Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 28 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,626 do 1,690 z 4,549 ]

1,626 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 22:41:30)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
cichyfacet napisał/a:

Siedzę właśnie i płaczę, w KONCIE.
Przytuli mnie ktoś? Jacenty?

A co to za smuty mają być? Spójrz jak Happi się pięknie trzyma! big_smile <tak bardzo pisanie o sobie w trzeciej osobie> big_smile
Albo będziesz silny i to przezwyciężysz, albo będziesz tak do końca życia chlipał w kącie jak mały chłopiec wink

I FAKT, czasem dobrze się wypłakać, ale trzeba wiedzieć kiedy skończyć smile

Zobacz podobne tematy :

1,627

cichyfacet napisał/a:

Sorry mam zajęte ręce. Happi sama się nie przytuli tongue

cichyfacet napisał/a:

Konto też Ci ogołociła?

Przytuliłabym Cię do mej piersi, ale byki preferuję tylko w sypialni :*

Pisz co tam się dzieje...

1,629

Jacenty89 napisał/a:

Hahaha big_smile Weź, bo znów sprowokuję Krejzi i nie wpadnie do mnie na lody i soczek! sad

1,630

Mrs.Happiness napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Hahaha big_smile Weź, bo znów sprowokuję Krejzi i nie wpadnie do mnie na lody i soczek! sad

Ciiii Ciocia Krejzi bardzo mnie lubi, lody i soczek też, prawda Cioteczko? tongue

1,631 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-12 22:58:18)

truskaweczka19 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Oczekujesz, bym napisała coś dosadnie, a ja po prostu mam taki styl pisania. Czasem napiszę komuś coś ostrzej, ale nie widzę potrzeby, by pisać tak Hapii, bo według mnie to rozsądna dziewczyna.
a Ty chyba poważnie masz chyba dzisiaj gorszy humor. No i mnie nie obrażaj, bo nie wiem o co Ci chodzi, traktujesz mnie jakbym nie wiem co zrobiła. Piszę tak praktycznie od zawsze, staram się nie robić błędów stylistycznych, ale mi się nie udaje. Niestety tego program żaden nie podkreśla. Co innego gdybym nic z tym nie robiła, a uwierz starałam się, zarówno w szkole, na polskim, jak i teraz. Dlatego takie uwagi mogłabyś sobie darować, ale nie, może powinnam przestać w ogóle pisać lub się załamać. Chyba ważniejsze jest to co chcę przekazać, nawet jeżeli nie zawsze wychodzi mi to dobrze. Nie widzę w tym niespójności, poczeka tydzień i najwyżej da sobie potem z nim spokój. Chyba, że u niego nagle coś się zmieni. Czasem daje się po prostu komuś czas. Z tym, że mój błąd, że na początku napisałam odpuścić, bo Ty odbierasz to jako "odpuścić teraz" i nie dopuszczasz do tego, że można poczekać tydzień i np potem odpuścić. Może i to nielogiczne, ale trudno, tak napisałam.

Wiesz Krejzi chcesz bym napisała coś ostrzej, to napiszę. Kiedyś myślałam, że jesteś sympatyczna, z poczuciem humoru, ale teraz co napiszesz, to kogoś się czepiasz, do tego przesadziłaś. Ja jestem miła, a Ty do mnie piszesz tak złośliwie. Wiesz, to chyba Ty jesteś sfrustrowana skoro tak Ciebie ponoszą emocje. Przemyśl to.

A gdzie ja napisałam, że masz pisać dosadnie? Dziewczyno weź przeczytaj jeszcze raz mojego posta i go po prostu dobrze zrozum.
Chodzi mi o to, że Twoje wypowiedzi są jak "chorągiewka na wietrze" i dobrze o tym wiesz, ponieważ już Ci o tym pisałam w e-mail'u.
Po prostu się zdecyduj na jedną reakcję i się jej "trzymaj", a nie jak "chorągiewka".

Uwierz od zawsze mnie raziły Twoje posty, ale to Ty zaczęłaś o swoim stylu, nie ja.
Więc do siebie mniej pretensje, że wreszcie "napomknęłam" o Twoim stylu. I tylko "napomknęłam", a nie napisałam, co o nim sądzę.
A to jest różnica.

