Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,731 do 2,795 z 4,549 ]

2,731

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
luz3rn napisał/a:

Chociaż te 88 w Nicku byc może oznacza datę urodzenia w takim razie odpada. Mam pomysł jeśli jesteś z Warszawy lub okolic promień dajmy 150 km to spotkasz się ze mną i powiesz jaki mam styl przy okazji potrenuje na tobie randkowanie...

Ej ej  se trenuj gdzie indziej, do mojej Kobiety proszę nie startować big_smile Najlepiej potrenuj przed lustrem. Tam znajdziesz kogoś na swoim poziomie.

Zobacz podobne tematy :

2,732

Feniks :*:* <3

Heheh, "potrenuje na mnie" big_smile
Niestety ja nie Caritas wink

2,733

Elle88 napisał/a:

No wiem Elle :* za to Autor tego wątku jest zaiste "ubogi" ..tylko ze intelektualnie.

2,734 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-20 18:28:11)

Elle, Feniks, ja też życzę Wam dużo zdrówka!!! :* <3

Co do stroju racja, jak facet w tym wieku nie potrafi się ubrać, to tragedia i też podejrzewam, że zareagowałby oburzeniem, zamiast z pokorą przyjąć, że przyszedł ubrany jak nastolatek, który idzie na piwko z kumplami. Nawet mój chłopak z badoo przyszedł w koszuli i jeansach, a ile lat młodszy od tego gościa big_smile

Luz3rn, proszę wink
Tylko z dala od mojej siostry! Ona nie jest obiektem do testowania! tongue
Nie masz koleżanek, na których mógłbyś popróbować?
A co do stylu - wystarczy popatrzeć w internecie zdjęcia facetów, zobaczyć jak się teraz ubierają. Serio nie rozumiem jak w dobie internetu można nie wiedzieć co na siebie założyć, żeby wyglądać fajnie...

A tak poza tym, to cześć wszystkim! :*

2,735 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 18:37:25)

Dziewczynki, autor tego wątku ma autyzm - to już ustaliliśmy smile Jego braki w komunikacji na poziomie podstawowym i pytania, które zadaje są na to niezbitym dowodem.

Jeszcze co do tego nieszczęsnego ubioru, to jest taka opcja jeszcze, że część (niedojrzałych) facetów, sami przed sobą często chcą pokazać, że "podchodzą na luzie" , chcą dobrze, a wychodzi jak w przysłowiu wink
To jest właśnie to, o czym wielokrotnie piszę, co jest jasne dla Kobiety, a chłopcy (choć metrykalnie mężczyźni) odbierają jako "wyniosłość" czy "niedojrzałość" (sic!) - gdy facet wstydzi się kontekstu damsko - męskiego i udaje inne zamiary niż faktycznie ma, udaje kolegę, itd.
Wtedy odrazu wiadomo, że nie ma pojęcia i tak samo nieudolnie będzie relację 'prowadził'.

Elo Happi smile

2,736

To prawda, niektórzy właśnie tak robią. Że niby kumpelskie spotkanie, więc nie chcą się jakoś bardzo stroić, bo myślą, że wtedy kobieta za dużo sobie zacznie wyobrażać. Chociaż skoro ten z wczoraj na zdjęciach też był tak ubrany, to niewykluczone, że taki ma styl na co dzień po prostu. Są i tacy. Kobiety tego typu też znam.

I oczywiście masz rację z tym prowadzeniem relacji, dlatego bardzo sobie cenię chłopaków, którzy są szczerzy i się nie bawią w takie gierki, udawanie jakiegoś kolegi. Zresztą potem płaczą, że trafili do friendzonu big_smile
A kto im kazał siedzieć cicho i nic nie robić?
No właśnie...
Jakbym była facetem, to wolałabym zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę, zamiast potem wyć w poduszkę, bo moja ukochana jest z kimś innym. Kimś, kto miał na tyle jaj, by przekroczyć granice zwykłej znajomości, warto zaznaczyć.

