Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,561 do 1,625 z 4,549 ]

1,561

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Elle88 napisał/a:

Oj Krejzolda Ty prowokatorze :> tongue

Ale faktem jest, że w wieku Happi ludzie zachowują sie jak półdebile jak się zakochają i można im na głowę nasrać, a oni przeproszą za fatygę.
To NIE JEST ten przypadek i to mi się podoba, inaczej bym szacunku nie miała.

Zaraz się pójdę ukarać big_smile big_smile big_smile

Elle, szczerze dlaczego sądzisz, że to nie jest ten przypadek?

Zobacz podobne tematy :

1,562 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-12 20:26:12)

Happi edytowałam mój post na poprzedniej stronie, więc jak byś chciała możesz doczytać.

Słuchaj może się zachłysnął wolnością i wyborem, szuka i próbuje.
Nie chce się teraz ograniczać.

Jakby nie było w pierwszej kolejności skup się na swoich uczuciach, bo o nim możemy sobie tylko poplotkować i pogdybać smile

Krejzi bardzo dobrze, że tu wpadłaś.
Uwielbiam przeciąg gorącym latem wink

1,563

Krejzolka82 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Ale faktem jest, że w wieku Happi ludzie zachowują sie jak półdebile jak się zakochają i można im na głowę nasrać, a oni przeproszą za fatygę.

"Ukarać"? Ty zboczuszku wink

Dlatego, że ona planuje i potem plan WYKONUJE: 1. chciała wiedzieć na czym stoi 2. podjęła konkretne działanie ku temu 3/ odpowiedź otrzymała, nie dorabia do niej ideologii i widzi, że mogłoby być lepiej (delikatnie mówiąc) To, że ją to boli - zrozumiała sprawa, bo się zaangażowała.
Czy zaangażowała się za szybko? Dla mnie tak, bo bez seksu wink Ale ja jestem inna.

Ja bym poczekała na seks, bo faceci z reguły wtedy tracą głowę zupełnie albo nie.. Oczywiście nie wszyscy ale jednak seks i to co się dzieje jak już się siebie brzydko mówiąc "zaliczy", pokazuje zamiary.

1,564

Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:

Cholera jasna, nie mam pojęcia, jak to zinterpretować tongue tongue tongue

Więc napiszę tylko tyle, miło Cię "poznać" Jej Wysokość Zwiewność smile smile smile

1,565

Krejzolka82 napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Krejzi, ja też myślę, że Happi jak na swój wiek potrafi dość racjonalnie podejść, zatrzymać się i pomyśleć. U niej to trwa dopiero miesiąc, nie jest tak źle.
Znam osoby, które naprawdę zachowują się jak desperaci i ciągną takie sytuacje latami, nie będę wskazywać nikogo palcem wink

Happi na pewno zależy żeby znaleźć chłopaka, ale stara się dać sobie deadline i podjąć decyzję gdy jest psychicznie i emocjonalnie gotowa - to jest lepsze niz udawać  przed sobą, że to koniec a potem jak chorągiewka zmieniać zdanie 65595895 razy i być ciągle w punkcie wyjścia, bez honoru i godności.

Dokładnie. Dlatego pisanie takie ostre do Hapi i jeszcze o desperacji mi nie pasuje. Daleko jej do tego moim zdaniem. Wręcz powiedziałabym, że mało osób w jej wieku jest tak rozsądnych. Więcej osób ma już za sobą związki, często tosktyczne i robi dużo więcej niemądrych rzeczy big_smile

Tobie nie pasuje, ale mi pasuję.
I na tym poprzestańmy.

Dobrze wink Wyraziłam swoje zdanie, wiadomo.

1,566

Happi edytowałam mój post na poprzedniej stronie, więc jak byś chciała możesz doczytać.

Słuchaj może się zachłysnął wolnością i wyborem, szuka i próbuje.
Nie chce się teraz ograniczać.

Jakby nie było w pierwszej kolejności skup się na swoich uczuciach, bo o nim możemy sobie tylko poplotkować i pogdybać smile

Przeczytałam.
I prawda, nie jestem jak Elle i wiem o tym. Zawsze byłam bardziej uczuciowa, jak mi już na kimś zaczęło zależeć.
Na co dzień jestem bardzo zdroworozsądkową osobą, postanowiłam, że chociaż w miłości taka nie będę.
Dlatego póki jest dobrze, to jest dobrze i ja korzystam. Stąd przez miesiąc NIC tutaj nie pisałam. Dopiero jak mnie tknęło, że to idzie bardzo szybko do przodu, a deklaracji brak, bo on "nie wie czy jest gotowy", to przystopowałam. Dostałam bodziec z zewnątrz, którego nie zbagatelizowałam. Uważam, że gdybym była zaczadzona i bezmyślna, to pozwoliłabym, żeby to trwało dalej, udając przed samą sobą, że mi to pasuje, że to wystarczająco dla mnie.

Co do tego, że mógł zachłysnąć się wolnością, też brałam to pod uwagę.
Może po prostu jemu dobrze bez wszystkich zobowiązań, bez czyjegoś wzrok na plecach, tym bardziej, że nie wiem jaka była jego dziewczyna, czy go kontrolowała, czy nie. Czy sprawdzała na każdym kroku, czy nie.

Krejzolka82 napisał/a:

Pozwólcie, że się wtrącę na moment.

Krejzi, możesz myśleć o mnie źle, ale do tej pory OBA moje związki zakończyłam ja, a byłam wtedy jeszcze młodsza niż teraz. Mogłam w nich tkwić, mogłam prosić, błagać, wierzyć naiwnie, że jak będę kochać mocniej, to wszystko się magicznie naprawi, ale odeszłam. Nie z dnia na dzień, bo tak nie potrafię, ale zebrałam w sobie wystarczająco sił i to urwałam. Nawet jak mnie mój pierwszy chłopak przez miesiąc po zerwaniu prosił i namawiał na powrót, to mu ODMAWIAŁAM, bo dla mnie to był koniec. Z drugim mam teraz kontakt, bo sam go odnowił i nie wzbudza we mnie żadnych uczuć, choć jakbym chciała, mogłabym to reaktywować. Pamiętam jednak jak było WTEDY i wiem, że TERAZ byłoby tak samo.

Kto chce, może wciąż mieć mnie za głupią i zdesperowaną, która nie wyciąga żadnych wniosków. Nie bronię.
Ja o sobie tak nie myślę.

1,567 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-12 20:37:19)

Elle88 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Dlatego, że ona planuje i potem plan WYKONUJE: 1. chciała wiedzieć na czym stoi 2. podjęła konkretne działanie ku temu 3/ odpowiedź otrzymała, nie dorabia do niej ideologii i widzi, że mogłoby być lepiej (delikatnie mówiąc) To, że ją to boli - zrozumiała sprawa, bo się zaangażowała.
Czy zaangażowała się za szybko? Dla mnie tak, bo bez seksu wink Ale ja jestem inna.

Ja bym poczekała na seks, bo faceci z reguły wtedy tracą głowę zupełnie albo nie.. Oczywiście nie wszyscy ale jednak seks i to co się dzieje jak już się siebie brzydko mówiąc "zaliczy", pokazuje zamiary.

Elle z tym ze Happi podjęła te konkretne działania to nie tak do końca. Podjęła decyzje ze koniec, napisała mu o tym. On zaczął swoje mniej lub bardziej logiczne tłumaczenia....a ona zmiękła. W tym momencie postawiła siebie na straconej pozycji "negocjacyjnej". On już wie ze to co ona pisze niekoniecznie jest tym co faktycznie zrobi. Urobił ja raz by nie kończyła definitywnie znajomosci, ma wiec prawo miec nadzieje ze kolejny raz tez jakoś sie uda ...a tymczasem śledzi portale i rozdaje serduszka.