Ale ja jestem sympatyczna i z wielkim poczuciem humoru, tak jest od 34 lat, co nie zmienia faktu, że czasami szlag mnie trafia, jak Ktoś jest hipokrytą, albo zmienny jak "chorągiewka".
I widzisz niby jesteś taka miła, a piszesz o mnie, żem smile sfrustrowana, a to nieprawda. big_smile
I to Ciebie "zawładnęły" emocje ponieważ niemiło też odpisałaś Feniks.
Więc, jak to z Tobą jest, jesteś miła tylko jak ktoś Ci "posłodzi"?
Oj, nieładnie. big_smile big_smile big_smile

No pisałam, potrafię być ostra jak się wkurzę.
Twój ton odebrałam jako ostry, ale oczywiście może mi się wydawało.
Już napisałam co myślę, tydzień może mu dać. Nie zmieniam ciągle zdania, teraz już tego będę się trzymać.
W innych tematach też zwykle swoje zdanie mam. Tylko jak piszę czasem źle się wyrażę.
Przepraszam, że tak Cię nazwałam. Wybaczysz? wink

Boże Dziewczyno, ale mi nie chodzi o to, jaka masz być.
Możesz być miła, ostra, złośliwa, nic mnie to nie obchodzi.
Mi całkiem o co innego chodziło.

Czasami piszę dosadnie, tak było dzisiaj w przypadku Happi, w Twoim przypadku było normalne zwrócenie uwagi, na Twoją zmienność i tyle.
Nie masz mnie za co przepraszać, po prostu napisałaś co o mnie sądzisz i to jest w porządku. Nie każdy mnie tutaj musi lubić, naprawdę smile
Nie wybaczę, bo po prostu nie mam czego smile

P.S. Jeżeli faktycznie masz takie problemy z pisaniem, jak piszesz to przepraszam, że skomentowałam to.

Matko Boska, zaraz normalnie będę dla Was tą Czepialską, a może już jestem big_smile big_smile big_smile

1,632

Mrs.Happiness napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Ej. to już jest nie fair.
Strzelam focha fosiastego big_smile

Cholera no Tyrana forumowego ze mnie już zrobiliście. Pięknie tongue

1,633

Elle88 napisał/a:

Cichy, a dotykasz się jak tak płaczesz i cierpisz?
Czy wystarczy Ci sam fakt, no i że "życie takie ciężkie"? wink

Tak, czasem po udzie, czasem po penisie.

Jacenty89 napisał/a:

Chciałbyś... Trzymaj. wink

http://images75.fotosik.pl/745/77055a9d71eb1231med.jpg

Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:

Konto też Ci ogołociła?
Przytuliłabym Cię do mej piersi, ale byki preferuję tylko w sypialni :*
Pisz co tam się dzieje...

Ale alarm odpaliłem tą piosenką...
Przeczytałem, to co dziś o mnie pisaliście i tak sobie pomyślałem, że tak będzie pasować do mojego obrazu, cipki. wink

1,634

Krejzolka lubi od czasu do czasu flejmik rozkręcić big_smile
Nie to, że się czepiam ale nick to masz po byku jak na kobietę w TYM wieku wink

Elle88 napisał/a:

No beznadziejnie to brzmi, ale.. to taki typ faceta z wielkim temperamentem bardzo męski , ale też kochany, czuły kiedy trzeba - ale trochę dupek momentami wiadomo wink
"Seryjny" bo wybiera sobie kobietę, którą sie "opiekuje" i zabawia dłuższy czas, jest jego 'główną kobietą', a inne to poboczne/skrzydłowe tongue

Przez post Cichego, chwilowo się zapomniałam wink

Brzmi świetnie, skrzydlowe łaskawie pominę ;p

Ale skoro ma główną to jej powinien poświęcać najwięcej uwagi, a informowanie jej o skrzydłowych i trójkątach jest słabe. Granie na zazdrość, pokazanie się?
Taki prawie alfa.