W sumie ja jako dziewczyna mam więcej odwagi, haha big_smile

2,737

Mrs.Happiness napisał/a:

To prawda, niektórzy właśnie tak robią. Że niby kumpelskie spotkanie, więc nie chcą się jakoś bardzo stroić, bo myślą, że wtedy kobieta za dużo sobie zacznie wyobrażać. Chociaż skoro ten z wczoraj na zdjęciach też był tak ubrany, to niewykluczone, że taki ma styl na co dzień po prostu. Są i tacy. Kobiety tego typu też znam.

I oczywiście masz rację z tym prowadzeniem relacji, dlatego bardzo sobie cenię chłopaków, którzy są szczerzy i się nie bawią w takie gierki, udawanie jakiegoś kolegi. Zresztą potem płaczą, że trafili do friendzonu big_smile
A kto im kazał siedzieć cicho i nic nie robić?
No właśnie...
Jakbym była facetem, to wolałabym zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę, zamiast potem wyć w poduszkę, bo moja ukochana jest z kimś innym. Kimś, kto miał na tyle jaj, by przekroczyć granice zwykłej znajomości, warto zaznaczyć.

W sumie ja jako dziewczyna mam więcej odwagi, haha big_smile

Cześć Happi smile
Dzięki:*
Masz 100% racji. Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije ! smile

2,738

Niestety jako swoje przeżycie dodam, że kobiety też potrafią nic nie robić sobie z takich spotkań.
Poznałem kilka dziewczyn na takich portalach. Fajnie się rozmawiało, niby obiecująco i teoretycznie każdy określił się o co chodzi (nie szukam kumpla, kumpeli).
Bywały wymiany zdjęć lub też i spotkania w ciemno i.. Może ku zdziwieniu nie trafiłem jeszcze takiej co by podeszła do sprawy równie poważnie co ja.
Nie jestem sztywniakiem, żeby nie było ! big_smile
Ale kiedy idę na randkę, a zwłaszcza pierwszą to strój w postaci koszuli, ciemnych spodni, butów (umytych i wypastowanych), czasem marynarka -   jest obowiązkowy.
Ze strony dziewczyn zawsze jakiś luz - zwykły ubiór codzienny lub co gorsza sportowy. I jak tu zabrać taką do teatru, alb jakiegoś bardziej eleganckiego miejsca?? big_smile

2,739

Mrs.Happiness napisał/a:

To prawda, niektórzy właśnie tak robią. Że niby kumpelskie spotkanie, więc nie chcą się jakoś bardzo stroić, bo myślą, że wtedy kobieta za dużo sobie zacznie wyobrażać.

Wyobrażać w sensie że JEMU zależy, a przecież on tylko tak..przypadkowo zupełnie przyjechał, przypadkowo czekał wink , itd.
To jest asekuracja przed odrzuceniem, tylko że ta metoda ma 2 strony - druga strona tej metody to projekcja.
Ubiorem zakomunikował mi niewerbalnie, że ma problem w relacjach d-m, a ja tylko zareagowałam na komunikat.

I teraz, jak taki facet dostaje kosza, to może sobie zracjonalizować zawsze że to dlatego, że tak 'na luzie' podszedł. Gdyby bardziej się postarał dobrze wypaść to odrzucenie bolałoby bardziej.
Tyle że wtedy - paradoksalnie, procent bycia odrzuconym by trochę zmalał przynajmniej o etap dyskwalifikacji na samym podejściu tongue

"Męska logika" wink

2,740

Elle88 napisał/a:

Dziewczynki, autor tego wątku ma autyzm - to już ustaliliśmy smile Jego braki w komunikacji na poziomie podstawowym i pytania, które zadaje są na to niezbitym dowodem.
Jeszcze co do tego nieszczęsnego ubioru, to jest taka opcja jeszcze, że część (niedojrzałych) facetów, sami przed sobą często chcą pokazać, że "podchodzą na luzie" , chcą dobrze, a wychodzi jak w

