Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,951 do 2,015 z 4,549 ]

1,951 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-14 21:21:44)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Krejzi, dobre pytanie.. smile

U mnie to był impuls jak zwykle. Przeglądałam Forum i ktoś założył wątek, na który poczułam, że chcę odpowiedzieć.. Nie pamiętam już nawet kto. Musiałabym poszukać, a trochę tych postów jest. Potem był 'kultowy' wink wątek Icemana w którym kilka fajnych i przetrwałych gdzieś tam do dziś znajomości się nawiązało i nagle yikes minęły 2 lata prawie.. a Ty?

Ps. Kurde, jak tak myślę teraz o nim (czasem mi się zdarza jak porównuję z innymi facetami) to już nie jestem pewna czy on czuł się odrzucony i stąd ta reakcja?
To urwało się tak nagle. A ja po prostu przestałam na niego reagować, któregoś dnia.
Tak jak sobie przypomnę że chciał, próbował, mówił, że jestem jego idealną kobietą - i podkreślał, ze to nie chodzi tylko o wygląd - to zawsze to w żart obracałam, bo podświadomie traktowałam jako chwilowe.. a potem ta akcja z ta kobietą.
A teraz patrzę jak Happi rozwiązała swoją sytuację, gdzie NIE BYŁO niedomówień i wiem, że nie zrobiłam tak samo. hmm

Zobacz podobne tematy :

1,952 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-14 21:31:24)

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Happi, a Ty teraz jakoś na dniach idziesz to pracy, prawda?
Może tam Ci się uda przez moment chociaż nie myśleć.

Będę banalna, ale w Twoim przypadku, jak i chyba w każdym innym, potrzebny jest czas.
Zobaczysz przestanie boleć, gwarantuję smile

P.S. Chyba zdajesz sobie sprawę, że nie uważam Cię za idiotkę?
Chciałam Ci "zobrazować", jak Oni Cię mogą odbierać, co oczywiście nie jest pewnikiem.

Do mnie możesz zawsze zadzwonić o każdej porze i dnia, albo napisać!!! smile smile smile

Tak, od poniedziałku.
Boję się, że to nadal będzie mnie łapało i zacznę ryczeć przy ludziach.
Dlatego wolę być kompletnie sama jak coś u mnie się wydarzy. Chowam się wtedy w swoim świecie, aż poczuję się lepiej.
Masakra. Przeraża mnie myśl, że będę miała przebywać w towarzystwie przez kilka godzin. Nawet jeśli to towarzystwo starszej siostry.

Wiem, że przestanie boleć.

Nawet gdybyś mnie uważała, to trudno. Masz do tego prawo.
Ja się nie czuję ani idiotką, ani desperatką. Jestem trochę zbyt uczuciowa w niektórych momentach, ale nie uważam, by to było złe. Zresztą o to chodzi w miłości. Albo ryzykujesz, albo nie ryzykujesz i się wiecznie wahasz, odpychając ludzi od siebie. Tak ja to widzę.
Akurat on to wiem, że nie miał mnie za idiotkę. Nigdy się tak nie zachowałam przy nim.
Zresztą przy żadnym chłopaku. Owszem, czasem dociekałam dlaczego ktoś nagle przestał się odzywać, czy coś, ale jak nie dostałam odpowiedzi, albo dostałam jakąś taką pokrętną, to dawałam sobie spokój. Po prostu nie lubię niezamkniętych spraw. Po co mam potem tygodniami nad czymś rozmyślać, jak mogę zapytać i mieć to z głowy?

Haha, nie mam numeru, zresztą rzadko do kogoś dzwonię, ale dziękuję!
Na pewno możecie się spodziewać tego, że wciąż będę pisała tutaj, bo rekonwalescencja trochę potrwa.
Sama jestem w szoku, że aż tak mnie to zabolało. Ostatni raz czułam się tak prawie dwa lata temu. Po innych to fakt, trochę ego uwierało, jeśli to oni nagle zniknęli, ale szybko się zbierałam. Tym razem jest naprawdę źle.

Na pewno dasz radę.

Kuźwa, wszem i wobec ogłaszam pisemnie NIE UWAŻAM, ŻE HAPPI JEST IDIOTKĄ!!!
Desperatką tak, idiotką nie.
Ale desperatką tylko w tych dwóch przypadkach innych Jej wyskoków nie znam. tongue tongue tongue

Moja wina, niefortunnie tak napisałam. I przepraszam.

Oczywiście, że potrwa i dlatego musisz tutaj pisać!

Serio dzisiaj mija dwa lata, jak jesteś tutaj? smile
Już to kiedyś pisałam, ja tutaj jestem z prozaicznego powodu smile
Z nudów smile
Chociaż nie ukrywam, że przyzwyczaiłam się do forum i "wchodzę" tutaj, jak nawet się nie nudzę. smile smile smile

Pamiętam, że zaraz po zarejestrowaniu się, już pisałam. Nie znałam tego forum wcześniej. Znalazłam w Googlach, przeczytałam dwa-trzy posty i zaczęłam działać.:)
Ja nie z tych co czytają, a po czasie dopiero się "ujawniają". tongue

1,953

A ja tak z innej beczki.
Wczoraj jechałem metrem i spotkałem tam niesamowicie piękna dziewczynę. Nie miałem pomysłu, jak zagadać, ale włączyła sobie muzykę - rhcp. To był moment w którym wiedziałem co powiedzieć. Przegadaliśmy tak cała trasę. Emocjonalnie jest wrażliwa, artystka, wiec na tej płaszczyźnie jest super. Sam mimo mojego zawodu emocjonalnie jestem bardziej art.
Niestety jak wróciłem do domu, to dowiedziałem się, że ma 17 lat, ledwo skończone. He he he <płacz>

1,954 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-14 21:39:59)

Ja to dzisiaj tylko przepraszam tongue
Cichy, przepraszam, że Ciebie pominęłam w pytaniu!!!

Więc co się stało, że tutaj się zarejestrowałeś?

Truskaweczka, a Ty skąd się tutaj wzięłaś? smile

1,955 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-14 21:30:29)

Elle88 napisał/a:

Krejzi, dobre pytanie.. smile

U mnie to był impuls jak zwykle. Przeglądałam Forum i ktoś założył wątek, na który poczułam, że chcę odpowiedzieć.. Nie pamiętam już nawet kto. Musiałabym poszukać, a trochę tych postów jest. Potem był 'kultowy' wink wątek Icemana w którym kilka fajnych i przetrwałych gdzieś tam do dziś znajomości się nawiązało i nagle yikes minęły 2 lata prawie.. a Ty?

Ps. Kurde, jak tak myślę teraz o nim (czasem mi się zdarza jak porównuję z innymi facetami) to już nie jestem pewna czy on czuł się odrzucony i stąd ta reakcja?
To urwało się tak nagle. A ja po prostu przestałam na niego reagować, któregoś dnia.
Tak jak sobie przypomnę że chciał, próbował, mówił, że jestem jego idealną kobietą - i podkreślał, ze to nie chodzi tylko o wygląd - to zawsze to w żart obracałam, bo podświadomie traktowałam jako chwilowe.. a potem ta akcja z ta kobietą.
A teraz patrzę jak Happi rozwiązała swoją sytuację, gdzie NIE BYŁO niedomówień i wiem, że nie zrobiłam tak samo. hmm

Niedomowienia sa najgorsze gdy nam zależy na kimś. Nawet jesli i tak ma nie wyjsć to wyjaśnienie sytuacji pomaga i w jakiś sposób uwalnia. Gdy nie ma zaangażowania to nie ma potrzeby rozmawiania, można i chce sie najcześciej poprostu zrobic I m out.