1,636

@Cichy, i super. Już myślałam, że na darmo to rzucanie się po posadzce do Shinead O`Connor, a tak przynajmniej masz jakąś radość z tego jak na Maso przystało. wink

1,637

On-WuWuA-83 napisał/a:

Krejzolka lubi od czasu do czasu flejmik rozkręcić big_smile
Nie to, że się czepiam ale nick to masz po byku jak na kobietę w TYM wieku wink

Dawajcie na Krejzolkę, chętnie poczytam sobie co tak naprawdę o mnie myślicie big_smile big_smile big_smile

Aha i obiecuję bez komentowania się obejdzie, tak jak w powyższym przypadku big_smile big_smile big_smile

1,638

Krejzolka82 napisał/a:

Ej. to już jest nie fair.
Strzelam focha fosiastego big_smile

Cholera no Tyrana forumowego ze mnie już zrobiliście. Pięknie tongue

Hahaha big_smile To tak żartobliwie, nie martw się smile :*
Poza tym ktoś musi robić porządek, a że się trafiło na Ciebie... wink

1,639

Dziewczyny - z tymi serduszkami to uważajcie na badoo tongue
Ja cholercia mam już powoli dosyć płacenia za kredyty, żeby zagadać (a po jakimś czasie i tak muszę tłumaczyć, że dopiero odwzajemnienie serducha pozwala na rozmowę za darmo) tongue

Swoją drogą właśnie z mojej okolicy cud dziewczyna się trafiła. (i tia przy tym najdroższa w kredytach rozmowa, ale obecnie od paru godzin widzę, że chyba warto było)

1,640

Lucyfer666 napisał/a:

Dziewczyny - z tymi serduszkami to uważajcie na badoo tongue
Ja cholercia mam już powoli dosyć płacenia za kredyty, żeby zagadać (a po jakimś czasie i tak muszę tłumaczyć, że dopiero odwzajemnienie serducha pozwala na rozmowę za darmo) tongue

Swoją drogą właśnie z mojej okolicy cud dziewczyna się trafiła. (i tia przy tym najdroższa w kredytach rozmowa, ale obecnie od paru godzin widzę, że chyba warto było)

Eee, poważnie? To idę trzem odesłać big_smile

1,641 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-12 23:05:27)

Elle88 napisał/a:

No beznadziejnie to brzmi, ale.. to taki typ faceta z wielkim temperamentem bardzo męski , ale też kochany, czuły kiedy trzeba - ale trochę dupek momentami wiadomo wink
"Seryjny" bo wybiera sobie kobietę, którą sie "opiekuje" i zabawia dłuższy czas, jest jego 'główną kobietą', a inne to poboczne/skrzydłowe tongue

Brzmi świetnie, skrzydlowe łaskawie pominę ;p

Ale skoro ma główną to jej powinien poświęcać najwięcej uwagi, a informowanie jej o skrzydłowych i trójkątach jest słabe. Granie na zazdrość, pokazanie się?
Taki prawie alfa.

Jo.
Myślę, że chciał wzbudzić zazdrość. Zwłaszcza że pytał PRZED co o tym sądzę, ale - ku swojemu zdziwieniu - dostał wolną rękę. wink
A potem było oburzenie , że nie jestem ciekawa jak było.
Zresztą, to było bardziej skomplikowane. Na początku chciał żebyśmy spróbowali coś razem, ale jakoś nie mogłam się zdecydować, a potem mu odwaliło.

Alfa to nie był wink, ale przynajmniej wiedział po co ma penisa jaja i ogólnie co się robi z kobietą. A to na tle dzisiejszych menów jest spory wyróżnik, jakby nie mówić.

Krejzolka82 napisał/a:

Dawajcie na Krejzolkę, chętnie poczytam sobie co tak naprawdę o mnie myślicie big_smile big_smile big_smile

Aha i obiecuję bez komentowania się obejdzie, tak jak w powyższym przypadku big_smile big_smile big_smile

Lubisz jak o Tobie piszą co? wink

Widzę że mamy tu nadreprezentację rocznika '82, pozdrawiam dziewczęta :*

Cichy ta Twoja piosenka mi się nie ładuje, Beksa obok był Sznur ( Arturowi gratulujemy twórczości, Chcialbyś umrzeć z miłości? wink ), wrzuć coś na rozruszanie.

1,643

Jacenty89 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Ciiii Ciocia Krejzi bardzo mnie lubi, lody i soczek też, prawda Cioteczko? tongue

Jasne, że Cię lubię big_smile big_smile big_smile
I tam przytulaj się z kim chcesz!!!
Masz moje błogosławieństwo. Amen. smile

1,644

90%_dziewczyn_z_badoo napisał/a:

Eee, poważnie?

