Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,991 do 3,055 z 4,549 ]

2,991

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Hahahah, zaskoczę Cię i podeślę! big_smile

Ale nie fair , bo inni Ci pleców za plecy nie wysyłali :>

Edit: No właśnie tak se czytam czytam..i aż mnie za serce ścisło.że Krejzolka tera yikes  ale potem ten EDIT moja Małżonka dała to się uspokoiłam!!!!!!!!!

Dżizas.nie rób mnie tak sad beczy>
<3 <3

Już Dziubku już.Tak z zazdrości napisala jak o tych plecach przeczytała :*

No <wyciera nos w spódnicę>
Ale już tak nie zrobisz dobraaaa? ???

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d6/d1/e7/d6d1e7f9137b0616de4143ce3ec43d3a.jpg

Never ever !!!!
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/9f8c06bdb3fde75e4bf962f263dd4833_th2.gif

Zobacz podobne tematy :

2,992

feniks35 napisał/a:

Never ever !!!!

hihi  <wstydniś>
OK. To Załatwione!

2,993

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Never ever !!!!

hihi  <wstydniś>
OK. To Załatwione!

Ach te nasze przekomarzania zakochanych <3
Mój mąż sie pyta co sie tak do ekranu tableta szczerze big_smile

2,994

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Nie wiem o co chodzi, ale nogi tej dziewczyny na zdjęciu mnie hipnotyzują. Pewnie chodzi o kolor opalenizny i ułożenie nuk wink
Sprzeczaliśmy się swego czasu z Onem kto ma ładniejsze.
Znowu mi się kojarzy , wiem.. ale jestem już bliżej niż dalej tongue Cierpliwości dla Waszej Kochaniutkiej Elle !

Co do opalenizny, moja starsza siostra zawsze była ładnie opalona big_smile
Zresztą u mnie tylko ja taka blada, czyli kolejna cecha, która mnie różniła od reszty wink

Rozumiem, że on twierdził, że ładniejsze masz Ty, tak? wink
No ja trzymam kciuki, by Ci szybciutko przeszło! :*

A zresztą dzisiaj jakiś dziwny dzień, bo mi też się przypominać zaczęło hmm
I dzisiaj o nim śniłam yikes I jakoś mi smutno, szok yikes
Rollercoaster ciągle w ruchu big_smile

Spokojnie Happi pojeździsz jeszcze troszkę i zsiadziesz smile

2,995 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 20:58:05)

feniks35 napisał/a:

Powiedz że winna jest  kochanka ;D

2,996

feniks35 napisał/a:

Ja też się szczerzę i kręcę i wiercę..  :> I fell you , Baby.
Dla męża pozdro!! Jak dba o moją Żonę to tylko większa radość dla mnie.

Poza tem, przecie wiesz, że u mnie bez 3 osoby to żaden związek wink

2,997

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jaka kochanka?  Toc my po słowie już.

2,998

Elle88 napisał/a:

Nie no, ja jak się wystawię na słońce to też jestem ładnie opalona.. tzn. nie licząc tych krostek tongue
A tak to wiesz jaka jestem..wampirella wink

Ona w sumie od zawsze taka, już jako dzieciak miała nieco ciemniejszą karnację. No i potem w lato kilka lat się wylegiwała, i tak jej już zostało. Teraz co prawda nie ma tak czasu na opalanie się, to skoczy od czasu do czasu na solarium, ale i tak ma bardzo ładną opaleniznę, skubana wink

Mnie słońce nie chce łapać sad
Jako dzieciak ciągle siedziałam na słońcu, a byłam tylko minimalnie ciemniejsza niż teraz, haha big_smile

Elle88 napisał/a:

A co miał powiedzieć, ha ha ha. Głupi nie jest wink
Spoko. Czasem coś tam mi się przypomni, ale rozsądek i riality bierze górę - gdyby NAPRAWDĘ chciał by ze mną nie ryzykowałby tak w wiadomej sprawie.

Niedługo Naprędce nam powie, czy mówił prawdę wink
Prawda. Dobrze, że jesteś tego świadoma.

Elle88 napisał/a:

Mnie się rzadko śnią meny.. swoje znaczy big_smile
Ale jedno mi się sprawdza - jak we śnie mnie men w czółko całował to było 'pożegnanie', tyle że symboliczne podczas snu, a potem w rialiti.

Serio? yikes
Mi on się często śnił przez ten miesiąc. Nikt mi się nie śnił tak wiele razy jeszcze, a on non-stop tongue

Elle88 napisał/a:

A Tobie co się śniło, co robił?
No, chyba że to te sny z "Tych", to nie wnikam aż tak wink

Dzisiaj? Nie pamiętam wszystkich szczegółów, bo ciągle się w nocy budziłam i mi się zaczęły sny mieszać, ale rozmawialiśmy w tym śnie i nie, to nie był jeden z TYCH snów, haha big_smile Mam wrażenie, że z jakiegoś powodu byłam na niego zła, nawet bardzo, ale na bank też ze sobą byliśmy wink
Moja podświadomość wie jak dobrze wbić nóż w plecy big_smile

2,999

feniks35 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie wiedziałem, że to aż tak poważne big_smile big_smile ^^

3,000

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Ja też się szczerzę i kręcę i wiercę..  :> I fell you , Baby.
Dla męża pozdro!! Jak dba o moją Żonę to tylko większa radość dla mnie.

Poza tem, przecie wiesz, że u mnie bez 3 osoby to żaden związek wink

Haha wiem wiem. I za tą autoironię tez Cię lublu <3

3,001 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 21:08:50)

On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie wiedziałem, że to aż tak poważne big_smile big_smile ^^

No baa. Prawie dwa lata żem sie z moim Dziubkiem tu mijała ale w friendzone byłam chyba. Jednakże cierpliwość popłaca.... Wyczekalam do właściwego momentu i tadaam. big_smile

3,002

Kurde, co ta Ariana dzisiaj? yikes
Cały czas idealnie trafiają jej piosenki w moje uczucia...