1,956

Krejzolka82 napisał/a:

Ja to dzisiaj tylko przepraszam tongue
Cichy, przepraszam, że Ciebie pominęłam w pytaniu!!!

Więc co się stało, że tutaj się zarejestrowałeś?

I to jeszcze przepraszasz bez powodu!
Ja? Nie potrafiłem poradzić sobie z kobietą, a nie chciałem jej tracić. smile

1,957 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-14 21:40:02)

Krejzolka82 napisał/a:

Dobra,Elle, Feniks, Happi, WuWu (napisałam alfabetycznie, żeby nie było) co Wy porabiacie na forum? Co Was skłoniło do założenia konta?

A Ciebie Krejzikobietko;)?
Upaść teraz doczytałam wyżej.Przepraszam gupia ja big_smile

1,958 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-14 21:37:27)

Hej smile

Happi przytulam. Wiem, że to dla Ciebie trudne. Będę starała się też wesprzeć jak mogę. Czasem nie da się zrobić więcej w kwestii jakieś relacji, a na to, by pewne emocje osłabły trzeba dać sobie czas.

1,959

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Dobra,Elle, Feniks, Happi, WuWu (napisałam alfabetycznie, żeby nie było) co Wy porabiacie na forum? Co Was skłoniło do założenia konta?

W 1952 poście odpowiedziałam pisemnie tongue

Aha, nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie tongue

1,960

feniks35, nie wiem czy nie było zaangażowania. To nie był "normalny związek" na pewno.
No nic, nie dowiem się teraz, ale nie spodziewałam się że będę go wspominać po kilku m-cach smile może to telepatia wink

1,961

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Masz odpowiedz na tej samej stronie.

1,962

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ale ja odpowiedziałam tez nawet posta edytowałam bo zauważyłam ze Ty rowniez ^^

1,963 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-14 21:42:12)

Krejzolka82 napisał/a:

Pozwolisz, że poniosę to " w świat" big_smile
vide moja stopka

1,964

Elle88 napisał/a:

feniks35, nie wiem czy nie było zaangażowania. To nie był "normalny związek" na pewno.
No nic, nie dowiem się teraz, ale nie spodziewałam się że będę go wspominać po kilku m-cach smile może to telepatia wink

Elle bo mi sie wydaje (ach te misie) ze Ty jestes troszkę uparta Kobietka ktora ma tendencje sabotować czasem własne pragnienia na zasadzie "zrobię mamie na złość i odmrożę sobie uszy." Jakbyś hmm bała sie pokazać tej strony Elle ktorej "zależy" uważając ze to obciach, lepiej być silna baba ktora śmiechem zabija takie tematy. Nie musisz sie oczywiście ustosunkowywać do mojej teorii smile

1,965

Krejzolka82 napisał/a:

wink
Ja już się raz Ciebie pytałem czy masz święcenia aby przeprowadzać spowiedź ^.*
Jeżeli takowe posiadasz to załatw jakiś "kiosk" big_smile big_smile no i możemy pogadać bardziej na osobności ^^

1,966

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Ale szukałam i szukałam i miałam pisać, że chyba okulary już potrzebuję bo nie widzę, a tu eureka!!!
Dzięki za odpowiedź. smile
Mam nadzieję, że już jesteś zdrowa?

1,967

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Elle bo mi sie wydaje (ach te misie) ze Ty jestes troszkę uparta Kobietka ktora ma tendencje sabotować czasem własne pragnienia na zasadzie "zrobię mamie na złość i odmrożę sobie uszy." Jakbyś hmm bała sie pokazać tej strony Elle ktorej "zależy" uważając ze to obciach, lepiej być silna baba ktora śmiechem zabija takie tematy. Nie musisz sie oczywiście ustosunkowywać do mojej teorii smile

Spoko, ja nie biorę tego jako atak przecież wink

Jestem uparta, to fakt. On też był, ale były momenty gdzie widziałam jak 'nagina się' do mnie. Chyba chciałam sprawdzić jak bardzo się nagnie.. Jak mnie prosił o więcej uwagi, więcej 'mnie' to wydawało mi się, że wszystko może poczekać.
A potem pojawiła się ta laska.. jak królik z kapelusza wink

Jeszcze ostatni nasz dialog to były jego żale że brakuje mu tylu rzeczy, które były na początku między nami, a w chwile potem to wyznanie co zrobił.
Przyznam, że nie wiedziałam jak to interpretować.

Może to miała być mobilizacja dla mnie? W końcu tyle km nas na codzień dzieliło, że trudno było oczekiwać żeby żył w celibacie, biorąc pod uwage fakt, że nie ustosunkowywałam się do jego słów, że kocha..a też nie brałam tego na serio po tak krótkim czasie.

Do mnie trzeba naprawdę prostymi słowami i wprost jak krowie na rowie. Poprzedni ex też mi mówił, że "ślepa jestem" w niektórych sprawach. Ale to dziwne bo mam tak tylko jak mnie dotyczy.

1,968 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-14 21:53:06)

U mnie było tak, że szukałam czegoś, nie pamiętam czego, bo to był 2011 rok, więc trochę minęło. Poczytałam sobie, spodobało mi się na forum i się zarejestrowałam.

Co do gustu, to faktycznie jest fajnie jak ma się podobny. Nie ukrywam nie byłoby mi łatwo pewnie z fanem metalu, od tego boli mnie głowa tongue Akurat mój facet lubi podobną muzykę, choć wiadomo, że czasem włączy coś co mi się nie spodoba lub odwrotnie, ale jest dobrze.

1,969

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

W 1952 poście odpowiedziałam pisemnie :P

Aha, nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie :P

Ale szukałam i szukałam i miałam pisać, że chyba okulary już potrzebuję bo nie widzę, a tu eureka!!!
Dzięki za odpowiedź. :)

Nie do konca ale na tyle by moc funkcjonowac. Miewam czasem gorsze momenty ale nie poddaje sie. Kazdy z czyms sie zmaga. To taka dziwna choroba ze moze mi przejsc samo albo nie musi. Wierze ze przejdzie :D

1,970 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-14 21:58:10)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

wink
Jeżeli takowe posiadasz to załatw jakiś "kiosk" big_smile big_smile no i możemy pogadać bardziej na osobności ^^

Faktycznie i nawet takie same słowa chyba napisałeś big_smile
Aleś Ty uparty, jak osioł.
Pewnie się wstydzisz przyznać:P
Chociaż dla mnie to głupota tongue

Truskaweczka w poście 1954 edytowanym, zapytał również Ciebie smile

1,971 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-14 22:01:33)

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Spoko, ja nie biorę tego jako atak przecież wink

Jestem uparta, to fakt. On też był, ale były momenty gdzie widziałam jak 'nagina się' do mnie. Chyba chciałam sprawdzić jak bardzo się nagnie.. Jak mnie prosił o więcej uwagi, więcej 'mnie' to wydawało mi się, że wszystko może poczekać.
A potem pojawiła się ta laska.. jak królik z kapelusza wink

Jeszcze ostatni nasz dialog to były jego żale że brakuje mu tylu rzeczy, które były na początku między nami, a w chwile potem to wyznanie co zrobił.
Przyznam, że nie wiedziałam jak to interpretować.