Przywykłem do tego tongue

Jak widzę Pokemon Go to aż lata dzieciństwa mi się przypominają ;P

1,645 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-12 23:17:28)

Lucyfer666 napisał/a:

Eee, poważnie?

Ej, ja badoo założyłam z pól godziny temu, weź wytłumacz, a nie dyskryminuj... sad

To generalnie za co tam się płaci, a co mam za darmo? big_smile

1,646

Krejzolka82 napisał/a:

Szczerze, nie mam pojęcia czy lubię czy nie.
Po prostu Ludzie zaczęli sami pisać dzisiaj co o mnie myślą big_smile
Więc jak ktoś z Was ma ochotę, jeszcze coś napisać to byłabym bardzo wdzięczna, fajnie się dowiedzieć paru nowinek na swój temat tongue

Superowy ten rocznik 82, nieprawdaż? tongue

Pozdrawiam smile

1,647

Krejzolka82 napisał/a:

Cichy ta Twoja piosenka mi się nie ładuje, Beksa obok był Sznur ( Arturowi gratulujemy twórczości, Chcialbyś umrzeć z miłości? wink ), wrzuć coś na rozruszanie.

Jak to Ci się nie ładuje?
Jestem inżynierę, podaj mi adres, naprawię. wink

Wrzucalem to już tutaj, ale na rozruszanie jest genialna.
Mówisz, masz -

1,648 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-12 23:25:33)

santapietruszka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Eee, poważnie?

Ej, ja badoo założyłam z pól godziny temu, weź wytłumacz, a nie dyskryminuj... sad

Taki paskudnik jestem ... pseudonim zobowiązuje tongue

Akurat na takim badoo faceci mają dużoooo gorzej

Za darmo to rozmawiasz z osobami dopasowanymi przez "serduszka" oraz z niektórymi kontami (ale nie mam pojęcia na czym to polega akurat)
Z większością kont jak nie ma dopasowania to osoba, która chce pierwsza zagadać musi zapłacić daną sumę kredytów, które trzeba kupić (cena zagadania też różna bywa i co ma na to wpływ pozostaje u mnie tajemnicą)
Płatne są tzw. supermożliwości, które pozwalają zobaczyć kto Ciebie polubił, dodał do ulubionych itd. (oraz chyba kryteria wyszukiwania ustalić tak, że osoby poza tymi kryteriami nie mają do Ciebie dostępu) - dodatkowo wysyłasz wiadomości priorytetowe (w przypadku popularnych kont wiadomości dochodzą na zasadzie kolejności i popularności profilu z czego co zauważyłem) oraz możesz pisać bez ograniczeń do osób, króre dopiero co założyły konta

EDIT : Czy ktoś wie jak netbabeczkę usunąć z rangi ? tongue

1,649 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-12 23:27:21)

Lucyfer666 napisał/a:

Za darmo to rozmawiasz z osobami dopasowanymi przez "serduszka" oraz z niektórymi kontami (ale nie mam pojęcia na czym to polega akurat)
Z większością kont jak nie ma dopasowania to osoba, która chce pierwsza zagadać musi zapłacić daną sumę kredytów, które trzeba kupić (cena zagadania też różna bywa i co ma na to wpływ pozostaje u mnie tajemnicą)
Płatne są tzw. supermożliwości, które pozwalają zobaczyć kto Ciebie polubił, dodał do ulubionych itd. (oraz chyba kryteria wyszukiwania ustalić tak, że osoby poza tymi kryteriami nie mają do Ciebie dostępu)

Dziękuję, paskudniku big_smile
Te supermożliwości to mi się teraz same włączyły, to skorzystam big_smile a potem zobaczę big_smile ale te 3 serducha to odeślę, a co mi tam big_smile

http://www.netkobiety.pl/t65885.html
A tu się można zmienić na faceta, to tak w podzięce wink

1,650 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-12 23:32:28)

Elle88 napisał/a:

Myślę, że chciał wzbudzić zazdrość. Zwłaszcza że pytał PRZED co o tym sądzę, ale - ku swojemu zdziwieniu - dostał wolną rękę. wink
Zresztą, to było bardziej skomplikowane. Na początku chciał żebyśmy spróbowali coś razem, ale jakoś nie mogłam się zdecydować, a potem mu odwaliło.