<3

3,003

Mrs.Happiness napisał/a:

Jako dzieciak ciągle siedziałam na słońcu, a byłam tylko minimalnie ciemniejsza niż teraz, haha big_smile

Mnie łapie i to szybko! Ale efekt potem słodko -gorzki. Dlatego staram się "przemykać" teraz.
Na pewno nie leżę plackiem, a i tak jestem strzaskana konkretnie jak na siebie hmm

Albo się zakrztusi kolacją, vide - wątek sadboya and Lady Wielka Łyda wink

Jestem jestem.
Emocjonalna, ale nie głupia smile

Dzisiaj? Nie pamiętam wszystkich szczegółów, bo ciągle się w nocy budziłam i mi się zaczęły sny mieszać, ale rozmawialiśmy w tym śnie i nie, to nie był jeden z TYCH snów, haha big_smile Mam wrażenie, że z jakiegoś powodu byłam na niego zła, nawet bardzo, ale na bank też ze sobą byliśmy wink

No to jak się budzisz w nocy i do tego te sny, to podświadomość mieli temat.
Ale to dobrze, bo w nocy się resetuje mózgoczaszka, więc z każdym snem intensywność powinna maleć...albo i nie tongue
Tak czy inaczej, za miesiąc obstawiam znaczną poprawę <yes>

Ps. Chryste, jakże się obżarłam.. Wstydu nie mam.

@Feniks35, nie byłaś we FZ ,tylko byłyśmy na etapie powłóczenia wzrokiem i badania tematu, nie wiesz?? Takie właśnie..co by nikt nie wpadł we FZ big_smile

3,004 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 21:15:24)

Elle88 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Mnie łapie i to szybko! Ale efekt potem słodko -gorzki. Dlatego staram się "przemykać" teraz.
Na pewno nie leżę plackiem, a i tak jestem strzaskana konkretnie jak na siebie hmm

Jestem jestem.
Emocjonalna, ale nie głupia smile

Ale to dobrze, bo w nocy się resetuje mózgoczaszka, więc z każdym snem intensywność powinna maleć...albo i nie tongue

@Feniks35, nie byłaś we FZ ,tylko byłyśmy na etapie powłóczenia wzrokiem i badania tematu, nie wiesz?? Takie właśnie..co by nikt nie wpadł we FZ big_smile

Wiem Elle, tak tylko napisałam coby sprawdzić czy tez to czułaś. Oj włoczylam tym wzrokiem za Toba tak mocno, ze aż mi moce minusów skoczyły big_smile
EDIT. Tez sie nazarlam. Gołąbki na noc yikes

3,005

feniks35 napisał/a:

Wyczekalam do właściwego momentu i tadaam. big_smile

Wychodzi na to, że "możemy wszystko"...
tongue wink

3,006

@Feniks35, wiem, że się powtarzam, ale..

<wije się po podłodze> la la la

3,007

On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Wyczekalam do właściwego momentu i tadaam. big_smile

Wychodzi na to, że "możemy wszystko"...
tongue wink

Myślałam ze piosenkę na "pierwszy taniec " nam zapodajesz a Ty mi tu takie cos tongue

3,008

Elle88 napisał/a:

@Feniks35, wiem, że się powtarzam, ale..

<wije się po podłodze> la la la

On yeahhh Bejbe lubię to i jak oddaje nasza sytuacje ^^ <sączy drinka i marzyyyyy >

3,009 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-22 21:23:45)

Elle88 napisał/a:

Nie chce mi się w to wierzyć wink

Elle88 napisał/a:

Masakra, zawsze się wtedy zastanawiam, czy jego to też tak gryzie. Nie po to, żeby poczuć się lepiej, ale tak ogólnie.
Przez kilka dni miałam spokój w sumie, tylko dzisiaj znów tak wyskoczyło nagle z nim wink
Też uważam, że będzie dość szybka poprawa, bo ja też nie lubię się umartwiać. Zazwyczaj w miarę szybko takie niespełnione uczucia w sobie likwiduję. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie smile

Elle88 napisał/a:

Haha, co dobrego jadłaś? big_smile

EDIT: Ode mnie łapajcie to

Dzisiaj dla mnie dzień wspominek, więc... to też mi się teraz z nim kojarzy wink
Uważał, że ładnie to śpiewam i często tego słuchaliśmy, hahaha tongue
Ale piosenkę bardzo lubię <3

3,010

feniks35 napisał/a:

On yeahhh Bejbe lubię to i jak oddaje nasza sytuacje ^^ <sączy drinka i marzyyyyy >

Yes. To było intensywne.. też sączę, ale bezalkoholowego i próbuje dojść do siebie wink

Happiness napisał/a:

Lody, kotlety, wątróbkie, wafelki, morze kawy i tera drinka takiego z miętą & limonką..i zara wybuchnę!!!!!

Oraz: Przejdzie Ci, kwestia czasu.
A tak sobie myślę, że gość wcale nie taki kochany, bo jednak wykorzystał Cię trochę jakby nie było w sensie - wiedział że chce se tylko ego po zdradzie dopompować Twoją atencją, ale nic ponad to, to po kiego zawracał głowę.
Ja tam bym go - przez kolano.

3,011

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Yes. To było intensywne.. też sączę, ale bezalkoholowego i próbuje dojść do siebie wink

Happiness napisał/a:

Lody, kotlety, wątróbkie, wafelki, morze kawy i tera drinka takiego z miętą & limonką..i zara wybuchnę!!!!!

A tak sobie myślę, że gość wcale nie taki kochany, bo jednak wykorzystał Cię trochę jakby nie było w sensie - wiedział że chce se tylko ego po zdradzie dopompować Twoją atencją, ale nic ponad to, to po kiego zawracał głowę.

To ja go bede "czymiec" a Ty zrób mu ati ati.

3,012

Happi, zaledwie miesiac z nim się "bujałaś" wink a tyle wspomnień tongue
Wiesz jestem ciekawy czy ten koleś tak sobie też przypomina itp. hehehe.
Wątpię...

3,013

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wątpię...

No jesli ma takie podejście jak Ty to zapewne nie...

3,014

Elle88 napisał/a:

To faktycznie sporo, ale nie ma co sobie żałować!!
Ponoć jak umrzeć, to tylko z miłości, albo z przejedzenia big_smile
Ty dzięki Feniks masz teraz możliwość z obu, czyż to nie piękne? wink

Elle88 napisał/a:

No przejdzie, przejdzie. Wiem o tym.

Wiesz, on do samego końca twierdził, że tak nie było, że nie chciał mnie zranić. Na ile mogę wierzyć w jego słowa? Sama nie wiem. Na pewno jednak wiem, że kilka rzeczy zrobił nie fair, tak jak z tym, gdy mi powiedział jakiegoś dnia, że się we mnie zakochuje i że czuje do mnie zdecydowanie coś więcej niż zauroczenie, choć nie potrafi tego jeszcze nazwać. Nie pytałam o to, nie zaczynałam takiej rozmowy, sam tak powiedział. Ale jak przyszło co do czego, podwinął ogon i tyle go widziałam.
Dlatego im więcej o tym myślę, tym bardziej chcąc nie chcąc odczuwam do niego żal, bo niepotrzebnie to wszystko mówił. Nawet jeśli nie chciał źle w ostatecznym rozrachunku, są rzeczy, których nie powinien robić, skoro czuł przez cały ten czas, że nie jest gotowy.