1,568 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-12 20:37:46)

Jak widać nie jestem odosobniona w swojej opinii, bo widzę, że Elle uważa podobnie wink Dlatego Happi nie przejmuj się, piszę szczerze, też uważam, że akurat Ty wnioski wyciągasz i Twoje błędy są takie jak popełnia każdy, ale wcale nie większe i nie jesteś zdesperowana, tak uważam. Jesteś mądrą dziewczyną i nie wystarczą ładne słówka, byś wybaczała ciągle i w tym tkwiła. Jesteś ciepła, ale rozsądna i to jest świetne smile

Tak, ale skoro dała mu tydzień, to jeszcze żadna tragedia. Czasem faktycznie ktoś potrzebuje czasu i tydzień jeszcze dać można, tak dla przykładu. Chociaż po tym jak pisze na portalach, to lepiej nie, ale Happi tego wcześniej nie wiedziała i sprawdziła go i dobrze, dzięki temu lepiej widzi jak jest.

1,569

Elle88 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Ale On już Ją poinformował, na czym Ona stoi!!!

On boi się związków.
Więc gdyby była taka jak piszesz, to by powiedziała Mu:
" Ok. to odezwij się do mnie, jak nie będziesz bał się związku i nie będziesz rozpamiętywał swojej Ex".

Sorki, ale komuś innemu to "pocisnęłabyś" równo, że tego nie zrobił.

1,570

feniks35 napisał/a:

Elle z tym ze Happi podjęła te konkretne działania to nie tak do końca. Podjęła decyzje ze koniec, napisała mu o tym. On zaczął swoje mniej lub bardziej logiczne tłumaczenia....a ona zmiękła. W tym momencie postawiła siebie na straconej pozycji "negocjacyjnej". On już wie ze to co ona pisze niekoniecznie jest tym co faktycznie zrobi. Urobił ja raz by nie kończyła definitywnie znajomosci, ma wiec prawo miec nadzieje ze kolejne razy tez jakoś sie uda ...a tymczasem śledzi portale i rozdaje serduszka.

Z tym, że ja jemu napisałam, że jeśli to nadal ma być takie jak teraz, to ja nie chcę i koniec z tym.
On na drugi dzień napisał już, że wszystko sobie dokładnie przemyślał i że chce spróbować czegoś więcej, że nie chce mnie stracić przez własny strach.

Gdyby nie to, podtrzymałabym decyzję o zakończeniu.
I dlatego nadal ją rozważam, bo to wszystko nie wygląda mi jak próbowanie czegoś więcej.

Krejzolka82 napisał/a:

Cholera jasna, nie mam pojęcia, jak to zinterpretować tongue tongue tongue

Więc napiszę tylko tyle, miło Cię "poznać" Jej Wysokość Zwiewność smile smile smile

Poczułam powiew, jaki lubię najbardziej wink

Happi jak dla npmnie za bardzo się odsłoniłaś, ale tam gdzie Ty jesteś ja już byłam i tego doświadczyłam smile dlatego caly czs biorę poprawkę na Twój wiek.

Poza tym uważam, że ma to dobre strony dla Ciebie. Bo jest to oczyszczające dla Ciebie, nie dusisz nic w sobie i szybciej to przerobisz.

I pisz tutaj, płacz jak masz ochotę smile

1,572 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-12 20:46:08)

Krejzi, feniks35

Tak, obydwie macie racje, że Happi wysłała mu niewerbalny komunikat, że się waha i nie podjęła ostatecznej decyzji.
Co do pociskania to jeszcze wszystko przede mną tongue wink ale jak mówię, miesiąc to nie 3 lata ganiania za kimś i robienia z siebie spluwajki i podnóżka.

To, że chciała po tym jego tekście zobaczyć czy faktycznie będzie się starał akurat rozumiem.
Nie rozumiem natomiast, tu fakt, jaki sens ma kolejna szansa w przypadku gdy okoliczności jej dawania się zmieniły -a raczej wyszły na światło dzienne przez prowokację Happi, bo okazało się że gość nakurwia po portalach randkowych. Nie ważne czy daje serduszka i się drapie przy tym po rozporku, czy tylko po nosem uśmiecha.. po cholerę je rozdaje?
Ja tutaj bym postawiła kropkę, przyznaję.

1,573

Jak widać nie jestem odosobniona w swojej opinii, bo widzę, że Elle uważa podobnie wink Dlatego Happi nie przejmuj się, piszę szczerze, też uważam, że akurat Ty wnioski wyciągasz i Twoje błędy są takie jak popełnia każdy, ale wcale nie większe i nie jesteś zdesperowana, tak uważam. Jesteś mądrą dziewczyną i nie wystarczą ładne słówka, byś wybaczała ciągle i w tym tkwiła. Jesteś ciepła, ale rozsądna i to jest świetne smile

Tak, ale skoro dała mu tydzień, to jeszcze żadna tragedia. Czasem faktycznie ktoś potrzebuje czasu i tydzień jeszcze dać można, tak dla przykładu. Chociaż po tym jak pisze na portalach, to lepiej nie, ale Happi tego wcześniej nie wiedziała i sprawdziła go i dobrze, dzięki temu lepiej widzi jak jest.

Dziękuję. Wiem, że trochę głupio robię, że to jeszcze przeciągam, ale skoro powiedział, że chce spróbować, to zobaczę, czy rzeczywiście chce.
Albo zrobi tak, jak powiedział i nie będzie się zastawiał swoim strachem, albo nadal będzie się dystansował, wchodził na portale i tak dalej.
Wtedy mu grzecznie podziękuję i po sprawie smile

Krejzolka82 napisał/a:

On boi się związków.
" Ok. to odezwij się do mnie, jak nie będziesz bał się związku i nie będziesz rozpamiętywał swojej Ex".

Krejzi, sęk w tym, że ja jemu napisałam, żeby sobie wszystko przemyślał DOKŁADNIE i wtedy dał mi znać, bo się w tym wszystkim gubi.
Poprosił o czas do następnego dnia. Następnego dnia się odezwał, mówiąc, że miałam rację i chce spróbować.
To było wczoraj.
Jak na razie widzę, że niezupełnie mu to próbowanie wychodzi i nie zakrywam oczu, aby tego nie widzieć.
Jeśli kontynuowałby rozmowy z tym fake kontem, o którym pisałam, to podziękuję mu jeszcze przed upływem tygodnia smile
Na razie się nigdzie nie logował.

Happi jak dla npmnie za bardzo się odsłoniłaś, ale tam gdzie Ty jesteś ja już byłam i tego doświadczyłam smile dlatego caly czs biorę poprawkę na Twój wiek.

Poza tym uważam, że ma to dobre strony dla Ciebie. Bo jest to oczyszczające dla Ciebie, nie dusisz nic w sobie i szybciej to przerobisz.

I pisz tutaj, płacz jak masz ochotę smile

Wiem, że się odsłoniłam, ale miałam już dość. Nie chciałam udawać, że mi to wystarcza, bo nie wystarczało. Tak po prostu smile
Powiedziałam o tym, poczułam ulgę, że on wie i liczyłam się z tym, że może zareagować nie po mojej myśli, stchórzyć, czy cokolwiek.

Na razie akurat daję sobie radę.
Jest mi trochę ciężko z tą sytuacją, ale co zrobić.
Już na początku zdawałam sobie sprawę z ryzyka. Podjęłam je. Teraz pozostaje przyjąć konsekwencje na klatę smile

1,574

Mrs.Happiness napisał/a:

Pozwólcie, że się wtrącę na moment.

Krejzi, możesz myśleć o mnie źle, ale do tej pory OBA moje związki zakończyłam ja, a byłam wtedy jeszcze młodsza niż teraz. Mogłam w nich tkwić, mogłam prosić, błagać, wierzyć naiwnie, że jak będę kochać mocniej, to wszystko się magicznie naprawi, ale odeszłam. Nie z dnia na dzień, bo tak nie potrafię, ale zebrałam w sobie wystarczająco sił i to urwałam. Nawet jak mnie mój pierwszy chłopak przez miesiąc po zerwaniu prosił i namawiał na powrót, to mu ODMAWIAŁAM, bo dla mnie to był koniec. Z drugim mam teraz kontakt, bo sam go odnowił i nie wzbudza we mnie żadnych uczuć, choć jakbym chciała, mogłabym to reaktywować. Pamiętam jednak jak było WTEDY i wiem, że TERAZ byłoby tak samo.