Jeden autystyczny, drugi Walduś wink, trzeci jakiś bezjajeczny, czwarty bezguście wink big_smile a piąty to gej itp.
Jeżeli rzeczywiście tak jest jak "mówicie" to niestety ale staropanieństwo "Was" czeka ^^ big_smile
Chyba, że skorzystacie z opcji - "ciapaty", nooo oni zawsze będą tacy jak się należy i będą bezgranicznie lovciać wink big_smile

2,741

Waldi, spoko - dziękujemy za troskę :*

Ale ja już sprawdziłam, że SĄ faceci kompatybilni z moimi oczekiwaniami, nie muszę godzić się na 'parówki' jak stać mnie na szynkę parmeńską wink

2,742

Elle88 napisał/a:

Ale ja już sprawdziłam, że SĄ faceci kompatybilni z moimi oczekiwaniami, nie muszę godzić się na 'parówki' jak stać mnie na szynkę parmeńską wink

A do niej suszone pomidorki, bagieteczka i lampka wytrawnego winka? ^^

2,743

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak    <3
Pysznie! :*

I nie frytki do tego.. tongue

2,744

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak    <3
Pysznie! :*

I nie frytki do tego.. tongue

Hahah. Nie no zdecydowanie bez "frytkuff". smile)

2,745

Powrócę do tej nieszczęsnej, niedoszłej randki.
Ja zgadzam się z WuWu, że głupio postąpiłaś, że uciekłaś ze spotkania, takie niedojrzałe.
Pisałaś, że byłaś ubrana fajnie, więc możliwe, że On by zorientował się, że popełnił gafę z ubraniem i jakoś by na to zareagował, możliwe, że sam by chciał zakończyć to spotkanie.
Jakby Ci nie spasował to normalnie mogłaś podziękować za spotkanie i sobie pójść.
A tak to Facet rozmyśla o co Ci może chodzić.

Chociaż Jego pisanie po tym wszystkim też jakoś nie napawa optymizmem.

2,746 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-20 20:11:31)

luz3rn napisał/a:

Chociaż te 88 w Nicku byc może oznacza datę urodzenia w takim razie odpada. Mam pomysł jeśli jesteś z Warszawy lub okolic promień dajmy 150 km to spotkasz się ze mną i powiesz jaki mam styl przy okazji potrenuje na tobie randkowanie...

Autorze, wez sie opanuj, bo to juz kompletna porazka. Nie masz kokezanki co moze dac Ci rady?

Do tego patrzcie jak napisal : "musisz", "spotkasz sie ze mna". Jakie rozkazy :-D

Elle, moim zdaniem, jezeli ten facet nadal pisze, to moze napisz mu po prostu, ze jednak nie jest w Twoim typie, ze srednio sie gada czy cos. Taki prosty komunikat. No bo wierze, ze kiepsko sie ubiera, ale w sumie i tak kazfy raczej lubi miec jasna sytuacje i nl wiedziec od drugiej osoby, ze nic z tego nie bedzie, by nie zastanawiac sie o co chodzi. Nie obrazisz sie na mnie za te rade, prawda? :-)

2,747 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-20 20:11:19)

2,748 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-20 20:32:44)

maydayovsky napisał/a:

Niestety jako swoje przeżycie dodam, że kobiety też potrafią nic nie robić sobie z takich spotkań.
Poznałem kilka dziewczyn na takich portalach. Fajnie się rozmawiało, niby obiecująco i teoretycznie każdy określił się o co chodzi (nie szukam kumpla, kumpeli).
Bywały wymiany zdjęć lub też i spotkania w ciemno i.. Może ku zdziwieniu nie trafiłem jeszcze takiej co by podeszła do sprawy równie poważnie co ja.
Nie jestem sztywniakiem, żeby nie było ! big_smile
Ale kiedy idę na randkę, a zwłaszcza pierwszą to strój w postaci koszuli, ciemnych spodni, butów (umytych i wypastowanych), czasem marynarka -   jest obowiązkowy.
Ze strony dziewczyn zawsze jakiś luz - zwykły ubiór codzienny lub co gorsza sportowy. I jak tu zabrać taką do teatru, alb jakiegoś bardziej eleganckiego miejsca?? big_smile