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wątpię...

Jakbyś spędzał z kimś przez miesiąc niemal każdą wolną minutę, to byś się nie dziwił wink 
Są ludzie, którzy w pół roku tyle czasu sobie nie poświęcają, ile my przez tych kilka tygodni wink

3,015 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 21:40:56)

Mrs.Happiness napisał/a:

Jakbyś spędzał z kimś przez miesiąc niemal każdą wolną minutę, to byś się nie dziwił wink 
Są ludzie, którzy w pół roku tyle czasu sobie nie poświęcają, ile my przez tych kilka tygodni wink

To prawda.

3,016 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 21:44:03)

Mrs.Happiness napisał/a:

Nie ma co sobie przypominać bo na końcu wyszło szydło z worka. Straciłaś jedynie swój cenny czas na kolesia.
On teraz też może wszystko, tz. następną ewentualnie bajeruje... tongue
i nie wspomina bo mu jest za dobrze wink.

Potraktować z kopa i zamknąć te drzwi z hukiem smile

3,017 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 21:50:06)

Mrs.Happiness napisał/a:

Na pewno jednak wiem, że kilka rzeczy zrobił nie fair, tak jak z tym, gdy mi powiedział jakiegoś dnia, że się we mnie zakochuje i że czuje do mnie zdecydowanie coś więcej niż zauroczenie, choć nie potrafi tego jeszcze nazwać. Nie pytałam o to, nie zaczynałam takiej rozmowy, sam tak powiedział. Ale jak przyszło co do czego, podwinął ogon i tyle go widziałam.

Happi wiem ze moze okrutne co teraz napiszę ale gdybym za każdym razem w życiu gdy ktos cos mi powiedział/obiecał i nie miało to pokrycia w rzeczywistości miała dostać grosza to dziś byłabym milionerką. Niestety wartość słowa samego w sobie bardzo "staniała". Trzeba zawsze patrzeć czy słowa sa poparte przez czyny i nawet to weryfikować jeszcze z czasem.
Edit: ale rozumiem Cie doskonale. Ja sama jestem honorowa i nienawidzę robić z "gęby cholewy" wiec cieżko przychodzi mi zaakceptować to ze ktos umie i moze.

3,018

Dokładnie. W relacjach d-m liczy się to ile emocji/fajnych wspomnień zostawiła po sobie osoba a nie tylko czas jej trwania.
U mnie było  podobnie - były przez 2 lata nie dostarczył mi tyle wrażeń co tamten przez 4h spotkania.

@Feniks, pozamiatałaś tym kawałkiem A-ha <3
I am such a sucker for lata 80-te <yes>

3,019

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie ma co sobie przypominać bo na końcu wyszło szydło z worka. Straciłaś jedynie swój cenny czas na kolesia.

Może być tak jak mówisz. Może on bajeruje już inną.
Jednak nie wiem tego, tak samo jak nie wiem, czy myśli o mnie.
Generalnie mogłabym go jakoś demonizować, miałabym podstawy do tego, ale nie chcę tego robić. Życie byłoby naprawdę smutne i bezsensowne, gdyby przyjąć, że każdy, kto popełnił jakieś błędy w relacji z nami, był zły i miał w pełni nieczyste intencje. Kolejna sprawa, że przez to zatrulibyśmy w swoich głowach wszystkie dobre wspomnienia. Po co to robić? I tak nie poczuję się wtedy lepiej. Rok temu miałam bardzo dużo żalu do siebie, do chłopaka, który mnie zranił. Przez to rana się jątrzyła miesiącami. Nie potrafiłam się z tego wyrwać. Dopiero jak mu wybaczyłam, no i sobie też własną głupotę, to mi naprawdę przeszło.

Chociaż zamknąć te drzwi oczywiście chcę. Robię to powoli każdego dnia smile

feniks35 napisał/a:

Happi wiem ze moze okrutne co teraz napiszę ale gdybym za każdym razem w życiu gdy ktos cos mi powiedział/obiecał i nie miało to pokrycia w rzeczywistości miała dostać grosza to dziś byłabym milionerką. Niestety wartość słowa samego w sobie bardzo "staniała". Trzeba zawsze patrzeć czy słowa sa poparte przez czyny i nawet to weryfikować jeszcze z czasem.
Edit: ale rozumiem Cie doskonale. Ja sama jestem honorowa i nienawidzę robić z "gęby cholewy" wiec cieżko przychodzi mi zaakceptować to ze ktos umie i moze.

Masz rację. Wartość słowa strasznie staniała, mało kto teraz kłopocze się dotrzymywaniem obietnic, czy choćby zastanawianiem się nad tym, co powie, zanim to zrobi.
Co prawda, wcześniej jak coś mówił, to zachowywał się tak, że to się ze sobą pokrywało. Ale na koniec wyszło jak wyszło. Na pewno nie mogę powiedzieć, że cokolwiek mi obiecywał, bo tak nie było. Jednak nie ukrywam, że pewien niesmak pozostał.
Tak czy inaczej, pozostaje mi przyjąć, że to nie był TEN człowiek, ani TEN czas wink
Teraz zajmę się sobą, by być jeszcze lepsza, a kiedyś w końcu się powinien trafić odpowiedni mężczyzna, który mnie naprawdę doceni smile

3,020 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 22:24:26)

Elle88 napisał/a:

Dokładnie. W relacjach d-m liczy się to ile emocji/fajnych wspomnień zostawiła po sobie osoba a nie tylko czas jej trwania.
U mnie było  podobnie - były przez 2 lata nie dostarczył mi tyle wrażeń co tamten przez 4h spotkania.

@Feniks, pozamiatałaś tym kawałkiem A-ha <3
I am such a sucker for lata 80-te <yes>

Me too me too wink

3,021

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Może być tak jak mówisz. Może on bajeruje już inną.
Jednak nie wiem tego, tak samo jak nie wiem, czy myśli o mnie.
Generalnie mogłabym go jakoś demonizować, miałabym podstawy do tego, ale nie chcę tego robić. Życie byłoby naprawdę smutne i bezsensowne, gdyby przyjąć, że każdy, kto popełnił jakieś błędy w relacji z nami, był zły i miał w pełni nieczyste intencje. Kolejna sprawa, że przez to zatrulibyśmy w swoich głowach wszystkie dobre wspomnienia. Po co to robić? I tak nie poczuję się wtedy lepiej. Rok temu miałam bardzo dużo żalu do siebie, do chłopaka, który mnie zranił. Przez to rana się jątrzyła miesiącami. Nie potrafiłam się z tego wyrwać. Dopiero jak mu wybaczyłam, no i sobie też własną głupotę, to mi naprawdę przeszło.