Może to miała być mobilizacja dla mnie? W końcu tyle km nas na codzień dzieliło, że trudno było oczekiwać żeby żył w celibacie, biorąc pod uwage fakt, że nie ustosunkowywałam się do jego słów, że kocha..a też nie brałam tego na serio po tak krótkim czasie.

Do mnie trzeba naprawdę prostymi słowami i wprost jak krowie na rowie. Poprzedni ex też mi mówił, że "ślepa jestem" w niektórych sprawach. Ale to dziwne bo mam tak tylko jak mnie dotyczy.

To dobrze ze nie odbierasz jako atak bo to w zamiarze zadnym atakiem nie bylo:).
To nie dziwne Elle. Wiele osob umie doradzic innym w fajny rozsadny sposob a samemu sobie nie umie pomoc. Moze dlatego ze jestesmy zbyt blisko a pewne rzeczy widzi sie lepiej z dystansu.
Edit: a czy Cie chcial zmotywowac /sprawdzic ...barxzo mozliwe ze tak. Skoro widzial ze wyznania igotowosc do bycia razem nie przynosza rezultatu to uznal ze terapia  szokowa moze cos zdzialac. Wiedzac o innej wystraszysz sie ze go tracisz i sie ogarniesz...a tu zonk bo calkiem pogrzebal swoje szanse nawet jesli zrozumialas ze to jednak byl KTOS a nie ktokolwiek.

1,972

On-WuWuA-83 napisał/a:

Dla mnie to jest trochę dziwne że ludzie nie mają nawet jednej znajomej osoby aby pogadać z nią o rzeczach które męczą duszę. Przecież to jest niemożliwe. Chociaż ja moze patrzę z perspektywy osoby która mieszka w większym mieście, a tam gdzie ludzi było mało od zarania - małe miasto i obecnie jest jeszcze mniej bo część wyjechała to sytuacja być może jest taka a nie inna? Jednak do mnie to nie dociera tak do końca i to nie tylko w tym przypadku ponieważ takich wątków o braku przyjaciół na forum jest sporo.

Bo czasem lepiej wygadać się w internecie, tym bardziej, że tu często można znaleźć tematy i wątki obracające się wokół męczącego nas problemu (przeważnie problemy w relacjach damsko-męskich).
Mnie to forum bardzo pomogło, nawiązałam też kilka mailowych wartościowych znajomości. Choć trochę żałuję, że nie udało mi się bardziej wkręcić w forumowe towarzystwo.

1,973

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Nie do konca ale na tyle by moc funkcjonowac. Miewam czasem gorsze momenty ale nie poddaje sie. Kazdy z czyms sie zmaga. To taka dziwna choroba ze moze mi przejsc samo albo nie musi. Wierze ze przejdzie big_smile

Co to za dzień, niemiłych informacji ?

Bardzo mi przykro.
Trzymam kciuki, żeby to cholerstwo jednak zniknęło z Twojego życia!!!

1,974

Krejzolka82 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

wink

Faktycznie i nawet takie same słowa chyba napisałeś big_smile
Aleś Ty uparty, jak osioł.
Pewnie się wstydzisz przyznać:P
Chociaż dla mnie to głupota tongue

Truskaweczka w poście 1954 edytowanym, zapytał również Ciebie smile

Wiem, dlatego edytowałam poprzednią część posta jak to zobaczyłam, bo była już zbędna. Nie musiałam już pisać, że to sama od siebie dodaję smile

1,975

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie do konca ale na tyle by moc funkcjonowac. Miewam czasem gorsze momenty ale nie poddaje sie. Kazdy z czyms sie zmaga. To taka dziwna choroba ze moze mi przejsc samo albo nie musi. Wierze ze przejdzie big_smile

Bardzo mi przykro.

Dzieki dobra Kobieto smile :*

1,976

Manzanita napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Dla mnie to jest trochę dziwne że ludzie nie mają nawet jednej znajomej osoby aby pogadać z nią o rzeczach które męczą duszę. Przecież to jest niemożliwe. Chociaż ja moze patrzę z perspektywy osoby która mieszka w większym mieście, a tam gdzie ludzi było mało od zarania - małe miasto i obecnie jest jeszcze mniej bo część wyjechała to sytuacja być może jest taka a nie inna? Jednak do mnie to nie dociera tak do końca i to nie tylko w tym przypadku ponieważ takich wątków o braku przyjaciół na forum jest sporo.

Bo czasem lepiej wygadać się w internecie, tym bardziej, że tu często można znaleźć tematy i wątki obracające się wokół męczącego nas problemu (przeważnie problemy w relacjach damsko-męskich).
Mnie to forum bardzo pomogło, nawiązałam też kilka mailowych wartościowych znajomości. Choć trochę żałuję, że nie udało mi się bardziej wkręcić w forumowe towarzystwo.

A co stoi na przeszkodzie, żebyś się bardziej "wkręciła" w nasze doborowe towarzystwo? big_smile

1,977

Feniks35, true .. Pogrzebał.
JA dopiero po wszystkim zajarzyłam czemu sie tak wściekł, że nie chciałam o tym słuchać. Pierwsza moja interpretacja, to że chce mnie za coś "ukarać" właśnie i wzbudzić zazdrośc w niefajny sposób. Ale potem zderzając to z 'wyznaniem' kilkukrotnym i brakiem reakcji trochę inaczej zaczęłam to widzieć mniej zerojedynkowo..

Z drugiej strony w głowie mi się nie mieści jak mógł wpaść na pomysł, że to jest sposób?
Inna sprawa, że ja go zachęcałam sama żeby ją przeleciał <<brafo>> big_smile

1,978

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Bardzo mi przykro.

Dzieki dobra Kobieto smile :*

Nie jestem dobra, bo gdybym była dobra, to byś mnie zjadła!!! big_smile tongue big_smile

1,979

Elle nie wiem co napisac...przykro ze rozmawialiscie a jednak sie nie zrozumieliscie hmm
Krezjolka ...ja zjadam tylko pyszne big_smile

1,980

Też nie wiem.
Wychodzi na to, że to zniszczyłam. hmm

HAppi, gdzie jesteś? Idziemy pić!!!
tongue

1,981

Krejzolka82 napisał/a:
Manzanita napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

A co stoi na przeszkodzie, żebyś się bardziej "wkręciła" w nasze doborowe towarzystwo? big_smile

W praktyce pewnie nic nie stoi smile
Tak naprawdę problemem jest moja milczkowatość, a na koncie niewystaczająca liczba przeżyć zbliżonych do Waszych, by móc rozwinąć dłuższą dysuksję.

1,982 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-14 22:16:47)

Elle88 napisał/a:

Też nie wiem.