Moim zdaniem pojscie do teatru na 1 spotkaniu
to tak srednio, lepiej pochodzic, pogadac lub isc do fajnego lokalu. No chyba, ze oboje chcecie to inna sprawa. Wtedy stroj elegancki rzeczywiscie. No ale na spacer az tak nie musi byc moim zdaniem. Wiesz, jak zakladaly stroj sportowy to faktycznie srednio, ale moim zdaniem nie musi tez byc koniecznie bardzo elegancko tak samo u facetow, ze marynarka. Tzn dla mnie to nie jest konieczne. Tzn nie musi byc bardzo elegancko, choc moze, ale tez nie zbyt luzno. Ja np zwykle szlam za spacer i mialam ladne jeansy, fajna bluzke lub koszule. Jakis nietakt? Chyba nie ;-) No, ale nie byl to tez stroj zbyt luzny. No i np delikatnie perfumy, lekki makijaz, ladne kolczyki i juz widac jakies starania :-) Czasem tez ladna spodnice. No ale to juz moze zalezy jakiej dziewczyny szukasz. Ja wiadomo, ze idac na herbate z chlopakiem nie szlam ubrana do teatru, ale i rak po prostu na pierwsze spotkanie wole luzne miejsce, bo latwiej mi sie wtedy odprezyc :-) No ale stroj zbyt luzny tez nie jest. Jak jest stroj elegancki ten pomiedzy i luzny, to zwykle wybieralam ten pomiedzy, to wedlug mnie wystarczy. Chyba, ze naprawde zaprosilby mnie do miejsca gdzie stroj powinien byc bardzo elegancki, to taki bym wtedy zalozyla, ale na spacer to tez bez przesady. Jest cos pomiedzy  elegancja a zupelnie luznym stylem i to jest dobre tez na takie okazje.

2,749 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 20:21:46)

@Krejzi, Kochana - postąpiłam w zgodzie z tym co czułam. Nie mogę się przymuszać do spotkania tylko dlatego żeby komuś nie robić przykrości..
Być może z boku wygląda to dla Ciebie niedojrzale, ale gdybyś mogła nas zobaczyć obok siebie być może zmieniłabyś zdanie wink
Inna sprawa, że wczoraj wydawało się, że się sama zgodziłaś ze mną wink

@Truskaweczka, oczywiście, że się nie obrażam :* smile no co Ty

@Feniks <3

To i ode mnie, smuteczek sad 
(troszku mogę wink)

2,750

Krejzolka82 napisał/a:

Chociaż Jego pisanie po tym wszystkim też jakoś nie napawa optymizmem.

No wlasnie ja obstawiam ze raczej to nie typ pana zdolnego do autorefleksji nt swojego  faux pas "imidzowego" w zderzeniu ze strojem Elle. Bo gdyby miał takie umiejętności to nawet nie wiedząc co było nie tak domyśliłby sie ze coś  musiało być  i to grubo i dałby spokój a nie radośnie oznajmiał dziś ze jest skłonny łaskawie wybaczyć i dać jeszcze jedna szanse wink
Nie chce bronić Elle zreszta to duża dziewczynka i sama potrafi ale ja ja rozumiem. Inaczej sie rozmawia z kimś bliskim i mówi słuchaj weź no ogarnij sie z tym strojem, zachowaniem itp a inaczej mówi zupełnie obcej osobie ze sie ubrała niestosownie i niechlujnie  podczas gdy ja sie starałam wyglądać atrakcyjnie dla niej. No i bliska osoba inaczej odbiera krytykę a obca tez inaczej.