Chociaż zamknąć te drzwi oczywiście chcę. Robię to powoli każdego dnia smile

feniks35 napisał/a:

Masz rację. Wartość słowa strasznie staniała, mało kto teraz kłopocze się dotrzymywaniem obietnic, czy choćby zastanawianiem się nad tym, co powie, zanim to zrobi.
Co prawda, wcześniej jak coś mówił, to zachowywał się tak, że to się ze sobą pokrywało. Ale na koniec wyszło jak wyszło. Na pewno nie mogę powiedzieć, że cokolwiek mi obiecywał, bo tak nie było. Jednak nie ukrywam, że pewien niesmak pozostał.
Tak czy inaczej, pozostaje mi przyjąć, że to nie był TEN człowiek, ani TEN czas wink
Teraz zajmę się sobą, by być jeszcze lepsza, a kiedyś w końcu się powinien trafić odpowiedni mężczyzna, który mnie naprawdę doceni smile

Co do tego nie mam wątpliwości. Lepiej być samemu niż w kiepskim towarzystwie, zawsze to powtarzam. A zasługujesz na zajebistego Towarzysza przez duże "Te" smile

3,022

feniks35 napisał/a:

Co do tego nie mam wątpliwości. Lepiej być samemu niż w kiepskim towarzystwie, zawsze to powtarzam. A zasługujesz na zajebistego Towarzysza przez duże "Te" smile

Uważam tak samo. Dlatego nigdy nie stawiałam na ilość, tylko zawsze na jakość smile
I dziękuję! :*

P.S. Elle, Wicked Game mi się teraz wkręciło przez Ciebie wink big_smile

3,023

@Happi, nie Tobie jednej big_smile
Jestę masochistą !!

wink

3,024

Mrs.Happiness napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Uważam tak samo. Dlatego nigdy nie stawiałam na ilość, tylko zawsze na jakość smile
I dziękuję! :*

P.S. Elle, Wicked Game mi się teraz wkręciło przez Ciebie wink big_smile

Ależ plosiem :* smile
A teraz z dedykacja dla mojej Bejbee <3

3,025

Elle88 napisał/a:

@Happi, nie Tobie jednej big_smile
Jestę masochistą !!

wink

Wygląda na to, że to u nas rodzinne big_smile :*

3,026

feniks35 napisał/a:

Oii.. Master Barysznikov & Lajonel <3 

"seju sejmi... seju czugeveeer..naczjurlii" big_smile  riariaaa riaaaa   
Będziem płakał znowu, ale co tam :*:* 

@Happi smile

3,027

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Oii.. Master Barysznikov & Lajonel <3 

"seju sejmi... seju czugeveeer..naczjurlii" big_smile  riariaaa riaaaa   
Będziem płakał znowu, ale co tam :*:* 

@Happi smile

Mam dużo chusteczkufff, damy radę ^^ :*

3,028

feniks35 napisał/a:

O kurde ominęło mnie chyba sporo  yikes ..foto Krejzi było? A da rade replay zrobic? big_smile
@ Naprędce być moze mu popsułam fazę...a nawet na pewno on by tak stwierdził wink No ale ja taka wredota jestem ze czasem patrzę tez na swoją fazę i jak mi "ukradną druga i rzucą na prywatny rynek " to sie wkurzam wink
Czy zapytał ..jak mu napisałam ze szkoda ze sie zainteresował to napisał  a no i jak tam? I cos od razu o swoich wrażeniach urlopowych. Cos drętwo odpisałam odnośnie tychże wrażeń i sie ofochal. Wieczorem napisał jedno słowo w odniesieniu do mojego pytania ktore padło w trakcie tej porannej rozmowy. Miałam wrażenie jakby czekał ze pociągnę temat ale ja tylko odpisałam aha dzięki i cichosza. Ogolnie nie zamierzam nic z tym robić. On sie nie dopytał wkoncu o badanie a ja ....mam Krejzolke i ona sie teraz będzie o mnie troszczyć big_smile
EDIT. Oczywiście Elzunia pozostaje moja love forever :* zeby nie było smile <3

Ja jestem dla Ciebie od troski, nie do kochania smile
A foto, gdzieś tam było, ale się zmyło tongue

3,029

Elle88 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

@ Elle- podeślij te nogi to dostaniesz plecy.
Mówią, że najlepszym afrodyzjakiem jest samotność.
Thx za muzę, będzie do kolacji :> wink

Hahahah, zaskoczę Cię i podeślę! big_smile

Edit: No właśnie tak se czytam czytam..i aż mnie za serce ścisło.że Krejzolka tera yikes  ale potem ten EDIT moja Małżonka dała to się uspokoiłam!!!!!!!!!

Dżizas.nie rób mnie tak sad beczy>
<3 <3

Kochajcie się wzajemnie, Krejzi, żadna przeszkoda dla Waszej big love. smile

3,030 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-23 16:13:03)

Kurde mi też jakaś pokrzywa wyrosła :/  a przysięgam, że nuk Elle nie dotykałem!
(wzięłem Allerteca, z góry dziękuję -nie trzeba konsultacji)

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

A co miał powiedzieć, ha ha ha. Głupi nie jest ;)

Niedługo Naprędce nam powie, czy mówił prawdę ;)

Trudna sytuacja, Z jednej strony jak powiem, że nogi Elle są takie sobie to grozi mi burza z piorunami i do tego wyjdę na glupka, a z drugiej -jak powiem że zajebiste to pół męskiej populacji z tego forum będzie chciało je od niej wycyganić, a ona przecież ma takie dobre serce i pewnie je porozsyła. A ja bym je wolał tylko dla siebie, przynajmniej wirtualnie :> Więc powiem, że nogi do sameeej ziemi i tyle ;)

Elle88 napisał/a:

Było negocjować, ja tego nie robiłem bo to "terrorystki"- Pietruszkowa wzięła mnie na pralkę, a Krejzi na "szczerość" i słowność. Ale ze mną można się dogadać ;)