Przytulam metalnie
Edit: mentalnie big_smile a napic sie tez mogie jak cos tongue

1,983

feniks35 napisał/a:

No to już po mnie tongue tongue tongue

Jak pewnego dnia zniknę z forum to znak, że zostałam zjedzona przez Feniks big_smile big_smile big_smile

1,984

Weekend się zbliża i nie ma co się smucić

Zdrowie (i sporo seksów) dla tych dobranych, jak i szukających

Manzanita - mimo mniejszych doświadczeń zawsze możesz się wypowiedzieć przecież wink
Swoje zdanie ma każdy mimo wszystko. Tak patrząc to sporo osób tutaj nie powinna się odzywać ze względu na "niewystaczająca liczba przeżyć zbliżonych do Waszych"

1,985

Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Jak pewnego dnia zniknę z forum to znak, że zostałam zjedzona przez Feniks big_smile big_smile big_smile

Hahah wiesz co? Krejzolka z Ciebie big_smile  big_smile big_smile

1,986

Manzanita napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Manzanita napisał/a:

W praktyce pewnie nic nie stoi smile
Tak naprawdę problemem jest moja milczkowatość, a na koncie niewystaczająca liczba przeżyć zbliżonych do Waszych, by móc rozwinąć dłuższą dysuksję.

No to ja zapraszam Cię do nas!!! smile smile smile
To pomilcz przy nas, ale pokaż nam swoją obecność internetową z nami.
Fakt, istotne są przeżycia, ale przecież nie zawsze. Ważne jest, żebyś chciała przedstawić pisemnie swoje zdanie na dany temat i tyle.

1,987

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Też nie wiem.

Przytulam metalnie

No. Akurat dziś nic mi się nie chłodzi w lodówce z napojów hmm
To teraz jak ten nowy nie będzie takim wariatem to pewnie będę to sabotować.
Pięknie.. ale przynajmniej wiem czemu.

1,988

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Hahah wiesz co? Krejzolka z Ciebie big_smile  big_smile big_smile

No to już mam nadzieję, że na 100% jesteś pewna, że doskonały nick wybrałam dla siebie, taki prawdziwy tongue

1,989 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-14 22:29:25)

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Też nie wiem.

Przytulam metalnie

No. Akurat dziś nic mi się nie chłodzi w lodówce z napojów hmm
To teraz jak ten nowy nie będzie takim wariatem to pewnie będę to sabotować.
Pięknie.. ale przynajmniej wiem czemu.

Wiedza to tez sporo. No i nauka na przyszlosc bo wkoncu trafi sie kolejny KTOŚ. Moze z nim..
Edit : Drogie Panie (i Panowie) ja powoli spadam do lozka szczegolnie ze mam wrazenie ze juz intelektualnie nie domagam big_smile Dobrej nocy Wam. Spokojnej smile

1,990

Lucek, a Ty dlaczego tutaj jesteś?

Dobranoc Feniks smile

1,991

Witam wszystkich sytuacja wygląda tak, że rozmawiam z kilkoma dziewczynami na sympatii, buziaku i facebooku, a i badoo co jakiś czas piszą do mnie jakieś Polki na zasadzie Ania chce porozmawiać.

Może najpierw sympatia mam 5 dziewczyn z którymi normalnie sobie nawijamy o życiu i o wszystkim, boję się użyć kontekstów seksualnych, ale niby do czego one potrzebne jak rozmowa się klei ciekawe dziewczyny i zaciekawione moją osobą. Wyszedłem delikatnie z inicjatywą spotkania jednej bardzo się to spodobało, więc może stanie się cud i jako pierwsza konkretna dziewczyna będzie nie ucieknie, nie wycofa się. Przeglądam profile innych dziewczyn, ale tak jak mi radzono pisać do naprawdę konkretnych które zaciekawią mnie pod wieloma względami. Buziak taki sobie jakoś nie mam weny pisać dostaje co jakiś czas buziaka to odpisuję, że bardzo mi miło ale wolę go dostać w realu niż na ekranie komputera, może coś więcej da się z tym zrobić. Niestety brak odpowiedzi, może się wstydzą dziewczyny... taka 32 letnia super kobietka pisała, ale też ucichła jakaś nieogarnięta chyba. Facebook tak sobie zobaczymy co dalej. i Badoo to jest dziwny portal jak już pisałem wcześniej trzeba płacić. Odwiedzają mnie najczęściej kobiety 30+ gadka to najczęściej praca co robię jak wytłumaczę co i w jakim celu kontakt się urywa. teraz jakaś 52 lata napisała 40 i 33. Chcą z tobą rozmawiać muszę pomyśleć co napisać...

BTW cały czas tutaj rozmowa z życia o podrywie, itd. ktoś w ostatnich stronach pisał o portalach randkowych chętnie poczytam i może czegoś nowego przydatnego się dowiem.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

1,992 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-14 22:51:42)

Ja - swoje opisałem na początku smile (i parę maili z Tobą Krejzolko wymieniłem)
... a teraz to tak chyba nawiedzam od czasu do czasu - po prostu klimat tego forum mi się podoba i czasami zawsze można coś od siebie napisać jak się pewne rzeczy widzi
Mimo wszystko nie ukrywam, że tutaj dosyć mocno zweryfikowałem swój światopogląd na pewne rzeczy (a i może i niewielkie doświadczenie jakie dzięki Wam nabyłem dodało od siebie)
W każdym razie mała moja rewolucja tutaj się dokonała i sentyment pozostał wink

Dobranoc Feniks

EDIT - Moja mała rada dla Ciebie użytkowniku luz3rn - zrób sobie przerwę i zajmij się sobą.
I dlaczego się boisz kontekstów seksualnych ? Nie mówię, żebyś od razu miał szaleć, a nawet po paru godzinach rozmowy czasami może się taki ukryty pojawić - to nic złego.
Jak chłopie zareagujesz na pannę, która np. od początku rozmowy przejdzie do cyberka ? (a i takie się trafiają - bardzo potem fajny kontakt jest zresztą)
I tak pewnie nie odpowiesz na to, bo raport już wrzucony
Za bardzo się przejmujesz tym co o Tobie pomyśli itd. - więcej luzu i jaj chłopie

1,993

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Happi, jeszcze się dopytam. Długi włos czy na krótko ścięta ta twoja "faworyta"?  wink tongue

Średnie, takie do łopatek jakoś, ale są kręcone, więc to też inaczej się rozkłada big_smile
A tak w ogóle... ja Ci już nie wystarczam? sad
big_smile

paulo71 napisał/a:

Portale randkowe są do d.....y  , a może kobiety, które tam są same nie wiedzą czego chcą lub szukają księcia z bajki.

Albo po prostu nie wiecie jak do nich zagadywać i to Was boli wink
Ale który by się przyznał...

Chyba się mylisz z tą odpowiedzią...
Długi czas tam pobyłem, żenujące odpowiedzi otrzymałem, oczywiście jeśli jakaś odpisała. Miały możliwość odpisać ale jak się szuka nie wiadomo czego, to co tu się spodziewać.
A one tam wszystkie w 90% szukają miłości... śmieszne.