2,751

Elle88 napisał/a:

@Krejzi, Kochana - postąpiłam w zgodzie z tym co czułam. Nie mogę się przymuszać do spotkania tylko dlatego żeby komuś nie robić przykrości..
Być może z boku wygląda to dla Ciebie niedojrzale, ale gdybyś mogła nas zobaczyć obok siebie być może zmieniłabyś zdanie wink

@Truskaweczka, oczywiście, że się nie obrażam :* smile no co Ty

@Feniks <3

To i ode mnie, smuteczek sad 
(troszku mogę wink)

Mariah ...kawał głosu smile <3

2,752

No ja przyznam, że nigdy nie uciekłam, zresztą nie miałam okazji, bo nikt jakoś źle ubrany jeszcze nie przyszedł, ale pamiętam jak raz siostra mnie namówiła na spacer z jej kolegą, który na zdjęciach zawsze wyglądał fajnie, często ładnie ubrany, jakieś koszule, te sprawy, a przyszedł na ten spacer ubrany jak fleja!! i tak nam było wstyd z nim iść, że szkoda słów. Nawet siostra po wszystkim powiedziała, że nigdy więcej z nim nigdzie nie pójdzie. Oczywiście nie dałyśmy po sobie niczego poznać, bo byłoby mu na pewno bardzo głupio, jednak złe wrażenie pozostało.

Tak czy inaczej nie powiedziałabym facetowi na pewno, że był kiepsko ubrany, nie przeszłoby mi to przez gardło. Tym bardziej, że to MOIM zdaniem był ubrany źle. Może jemu się tak podoba? Może tak czuje się dobrze? Uważam, że chamskim byłoby wytykanie komukolwiek takich rzeczy. Więc wcale się Elle nie dziwię. A po co miałaby z nim siedzieć na tym spotkaniu i cały czas czuć się skrępowana? Zadzwoniła i dała znać, że odwołuje. Zachowała się okej.

Tylko właśnie jakby dalej do niej pisał, to najlepiej jakby mu powiedziała, że nie jest w jej typie i tyle wink
Przynajmniej będzie miała spokój - o ile to żaden psychol, bo w sumie mi się trafiali tacy, co dostali kosza, a i tak pisali, chcieli się spotkać...
Tragedia.

2,753

Elle88 napisał/a:

Wczoraj skomentowałam fakt, że miałaś odwagę Go poinformować telefonicznie, że nie spotkasz się z Nim.
I zgodziłam się z Tobą dzisiaj, że dobrze zrobiłaś, że nie napomknęłaś o Jego ubiorze.

2,754 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-20 20:35:18)

Mrs.Happiness napisał/a:

No ja przyznam, że nigdy nie uciekłam, zresztą nie miałam okazji, bo nikt jakoś źle ubrany jeszcze nie przyszedł, ale pamiętam jak raz siostra mnie namówiła na spacer z jej kolegą, który na zdjęciach zawsze wyglądał fajnie, często ładnie ubrany, jakieś koszule, te sprawy, a przyszedł na ten spacer ubrany jak fleja!! i tak nam było wstyd z nim iść, że szkoda słów. Nawet siostra po wszystkim powiedziała, że nigdy więcej z nim nigdzie nie pójdzie. Oczywiście nie dałyśmy po sobie niczego poznać, bo byłoby mu na pewno bardzo głupio, jednak złe wrażenie pozostało.

Tak czy inaczej nie powiedziałabym facetowi na pewno, że był kiepsko ubrany, nie przeszłoby mi to przez gardło. Tym bardziej, że to MOIM zdaniem był ubrany źle. Może jemu się tak podoba? Może tak czuje się dobrze? Uważam, że chamskim byłoby wytykanie komukolwiek takich rzeczy. Więc wcale się Elle nie dziwię. A po co miałaby z nim siedzieć na tym spotkaniu i cały czas czuć się skrępowana? Zadzwoniła i dała znać, że odwołuje. Zachowała się okej.