Alfa to nie był wink, ale przynajmniej wiedział po co ma penisa jaja i ogólnie co się robi z kobietą. A to na tle dzisiejszych menów jest spory wyróżnik, jakby nie mówić.

Po tym jak poczęstowałaś go czerniną pokazał Ci (w kiepskim stylu), że aż tak mu nie zależy.

Ale plus ogromny za świadomość i umiejętności.

Wiesz myślę że to nie tylko w naszych czasach wyróżnik, wcześniej pewnie nie było lepiej.
Ale jak kobieta z urodzenia ma swoje potrzeby to niestety przeżywa rozczarowanie.
Ja przez to oceniam mężczyzn jako słabszych, jedynie siła fizyczna przeważa na ich korzyść.
Psychicznie też są slabsi i trzeba uważać na ich ego (lol and wtf).
Czuję się oszukana przez system wink

Ps. Cichy jak wyglada Twoja metryka?

1,651 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-12 23:31:35)

Lucyfer666 napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Płatne są tzw. supermożliwości, które pozwalają zobaczyć kto Ciebie polubił, dodał do ulubionych itd. (oraz chyba kryteria wyszukiwania ustalić tak, że osoby poza tymi kryteriami nie mają do Ciebie dostępu) - dodatkowo wysyłasz wiadomości priorytetowe (w przypadku popularnych kont wiadomości dochodzą na zasadzie kolejności i popularności profilu z czego co zauważyłem) oraz możesz pisać bez ograniczeń do osób, króre dopiero co założyły konta

EDIT : Czy ktoś wie jak netbabeczkę usunąć z rangi ? tongue

Jest tutaj temat o rangach dla facetów. Tam napisz, to na pewno Ci to poprawią.
http://www.netkobiety.pl/t65885.html

1,652

Dzięki Krejzolko smile

9 miesięcy w konspiracji zrobiło swoje tongue

Jej Wysokość - nie bez powodu mówi się, że faceci rządzą światem, ale facetami rządzą kobiety wink

1,653

Elle88 napisał/a:

Po tym jak poczęstowałaś go czerniną pokazał Ci (w kiepskim stylu), że aż tak mu nie zależy.

Wiesz myślę że to nie tylko w naszych czasach wyróżnik, wcześniej pewnie nie było lepiej.
Ale jak kobieta z urodzenia ma swoje potrzeby to niestety przeżywa rozczarowanie.
Ja przez to oceniam mężczyzn jako słabszych, jedynie siła fizyczna przeważa na ich korzyść.

Ps. Cichy jak wyglada Twoja metryka?

To już tak od razu chcesz zdjęcie? No OK.
23 lata, ale jestem ze stycznia! pamiętaj o tym! big_smile

1,654 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-12 23:41:11)

Ta, to było słabe.
Najpierw próbował wybadać moją reakcję jak mówił o niej (oczywiście wersja, że to ONA podrywa JEGO..whatever wink), a jak mu się nie udało mnie wytrącić z równowagi, to zrobił dramat, a tu dalej dupa tongue Wtedy zrozumiałam, że to ciągle chłopiec mentalnie i że problemy z poczuciem wartości ma.

Thx, coś tam ogarniam wink

Dokładnie.
Ja od dłuższego czasu czuję się silniejsza od mężczyzn psychicznie i sprytniejsza.
Z tym 'męstwem' to chodziło mi o to, że doceniam jak facet nie boi się spojrzeć mi w oczy, flirtować odważnie, dążyć do seksu - taki powinien być facet. A większość jest taka, że wzrok gdzieś w ziemię albo na buty, jak zagada to tak, że nie wiesz czy coś Ci spadło czy mamrocze pod nosem ktoś.. albo gadanie o pracy, itp. nuuuda, zero seksualnego napięcia. Potem się dziwią , że kobiety "nie chcą" seksu czy związku.
Dziś też z takim pogadałam.

2 w sumie: 1 pan prawnik - gadka o pracy, o zainteresowaniach wspólnych niby - OK, ale zero flirtu.. nie wiem, bał się albo faktycznie nie czuje się komfortowo ze swoją seksualnością i tym, że mu się kobieta podoba- ja to wyczuwam natychmiast.