1,994

Lucyfer666 napisał/a:

Ja - swoje opisałem na początku smile (i parę maili z Tobą Krejzolko wymieniłem)
... a teraz to tak chyba nawiedzam od czasu do czasu - po prostu klimat tego forum mi się podoba i czasami zawsze można coś od siebie napisać jak się pewne rzeczy widzi
Mimo wszystko nie ukrywam, że tutaj dosyć mocno zweryfikowałem swój światopogląd na pewne rzeczy (a i może i niewielkie doświadczenie jakie dzięki Wam nabyłem dodało od siebie)
W każdym razie mała moja rewolucja tutaj się dokonała i sentyment pozostał wink

Dobranoc Feniks

EDIT - Moja mała rada dla Ciebie użytkowniku luz3rn - zrób sobie przerwę i zajmij się sobą.
I dlaczego się boisz kontekstów seksualnych ? Nie mówię, żebyś od razu miał szaleć, a nawet po paru godzinach rozmowy czasami może się taki ukryty pojawić - to nic złego.
Jak chłopie zareagujesz na pannę, która np. od początku rozmowy przejdzie do cyberka ? (a i takie się trafiają - bardzo potem fajny kontakt jest zresztą)
I tak pewnie nie odpowiesz na to, bo raport już wrzucony
Za bardzo się przejmujesz tym co o Tobie pomyśli itd. - więcej luzu i jaj chłopie

Jaki raport? ja nikogo nie zgłaszam, widziałem jak dziewczyny na mnie wskakują i też nie odpisywałem na to ani nie raportowałem. Jak moderator widzi ten temat to mi nie przeszkadza jego forma i treść, to tylko internet aby nie było bezpośrednio wyzwisk.

Napisałeś żeby zrobić sobie przerwę, ale od szukania kolejnych dziewczyn, rozmów czy całkowicie zerwać kontakt z tymi portalami z tymi dziewczynami z którymi już sobie gawędzę.

Jakiego cyberka? ja chciałbym poznać normalną dziewczynę która po wymianie kilku pw chciałaby wyskoczyć na zwykłą kawę i tyle. 

boję się kontekstów seksualnych itd. Bo nie umiem flirtować dopiero czytam ciekawe artykuły i delikatnie wdrażam obserwuję jak dziewczyna reaguje. Napisała mi, że uważam dziewczyny za puszczalskie. A nic takiego nie powiedziałem...

1,995 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-14 23:17:34)

Raport, bo rzadko odpisujesz tylko zostawiasz krótkie sprawozdanie nam wink (na 53 stronicowy temat napisałeś tylko 29 postów)
Z tymi co gawędzisz to pisz i się na nich skup, ale zamiast szukać nowych zajmij się swoim życiem - opowiedz coś o nim - jak to u Ciebie wygląda teraz.
I widzisz - ja fajną dziewczynę właśnie na badoo przy tym jak zechciała na początek z nudów cyberka - ot zagranie roli i tyle - potem się okazała być normalną, fajną dziewczyną wink
Chłopie bo masz blokady, - jak każdy na początku, ale wiesz - tutaj warto je stopniowo przełamać, bo potem jest fajnie wink (a nikt nie mówił, że łamanie jest ich łatwe - choć z odpowiednia osobą to dobrze idzie)
Widzisz nic nie powiedziałem - to przedstaw nam swój stosunek do seksu

Sorry Happi, ale paulo ma tutaj rację - na takim portalu zagaduje się normalnie i szybko wychodzi na jaki ton można rozmowę wyprowadzić.
Raczej na początku to można tak bardziej oficjalnie, a szybko można zejść na luźny temat i ton

1,996

Elle88 napisał/a:

HAppi, gdzie jesteś? Idziemy pić!!!
tongue

Sorki, Siostra! Już jestem! :*
Oglądałam film z naszym forumowym Kłamczuszkiem! big_smile
Teraz możemy iść pić <3

I nadrabiam Wasze posty jak coś big_smile wink

1,997 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-14 23:52:24)

Dobry Wieczór! wink

Za co i za kogo dzisiaj? smile

1,998

Dobry wieczór

Dzisiaj pijemy za chwile co będą

1,999

@Happi, jaki film oglądaliście?
W pierwszej chwili zrozumiałam, ze Kłamca w nim występował big_smile
no, chyba że dobrze zrozumiałam  :>

@Jej Wysokość, a ja myślę, że chyba wolno, jak taka słabej jakości jest wink ne?

2,000 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-15 00:26:27)

https://www.ktipp.ch/image/?m=Artikel&amp;rid=1060820&amp;attr=bild&amp;thumb=thumb_weisswein_resize_300_200.jpg

Lucyfer interesują Cię wierzenia słowiańskie?

Happi jak samopoczucie, u mnie też net wczoraj padł a poszłam spać o 5 wink

Elle88 napisał/a:

@Jej Wysokość, a ja myślę, że chyba wolno, jak taka słabej jakości jest wink ne?

A już się bałam, że załączyłaś modus miłości niespełnionej wink

Wolno jak najbardziej.
Doświadczenie wykorzystasz dalej.

2,001

Tak smile
W tym temacie dosyć mocno siedzę obecnie wink
Ogólnie cała kultura, a nie tylko wierzenia

2,002

UWAGA! Trochę tego będzie big_smile
Ale wychwyciłam wszystkie interesujące mnie informacje i odpisałam na nie smile

Krejzolka82 napisał/a:

Na pewno dasz radę.

Desperatką tak, idiotką nie.
Ale desperatką tylko w tych dwóch przypadkach innych Jej wyskoków nie znam. tongue tongue tongue

Moja wina, niefortunnie tak napisałam. I przepraszam.

Oczywiście, że potrwa i dlatego musisz tutaj pisać!

Serio dzisiaj mija dwa lata, jak jesteś tutaj? smile
Już to kiedyś pisałam, ja tutaj jestem z prozaicznego powodu smile
Z nudów smile
Chociaż nie ukrywam, że przyzwyczaiłam się do forum i "wchodzę" tutaj, jak nawet się nie nudzę. smile smile smile

Pamiętam, że zaraz po zarejestrowaniu się, już pisałam. Nie znałam tego forum wcześniej. Znalazłam w Googlach, przeczytałam dwa-trzy posty i zaczęłam działać.:)
Ja nie z tych co czytają, a po czasie dopiero się "ujawniają". tongue

Hahahahahahaha, nie musiałaś, ale dzięki big_smile :*
W sumie nadal mnie zastanawia ten temat desperatki, ale nie ma chyba sensu go wywlekać wink

I okej, wybaczam oczywiście smile

Będę pisała! smile

Tak, właśnie dzisiaj. W urodziny mojego taty big_smile
Z nudów też w porządku smile Ja najpierw chciałam, by ktoś pomógł mi. Potem siedziałam tu i czytałam posty, szczególnie paru mądrych osób, bo postawiły mnie na nogi w zeszłym roku. Długo się nie ujawniałam i nie doradzałam innym, ponieważ uważałam, że skoro sama mam psychikę w rozsypce, to nie jestem odpowiednią osobą do dawania rad. Ale od kilku miesięcy już jest lepiej, to się nie hamuję smile

cichyfacet napisał/a:

A ja tak z innej beczki.
Wczoraj jechałem metrem i spotkałem tam niesamowicie piękna dziewczynę. Nie miałem pomysłu, jak zagadać, ale włączyła sobie muzykę - rhcp. To był moment w którym wiedziałem co powiedzieć. Przegadaliśmy tak cała trasę. Emocjonalnie jest wrażliwa, artystka, wiec na tej płaszczyźnie jest super. Sam mimo mojego zawodu emocjonalnie jestem bardziej art.
Niestety jak wróciłem do domu, to dowiedziałem się, że ma 17 lat, ledwo skończone. He he he <płacz>

A jakby nie była tak młoda, umówiłbyś się? Nawet mimo tego wszystkiego, o czym ostatnio pisałeś? wink
Chociaż może pocieszy Cię fakt, że do mnie chłopcy 16-letni potrafią pisać!!! yikes To dopiero smutek i żal...

truskaweczka19 napisał/a:

Hej smile

Happi przytulam. Wiem, że to dla Ciebie trudne. Będę starała się też wesprzeć jak mogę. Czasem nie da się zrobić więcej w kwestii jakieś relacji, a na to, by pewne emocje osłabły trzeba dać sobie czas.