3,031

Dzień dobry wszystkim! :*

Naprędce napisał/a:

Kurde mi też jakaś pokrzywa wyrosła hmm  a przysięgam, że nuk Elle nie dotykałem!
(wzięłem Allerteca, z góry dziękuję -nie trzeba konsultacji)

To trzymam kciuki, by lek zadziałał i żeby szybko zeszło! smile

Naprędce napisał/a:

Trudna sytuacja, Z jednej strony jak powiem, że nogi Elle są takie sobie to grozi mi burza z piorunami i do tego wyjdę na glupka, a z drugiej -jak powiem że zajebiste to pół męskiej populacji z tego forum będzie chciało je od niej wycyganić, a ona przecież ma takie dobre serce i pewnie je porozsyła. A ja bym je wolał tylko dla siebie, przynajmniej wirtualnie :> Więc powiem, że nogi do sameeej ziemi i tyle wink

Spoko, to wystarczy, by wiedzieć co tak naprawdę byś odpowiedział big_smile wink

A tak w ogóle, wiecie, moja podświadomość serio ostatnio wariuje...
Śniło mi się dzisiaj, że On usunął mnie ze znajomych na Facebooku, a potem mi pisał, że tak naprawdę chciał to zrobić już wcześniej, ale musiał sobie jeszcze kilka rzeczy przemyśleć. W końcu zaczął mi cisnąć, że tak naprawdę jestem osobą, z którą nikt się nie liczy, którą wszyscy mają za nic i różne takie. Masakra, co to miało być?! Wkurzyłam się wtedy, chciałam mu nabluzgać, ale nawet we śnie stwierdziłam, że wolę zachować klasę i nic nie odpisałam już. Niemniej zaraz potem się obudziłam i czułam się tak źle, jakby on to naprawdę zrobił. Pierwszy raz w życiu miałam taki porąbany sen z kimkolwiek tongue
Chyba już wolałam jak mnie jakieś randomy w snach goniły i chciały zabić... big_smile

3,032 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-23 17:21:53)

Pewnie jakis frojdysta by Ci to wytłumaczył, że sięgnęłaś jakichś głęboko zakopanych "pokładów"; niepewności, braku poczucia własnej wartości itp. Każdy ma takie pokłady, głębiej lub płycej. U Ciebie po tym "trzęsieniu ziemi" spowodowanym rozstaniem te wymienione przeze mnie przesunęły sie bliżej "powierzchni".
Porównałbym to do defragmentacji kompa (nawiązując do tego co mówiła o umysle i śnie Elle), poszczególne elementy są przemieszczane i czasem, we śnie właśnie "wypływają".

To że właśnie On Ci sie przyśnił moim zdaniem niewiele znaczy. Uczucia/emocje/sytuacje nie mają materialnego odpowiednika (chociaż "nawiedzona" pralka Pietruszkowej może symbolizować nieudane małżeństwo, ale to dość wyjątkowe), tak więc muszą być jakoś zwerbalizowane, ujęte w słowa. Skoro słowa- to ktoś musi je wypowiedzieć (więc człowiek, bo nawet pralka Pietruszkowej nie potrafi mówić;). Skoro człowiek- to wiadomo kto...
Jednym slowem w tym śnie nie chodzi o Niego, tylko o Twój stan psychiki. Przyjmijmy, że to nieuchronny efekt rekonwalescencji :)

3,033 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-23 17:23:53)

Aleś Ty się uczepił tej mojej pralki big_smile nie oczekuj, że będę Ci w niej prać skarpetki big_smile

Dobrze, że nie napisałeś, że jak Cię wzięłam na pralkę, to drapałam po plecach big_smile

3,034

Mrs.Happiness napisał/a:

Chyba już wolałam jak mnie jakieś randomy w snach goniły i chciały zabić... big_smile

Hahahaha, jakie wyznanie ;D big_smile

3,035

Hej Wszystkim.
Buziaki dla mojej Woman :*
Krejzi no szkoda ze sie zmyło to foto bo ja ciekaaawa taka tongue
Happi mi sie dzisiaj tez kocopoly śniły. Wlasnie z cyklu tych o których pisałaś. big_smile Goniły mnie jakies stwory a ja ...latałam yikes

3,036 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-23 18:59:15)

Siema ema!  Serwus maj Boo :* big_smile

A propos gonienia przez randomy, to mi się sytuacja z wczoraj przypomniała.
Wracając z odwiedzin, idę sobie ulicą i nagle zachodzi mi drogę men.. Tak w sumie ni to men ni już dziadzio (?) /oceniam go tak pod 50-kę, albo i więcej/  Myku, myk - jeszcze się dobrze nie odezwał,  a już mnie chwyta za rękę yikes  <wtf>
- Przepraszam, mówisz po niemiecku? A po francusku? :>

O ty Dziadu, myślę sobie... o nieee, co to to nie. <ble>

Ale co mi ta historia powiedziała?
Ano dalej jestem przez niektórych postrzegana jak dziecko. Umalowana, czasem poważniej ubrana, ale dziecko..Ale zawsze jak mi to Mamusia powtarza to się oburzam.
tongue

A i jeszcze..
Tak se myślę, że może podświadomie tego Niemca ściągnęłam, wiadomo. Wyczuł mnie kurna!
Ale tak bardziej poważnie, to co by nie gadać : Niemiec, Francuz, Hiszpan, Włoch, ba - Cygan! (ten to dopiero) zagada podejdzie.. a Polak?
dejta spokój

3,037 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-23 19:08:06)

Elle88 napisał/a:

Siema ema!  Serwus maj Boo :* big_smile

A propos gonienia przez randomy, to mi się sytuacja z wczoraj przypomniała.
Wracając z odwiedzin, idę sobie ulicą i nagle zachodzi mi drogę men.. Tak w sumie ni to men ni już dziadzio (?) /oceniam go tak pod 50-kę, albo i więcej/  Myku, myk - jeszcze się dobrze nie odezwał,  a już mnie chwyta za rękę yikes  <wtf>
- Przepraszam, mówisz po niemiecku? A po francusku? :>

O ty Dziadu, myślę sobie... o nieee, co to to nie. <ble>

Ale co mi ta historia powiedziała?
Ano dalej jestem przez niektórych postrzegana jak dziecko. Umalowana, czasem poważniej ubrana, ale dziecko..Ale zawsze jak mi to Mamusia powtarza to się oburzam.
tongue

