna.
Sporo mężczyzn myli brak komentarza podczas słuchania z zainteresowaniem doświadczenia tego w praktyce - jak było to ostatnim razem np. wink Chociaż generalnie facet jak się zafiksuje na kobietę, to rzadko ma tendencję słuchać jej, w sensie - zakłada z góry, że ona jest tak samo zafascynowana/chętna jak on.

3,375

Naprędce napisał/a:
Krejzolka napisał/a:

"A jakie zdjęcia, na co, gdzie i skąd dokąd"

A olej te zdjęcia, najważniejsze żeby wpisać, że kontaktujesz się tylko z tymi co są w Twojej sieci. Teraz wszyscy lecą na jakichś promocjach i jak koleś będzie miał do wyboru 2 fajne laski, a jedna z nich będzie w jego sieci, to do niej napisze choćby miał dużego melona na koncie. wink)

Haha.
Czyli jak założę konto na jakimś portalu, to będę miała napisane w motto: "Jeżeli jesteś w mojej sieci komórkowej, skontaktuj się ze mną menie".

A zdjęcie mam jakieś dać, czy tylko takie motto wystarczy? big_smile

3,376 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-27 23:40:00)

@ Jacenty rzeczywiście, chodziło mi raczej o Europę lub EU, ta dygresja to po dawno słuchanej audycji radiowej. Ale sprawdź skok z 2012 na 2013, bezprecedensowy wzrost i wątpię, że coś podobnego zanotowano w innym kraju.

@ Elle, ale ja tu scenariusz do filmu pisałem tongue

@ Krejzolka, byle jakie zdjęcie, i tak po roku wszystkie meny zdążą do Ciebie napisać choćbys była w worku po kartoflach wink, żartuję oczywiście, nie mam doświadczenia na portalach takiego żeby doradzać

3,377

Naprędce napisał/a:

@ Krejzolka, byle jakie zdjęcie, i tak po roku wszystkie meny zdążą do Ciebie napisać choćbys była w worku po kartoflach wink, żartuję oczywiście, nie mam doświadczenia na portalach takiego żeby doradzać

Nie no spoko, przecież to są żarty.

Chłopy, co Wy się tak nie znacie na żartach?

3,378

Krejzi wiem, ze żartujesz i podobnie pociągnąłem. Ale nie jestem pewien czy wiesz kiedy ja żartuję, wolałem Cię upewnić wink

3,379 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-27 23:50:54)

Naprędce napisał/a:

Krejzi wiem, ze żartujesz i podobnie pociągnąłem. Ale nie jestem pewien czy wiesz kiedy ja żartuję, wolałem Cię upewnić wink

Załamałam się w tym momencie!!!

Czy ktoś z Was może mi napisać dlaczego, nie lubię dawać smutnych emotionek?

3,380

@Naprędce. aa do filmu. Trzeba było mówić, a nie ja se tu flaki wypruwam <niedowiarek>
Okropne są te chłopy zawsze to powtarzam..nie dogadasz się.

wink

Posty [ 3,316 do 3,380 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024