A drugi - prosty chłopak w sumie ale odrazu rozmowa z 'rumieńcem' i jak początkowo chciałam go szybko splawić tak gadamy sobie dalej, wesoło na luzie, jest miło i przyjemnie, tak jak się powinno rozmawiać na portalach przed spotkaniem smile

1,655

"Cześć

Jesteś taka piękna"

Niniejszym rozpoczęłam karierę na badoo big_smile

1,656 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-13 00:05:06)

Krejzolko, wiem już o co Ci chodzi. Postaram się ogólnie już trzymać tego co napisałam, choć fakt, że czasem po prostu zmieniają się okoliczności czegoś i zmieniam zdanie. Tutaj często zmieniałam zdanie, sama nie wiedziałam co mam myśleć tongue No i trochę też źle się wyraziłam. Ok rozumiem. Przeprosiłam w razie czego, bo nie chciałam urazić, a trochę mnie poniosły emocje.

1,657

"Cześć

Jesteś taka piękna"

Wow, gratuluję.
Miłych "połowów", czy czego tam się życzy big_smile

1,658 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-13 00:09:30)

"Cześć

Jesteś taka piękna"

Pff, ja po jednym dniu skończyłem tam karierę. Totalnie nie moje klimaty.

1,659

"Cześć

Jesteś taka piękna"

No to wyrywaj jak rolnik chwasty big_smile

1,660

cichyfacet napisał/a:

"Cześć

Jesteś taka piękna"

Pff, ja po jednym dniu skończyłem tam karierę.

Oj, nie bądź taki.
Daj szansę naszej Świętej tongue

1,661

cichyfacet napisał/a:

"Cześć

Jesteś taka piękna"

Pff, ja po jednym dniu skończyłem tam karierę. Totalnie nie moje klimaty.

No właśnie ja chyba też zaraz skończę, jak mnie będą takimi tekstami częstować big_smile i to dorośli faceci, pffff... big_smile

1,662

Krejzolko, wiem już o co Ci chodzi. Postaram się ogólnie już trzymać tego co napisałam, choć fakt, że czasem po prostu zmieniają się okoliczności czegoś i zmieniam zdanie. Tutaj często zmieniałam zdanie, sama nie wiedziałam co mam myśleć tongue No i trochę też źle się wyraziłam. Ok rozumiem. Przeprosiłam w razie czego, bo nie chciałam urazić, a trochę mnie poniosły emocje.

Koniec tematu smile

1,663

No takie teksty lecą na portalach. No, ale kto wie, pewnie i na Badoo można kogoś fajnego poznać, konta nie miałam, to nie wiem.

1,664

Truskaweczko, wiem, że lecą, bo mam konta gdzie indziej też smile ale na żadnym innym portalu mnie aż tak miło nie przywitali big_smile big_smile big_smile
Rozśmieszyło mnie to big_smile

1,665

Hihi spokojnie - nic nie pobija tekstów napaleńców XD

1,666

Wiecie, jedną koleżankę poznałem w trakcie lotu samolotem. W grze. big_smile
Spotkalem się z nią później i nie żałowałem. Bardzo wartościowa osoba.

1,667

Ja tak naprawdę znam dwa portale randkowe: Badoo i Sympatia.
I wiem jedno, że tak naprawdę wystarczy mieć jedno konto z tych dwóch portali, ponieważ Ci sami ludzie tam "siedzą".

1,668

A ja Wam podrzucę piosenkę big_smile

Staram się samej sobie humor poprawić, a słuchanie tego typu kawałków słodkich facetów/chłopców strasznie mnie jara big_smile
Można sobie pomarzyć... wink

1,669

Krejzolka82 napisał/a:

I wiem jedno, że tak naprawdę wystarczy mieć jedno konto z tych dwóch portali, ponieważ Ci sami ludzie tam "siedzą".

Tak - i ku ironio na jednym nie zamienią z Tobą słowa, a z drugiego dochodzi do spotkania tongue

1,670

Lucyfer666 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Tak - i ku ironio na jednym nie zamienią z Tobą słowa, a z drugiego dochodzi do spotkania tongue

Serio???