A i jeszcze..
Tak se myślę, że może podświadomie tego Niemca ściągnęłam, wiadomo. Wyczuł mnie kurna!
Ale tak bardziej poważnie, to co by nie gadać : Niemiec, Francuz, Hiszpan, Włoch, ba - Cygan! (ten to dopiero) zagada podejdzie.. a Polak?
dejta spokój

Tez podejdzie. Do mnie niedawno podszedł i bez zbędnych ogródek oświadczył ze sie chce zapoznać. Był z lekka agresywny w tej propozycji ....moze dlatego ze napruty jak ta lala big_smile
Edit. W sumie to sporo Polaków do mnie ostatnio podchodzi. Zwykle proszą o złotówkę wink

3,038

@Feniks, hihih. Nie no, naprutych "A Pani Kierowniczko..?!" , pytaczy o drogę i godzinę czy testerów 'tekstów otwierających': "Podszedłem powiedzieć, że piękne ma Pani oczy, coś tam.." i w długą. Ja mówię o takim podrywie co to wiesz - podchodzi gość i nie gapi się w ziemię (i nie jest po drinku!! ) i otwartym tekstem wali, tak jak w necie.

No to na co dzień to rzadko.
Po klubach nie chadzam, tam inna bajka wiadomo.

Ogólnie faceci nie są zbyt odważni, trzeba to sobie szczerze powiedzieć. wink

3,039

Elle88 napisał/a:

@Feniks, hihih. Nie no, naprutych "A Pani Kierowniczko..?!" , pytaczy o drogę i godzinę czy testerów 'tekstów otwierających': "Podszedłem powiedzieć, że piękne ma Pani oczy, coś tam.." i w długą. Ja mówię o takim podrywie co to wiesz - podchodzi gość i nie gapi się w ziemię (i nie jest po drinku!! ) i otwartym tekstem wali, tak jak w necie.

No to na co dzień to rzadko.
Po klubach nie chadzam, tam inna bajka wiadomo.

Ogólnie faceci nie są zbyt odważni, trzeba to sobie szczerze powiedzieć. wink

Wiem o co Ci chodzi. ^^ Taki tylko żarcik zarzuciłam tongue
No to prawda ze w tych czasach panowie do odważnych nie nalezą. Jak już nawet spotkają fajna dziewczynę to zagadują ja przez fejsa wink

3,040 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-23 19:23:53)

feniks35 napisał/a:

No to prawda ze w tych czasach panowie do odważnych nie nalezą. Jak już nawet spotkają fajna dziewczynę to zagadują ja przez fejsa wink

No zagadanie to jest już i tak wyższa szkoła jazdy dla niektórych.
Jak są sytuacje, bardzo często, że faceci unikają kontaktu wzrokowego.. No to jest kosmos.

Wcześniej, jak miałam mniej doświadczenia i nie czytałam z mowy ciała, to bym pomyślała, że coś ze mną nie tak albo mam na zębie skwarkę z barszczem i tusz mi się rozmazał.
Tak teraz - ułamek sekundy - widzę. Standardowo men wykonuje rzut oka: twarz- cyc ..i ziemia.
Dziś też, podchodzi do mnie grupka ludzi zapytać o drogę.
Już z daleka widziałam ich, bo 3 menów (1 dość fajny) i babeczka. I jak szłam to widziałam meny rzucały okiem.
A jak wszyscy podeszli - babeczka była inicjatorką, to meny wzrok w ziemię albo dookoła, hahaha.

To się dzieje tak często, że chyba przejdę się do jakiegoś szamana.

I tu nie chodziło o "zagadywanie mnie", bo oni byli z tą dziewczyną na spacerze. Tylko ogólnie reakcja i mowa ciała.

3,041

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No zagadanie to jest już i tak wyższa szkoła jazdy dla niektórych.
Jak są sytuacje, bardzo często, że faceci unikają kontaktu wzrokowego.. No to jest kosmos.

Wcześniej, jak miałam mniej doświadczenia i nie czytałam z mowy ciała, to bym pomyślała, że coś ze mną nie tak albo mam na zębie skwarkę z barszczem i tusz mi się rozmazał.
Tak teraz - ułamek sekundy - widzę. Standardowo men wykonuje rzut oka: twarz- cyc ..i ziemia.
Dziś też, podchodzi do mnie grupka ludzi zapytać o drogę.
Już z daleka widziałam ich, bo 3 menów (1 dość fajny) i babeczka. I jak szłam to widziałam meny rzucały okiem.
A jak wszyscy podeszli - babeczka była inicjatorką, to meny wzrok w ziemię albo dookoła, hahaha.

To się dzieje tak często, że chyba przejdę się do jakiegoś szamana.

I tu nie chodziło o "zagadywanie mnie", bo oni byli z tą dziewczyną na spacerze. Tylko ogólnie reakcja i mowa ciała.

Pewnie szybki rzut oka pozwala im ocenić ze "nie ta liga" i potem już "rozmowa" wyglada tak ze nie ma jej wcale cobys nie pomyślała ze moze oni cos by chcieli. Oni tak tylko ten teges zagadali.
Albo masz zły błysk w oku big_smile. Moja koleżanka ma takie spojrzenie ze osoby ktore jej nie znają myślą ze jest non stop wkur....na.

3,042 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-23 19:45:03)

feniks35 napisał/a:

Pewnie szybki rzut oka pozwala im ocenić ze "nie ta liga" i potem już "rozmowa" wyglada tak ze nie ma jej wcale cobys nie pomyślała ze moze oni cos by chcieli. Oni tak tylko ten teges zagadali.

Wbrew pozorom sporo facetów zachowuje się bardzo dziwnie i 'nieprzystępnie', a wręcz niegrzecznie w obecności kobiet, które im się podobają. To zauważyłam już wcześniej.
To działa na podobnej zasadzie co sławetne 'negi', czyli próby obniżenia wartości kobiecie przez faceta, o której myśli, że jest "wyżej" od niego.
Tego uczą na tych wszystkich kursach dla podrywaczy - inteligentnych inaczej.
Kiedyś brałabym to za obrazę, a odkąd wiem gdzie to ma prawdziwe źródło, to biorę za komplement wink

Dla mnie to nonsens, bo jestem prostą kobietą - jak coś o Tobie myślę, to Ci to powiem. Bez aluzji, bez 2 i 10-go dna, bez asekuranctwa.
Dlatego takie sztuczki są , w mojej ocenie, taką protezą dla facetów pozbawionych jaj i ugruntowanego poczucia wartości. Szkoda, że uczy się facetów sztuczek, zamiast jak być pewnym siebie, silnym facetem - to by rozwiązało masę problemów, a i sztuczki nie byłyby do niczego potrzebne.