Kto chce, może wciąż mieć mnie za głupią i zdesperowaną, która nie wyciąga żadnych wniosków. Nie bronię.
Ja o sobie tak nie myślę.

Ja piszę na przykładzie tego co wyczytałam.
Nie interesują mnie Twoje poprzednie związki, interesują mnie znajomości z tym Chłopakami.
I na podstawie tych relacji mam Cię za osobę, jaką mam i tyle.
Ja po prostu "wyciągnęłam" świetne wnioski dla siebie i tego się będę "trzymać".

1,575

Mrs.Happiness napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Elle z tym ze Happi podjęła te konkretne działania to nie tak do końca. Podjęła decyzje ze koniec, napisała mu o tym. On zaczął swoje mniej lub bardziej logiczne tłumaczenia....a ona zmiękła. W tym momencie postawiła siebie na straconej pozycji "negocjacyjnej". On już wie ze to co ona pisze niekoniecznie jest tym co faktycznie zrobi. Urobił ja raz by nie kończyła definitywnie znajomosci, ma wiec prawo miec nadzieje ze kolejne razy tez jakoś sie uda ...a tymczasem śledzi portale i rozdaje serduszka.

Z tym, że ja jemu napisałam, że jeśli to nadal ma być takie jak teraz, to ja nie chcę i koniec z tym.
On na drugi dzień napisał już, że wszystko sobie dokładnie przemyślał i że chce spróbować czegoś więcej, że nie chce mnie stracić przez własny strach.

Gdyby nie to, podtrzymałabym decyzję o zakończeniu.
I dlatego nadal ją rozważam, bo to wszystko nie wygląda mi jak próbowanie czegoś więcej.

Happi tylko widzisz ...to wyglada tak ze "on przemyślał, on już chce" czyli jakby nie patrzeć on stawia warunki. Zorientowal sie doskonale ze on rozdaje karty bo Ty jestes na tak. Poczuł sie pewnie i ...robi to co robi. Ja Ciebie rozumiem, nie chciałaś gierek, chciałaś jasno mu zakomunikować co czujesz myślisz i uzyskać informację zwrotna. Tylko czy ta informacje można traktować wiarygodnie? Można jednego dnia nie wiedzieć czego sie chce a drugiego już tak? Bo dla mnie nie....dla mnie można conajwyzej grać na zwłokę wiedząc ze druga osoba sie zaangażowała wiec podejmie ta grę.

1,576

Mrs.Happiness napisał/a:

Dziękuję. Wiem, że trochę głupio robię, że to jeszcze przeciągam, ale skoro powiedział, że chce spróbować, to zobaczę, czy rzeczywiście chce.
Albo zrobi tak, jak powiedział i nie będzie się zastawiał swoim strachem, albo nadal będzie się dystansował, wchodził na portale i tak dalej.
Wtedy mu grzecznie podziękuję i po sprawie smile

Krejzolka82 napisał/a:

On boi się związków.

Krejzi, sęk w tym, że ja jemu napisałam, żeby sobie wszystko przemyślał DOKŁADNIE i wtedy dał mi znać, bo się w tym wszystkim gubi.
Poprosił o czas do następnego dnia. Następnego dnia się odezwał, mówiąc, że miałam rację i chce spróbować.
To było wczoraj.
Jak na razie widzę, że niezupełnie mu to próbowanie wychodzi i nie zakrywam oczu, aby tego nie widzieć.
Jeśli kontynuowałby rozmowy z tym fake kontem, o którym pisałam, to podziękuję mu jeszcze przed upływem tygodnia smile
Na razie się nigdzie nie logował.

O ile mnie pamięć nie myli, to On Ci takie rzeczy mówił chyba na spotkaniach, prawda?
Więc nie chodzi mi o wczorajszą Waszą rozmowę.

1,577 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 20:58:16)

Krejzolka82 napisał/a:

Ja piszę na przykładzie tego co wyczytałam.
Nie interesują mnie Twoje poprzednie związki, interesują mnie znajomości z tym Chłopakami.
I na podstawie tych relacji mam Cię za osobę, jaką mam i tyle.
Ja po prostu "wyciągnęłam" świetne wnioski dla siebie i tego się będę "trzymać".

Masz do tego prawo. Jak już mówiłam, ja nie bronię. Każdy może mieć o mnie własne zdanie smile

feniks35 napisał/a:

Happi tylko widzisz ...to wyglada tak ze "on przemyślał, on już chce" czyli jakby nie patrzeć on stawia warunki. Zorientowal sie doskonale ze on rozdaje karty bo Ty jestes na tak. Poczuł sie pewnie i ...robi to co robi. Ja Ciebie rozumiem, nie chciałaś gierek, chciałaś jasno mu zakomunikować co czujesz myślisz i uzyskać informację zwrotna. Tylko czy ta informacje można traktować wiarygodnie? Można jednego dnia nie wiedzieć czego sie chce a drugiego już tak? Bo dla mnie nie....dla mnie można conajwyzej grać na zwłokę wiedząc ze druga osoba sie zaangażowała wiec podejmie ta grę.

Wiem, wiedziałam, że podejmuję spore ryzyko, odsłaniając się aż tak dobitnie. Ale wolę coś powiedzieć i zobaczyć czyjąś reakcję niż się męczyć i w głowie tworzyć jakieś iluzje, dziwne scenariusze na temat tego, co mógłby albo nie mógłby zrobić. Póki co z godziny na godzinę staje się dla mnie coraz mniej wiarygodny. To już drugi dzień, gdy nagle mniej pisze, nie dzwoni, jest jakoś dziwnie. Ja to wszystko widzę i dojrzewam do myśli, że to koniec tej znajomości. Po prostu już nie zamierzam jemu o niczym mówić. Odczekam swoje, a potem się grzecznie pożegnam, bez zbędnych tłumaczeń i pójdę w swoją stronę.

Krejzolka82 napisał/a:

O ile mnie pamięć nie myli, to On Ci takie rzeczy mówił chyba na spotkaniach, prawda?

Nie mówił mi nigdy na spotkaniach, że nie jest gotowy. Ani razu tego tematu nie poruszył.
Nigdy też nie mówił nic o swojej byłej, zawsze był uśmiechnięty, rozgadany, zajęty mną.
Jedynie jak pisaliśmy kiedyś, tak szczerze i otwarcie, oboje, to powiedział, że jeśli chodzi o związki, to nie wie, czy byłby na tę chwilę gotów zaangażować się w coś w 100% smile

Jasne że Elle nie będzie cisnęła na dzień dobry, w końcu bliższa ciału koszula.

Happi co do wesela, to też o niczym nie świadczy wink sa rodziny gdzie po prostu przychodzi się z osobą towarzyszącą, może to być dziewczyna, koleżanka.
Ja też bylam kiedyś z chłopakiem, który próbował mnie zaciągnąć do łóżka. Miałam 21 wiosen wink nawet proponował mi w kuluarach związek, wszyscy znajomi go nie poznawali na tym weselu wink ale świetnie nam się tańczyło.

1,579

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie mówił mi nigdy na spotkaniach, że nie jest gotowy. Ani razu tego tematu nie poruszył.
Nigdy też nie mówił nic o swojej byłej, zawsze był uśmiechnięty, rozgadany, zajęty mną.
Jedynie jak pisaliśmy kiedyś, tak szczerze i otwarcie, oboje, to powiedział, że jeśli chodzi o związki, to nie wie, czy byłby na tę chwilę gotów zaangażować się w coś w 100% smile

A kurde miałam napisać, że Ci to albo pisał, albo mówił.
No dobra, ale pisał Ci to, to tym bardziej nie rozumiem, po co się z Nim spotkałaś?