Dziękuję <3

Naprędce napisał/a:

Pozwolisz, że poniosę to " w świat" big_smile
vide moja stopka

Haha, będę sławna! big_smile
Na ten moment czekałam, jednak mój płacz na coś się przydał... YES! big_smile

feniks35 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

To ja też trzymam kciuki, żeby choroba poszła precz! Mocno! <3

Manzanita napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Wkręcaj się w nas tutaj! Przecież wiesz, że zawsze jesteś mile widziana smile

Elle88 napisał/a:

Też nie wiem.

Kurczę, przeze mnie Cię takie przykre rozkminy złapały sad
Wiesz, każdy czasem popełnia takie głupie błędy.
Poza tym on też nie był najodpowiedniejszym facetem dla Ciebie, skoro pogrywał sobie w taki sposób.

luz3rn napisał/a:

Witam wszystkich sytuacja wygląda tak, że rozmawiam z kilkoma dziewczynami na sympatii, buziaku i facebooku, a i badoo co jakiś czas piszą do mnie jakieś Polki na zasadzie Ania chce porozmawiać.

Może najpierw sympatia mam 5 dziewczyn z którymi normalnie sobie nawijamy o życiu i o wszystkim, boję się użyć kontekstów seksualnych, ale niby do czego one potrzebne jak rozmowa się klei ciekawe dziewczyny i zaciekawione moją osobą. Wyszedłem delikatnie z inicjatywą spotkania jednej bardzo się to spodobało, więc może stanie się cud i jako pierwsza konkretna dziewczyna będzie nie ucieknie, nie wycofa się. Przeglądam profile innych dziewczyn, ale tak jak mi radzono pisać do naprawdę konkretnych które zaciekawią mnie pod wieloma względami. Buziak taki sobie jakoś nie mam weny pisać dostaje co jakiś czas buziaka to odpisuję, że bardzo mi miło ale wolę go dostać w realu niż na ekranie komputera, może coś więcej da się z tym zrobić. Niestety brak odpowiedzi, może się wstydzą dziewczyny... taka 32 letnia super kobietka pisała, ale też ucichła jakaś nieogarnięta chyba. Facebook tak sobie zobaczymy co dalej. i Badoo to jest dziwny portal jak już pisałem wcześniej trzeba płacić. Odwiedzają mnie najczęściej kobiety 30+ gadka to najczęściej praca co robię jak wytłumaczę co i w jakim celu kontakt się urywa. teraz jakaś 52 lata napisała 40 i 33. Chcą z tobą rozmawiać muszę pomyśleć co napisać...

BTW cały czas tutaj rozmowa z życia o podrywie, itd. ktoś w ostatnich stronach pisał o portalach randkowych chętnie poczytam i może czegoś nowego przydatnego się dowiem.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Autorze, Ty jednak żyjesz! I nas czytasz! Chyba...
Szok!

Tylko ja się nadal zastanawiam jak Ty z nimi rozmawiasz, bo to aż niemożliwe, że WSZYSTKIE uciekają jak tylko wspomnisz o spotkaniu...
I NAUCZ SIĘ FLIRTU! Bez tego ani rusz w relacjach damsko-męskich.

paulo71 napisał/a:

Chyba się mylisz z tą odpowiedzią...
Długi czas tam pobyłem, żenujące odpowiedzi otrzymałem, oczywiście jeśli jakaś odpisała. Miały możliwość odpisać ale jak się szuka nie wiadomo czego, to co tu się spodziewać.
A one tam wszystkie w 90% szukają miłości... śmieszne.

Też byłam na portalach sporo czasu.
Mogłabym tak samo narzekać, ilu to nie było napaleńców, psycholi, bezmózgich osiłków i tym podobnych. Ale byli tam też normalni faceci, ze względu na których nie zamierzam wszystkich oceniać tak samo.
Skoro ciśniesz tak bardzo po kobietach, że szukają nie wiadomo czego, to po prostu jesteś sfrustrowany, że nie szukają CIEBIE.
Taka jest prawda.

Kolejna sprawa, że nie wiadomo w jaki typ Ty celujesz. Chyba, że waliłeś na oślep, byle statystyki nabić i się utwierdzić w przekonaniu, że wszystkie są takie same, to wtedy nie mam pytań.

Lucyfer666 napisał/a:

Sorry Happi, ale paulo ma tutaj rację - na takim portalu zagaduje się normalnie i szybko wychodzi na jaki ton można rozmowę wyprowadzić.
Raczej na początku to można tak bardziej oficjalnie, a szybko można zejść na luźny temat i ton

Ale on nie mówił o TONIE rozmów.
On mówi, że kobiety tam szukają nie wiadomo czego. Frustracja mi się z ekranu laptopa wylewa.
Ja rozumiem, że na portalach są różne osoby, że niektóre naprawdę mają nasrane w głowach. Ale nie generalizujmy. Są tam też normalni, fajni ludzie. I to nawet całkiem sporo. Po prostu my sortujemy tylko wśród tych, którzy nam się podobają fizycznie. Pozostałych omijamy. Jednak w tych pozostałych też są wartościowe osóbki. To krzywdzące, gdy się o nich wyraża w ten sposób.

Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:

Dobry Wieczór! wink

Za co i za kogo dzisiaj? smile

Dzisiaj pijemy za... za to, byśmy się wszyscy jak najwięcej uśmiechali! smile

Elle88 napisał/a:

@Happi, jaki film oglądaliście?
W pierwszej chwili zrozumiałam, ze Kłamca w nim występował big_smile
no, chyba że dobrze zrozumiałam  :>

Nieee, oglądaliśmy Zmierzch, hahaha big_smile
Muszę przyznać, że zupełnie inny wymiar doznań, jak się to po tylu latach ogląda big_smile big_smile

Happi jak samopoczucie, u mnie też net wczoraj padł a poszłam spać o 5 wink

Samopoczucie teraz trochę lepiej, skupiłam się na filmie i na rozmowie, i było okej smile
Najgorzej będzie w nocy, jak już zostanę sama.
A Ty jak się dzisiaj czujesz? smile

2,003

Ja ci dam picie! Czy Anioły wgl. potrzebują pić? wink
big_smile

2,004

A już się bałam, że załączyłaś modus miłości niespełnionej wink

Wolno jak najbardziej.
Doświadczenie wykorzystasz dalej.

Hehe, co Ty. Za mądra na to jestem.
Dla mnie Miłość może być tylko wzajemna i spełniona smile
Co innego pociąg fiz., miłostki".