Albo masz zły błysk w oku big_smile. Moja koleżanka ma takie spojrzenie ze osoby które jej nie znają myślą ze jest non stop wkur....na.

He.. To, że mam coś "złego" w spojrzeniu wink to słyszałam od czasu do czasu przy różnych okazjach.
Ale w tej sytuacji nie przyciągałabym do siebie ludzi ogólnie. A to się tyczy określonej grupy.
Z facetami o 'normalnej' pewności siebie zawsze się dogadywałam, ew. były przekomarzanki.
Ale zdarzali się ( w młodszych latach) "koledzy", którzy naprawdę prowokowali do bitki. Jeden szczególnie zapadł mi w pamięć. Twierdził, że mnie nie cierpi i ciągle zaczepiał. Po latach nawet od skończenia podstawówki jak się przypadkiem na mieście spotkaliśmy to próbował coś tam mi dogadywać, odważny bo z kolegą był big_smile

3,043

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Wbrew pozorom sporo facetów zachowuje się bardzo dziwnie i 'nieprzystępnie', a wręcz niegrzecznie w obecności kobiet, które im się podobają. To zauważyłam już wcześniej.
To działa na podobnej zasadzie co sławetne 'negi', czyli próby obniżenia wartości kobiecie przez faceta, o której myśli, że jest "wyżej" od niego.
Tego uczą na tych wszystkich kursach dla podrywaczy - inteligentnych inaczej.
Kiedyś brałabym to za obrazę, a odkąd wiem gdzie to ma prawdziwe źródło, to biorę za komplement wink

Dla mnie to nonsens, bo jestem prostą kobietą - jak coś o Tobie myślę, to Ci to powiem. Bez aluzji, bez 2 i 10-go dna, bez asekuranctwa.
Dlatego takie sztuczki są , w mojej ocenie, taką protezą dla facetów pozbawionych jaj i ugruntowanego poczucia wartości. Szkoda, że uczy się facetów sztuczek, zamiast jak być pewnym siebie, silnym facetem - to by rozwiązało masę problemów, a i sztuczki nie byłyby do niczego potrzebne.

Albo masz zły błysk w oku big_smile. Moja koleżanka ma takie spojrzenie ze osoby które jej nie znają myślą ze jest non stop wkur....na.

He.. To, że mam coś "złego" w spojrzeniu wink to słyszałam od czasu do czasu przy różnych okazjach.
Ale w tej sytuacji nie przyciągałabym do siebie ludzi ogólnie. A to się tyczy określonej grupy.
Z facetami o 'normalnej' pewności siebie zawsze się dogadywałam, ew. były przekomarzanki.
Ale zdarzali się ( w młodszych latach) "koledzy", którzy naprawdę prowokowali do bitki. Jeden szczególnie zapadł mi w pamięć. Twierdził, że mnie nie cierpi i ciągle zaczepiał. Po latach nawet od skończenia podstawówki jak się przypadkiem na mieście spotkaliśmy to próbował coś tam mi dogadywać, odważny bo z kolegą był big_smile

A kolega od very speed date? Jeszcze zaglada?

3,044

@Feniks, wczoraj zaglądał. Dziś jeszcze nie patrzyłam wink Ale sądzę że dał sobie spokój i git.

3,045

Elle88 napisał/a:

@Feniks, wczoraj zaglądał. Dziś jeszcze nie patrzyłam wink Ale sądzę że dał sobie spokój i git.

No git skoro już wiesz ze "chemy i hemoglobiny " by raczej nie było smile

3,046

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Rejczel nie wink
Tak czułam po rozmowie już.
Asekuracyjny był. Można nie być 'ofensywnym' i jednocześnie trochę flirtować.
On tego nie potrafił. To zawsze zły znak dla potencjalnej 'chemii'.

3,047

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Rejczel nie wink
Tak czułam po rozmowie już.
Asekuracyjny był. Można nie być 'ofensywnym' i jednocześnie trochę flirtować.
On tego nie potrafił. To zawsze zły znak dla potencjalnej 'chemii'.

True. Nic na siłę.

3,048

Czy możecie polecić jakiś uczciwy portal z ludźmi którzy na prawdę kogoś szukają a nie pseudo portale pokroju (je)bado gdzie jest mnóstwo osób które chcą się tylko zabawić czyimś kosztem.

3,049 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-23 22:57:09)

Revenn, może spróbuj "E-darling, portal dla ludzi z aspiracjami"? Wpadłem tam kiedyś, bo omawialiśmy ze znajomym jakiś pieprznięty pomysł dotyczący takich portali a dokladnie "zgodności" charakterów, a tam przy rejestracji wypełnia się taki bardzo długi test, chyba z 500 pytań (część opisowych).
Niestety nie wiem wiele więcej o tym miejscu, bo po wypełnieniu pojawił mi się komunikat, że nie nie mam aspiracji i żebym spadał :/  ;)

santapietruszka napisał/a:

Aleś Ty się uczepił tej mojej pralki :D nie oczekuj, że będę Ci w niej prać skarpetki :D

Dobrze, że nie napisałeś, że jak Cię wzięłam na pralkę, to drapałam po plecach :D

Aaa to Ty byłaś... ;)
Spoko, nie kojarzysz mi się z pralką, jeśli o to Ci chodzi :) Po prostu to był dla mnie tylko zabawny motyw, coś jak zaczepianie Krejzi (pozdrawiam ;) A później symbol lub coś w tym rodzaju isobie to jakoś mieliłem w głowie. W psychologii lub psychoterapii to chyba jest stosowane, pamiętam że kiedys rozmawiałem z Ex po którymś spotkaniu na którym była i ona coś w ten deseń mówiła- tzn. że terapeutka kazała jej sobie wyobrazić to co ją "gryzie", jako coś materialnego. Nie pamiętam czemu to miało służyć. Pamiętam tylko, że zapytałem naiwnie czy może "to coś" zakopać gdzieś w cholerę w głębokim lesie. Ale odpowiedziała, że jej powiedzieli że nie :p

feniks35 napisał/a:

@ Napredce byc moze mu popsulam faze...a nawet na pewno on by tak stwierdzil ;) No ale ja taka wredota jestem ze czasem patrze tez na swoja faze i jak mi "ukradna druga i rzuca na prywatny rynek " to sie wkurzam ;)
Czy zapytal ..jak mu napisalam ze szkoda ze sie zainteresowal to napisal  a no i jak tam? I cos od razu o swoich wrazeniach urlopowych...