1,671

serio, serio XD
Nie pytaj się o logikę takich zachowań, ale ogólnie ja już dzięki obu portalom mam naprawdę sporo zabawy.
I po blisko dwurocznym korzystaniu stwierdzam, że większość użytkowników owych ma chyba coś z głową - sporo psycholek mi się trafiło

1,672

Lucyfer666 napisał/a:

Hihi spokojnie - nic nie pobija tekstów napaleńców XD

Do napaleńców jestem przyzwyczajona, ale takim romantyzmem to mi pierwszy raz powiało big_smile

Ja właściwie nie spotkałam chyba tych samych osób na różnych portalach, ale też nie przyglądałam się zbytnio. Znaczy inaczej - niektóre osoby faktycznie można skojarzyć po fotkach, ale akurat z tymi, co je kojarzę, to nie rozmawiałam smile

Elle są tacy mężczyźni, ale oni zazwyczaj nie są monogamistami nawet seryjnymi, albo się tylko na takich kreują a pod *mają skrzydłowe wink

Ci na stanowiskach to chyba w większości zblazowani, zamknięci w czterech ścianach swojego życia zawodowego. Na pierwszy rzut interesujący, później nie wychodzący poza pracę. Może przyzwyczajeni do szybkich panienek, miękkich na widok ich statusu, więc i doświadczenia nie mają jak zdobyć. Albo siedzą po godzinach i korzystają z prostytutek, a jak nie to w końcu zaczną wink

Poza tym trzeba mieć to coś, urodzić sie z tym.
Ilość kobiet tego niestety nie zmieni.

Pisz jak tam się rozwija znajomość z rumieńcem.

cichyfacet napisał/a:

23 lata, ale jestem ze stycznia! pamiętaj o tym! big_smile

Świetnie smile
Zmień avatar bo przywodzi mi na myśl coś czego aktualnie nie chcę robić.

1,674

Elle są tacy mężczyźni, ale oni zazwyczaj nie są monogamistami nawet seryjnymi, albo się tylko na takich kreują a pod *mają skrzydłowe wink

Ci na stanowiskach to chyba w większości zblazowani, zamknięci w czterech ścianach swojego życia zawodowego. Na pierwszy rzut interesujący, później nie wychodzący poza pracę. Może przyzwyczajeni do szybkich panienek, miękkich na widok ich statusu, więc i doświadczenia nie mają jak zdobyć. Albo siedzą po godzinach i korzystają z prostytutek, a jak nie to w końcu zaczną wink

Ale to tylko ci, którzy mają status + prezencję mogą sobie na coś takiego pozwolić - babki same im sie podkładają.
A jak nie, a uprą się, że chcą bzyknąć, to w drodze wyjątku proponują kasę. Standard.

To jest zazwyczaj typ uprzejmego - dupka wink albo narcyza - buraka.

Poza tym trzeba mieć to coś, urodzić sie z tym.
Ilość kobiet tego niestety nie zmieni.

Ja wyznaję zasadę, że wiele można w sobie ulepszyć/zmienić, ale faktem jest, że osobowość to jedna z cech, która jest niezmienna i charakterystyczna (jak kod kreskowy wink) Albo się ma charyzmę albo nie. Jedynie co można 'odkurzyć' jeśli długo leżało nieużywane , ale jak ktoś jest typem nudziarza i brak mu polotu to tak zostaje z reguły.

Pisz jak tam się rozwija znajomość z rumieńcem.

Nie no, to był flirt smile Gość nie w moim typie zupełnie.

O kim innym teraz zresztą myślę wink ale o tym nie gadam tutaj, bo z poważniejszych spraw (tych z potencjałem) nie żartuję wink

1,675 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-13 00:42:08)

Świetnie smile

Chcesz być głośno?

1,676

cichyfacet napisał/a:

Świetnie smile

Chcesz być głośna?

Nie, nie chce pewnie męskiego rozporka rozpniać big_smile big_smile big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

A ja Wam podrzucę piosenkę big_smile

Staram się samej sobie humor poprawić, a słuchanie tego typu kawałków słodkich facetów/chłopców strasznie mnie jara big_smile
Można sobie pomarzyć... wink

Happi lubisz takie klimaty jak w clipie?