Tylko właśnie jakby dalej do niej pisał, to najlepiej jakby mu powiedziała, że nie jest w jej typie i tyle wink
Przynajmniej będzie miała spokój - o ile to żaden psychol, bo w sumie mi się trafiali tacy, co dostali kosza, a i tak pisali, chcieli się spotkać...
Tragedia.

Ja myśle ze jesli facet nie odpuści i będzie dalej wierzył ze to poprostu taka gra w gonienie króliczka to "Króliczek" jednak mu powie ze rejczel im nie po drodze w kwestiach stylu i savoir vivre a co do reszty to nie ma ochoty już sprawdzać big_smile

2,755 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 20:37:29)

Ja zdaję sobie sprawę, że część osób mnie nie zrozumie i nie mam z tym problemu wink
Po prostu wiem czego definitywnie nie chcę i tutaj żadne "wypada" czy "nie wypada" do mnie nie przemawia, bo to JA musiałabym, jak napisała Feniks, siedzieć zażenowana w jakiejś knajpce z tym facetem i to JA musiałabym źle się czuć znosząc 'spojrzenia'. Raz miałam taką sytuację, trwało to może z 10 min., bo facet szedł ze mną w kierunku mojego domu z miejsca spotkania, bo też podjęłam decyzję o zakończeniu spotkania 'z miejsca' (to było 3 lata temu, jak wspominałam). JA idąc na spotkanie naprawdę NIC nie muszę względem obcego faceta. To od niego zależy w pewnym sensie, ile chcę i mogę dla niego.

Jestem dorosłą kobietą, dlatego nie czuje misji 'nawracania' i 'wychowywania' facetów, tylko wybieram już "gotowych" w miarę którzy nie wymagają miliona przeróbek i lat nauki.
I to samo oferuję w zamian, jako kobieta.

2,756

A kontaktuje się z Tobą jeszcze, czy dał sobie już spokój?

2,757

Krejzolka82 napisał/a:

Napisał rano, narazie cisza.
wink

2,758

Elle88 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Napisał rano, narazie cisza.
wink

A Ty, nic nie odpisałaś, prawda?

2,759 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 20:48:36)

@Krejzi, prawda smile

2,760

2,761

Elle88 napisał/a:

@Krejzi, prawda smile

Uwielbiam ...ten głos, słowa <3

2,762 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-20 20:54:07)

Elle, mam nadzieję, że zrozumie Twoje milczenie i da Ci spokój.

Elle po raz drugi włączam to co wysłałaś.
Jesteś tutaj jedyną Osobą, której muzykę puszczam.
Dzięki:)

Lubię to!!! smile smile smile

2,763

Czytam to wszystko i normalnie co i raz wybucham śmiechem big_smile
Nie ma to jak spotkanie gwiazdy światowego formatu z jakimś hmmmm "lumpem" big_smile (podobno) zapewne w małomiasteczkowym przydrożnym barze big_smile big_smile big_smile
No tak bo co sobie pomyślą te wszystkie wścibskie spojrzenia, a nóż jakiś sąsiad się trafi i będzie lipa z tego powodu hahahahaha big_smile

Jeżeli rzeczywiście tak było że z nim było kiepsko to trzeba powiedzieć - nie zachował się kulturalnie w stosunku do osoby z którą się spotyka a druga strona wykazała zachowanie na podobnym poziomie co ten "lump" smile

2,764 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 20:56:47)

@Feniks, no.. w sedno trafia, co tu dużo gadać wink

@Krejzi, pewnie tak. A jak będzie dociskał to tak jak Feniks napisała znów - mogę mu powiedzieć, choć wolałabym nie..
Ps. No to super! Bo zaraz puszczam dalej tongue big_smile

WuWu, skończ już i tak mam wywalone na to co myślisz.