Nie jestem pewny czy zrozumialem, ale w kazdym razie:
Domyślam się, czego te badania dotyczyly, że to bylo ważne i nie chce go bronić, tylko pytanie jak duży akcent połozyłaś w tej rozmowie przed urlopem na tą sprawę? Bo mogło sie to ograniczyć do kilku zdawkowych zdań (w takim wypadku byłbym w stanie zrozumieć jego reakcję), albo wręcz odwrotnie- temat Twoich badań mógl zdominować calą tamtą rozmowę (i wtedy jego reakcja jest slaba). Jak było nie wiem, więc kombinuję.
Z mojej perspektywy, jeżeli on jest OK- to "zważy" co w tej sytuacji jest ważniejsze i wróci do tematu...Ja bym pewnie powiedzial coś w rodzaju:"sluchaj, przepraszam że mnie troche poniosło, ale wkurzyla mnie Twoja nerwowa/oschła reakcja, a/bo przez ten urlop troche zapomniałem o/zlekcewazyłem ta sprawę badań itp itd"
I jednocześnie oczekiwałbym od Ciebie odpowiedzi w podobnym tonie/ z podobnym zasobem dobrej woli, co by pewnie pozwoliło załagodzic tą sytuację i iść dalej (chyba że jesteś wredna ;)

Zresztą, po co czekac na jego ruch? W końcu to nie jest jakiś stosunek slużbowy itp., że ktoś jest bardziej lub mniej odpowiedzialny za rozwiązanie jakiegoś problemu. wykazanie inicjatywy czy coś.
Wynikł problem, każdy ma jakieś racje i obie strony sa odpowiedzialne w jakimś stopniu za rozwiązanie tego jakoś. Wiec sama możesz zacząć w podobnym stylu i w zależnosci od tego jak on zareaguje, zdecydować czy jest sens kontynuować/rozwijać ta znajomość, czy zaczać się jakoś z tego wycofywać.
Bo i tak, skoro Cię to jakoś męczy, to ta sprawa i tak pewnie wypłynie- czyli on bedzie zwlekał, a Ty w końcu wypalisz co o tym myślisz, albo nieprzegadana wygasi ta znajomość w jakiś nienaturalny sposób. Ja bym pewnie zagadal do niego żeby mieć to z glowy :p
Wiem że to trochę poważniejsza sprawa, ale to mi przypomina takie przywitania z kumpelą, też z netu. Od czasu do czasu zagadywaliśmy do siebie. I co ja do niej zagadałem to ona zaczynała od pretensji, że ja się tak długo nie odzywałem :D

3,050 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-23 23:05:01)

Naprędce napisał/a:

Aleś Ty się uczepił tej mojej pralki big_smile nie oczekuj, że będę Ci w niej prać skarpetki big_smile

Dobrze, że nie napisałeś, że jak Cię wzięłam na pralkę, to drapałam po plecach big_smile

Aaa to Ty byłaś... wink
Spoko, nie kojarzysz mi się z pralką, jeśli o to Ci chodzi smile Po prostu to był dla mnie tylko zabawny motyw, coś jak zaczepianie Krejzi (pozdrawiam wink A później symbol lub coś w tym rodzaju isobie to jakoś mieliłem w głowie. W psychologii lub psychoterapii to chyba jest stosowane, pamiętam że kiedys rozmawiałem z Ex po którymś spotkaniu na którym była i ona coś w ten deseń mówiła- tzn. że terapeutka kazała jej sobie wyobrazić to co ją "gryzie", jako coś materialnego. Nie pamiętam czemu to miało służyć. Pamiętam tylko, że zapytałem naiwnie czy może "to coś" zakopać gdzieś w cholerę w głębokim lesie. Ale odpowiedziała, że jej powiedzieli że nie tongue

A wiesz, że jak mi tą starą pralkę szlag trafił, to ja naprawdę pomyślałam, że wreszcie będę miała spokój w życiu? Bo ta pralka była kupowana przez byłego na zasadzie "to weź na raty, a ja Ci potem na raty dam". Oczywiście nie dał na ani jedną, dlatego też nie walczył o nią przy rozwodzie, swoją drogą nie dałabym, wszystko inne dostał, nawet łyżeczki sobie kupiłam nowe big_smile ale tak sobie pomyślałam, wystawiając ją za drzwi, że naprawdę jakąś złą energię wystawiam. Bo to chyba ostatnia rzecz związana z nim, która mi w domu została. No, oprócz ścian i takich tam pierdół, ale na razie przebudowy nie planuję, dam radę bez big_smile
Więc spoko, ja się nie czepiam, że Ty się czepiasz tej mojej pralki, jeśli takie wrażenie odniosłeś smile a też traktuję to jako zabawny motyw - z tekstem między wierszami wink

A jeśli chodzi o zakopanie w lesie, to prędzej bym byłego zakopała niż pralkę big_smile

3,051 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-23 23:19:35)

Dobry wieczór Wszystkim(bez wyjątku tongue) smile

Moja Motywacjo, informuję, iż dzisiaj ćwiczyłam (bieżnia, moje ćwiczenia z YouTube i przed chwilą Tabate)

A do tego był kilkukilometrowy spacer (zakupy w ten i na zot x 2 tongue )

Czy jesteś dumna? tongue

3,052

Krejzolka82 napisał/a:

Moja Motywacjo, informuję, iż dzisiaj ćwiczyłam (bieżnia, moje ćwiczenia z YouTube i przed chwilą Tabate)

Czy jesteś dumna? tongue

Bardzo smile sylwetkę se Twoją obejrzałam wczoraj na focie, za miesiąc proszę mi posłać następną big_smile

3,053

Krejzolka82 napisał/a:

Czy jesteś dumna? tongue

Bardzo smile sylwetkę se Twoją obejrzałam wczoraj na focie, za miesiąc proszę mi posłać następną big_smile

Myślisz, że będzie spora różnica? tongue

3,054

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Czy jesteś dumna? tongue

Nie wiem, dlatego musisz posłać, to ocenię i wtedy Ci powiem big_smile

3,055

Krejzolka82 napisał/a:

Nie wiem, dlatego musisz posłać, to ocenię i wtedy Ci powiem big_smile

Miałam z edytować i zapytać inaczej, ale nie zdążyłam.
Więc zapytam tutaj: czy potrzebuję dużo tych ćwiczeń?
Oczywiście pisz prawdę, ja wszystko zniosę nawet to, że jestem grubaską dla niektórych tongue

Posty [ 2,991 do 3,055 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024