Elle uważasz że prezencja też jest potrzebna? (ogólnie)

Przesyłam wirtualne fermony, niech działają na Twoją korzyść wink

1,678

Krejzolka82 napisał/a:
cichyfacet napisał/a:

Świetnie smile

Chcesz być głośna?

Nie, nie chce pewnie męskiego rozporka rozpniać big_smile big_smile big_smile

No widzisz - tak to jest, jak facet musi się domyślać. big_smile

1,679 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-13 00:49:55)

cichyfacet napisał/a:

Świetnie smile

Chcesz być głośno?

Znaczy jeszcze glośniej...

Edit:
Odpowiedzi nieprawidłowe, idziemy dalej...

1,680

Możesz rozwinąć ?

1,681 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-13 01:01:34)

Piosenka fajna Happi choć w samym clipie to już tak słodko nie jest, a ostro ją traktuje wink

1,682 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-13 00:55:57)

Elle88 napisał/a:

Możesz rozwinąć ?

Chodzi mi o mężczyzn, czy prezencja im jest potrzebna, kiedy mają odpowiedni status materialny.

Piosenka fajna Happi choć w samym clipie to już tak słodko nie jest, a ostro ją traktuje wink

Stąd moje pytanie, co jej się podoba.
Ja kiedyś lubiłam takie "klimatyczne" piosenki.

1,683

Elle88 napisał/a:

Możesz rozwinąć ?

Chodzi mi o mężczyzn, czy prezencja im jest potrzebna, kiedy maja odpowiedni status materialny.

Kwestia preferencji u kobiet.
Dla mnie jest istotna.
Nie pójdę do łóżka z facetem który na mnie nie działa. Kasa ma być dodatkiem, jeśli już.

1,684

cichyfacet napisał/a:

Świetnie smile

Chcesz być głośno?

Edit:

A to jak nie chcesz być głośno, to faktycznie musisz iść dalej. wink

A teraz czas spać, jutro rano muszę być w Warszawie.
Dobrej nocy! smile

1,685

Dobra, pewnie macie dość mojego skomlenia, ale...
Wiadomo kto dodał przed paroma minutami nowe zdjęcie na badoo smile

Może i nie odpisał na wiadomość, ale jakoś nie wydaje mi się, by wrzucał zdjęcie "tak sobie" smile
Jest też dostępny teraz jakoś od godzinki smile

Gdybym lubiła alkohol, obalałabym właśnie butelkę wina big_smile big_smile Duszkiem...
Za zdrowie pięknych Pań z tego forum oczywiście big_smile

1,686

cichyfacet napisał/a:

Świetnie smile

Chcesz być głośno?

Edit:

Wiem, nie chcesz się golić big_smile

1,687 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-13 01:03:03)

To nieźle Happi, ale sama też widzisz, że Ci nie odpisuje.

Racja. Ja wcześniej wstaję, więc idę spać. Dobranoc smile

1,688 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-13 01:04:46)

Z racji upałów postawiłem na klimat - nie ma to jak przechadzka w nocy po lesie z dobrą nutką

Zazdroszczę wam możliwości spania wink
Dobranoc

EDIT : No to widzisz Happi - wyszło szydło z worka. Lepszego znajdziesz i to niejednego wink

1,689

Mrs.Happiness napisał/a:

Dobra, pewnie macie dość mojego skomlenia, ale...
Wiadomo kto dodał przed paroma minutami nowe zdjęcie na badoo smile

Może i nie odpisał na wiadomość, ale jakoś nie wydaje mi się, by wrzucał zdjęcie "tak sobie" smile
Jest też dostępny teraz jakoś od godzinki smile

Gdybym lubiła alkohol, obalałabym właśnie butelkę wina big_smile big_smile Duszkiem...
Za zdrowie pięknych Pań z tego forum oczywiście big_smile

Dziewczę moje Kochane, dla swojego dobra, daj sobie z Nim już spokój!!!
Nie za tydzień, nie jutro, ale w tym momencie!!!

Pisz tutaj po prostu.
Wiesz, że emocji Ci tutaj nie braknie tongue

1,690

Happi , poka tego gościa co? Na prive big_smile
ciekawa jestem co to za ananas

Oczywiście nic na siłę, pytam z wrodzonej wścibskości wink

Posty [ 1,626 do 1,690 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 28 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024