1,580

Jej Wysokość, nie tu nie chodzi o to. Bo 100% spraw na Forum nigdy nie dotyczy mnie osobiście, a reaguję jeśli mam coś do powiedzenia.
Tu może delikatniej, bo bardziej w kategoriach młodszej siostry ją traktuję, ona o tym wie.

Na młodszego brata też nie krzyczę, tylko tłumaczę. Wiem, nie w moim stylu wink

1,581 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 21:09:02)

Happi co do wesela, to też o niczym nie świadczy wink sa rodziny gdzie po prostu przychodzi się z osobą towarzyszącą, może to być dziewczyna, koleżanka.
Ja też bylam kiedyś z chłopakiem, który próbował mnie zaciągnąć do łóżka. Miałam 21 wiosen wink nawet proponował mi w kuluarach związek, wszyscy znajomi go nie poznawali na tym weselu wink ale świetnie nam się tańczyło.

Wiem, że o niczym wielkim to nie świadczy, ale ja bym nie chciała zabrać na wesele chłopaka, o którym nawet nie wiem, czy jutro nadal będę z nim chciała pisać. Tym bardziej, że on ma koleżanki, mógłby zabrać którąś z nich.

Zresztą to wesele jest obecnie bez znaczenia, bo co mi po tym, skoro nam się relacja sypie smile

Krejzolka82 napisał/a:

A kurde miałam napisać, że Ci to albo pisał, albo mówił.
No dobra, ale pisał Ci to, to tym bardziej nie rozumiem, po co się z Nim spotkałaś?

Pisaliśmy o tym już po którymś ze spotkań, nie pamiętam dokładnie kiedy.
I ja wiedziałam, że jest ryzyko. Mówiłam tu już o tym. Znałam ryzyko od momentu, gdy powiedział, że niedawno się rozstał z dziewczyną. Jednak spróbowałam. Nie będę miała do niego jakiegoś wielkiego żalu, jeśli to nie wypali. Wiadomo, że może mi być przykro, ale sama w to brnęłam. Mam tego świadomość.

Elle88 napisał/a:

Jej Wysokość, nie tu nie chodzi o to. Bo 100% spraw na Forum nigdy nie dotyczy mnie osobiście, a reaguję jeśli mam coś do powiedzenia.
Tu może delikatniej, bo bardziej w kategoriach młodszej siostry ją traktuję, ona o tym wie.

Jakbym zaczęła przesadzać, to przyjmę wszystko na klatę, więc nie musicie się hamować big_smile
Ale i tak dziękuję smile

1,582

Happi, ja serio chciałabym żebyś była szczęśliwa!!!
Dlatego tak "ostre" są moje posty, żebyś zaczęła myśleć głową, a nie "sercem".

I nie ważne, że jestem teraz tą złą, prowokatorką Krejzi. Ważne, żebyś nie była tak "w gorącej wodzie kąpana".

Dwa przypadki w ciągu miesiąca czy dwóch, naprawdę są niepokojącym objawem.

1,583

A tak w ogóle to kiedy oni się rozstali, długo byli razem? Wiesz, pisałaś, że był w stałych związkach, mogło tak być, ale w sumie jak tak zwodzi i pisze na portalach randkowych, to w sumie wiadomo czy tak było? Może nie mówić Ci prawdy.

1,584 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 21:24:08)

Krejzolka82 napisał/a:

Happi, ja serio chciałabym żebyś była szczęśliwa!!!
Dlatego tak "ostre" są moje posty, żebyś zaczęła myśleć głową, a nie "sercem".

I nie ważne, że jestem teraz tą złą, prowokatorką Krejzi. Ważne, żebyś nie była tak "w gorącej wodzie kąpana".

Dwa przypadki w ciągu miesiąca czy dwóch, naprawdę są niepokojącym objawem.

Wiem, że wszyscy tutaj piszą to dla mojego dobra.

I wcale nie uważam, że jesteś zła. Masz prawo o mnie myśleć co zechcesz, mówiłam już o tym. Zresztą ja naprawdę już po ostatnim chciałam dać sobie spokój. Gdyby nie ten głupi eksperyment z badoo, to by teraz tego wszystkiego nie było. Ale wyszło jak wyszło. Nie chcę tego żałować, bo spędziłam fajny miesiąc. Od dwóch lat z żadnym chłopakiem nie widziałam się tyle razy i nie czułam się przy żadnym tak dobrze. Dla mnie to będą cenne wspomnienia, nawet jeśli zaraz miałoby się to zakończyć.

W każdym razie, tak jak pisałam, skończyłam z portalami na chwilę obecną. Z facetami też. Zresztą w moim mieście zakrawa o cud, by kogoś poznać.
Jeśli z tym już kompletnie nie wyjdzie, to trudno. Życie nadal się toczy.

A tak w ogóle to kiedy oni się rozstali, długo byli razem? Wiesz, pisałaś, że był w stałych związkach, mogło tak być, ale w sumie jak tak zwodzi i pisze na portalach randkowych, to w sumie wiadomo czy tak było? Może nie mówić Ci prawdy.

Byli razem ponad trzy lata. Na pewno nie kłamał, bo widziałam posty z tych wszystkich lat.
A rozstali się jakieś dwa miesiące temu ponad. Przy czym wiem, że już wcześniej się psuło.
Aż go zdradziła. Zresztą to był związek na odległość, to też inaczej. Wiadomo.

1,585

Aha rozumiem. To może faktycznie nie chce być teraz w związku, minęło mało czasu. Szkoda na niego czekać. Tzn ktoś może byłby w stanie związać się z kimś po takim czasie od rozstania, ale rzadko to się uda. Jeżeli był zraniony, to pewnie chce sobie teraz to odbić, poznawać różne kobiety... Różnie bywa z facetami. Tylko, że wobec Ciebie nieładnie postąpił, ale co zrobić... Chyba, że to on ją zdradził, nigdy nie wiadomo, czasem faceci mówią, żeby kobieta im współczuła, że była tak, a sami byli winni. Różnie bywa.

1,586

Widziałam jej konto na fejsie i ma zdjęcia już z innym chłopakiem, który wcześniej jej też dodawał komentarze pod zdjęciami, jakieś serduszka, tego typu rzeczy - jak jeszcze była z nim. Więc wierzę, że nie skłamał na temat tej zdrady.

Na razie zobaczę, co będzie dalej robił, pisał. Czy wciąż będzie przesiadywał na tych głupich portalach. Jeśli do końca tygodnia maksymalnie wszystko się nie unormuje jakoś, to dla własnego dobra odpuszczę, bo tak jak pisałaś, szkoda na niego czekać. Wszystko ma swoje granice.

Swoją drogą, odczytał drugą wiadomość od mojego fałszywego konta, ale nic nie odpisał.
Przynajmniej póki co.

1,587

Mrs.Happiness napisał/a:

Widziałam jej konto na fejsie i ma zdjęcia już z innym chłopakiem, który wcześniej jej też dodawał komentarze pod zdjęciami, jakieś serduszka, tego typu rzeczy - jak jeszcze była z nim. Więc wierzę, że nie skłamał na temat tej zdrady.

Na razie zobaczę, co będzie dalej robił, pisał. Czy wciąż będzie przesiadywał na tych głupich portalach. Jeśli do końca tygodnia maksymalnie wszystko się nie unormuje jakoś, to dla własnego dobra odpuszczę, bo tak jak pisałaś, szkoda na niego czekać. Wszystko ma swoje granice.

Swoją drogą, odczytał drugą wiadomość od mojego fałszywego konta, ale nic nie odpisał.
Przynajmniej póki co.

A nie możesz już tego zrobić?
Po co czekasz do końca tygodnia?

1,588

Rozumiem. To może faktycznie tak było. Racja, tydzień można jeszcze dać, ale nie więcej w tej sytuacji, masz rację.