2,765

Okej, to łapcie jeszcze piosenkę ode mnie. Ja uwielbiam, tekst, klimat, wokal - wszystko <3

2,766

Rom popopom rom popopom ... wink

2,767

Elle88 napisał/a:

Rom popopom rom popopom ... wink

Oj Elżuniu Elżuniu...teraz moja ulubiona piosenka "Riri" ...Nie no ide jutro dać na zapowiedzi big_smile

2,768

2,769 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 21:09:27)

@Feniks  :*:*  :*:* smile  plosiem

Ps. Extreme ten kawałek miałam tez dać !!!!   fuuuuuuuk
Jesteś jego damskim wcieleniem chyba yikes yikes
big_smile wink

2,770

Elle88 napisał/a:

<3 :*

2,771

Elle88 napisał/a:

Ps. Extreme ten kawałek miałam tez dać !!!!   fuuuuuuuk
Jesteś jego damskim wcieleniem chyba yikes yikes
big_smile wink

Haha. Moze "wrócił " do Ciebie w mojej postaci ...tylko pewnych spraw raczej nie zastąpię.

2,772

Ale dzisiaj muzykę puszczacie.
Szok, nawet Krejzi ją puszcza tongue

DziękiFeniks smile

P.S. Co jakiś czas warto sobie posłuchać takiej muzyki smile

2,773

@Feniks, pewnych spraw nie, ale dobre to co jest smile <3

To jeszcze lubiłam bardzo

I "Te amo", a reszta umairkowanie.

2,774

No dobra, a czego słuchacie na co dzień?
Radio?
You Tube?

2,775

Krejzolka82 napisał/a:

Ale dzisiaj muzykę puszczacie.
Szok, nawet Krejzi ją puszcza tongue

DziękiFeniks smile

P.S. Co jakiś czas warto sobie posłuchać takiej muzyki smile

Ależ proszę. Ja lubię starsze klimaty...kiedyś Wam puszczę moje polskie "starocie" big_smile

2,776

Krejzolka82 napisał/a:

Radio?
You Tube?

W pracy radio w domu yt.

2,777 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-20 21:20:49)

Elle88 napisał/a:

@Feniks, pewnych spraw nie, ale dobre to co jest smile <3

To jeszcze lubiłam bardzo

I "Te amo", a reszta umairkowanie.

Do tej listy dopisalabym jeszcze Stay smile

2,778

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Radio?
You Tube?

W pracy radio w domu yt.

A radio jakie?
A muzyka na You Tube, jaka?

2,779

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Radio?
You Tube?

W pracy radio w domu yt.

A radio jakie?
A muzyka na You Tube, jaka?

Radio Zet albo Jedynka.
Yt zależy od dnia. Miewam takie gdy namiętnie puszczam walce big_smile np Drugi walc Szostakowicza. Uwielbiam <3

2,780

feniks35 napisał/a:

Ok smile

2,781 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-20 21:25:14)

Wiem, że kobiet nie powinno się pytać o wiek, ale zapytam, Feniks, ile Ty masz lat? tongue

2,782

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Ok smile

Lubię to ! Z piosenek Nelly jeszcze In God's hands smile

2,783 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-20 21:27:46)

A ja "Maneater" i "In the club" wink

2,784

Krejzolka82 napisał/a:

Wiem, że kobiet nie powinno się pytać o wiek, ale zapytam, Feniks, ile Ty masz lat? tongue

Skończę w listopadzie podwójna 18 big_smile ...a Ty?

2,785

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Skończyłam w lutym 34 tongue

2,786

Elle88 napisał/a:

A ja "Maneater" i "In the club" wink

Tez spoko wink

2,787

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Pfff... Guffniara big_smile
EDIT...ale nie dają mi 36^^

2,788

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Mi też nie dają 36 lat, ani nawet nie 34, ani nawet nie 30, ani nawet 28...:)
Rok temu w lutym Babka ze sklepu chciała ode mnie dowód osobisty big_smile tongue big_smile

2,789 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-20 21:38:39)

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Rok temu w lutym Babka ze sklepu chciała ode mnie dowód osobisty big_smile tongue big_smile