Nie jestem 'drama queen' smile
Pomyślałam nad tym chwile i znów trzymam się poprzedniej wersji - to on zawalił.

2,005

Happi zgadzam się - tutaj pierwszym kryterium jest "fizyczne" wrażenie wink
... ale mimo wszystko czasami bywa tak, że rozmowa niezbyt idzie wink
Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie

2,006 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-15 00:44:31)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ja ci dam picie! Czy Anioły wgl. potrzebują pić? wink
big_smile

O jaki troskliwy, szok! big_smile
Przecież wiesz, że ja nie piję zbytnio wink

Chociaż sam namawiałeś mnie niedawno do grzechu, bo proponowałeś wino! big_smile

Elle88 napisał/a:

Nie jestem 'drama queen' smile
Pomyślałam nad tym chwile i znów trzymam się poprzedniej wersji - to on zawalił.

No jak ktoś stosuje takie gierki, żeby w nas jakieś uczucia "wywołać", to nie jest wart naszego czasu smile
Więc to dobrze, że tak uważasz. Nawet jeśli było w tym trochę Twojej winy. To nie ma znaczenia, bo liczy się efekt końcowy.
A on zamiast na przykład spróbować porozmawiać, to wolał polecieć na jakąś inną.

Lucyfer666 napisał/a:

Happi zgadzam się - tutaj pierwszym kryterium jest "fizyczne" wrażenie wink
... ale mimo wszystko czasami bywa tak, że rozmowa niezbyt idzie wink
Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie

Ale to nie jest tak, że wszyscy mają nie wiadomo jakie wymagania, jak twierdzi Paulo. Każdy ma takie wymagania, jakie chce mieć.
Zresztą nawet jeśli ma wygórowane, ma prawo. To będzie jego ból, jeśli przez nie nikogo nie znajdzie. Nie wiem po co się tak tym frustrować.
Skoro nie pasują mu kobiety z wielkimi (jego zdaniem) wymaganiami, niech celuje w te, które mają mniejsze. Wszyscy będą wtedy HAPPY big_smile

Dziękuję smile

2,007 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-15 00:54:19)

Spodziewałam się, że u Ciebie krótko wink witam dalej na kursie smile

Słuchaj ja nie potrafię (oby tak zostało) zaangażować się otwarcie bez wzajemności, zawsze obserwuję drugą stronę. A skrycie się nie liczy wink
A jak ktoś mnie nie kocha to ja nie kocham jego wink ( o ile kogoś kochałam, bo sama się gubię czym jest ta miłość).
Chociaż zdarzały mi się sytuacje, gdzie czułam się żałośnie ale były to dłuższe relacje.
Wtedy się odsłaniałam co działało na moją niekorzyść, zwłaszcza że partner był niekompatybilny w rozmowie.

Lucyfer możesz polecić jakąś książkę w temacie?
Skąd czerpiesz informacje?

2,008 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-15 00:50:37)

Mrs.Happiness napisał/a:

A on zamiast na przykład spróbować porozmawiać, to wolał polecieć na jakąś inną.

Odezwał się potem, ale tak jakby się nic nie stało zagajał, więc olałam.
Wiem, że miał ogromne problemy z mówieniem o uczuciach i emocjach, coś palnął i uciekał potem jakby  sie wstydził. Dlatego chciałam dać mu przestrzeń. Wolał piosenki przesyłać (stary a gupi wink no i seksem.. tutaj przyznam, że trafiał w środek tarczy zawsze tongue

Ale tak. Zrobiłam błąd, że myślałam, że mogę mu dać to o czym fantazjował czasem.

Co nie zmienia faktu, że czasem patrze na jego piękne oczy na zdjęciach i brodę której nie cierpiał, a dla mnie zapuścił i jest mi smutno ;/

2,009

Mrs.Happiness napisał/a:

A jakby nie była tak młoda, umówiłbyś się? Nawet mimo tego wszystkiego, o czym ostatnio pisałeś? wink
Chociaż może pocieszy Cię fakt, że do mnie chłopcy 16-letni potrafią pisać!!! yikes To dopiero smutek i żal...

Nie. Nie chce jej mieszać w głowie.
Chociaż jest tak piękna, że sama byś się z nią umówiła. big_smile

2,010 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-15 00:57:05)

Elle88 napisał/a:

Odezwał się potem, ale tak jakby się nic nie stało zagajał, więc olałam.
Wiem, że miał ogromne problemy z mówieniem o uczuciach i emocjach, coś palnął i uciekał potem jakby  sie wstydził. Dlatego chciałam dać mu przestrzeń. Wolał piosenki przesyłać (stary a gupi wink no i seksem.. tutaj przyznam, że trafiał w środek tarczy zawsze tongue

Ale tak. Zrobiłam błąd, że myślałam, że mogę mu dać to o czym fantazjował czasem.

A to ja też znałam takiego, co piosenkami chciał pokazywać co czuje. Z jednej strony spoko, z drugiej bardzo słabe, bo powinien mieć na tyle jaj jako facet, by mówić otwarcie, a nie ciągle uniki. Ten Twój podobnie. Takie rzeczy się przezwycięża, a nie chowa głowę w piasek. Zresztą dziecko z niego było, skoro udawał, że nic się nie stało. Znajdziesz sobie o wiele lepszego smile

Tak jak mówiłam, każdy popełnia czasem błędy. Dlatego jesteśmy ludźmi.
Byle nie popełniać ciągle tych samych błędów, bo to już słabe.
A tak? Można sobie odpuścić to i owo, po co się biczować z powodu jakichś drobnostek sprzed lat wink

cichyfacet napisał/a:

Nie. Nie chce jej mieszać w głowie.
Chociaż jest tak piękna, że sama byś się z nią umówiła. big_smile

Grzeczny Cichy. Dobrze, że to widzisz bez pomocy innych.
No przyznam, są takie dziewczyny, na widok których nawet ja się oglądam! big_smile
Ale umówić? Wolę facetów, zdecydowanie wink
Chociaż obecnie to bym się nie umówiła z nikim, z wiadomych przyczyn wink

Elle88 napisał/a:

Co nie zmienia faktu, że czasem patrze na jego piękne oczy na zdjęciach i brodę której nie cierpiał, a dla mnie zapuścił i jest mi smutno ;/

Dopiero doczytałam yikes
sad
Znajdziemy Ci tuzin takich, co będą dla Ciebie zapuszczać brody, obiecuję! :* <3

2,011

Mrs.Happiness napisał/a:

A to ja też znałam takiego, co piosenkami chciał pokazywać co czuje. Z jednej strony spoko, z drugiej bardzo słabe, bo powinien mieć na tyle jaj jako facet, by mówić otwarcie, a nie ciągle uniki. Ten Twój podobnie. Takie rzeczy się przezwycięża, a nie chowa głowę w piasek. Zresztą dziecko z niego było, skoro udawał, że nic się nie stało. Znajdziesz sobie o wiele lepszego smile

Tak jak mówiłam, każdy popełnia czasem błędy. Dlatego jesteśmy ludźmi.
Byle nie popełniać ciągle tych samych błędów, bo to już słabe.
A tak? Można sobie odpuścić to i owo, po co się biczować z powodu jakichś drobnostek sprzed lat wink