1,589 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-12 21:38:45)

Jedno, co podtrzymuje od samego początku: Mówiłam Happi, że próbowanie czegokolwiek poza luźnym układem z facetem, który jest miesiąc (!!!) po rozstaniu to czysty hazard.
Ja odrzucam takich pół roku po rozstaniach, rok - to z dystansem podchodzę, co dopiero miesiąc, dwa.. Ale czasem negowanie kogoś, jak widzisz, że na 100% CHCE coś zrobić, mija się z celem.
Tak czułam w tym przyp. Widziałam, że ona nie odpuści, bo jest na maksa zauroczona.

Faceci po rozstaniu różnie reagują, pisałam nie raz, że znam takich co 4 i 5 lat "opłakują". Iluzję rzecz jasna, ale takie ich prawo - boją się życia takie osoby, więc udają, że przyszłości i teraźniejszości nie ma, jest tylko przeszłość, bo wtedy nie muszą nic zmieniać ani wychodzić poza strefę komfortu.
Dopowiadają niestworzone historie do banalnych i zwyczajnych związków, bo wiadomo, że lepiej cierpieć jak jest nad czym, trzeba sobie wmówić, że jest wink na co każdy kto przechodził takie miłostki ileś lat temu z pobłażaniem pokiwa tylko głową.

1,590 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-12 21:40:31)

No tak, to akurat jest ryzyko i Happi przyznała, że o tym wie. Niektórym wydaje się, że po miesiącu czy dwóch są gotowi na kolejny związek, ale jednak jeżeli kochali i to był kilkuletni związek, to wydaje mi się, że rzadko. Co innego jeżeli to byłaby luźna znajomość, nie cierpiałby aż tak, a tak to na pewno w nim jeszcze mocno siedzi.

Zgadzam się. Są tacy faceci. Na forum też byli tacy co kilka lat minęło, a nadal niepotrzebnie myślą o byłej. To już normalne myślę nie jest, bo są jakieś granice, chyba, że byli z kobietą 10 lat i to była wielka miłość, to już prędzej zrozumiem. No, ale czasem kobieta ich zraniła, nie kochała, a i tak myślą o niej latami. To już przesada. Czasem ego im nie pozwala zapomnieć, na forum też to widzę i boli ich to, że ona ich rzuciła niż na odwrót tongue

1,591

Krejzolka82 napisał/a:

A nie możesz już tego zrobić?
Po co czekasz do końca tygodnia?

Myślę, że raz to dlatego, że mi trochę ciężko tak nagle to urwać, a w ten sposób bym się oswoiła z tą myślą.
W końcu niecały tydzień temu jeszcze się widzieliśmy, spędziliśmy cały dzień ze sobą, wszystko było świetnie.
Trochę głupi argument, ale nie chcę sobie aż takiego szoku zafundować.

A dwa to dlatego, że on momentami nadal się stara. Trochę się zachowuje w sumie, jakby sam nie wiedział jak to wszystko ugryźć. Jak pisać, co mówić. Teraz z kolei znowu pisze ze mną jak dawniej. Jak przed tą całą rozmową.

1,592 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-12 21:42:25)

Rozumiem. To może faktycznie tak było. Racja, tydzień można jeszcze dać, ale nie więcej w tej sytuacji, masz rację.

Czy Ty nie potrafisz chodź raz, a dosadnie napisać co myślisz?
Tylko, co chwile piszesz co innego na ten sam temat?
Ma wreszcie dać sobie z Nim spokój czy poczekać tydzień?

Elle88 napisał/a:

To jest wlaśnie ta koszula bliższa ciału wink absolutnie żaden przytyk!

Happi Ty byś nie chciała zabrać na wesele takiej osoby, sądzisz wg siebie nie wiesz co on myśli.
Ja też tak sądziłam, znaki lekceważyłam i zaaaaaryłam aż do dziś mnie trzyma, ale ratuje mnie moje poczucie humoru i dystans do siebie wink

Może wyprowadź się ze swojej wioski.

1,594 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-12 21:44:24)

Krejzolka82 napisał/a:

Tylko, co chwilę piszesz co innego na ten sam temat?

Tak piszę, taki mam styl pisania. Przecież od początku piszę, że tydzień jeszcze można dać, ale nie więcej. Wcześniej pisałam nawet, że miesiąc, tak parę dni temu, ale to był mój błąd, bo nie znałam jeszcze całej tej historii. Generalnie nie ma co sobie nim zawracać głowy, tak myślę, ale tydzień jeszcze można dać. Tak sądzę i tego będę się trzymać, że to jeszcze tragedia nie będzie. Happi będzie już pewna na czym stoi i w razie czego nie będzie sobie zarzucać, że nie wiadomo co by było gdyby coś zrobiła tak czy tak. No, a przy tym długo nie będzie czekać. Najlepiej jak poczeka tydzień, skoro tak czuje, nie będzie to tragedia, jeżeli nic się nie zmieni (z tego co pisze, to chyba niestety tak będzie), to odpuścić go sobie całkowicie, zerwać kontakt.

1,595 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 21:48:31)

Elle88 napisał/a:

Jedno, co podtrzymuje od samego początku: Mówiłam Happi, że próbowanie czegokolwiek poza luźnym układem z facetem, który jest miesiąc (!!!) po rozstaniu to czysty hazard.
Ja odrzucam takich pół roku po rozstaniach, rok - to z dystansem podchodzę, co dopiero miesiąc, dwa.. Ale czasem negowanie kogoś, jak widzisz, że na 100% CHCE coś zrobić, mija się z celem.
Tak czułam w tym przyp. Widziałam, że ona nie odpuści, bo jest na maksa zauroczona.

Faceci po rozstaniu różnie reagują, pisałam nie raz, że znam takich co 4 i 5 lat "opłakują". Iluzję rzecz jasna, ale takie ich prawo - boją się życia takie osoby, więc udają, że przyszłości i teraźniejszości nie ma, jest tylko przeszłość, bo wtedy nie muszą nic zmieniać ani wychodzić poza strefę komfortu.
Dopowiadają niestworzone historie do banalnych i zwyczajnych związków, bo wiadomo, że lepiej cierpieć jak jest nad czym, trzeba sobie wmówić, że jest wink na co każdy kto przechodził takie miłostki ileś lat temu z pobłażaniem pokiwa tylko głową.

Wiem. To było głupie. Ale mleko już rozlane, teraz czasu nie cofnę. Mogę jedynie doprowadzić sprawę do końca.
Bez względu na to, jaki będzie wynik.
Mnie zmyliło w sumie to, że on się kompletnie nie zachowywał jak osoba, która rozpamiętuje przeszłość. Znałam już wielu facetów, którzy byli, jak mówisz, żyli przeszłością, i oni byli inni. Może się co do niego pomyliłam. Najwyżej będę miała dobrą lekcję na przyszłość smile

Happi Ty byś nie chciała zabrać na wesele takiej osoby, sądzisz wg siebie nie wiesz co on myśli.
Ja też tak sądziłam, znaki lekceważyłam i zaaaaaryłam aż do dziś mnie trzyma, ale ratuje mnie moje poczucie humoru i dystans do siebie wink

Może wyprowadź się ze swojej wioski.

Masz rację. Dlatego już o tym weselu nawet nie ma co pisać, bo on mógł mieć na myśli dosłownie wszystko.
Skupię się teraz na tym, co OBECNIE robi. I wiem, że jeśli nic się  nie zmieni, to trzeba będzie to skończyć smile

Chcę się wyprowadzić jakoś za rok, maksymalnie dwa. Na razie mam czas, a mam wystarczająco na głowie, by jeszcze się martwić przeprowadzką smile

1,596

Krejzolka82 napisał/a:

Tak piszę, taki mam styl pisania. Przecież od początku piszę, że tydzień jeszcze można dać, ale nie więcej. Wcześniej pisałam nawet, że miesiąc, tak parę dni temu, ale to był mój błąd, bo nie znałam jeszcze całej tej historii. Generalnie nie ma co sobie nim zawracać głowy, tak myślę, ale tydzień jeszcze można dać. Tak sądzę i tego będę się trzymać, że to jeszcze tragedia nie będzie.