Nie no aż tak młodo to nie wyglądam sad ale podobno umysłowo to nieraz nie mam więcej jak 16 big_smile
Edit: ja sie będę zmywać bo trzeba troche z "drugim" małżonkiem tez pobyć wink Poza tym jutro wczesne wstawanie i jak sie nie wyspie będę wyglądać na 40 plus yikes
kolorowych Wszystkim smile.... Honey sleep well :*

2,790

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Nie no aż tak młodo to nie wyglądam sad ale podobno umysłowo to nieraz nie mam więcej jak 16 big_smile

To samo mam tongue
Ale dobrze mi z tym, serio smile

2,791

Kolorowych Bejbs! :* smile 

No to teraz będzie pewnie przerwa w nadawaniu.

@Happi  tu masz trochę Japonii (naciągane lekko może tongue) , ale ..pure art!

Uwielbiam ta kobietę.

2,792

Elle88 napisał/a:

Kolorowych Bejbs! :* smile 

No to teraz będzie pewnie przerwa w nadawaniu.

Czemu przerwa?

2,793

@Krejzi, bo mamy tu mocną ekipę, ale tylko kilku kobitek.
Reszta niemrawa wink

2,794

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

No wiem Elle :* za to Autor tego wątku jest zaiste "ubogi" ..tylko ze intelektualnie.

W relacjach męsko damskich         

Mrs.Happiness napisał/a:

Elle, Feniks, ja też życzę Wam dużo zdrówka!!! :* <3

Co do stroju racja, jak facet w tym wieku nie potrafi się ubrać, to tragedia i też podejrzewam, że zareagowałby oburzeniem, zamiast z pokorą przyjąć, że przyszedł ubrany jak nastolatek, który idzie na piwko z kumplami. Nawet mój chłopak z badoo przyszedł w koszuli i jeansach, a ile lat młodszy od tego gościa big_smile

Luz3rn, proszę wink
Tylko z dala od mojej siostry! Ona nie jest obiektem do testowania! tongue
Nie masz koleżanek, na których mógłbyś popróbować?
A co do stylu - wystarczy popatrzeć w internecie zdjęcia facetów, zobaczyć jak się teraz ubierają. Serio nie rozumiem jak w dobie internetu można nie wiedzieć co na siebie założyć, żeby wyglądać fajnie...

A tak poza tym, to cześć wszystkim! :*

nigdy nie miałem jakoś wiele koleżanek i z tymi które czasami spotykam nie ma szans są żonami i maja dzieci         

Elle88 napisał/a:

Jeszcze co do tego nieszczęsnego ubioru, to jest taka opcja jeszcze, że część (niedojrzałych) facetów, sami przed sobą często chcą pokazać, że "podchodzą na luzie" , chcą dobrze, a wychodzi jak w przysłowiu wink
To jest właśnie to, o czym wielokrotnie piszę, co jest jasne dla Kobiety, a chłopcy (choć metrykalnie mężczyźni) odbierają jako "wyniosłość" czy "niedojrzałość" (sic!) - gdy facet wstydzi się kontekstu damsko - męskiego i udaje inne zamiary niż faktycznie ma, udaje kolegę, itd.
Wtedy odrazu wiadomo, że nie ma pojęcia i tak samo nieudolnie będzie relację 'prowadził'.

Elo Happi smile

Nie mam pojęcia skad w tobie tyle jadu skoro diagnozujecie autyzm to może sprawdzimy go przy kawie albo lodach...  A i jeszcze jedno słucham piosenek które dajecie i muszę przyznać ze zero uroku w tym jest

2,795

Elle88 napisał/a:

@Krejzi, bo mamy tu mocną ekipę, ale tylko kilku kobitek.
Reszta niemrawa wink

E tam, same sobie rozkręcimy coś fajnego tongue

Co sądzisz o grze PokemonGo (czy jakoś tak)?

Posty [ 2,731 do 2,795 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024