:* Dzięki Kochana.
Wiem, że to dzieciuch, ale miał 'to coś' jakby banalnie to z moich ust nie brzmiało. I wielką fantazję, ogólnie hojny i ciepły czuły facet tylko tak bal się odrzucenia , że czasem się w sobie zamykał. Wiem, że gdybym chciała, mogłam go 'podejść', ale nigdy nie mam "chytrego planu" wbrew temu jak wiele osób mnie odbiera.
Myślę, że jest seksoholikiem - większość emocjonalnych problemów rozwiązywał w intensywnym bardzo seksie i ciągle fantazjował o tym. To nas na początku mocno przyciągnęło, ale u niego przeszło w jakąś obsesję i źle reagował jak były inne tematy częściej wink

Kurcze chciałabym bardzo, żeby ten 'nowy' miał jego temperament, albo chociaż 50% .. że tylko go narazie przede mną ukrywa wink

2,012 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-15 01:11:16)

Spodziewałam się, że u Ciebie krótko wink witam dalej na kursie smile

Słuchaj ja nie potrafię (oby tak zostało) zaangażować się otwarcie bez wzajemności, zawsze obserwuję drugą stronę. A skrycie się nie liczy wink
A jak ktoś mnie nie kocha to ja nie kocham jego wink ( o ile kogoś kochałam, bo sama się gubię czym jest ta miłość).
Chociaż zdarzały mi się sytuacje, gdzie czułam się żałośnie ale były dłuższe relacje.

Lucyfer możesz polecić jakąś książkę w temacie?
Skąd czerpiesz informacje?

Gieysztor Aleksander Mitologia Słowian to obecnie najlepsza literatura
Dodatkowo polecam do zapoznania z lokalnymi ruchami Rodzimej Wiary - Zawsze wtedy można zobaczyć jak to wyglądało i poznać ludzi

Ale to nie jest tak, że wszyscy mają nie wiadomo jakie wymagania, jak twierdzi Paulo. Każdy ma takie wymagania, jakie chce mieć.
Zresztą nawet jeśli ma wygórowane, ma prawo. To będzie jego ból, jeśli przez nie nikogo nie znajdzie. Nie wiem po co się tak tym frustrować.
Skoro nie pasują mu kobiety z wielkimi (jego zdaniem) wymaganiami, niech celuje w te, które mają mniejsze. Wszyscy będą wtedy HAPPY big_smile

Albo sam dąży, żeby reprezentować wyższy poziom wink

2,013 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-15 01:12:19)

Elle88 napisał/a:

:* Dzięki Kochana.
Wiem, że to dzieciuch, ale miał 'to coś' jakby banalnie to z moich ust nie brzmiało. I wielką fantazję, ogólnie hojny i ciepły czuły facet tylko tak bal się odrzucenia , że czasem się w sobie zamykał. Wiem, że gdybym chciała, mogłam go 'podejść', ale nigdy nie mam "chytrego planu" wbrew temu jak wiele osób mnie odbiera.
Myślę, że jest seksoholikiem - większość emocjonalnych problemów rozwiązywał w intensywnym bardzo seksie i ciągle fantazjował o tym. To nas na początku mocno przyciągnęło, ale u niego przeszło w jakąś obsesję i źle reagował jak były inne tematy częściej wink

Kurcze chciałabym bardzo, żeby ten 'nowy' miał jego temperament, albo chociaż 50% .. że tylko go narazie przede mną ukrywa wink

Do usług :*

Po prostu trafił się raz facet, który Cię pochłonął na chwilę. Na pewno jest więcej takich, to Ci mogę zagwarantować. Jednak wcale nie brzmi to banalnie z Twoich ust. Ty też masz jakiś określony typ, który potrafi nieco zawrócić Ci w głowie. Sęk w tym, że jest on dość rzadkim okazem, na to wygląda.

Mnie by na przykład ten seksoholizm zmartwił, generalnie jak człowiek ma jakiś głębszy problem ze sobą, to trzeba być czujnym. U niego to też wyszło po czasie. Najpierw Ci to imponowało, bo fajny seks, bo trochę dzikus, ale nigdy nie wiadomo co by mu później do głowy przyszło. Kolejna sprawa, że ja go widzę jako słabą osobę, tylko dobrze kamuflującą się. Dlatego nie dopuszczał nikogo do siebie, jak już, to tylko fizycznie. Mógł rzeczywiście coś do Ciebie poczuć, zresztą nie zdziwiłoby mnie to. Jednak sama widzisz, co robił, gdy pojawił się problem, którego nie potrafił rozwiązać w normalny sposób. Wybierał seks z inną kobietą. Bo nie znał niczego innego. Co byłoby później? Zdradzałby Ciebie w trakcie każdego kryzysu, w nadziei, że zobaczysz jaki towar Ci umyka i do niego polecisz jak na skrzydłach?
Kiepska perspektywa, nie sądzisz? wink

Ten nowy temperament może mieć, nigdy nie wiadomo. Zobacz za kogo mnie mają tu na forum, za jakąś świętą dziewicę, anioła, czy inne takie. Gdzie ja jestem naprawdę namiętną i temperamentną kobietą. Gdybym była tak perfidna i potrafiła się na kogoś zasadzić przez łóżko, to bym wiadomo kogo zaciągnęła bez problemu, i go w ten sposób zatrzymała, bo widziałam jak biedny tracił głowę. Ale ja tak nie potrafię. Choć też był nieźle zdziwiony. Potem się śmiał, że co ja mu zrobiłam big_smile
On zresztą miał identyczny temperament jak ja. Tego też mi będzie na pewno brakować, powiem szczerze. Pierwszy raz facet wiedział DOKŁADNIE co ma robić.

Wiem, wiem, znowu odpływam.
Ale jest na etapie przeżywania wspomnień i tego wszystkiego.
Musicie mi wybaczyć wink

Lucyfer666 napisał/a:

Albo sam dąży, żeby reprezentować wyższy poziom wink

W rzeczy samej wink

2,014

@Jej Wysokość, no właśnie dziwnie się rozmawia jak druga strona rzuca takie słowa, a jak ja coś tam zarzucę w temacie, to on zmienia temat na jabłuszka i mi pokazuje co ugotował big_smile

To już później nie podłapywałam tego.
Ale tez nie przywiązuję się tak do samych słów, bardziej plany wspólnego zamieszkania po jego przyjeździe tutaj, plany wspólnych wyjazdów itp. Próbował też angażować mnie w wiele spraw związanych z pomocą mu w zorganizowaniu się tutaj przy przeprowadzce. Wiem doskonale, że sam by sobie ze wszystkim poradził poza tym miał wsparcie tego znajomego, więc cały czas mnie badał - na ile jestem zaangażowana w to wszystko.
But..what do I know? wink

2,015 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-15 01:21:46)

@Happi

Ale dopisuje sobie do tego historię typu "przeznaczenie".
bo nic w tej Warszawie nie udało mi sie załatwić, spóźnielm się na metro, którym chciałem jechać i wszedłem do drugiego, a tutaj ona. big_smile
Gdyby się tak na mnie nie patrzyła, to nawet bym nie zareagował w sumie, ale jednak. big_smile

Posty [ 1,951 do 2,015 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024