"Ręce opadają".
Co do tego ma Twój styl pisania? Chociaż Twój styl pisania jest faktycznie...(i to zostawię bez komentarza).
Albo jesteś za tym, żeby dała sobie spokój z Nim teraz, natychmiast, albo za tydzień.
A nie jeden post taki, drugi "siaki", trzeci "owaki".
Taka wyliczanka:odejdź teraz, odejdź za tydzień, odejdź teraz, odejdź za tydzień...co to ma być?

1,597 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-12 21:51:07)

Nie skupiaj się na nim za bardzo, lepiej pogadaj z nami.

Elle gdzie znaleźć mężczyzn, którzy rok nie byli w związku?
I to takich ok 40 tki?

Serio tacy są?

1,598

Krejzolka82 napisał/a:

"Ręce opadają".
Co do tego ma Twój styl pisania? Chociaż Twój styl pisania jest faktycznie...(i to zostawię bez komentarza).
Albo jesteś za tym, żeby dała sobie spokój z Nim teraz, natychmiast, albo za tydzień.
Taka wyliczanka:odejdź teraz, odejdź za tydzień, odejdź teraz, odejdź za tydzień...co to ma być?

Oj, Krejzi, Ty masz chyba dzisiaj gorszy humor, co? big_smile
Wpadnij lepiej do mnie na jakieś dobre lody (bakaliowe!) i lampkę wina, czy co tam lubisz wypić :*

1,599

Mrs.Happiness napisał/a:

.

Przynajmniej póki co.

"Przyodziałaś" tą "pułapkę" w jakąś sensowną fotkę? tongue

1,600

Elle gdzie znaleźć mężczyzn, którzy rok nie byli w zwiazku?
I to takich ok 40 tki?

Serio tacy są?

Wiesz ja za wyjątkiem jednego (kilka mcy temu), 43- latka to zazwyczaj spotykam się z takimi w przedziale 28- 36 smile

Tamten był z zagramanicy. Też po nieudanym związku, ale to seksoholik i taki typ Pana Greya wink więc on raczej nie dąży do stabilizacji, raczej seryjny monogamista.
Poznałam go na badoo.

Co jakiś czas ktoś sensowny się trafia, ale ja to kończę, ciągle coś mi nie gra.
Nie jest tak źle, trzeba tylko umieć odczytywać sygnały zainteresowania SOBĄ, od zainteresowania byciem w związku z kimkolwiek wink

1,601 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-12 21:54:50)

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

"Ręce opadają".

Wpadnij lepiej do mnie na jakieś dobre lody (bakaliowe!) i lampkę wina, czy co tam lubisz wypić :*

Wiedziałam big_smile big_smile big_smile

Jak ja Was dobrze znam smile smile smile

Mam spoko humor, ale jak czytam niektóre Wasze posty to muszę zareagować big_smile

Uwierz co do Truskaweczki to się "hamuje" i to bardzo.

A co do lodów, to poproszę bo w domu mam 27 stopni.
Aha i soczek jakiś z lodówki poproszę!!!

1,602 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-12 21:56:57)

Elle gdzie znaleźć mężczyzn, którzy rok nie byli w zwiazku?
I to takich ok 40 tki?

Serio tacy są?

No właśnie głównie z Wami rozmawiam tutaj, przelewam swoje myśli na strony forum, dzięki czemu sama trzeźwiej myślę.

W sumie ja nawet wśród ludzi w moim wieku znam BARDZO mało takich osób. Do wyboru byliby albo chłopacy, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, albo tacy, którzy mieli stosunkowo niedawno. Góra parę miesięcy wcześniej. Mało kto był sam tyle, co na przykład ja, czyli te niespełna dwa lata. Ludzie w moim wieku zazwyczaj przebierają bez zahamowania.

On-WuWuA-83 napisał/a:

"Przyodziałaś" tą "pułapkę" w jakąś sensowną fotkę? tongue

Wiadomo, nie wzięłam żadnej modelki, bo to byłoby...

Ale ma niezłe branie na badoo, już ponad 100 wiadomości nieodczytanych big_smile big_smile
Więc... na pewno nie jest brzydka, haha big_smile
No i raczej nie dałby serduszka, jakby uważał, że brzydka wink

Krejzolka82 napisał/a:

Mam spoko humor, ale jak czytam niektóre Wasze posty to muszę zareagować big_smile

Hahaha big_smile Ale nieźle Ci musiałyśmy ciśnienie podnieść, nie ma co ukrywać big_smile wink

Okej, to ja czekam z lodami i soczkiem! big_smile

1,603 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-12 21:59:55)

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Tak piszę, taki mam styl pisania. Przecież od początku piszę, że tydzień jeszcze można dać, ale nie więcej. Wcześniej pisałam nawet, że miesiąc, tak parę dni temu, ale to był mój błąd, bo nie znałam jeszcze całej tej historii. Generalnie nie ma co sobie nim zawracać głowy, tak myślę, ale tydzień jeszcze można dać. Tak sądzę i tego będę się trzymać, że to jeszcze tragedia nie będzie.

"Ręce opadają".

Oczekujesz, bym napisała coś dosadnie, a ja po prostu mam taki styl pisania. Czasem napiszę komuś coś ostrzej, ale nie widzę potrzeby, by pisać tak Hapii, bo według mnie to rozsądna dziewczyna.
a Ty chyba poważnie masz chyba dzisiaj gorszy humor. No i mnie nie obrażaj, bo nie wiem o co Ci chodzi, traktujesz mnie jakbym nie wiem co zrobiła. Piszę tak praktycznie od zawsze, staram się nie robić błędów stylistycznych, ale mi się nie udaje. Niestety tego program żaden nie podkreśla. Co innego gdybym nic z tym nie robiła, a uwierz starałam się, zarówno w szkole, na polskim, jak i teraz. Dlatego takie uwagi mogłabyś sobie darować, ale nie, może powinnam przestać w ogóle pisać lub się załamać. Chyba ważniejsze jest to co chcę przekazać, nawet jeżeli nie zawsze wychodzi mi to dobrze. Nie widzę w tym niespójności, poczeka tydzień i najwyżej da sobie potem z nim spokój. Chyba, że u niego nagle coś się zmieni. Czasem daje się po prostu komuś czas. Z tym, że mój błąd, że na początku napisałam odpuścić, bo Ty odbierasz to jako "odpuścić teraz" i nie dopuszczasz do tego, że można poczekać tydzień i np potem odpuścić. Może i to nielogiczne, ale trudno, tak napisałam.

Wiesz Krejzi chcesz bym napisała coś ostrzej, to napiszę. Kiedyś myślałam, że jesteś sympatyczna, z poczuciem humoru, ale teraz co napiszesz, to kogoś się czepiasz, do tego przesadziłaś. Ja jestem miła, a Ty do mnie piszesz tak złośliwie. Wiesz, to chyba Ty jesteś sfrustrowana skoro tak Ciebie ponoszą emocje. Przemyśl to.

1,604

Krejzolka82 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

"Ręce opadają".

Krezjolka znowu sie z Toba zgodze. yikes Truskaweczka pisze jak...hmm truskaweczka big_smile Słodko ..az zanadto i wyrazistosci zdania w tym brak.

1,605 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-12 22:02:37)

Dobra, ale weźcie się uspokójcie, jeden pisze ostrzej, inny delikatniej, co nie znaczy gorzej. Mam to na siłę zmieniać, bo komuś się nie podoba? Teraz to mnie trochę wkurzacie, nie ukrywam. A swoje zdanie mam, ale po prostu jak widać nie zawsze dobrze je wyrażę. Cichemu napisałam wczoraj otwarcie, że musi uwierzyć w siebie, żeby nikt go już tak nie traktował. Tam nie miałam żadnych wątpliwości. Tutaj nie widzę potrzeby, by Happi tak pisać.

1,606

Dobra, ale weźcie się uspokójcie, jeden pisze ostrzej, inny delikatniej, co nie znaczy gorzej. Mam to na siłę zmieniać, bo komuś się nie podoba? Teraz to mnie trochę wkurzacie, nie ukrywam.

No juz nie denerwuj sie :* w sumie mi taki styl nie wadzi..taki Twoj znak rozpoznawczy. Nawet jak piszesz ze sie wkurzylas to jakos tak slodko sie nadasalas ^^ Serio nie obrazaj sie smile

1,607

Huehueheu xD
Ja to już mówiłem - po co ci to całe badoo. Za młoda i zbyt przystojna wink big_smile aby korzystać z takich portali.
Chłopak najpierw powiedział, że za szybko chcesz go ale  przycisnęłaś i musiał szybko coś zrobić aby ratować sytuację bo zaczął tonąć jak ten który próbował za Jezusem chodzić po wodzie a który to zwątpił w pewnej chwili big_smile (hahaha jakie porównanie, no tak mi sie nawinęło big_smile)
Dla mnie to ściema. Po co zakłada konto na badoo? Zapewne aby się rozciągnąć, aby się "pobawić" tongue

1,608

feniks35 napisał/a:

Dobra, ale weźcie się uspokójcie, jeden pisze ostrzej, inny delikatniej, co nie znaczy gorzej. Mam to na siłę zmieniać, bo komuś się nie podoba? Teraz to mnie trochę wkurzacie, nie ukrywam.

No juz nie denerwuj sie :* w sumie mi taki styl nie wadzi..taki Twoj znak rozpoznawczy. Nawet jak piszesz ze sie wkurzylas to jakos tak slodko sie nadasalas ^^ Serio nie obrazaj sie smile

No uwierz, ale potrafię być ostra i też krzyknąć, więc nie myśl stereotypowo, że jestem taka czy taka wink Nikt nie jest jednowymiarowy jak pisałam i warto to zauważyć. To dobrze, bo szkoda by było, żeby kogoś odrzucać za sam styl pisania, obojętnie czy fajna osoba czy nie, ale styl nie taki i już głupia... No ja tak o sobie nie myślę, bo przecież to nie moja wina, ważne, że się staram.

Seksoholik jako seryjny monogamista (jak długo) brzmi nieźle, gdzie takie cuda tongue ale to chyba oksymoron aaaach

Hmm myślałam, że mężczyźni w tym wieku często pakują się w jakieś relacje. A rok czasu bez związku no może.

1,610

feniks35 napisał/a:

No uwierz, ale potrafię być ostra i też krzyknąć, więc nie myśl stereotypowo, że jestem taka czy taka wink Nikt nie jest jednowymiarowy jak pisałam i warto to zauważyć. To dobrze, bo szkoda by było, żeby kogoś odrzucać za sam styl pisania, obojętnie czy fajna osoba czy nie, ale styl nie taki i już głupia... No ja tak o sobie nie myślę, bo przecież to nie moja wina, ważne, że się staram.

Ja Ciebie w zadnym wypadku nie odrzucam ani nie mysle zes glupia. Szczegolnie ze.... ja bardzo lubie truskawki smile

1,611

feniks35 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Ja Ciebie w zadnym wypadku nie odrzucam ani nie mysle zes glupia. Szczegolnie ze.... ja bardzo lubie truskawki smile

No to dobrze smile Tylko byś pomyślała, że ja głupia hehe big_smile Nie no, a tak serio styl pisania chyba nie świadczy o głupocie jeszcze big_smile Chociaż nie robię błędów ortograficznych, dobre i to. No, a wiedza życiowa też się liczy. Też lubię truskawki smile

1,612

On-WuWuA-83 napisał/a:

Huehueheu xD
Ja to już mówiłem - po co ci to całe badoo. Za młoda i zbyt przystojna wink big_smile aby korzystać z takich portali.
Chłopak najpierw powiedział, że za szybko chcesz go ale  przycisnęłaś i musiał szybko coś zrobić aby ratować sytuację bo zaczął tonąć jak ten który próbował za Jezusem chodzić po wodzie a który to zwątpił w pewnej chwili big_smile (hahaha jakie porównanie, no tak mi sie nawinęło big_smile)
Dla mnie to ściema. Po co zakłada konto na badoo? Zapewne aby się rozciągnąć, aby się "pobawić" tongue

Hahahaha big_smile
I znowu bym Cię uściskała, szok! big_smile
Ale może lepiej, żebym tego nie pisała, bo zaraz usłyszę, że jestem zdesperowana i teraz na Ciebie się zasadzam sad
Kurczę...
A dobra, niech już jest! Trudno big_smile

W każdym razie, dziękuję! :*
Jeśli rzeczywiście zrobił to tylko po to, aby ratować sytuację, kupić trochę czasu, to wyjdzie bardzo szybko. Potrafię rozpoznać osobę, która rzeczywiście chce i się angażuje oraz taką, która robi coś z braku laku. Tak więc poczekamy, zobaczymy. Na razie i tak jestem uwięziona w domu, bo moja twarz wciąż wygląda źle, to mogę sobie popisać, popatrzeć co on dalej z tym wszystkim robi. Do niedzieli dużo czasu nie zostało smile

1,613 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-12 22:13:24)

Wlazłam na to całe badoo z ciekawości i chyba się wypiszę, bo kompletnie tego nie ogarniam sad czy to jest do jakiejś górnej granicy wiekowej? big_smile

Happi - ty mądra dziewczynka jesteś i ja w Ciebie wierzę smile

1,614 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-12 22:17:48)

Seksoholik jako seryjny monogamista (jak długo) brzmi nieźle, gdzie takie cuda tongue ale to chyba oksymoron aaaach

Hmm myślałam, że mężczyźni w tym wieku często pakują się w jakieś relacje. A rok czasu bez związku no może.

No beznadziejnie to brzmi, ale.. to taki typ faceta z wielkim temperamentem bardzo męski , ale też kochany, czuły kiedy trzeba - ale trochę dupek momentami wiadomo wink
"Seryjny" bo wybiera sobie kobietę, którą sie "opiekuje" i zabawia dłuższy czas, jest jego 'główną kobietą', a inne to poboczne/skrzydłowe tongue
Ja podziękowałam, jak się dowiedziałam, że skrzydłowa już jest wink bo on nie ukrywał niczego - chciał żebyśmy się razem bawili, żebym nie była 'wykluczona' ha ha.

Taka tam anegdotka.

Ale sąąąą tacy co szukają kobiety do normalnego związku, serio. Po kilka lat od rozstania, różnie. Nie ma reguły.
Spotkałam osobiście wink

Santa
Czemu odwrót robisz? smile
Nie ma chyba górnej granicy wiekowej.. albo może jest jakoś może 80. ALe to chyba masz jeszcze trochę czasu? wink

Jest spoko, dawaj zdjęcia, meny piszą. Jest git

1,615

santapietruszka napisał/a:

Wlazłam na to całe badoo z ciekawości i chyba się wypiszę, bo kompletnie tego nie ogarniam sad czy to jest do jakiejś górnej granicy wiekowej? big_smile

Nie, czemu? Ludzie tam są w różnym wieku. Chociaż nie wiem jak jest ze starszymi osobami, w sensie, powyżej 30 lat, bo takich nigdy nie szukałam big_smile

Dziękuję! :*

1,616

Mrs.Happiness napisał/a:

Nie, czemu? Ludzie tam są w różnym wieku. Chociaż nie wiem jak jest ze starszymi osobami, w sensie, powyżej 30 lat, bo takich nigdy nie szukałam big_smile

Dziękuję! :*

Miałam na myśli to, że w pewnym wieku można już nie ogarniać... tongue
Że granicy wiekowej nie ma, to już widzę, mam jakieś 10 serduszek od facetów starszych ode mnie o jakieś 25 lat i więcej big_smile chyba z ciekawości zacznę to badoo rozgryzać big_smile

1,617

Miałam na myśli to, że w pewnym wieku można już nie ogarniać... tongue
Że granicy wiekowej nie ma, to już widzę, mam jakieś 10 serduszek od facetów starszych ode mnie o jakieś 25 lat i więcej big_smile chyba z ciekawości zacznę to badoo rozgryzać big_smile

Jak nie będziesz czegoś pewna, to pytaj, my jesteśmy trochę z Elle (i może nie tylko) obeznane, to Ci powiemy! smile

Rozgryzaj, rozgryzaj big_smile
To zawsze jakieś nowe doświadczenie jakby nie patrzeć wink

1,618

No dobra, mam te serduszka i co dalej? Mogę sobie wleźć tych typków pooglądać czy od razu też im będę musiała coś posłać, jakieś serduszko? Bo wcale nie mam ochoty im nic posyłać? big_smile

Strasznie kolorowo na tym badoo, ale ja tu już chyba kiedyś byłam, dawno temu. Jak jeszcze było starożytne big_smile

1,619 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-12 22:32:05)

Krejzolka82 napisał/a:

"Ręce opadają".

Oczekujesz, bym napisała coś dosadnie, a ja po prostu mam taki styl pisania. Czasem napiszę komuś coś ostrzej, ale nie widzę potrzeby, by pisać tak Hapii, bo według mnie to rozsądna dziewczyna.
a Ty chyba poważnie masz chyba dzisiaj gorszy humor. No i mnie nie obrażaj, bo nie wiem o co Ci chodzi, traktujesz mnie jakbym nie wiem co zrobiła. Piszę tak praktycznie od zawsze, staram się nie robić błędów stylistycznych, ale mi się nie udaje. Niestety tego program żaden nie podkreśla. Co innego gdybym nic z tym nie robiła, a uwierz starałam się, zarówno w szkole, na polskim, jak i teraz. Dlatego takie uwagi mogłabyś sobie darować, ale nie, może powinnam przestać w ogóle pisać lub się załamać. Chyba ważniejsze jest to co chcę przekazać, nawet jeżeli nie zawsze wychodzi mi to dobrze. Nie widzę w tym niespójności, poczeka tydzień i najwyżej da sobie potem z nim spokój. Chyba, że u niego nagle coś się zmieni. Czasem daje się po prostu komuś czas. Z tym, że mój błąd, że na początku napisałam odpuścić, bo Ty odbierasz to jako "odpuścić teraz" i nie dopuszczasz do tego, że można poczekać tydzień i np potem odpuścić. Może i to nielogiczne, ale trudno, tak napisałam.

Wiesz Krejzi chcesz bym napisała coś ostrzej, to napiszę. Kiedyś myślałam, że jesteś sympatyczna, z poczuciem humoru, ale teraz co napiszesz, to kogoś się czepiasz, do tego przesadziłaś. Ja jestem miła, a Ty do mnie piszesz tak złośliwie. Wiesz, to chyba Ty jesteś sfrustrowana skoro tak Ciebie ponoszą emocje. Przemyśl to.

A gdzie ja napisałam, że masz pisać dosadnie? Dziewczyno weź przeczytaj jeszcze raz mojego posta i go po prostu dobrze zrozum.
Chodzi mi o to, że Twoje wypowiedzi są jak "chorągiewka na wietrze" i dobrze o tym wiesz, ponieważ już Ci o tym pisałam w e-mail'u.
Po prostu się zdecyduj na jedną reakcję i się jej "trzymaj", a nie jak "chorągiewka".

Uwierz od zawsze mnie raziły Twoje posty, ale to Ty zaczęłaś o swoim stylu, nie ja.
Więc do siebie mniej pretensje, że wreszcie "napomknęłam" o Twoim stylu. I tylko "napomknęłam", a nie napisałam, co o nim sądzę.
A to jest różnica.

Ale ja jestem sympatyczna i z wielkim poczuciem humoru, tak jest od 34 lat, co nie zmienia faktu, że czasami szlag mnie trafia, jak Ktoś jest hipokrytą, albo zmienny jak "chorągiewka".
I widzisz niby jesteś taka miła, a piszesz o mnie, żem smile sfrustrowana, a to nieprawda. big_smile
I to Ciebie "zawładnęły" emocje ponieważ niemiło też odpisałaś Feniks.
Więc, jak to z Tobą jest, jesteś miła tylko jak ktoś Ci "posłodzi"?
Oj, nieładnie. big_smile big_smile big_smile

1,620

No dobra, mam te serduszka i co dalej? Mogę sobie wleźć tych typków pooglądać czy od razu też im będę musiała coś posłać, jakieś serduszko? Bo wcale nie mam ochoty im nic posyłać? big_smile

Strasznie kolorowo na tym badoo, ale ja tu już chyba kiedyś byłam, dawno temu. Jak jeszcze było starożytne big_smile

Możesz ich pooglądać, nie musisz od razu dać serduszka big_smile
Więc luzik big_smile

No kolorowo, ale wiadomo, takie coś teraz przyciąga big_smile Tym bardziej, że tam wysyp młodych osób jest, jak popatrzysz na przedział od 18 do 30 lat, to nie wiadomo na kim oczy zawiesić tongue wink

1,621

Nic nie musisz im posyłać wink
JA zawsze czekam aż sami napiszą.

Chyba, że ktoś bardzo mis ię spodobał to odwzajemniam serduszko i też czekam aż napisze. tongue
Narazie mi się taki system sprawdza. Eliminuje kolesi pt. "sprawdze czy się spodobałem" i potem zero inicjatywy.

1,622

To badoo się zmieniło?

Kurcze,chyba czas powrócić i sprawdzić big_smile

1,623 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-12 22:36:53)

Siedzę właśnie i płaczę, w KONCIE.
Przytuli mnie ktoś? Jacenty?

1,624

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

"Ręce opadają".

A gdzie ja napisałam, że masz pisać dosadnie? Dziewczyno weź przeczytaj jeszcze raz mojego posta i go po prostu dobrze zrozum.
Chodzi mi o to, że Twoje wypowiedzi są jak "chorągiewka na wietrze" i dobrze o tym wiesz, ponieważ już Ci o tym pisałam w e-mail'u.
Po prostu się zdecyduj na jedną reakcję i się jej "trzymaj", a nie jak "chorągiewka".

Uwierz od zawsze mnie raziły Twoje posty, ale to Ty zaczęłaś o swoim stylu, nie ja.
Więc do siebie mniej pretensje, że wreszcie "napomknęłam" o Twoim stylu. I tylko "napomknęłam", a nie napisałam, co o nim sądzę.
A to jest różnica.

Ale ja jestem sympatyczna i z wielkim poczuciem humoru, tak jest od 34 lat, co nie zmienia faktu, że czasami szlag mnie trafia, jak Ktoś jest hipokrytą, albo zmienny jak "chorągiewka".
I widzisz niby jesteś taka miła, a piszesz o mnie, żem smile sfrustrowana, a to nieprawda. big_smile
I to Ciebie "zawładnęły" emocje ponieważ niemiło też odpisałaś Feniks.
Więc, jak to z Tobą jest, jesteś miła tylko jak ktoś Ci "posłodzi"?
Oj, nieładnie. big_smile big_smile big_smile

No pisałam, potrafię być ostra jak się wkurzę.
Twój ton odebrałam jako ostry, ale oczywiście może mi się wydawało.
Już napisałam co myślę, tydzień może mu dać. Nie zmieniam ciągle zdania, teraz już tego będę się trzymać.
W innych tematach też zwykle swoje zdanie mam. Tylko jak piszę czasem źle się wyrażę.
Przepraszam, że tak Cię nazwałam. Wybaczysz? wink

1,625

Cichy, a dotykasz się jak tak płaczesz i cierpisz?
Czy wystarczy Ci sam fakt, no i że "życie takie ciężkie"? wink

Posty [ 1,561 do 1,625 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024