Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,236 do 1,300 z 4,549 ]

1,236 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-10 03:18:00)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
cichyfacet napisał/a:

Och, zapomniałaś o mnie. wink
Może masz jakieś próbki swojego głosu? big_smile

Właśnie się zastanawiałam, czy też poszedłeś, czy nie wink
Ale to pocieszające, że ktoś nadal jest big_smile

Nie takie, dzięki którym można by ocenić, czy mam ten głos, czy nie wink
Samej ciężko mi go ocenić, ale dużo osób mówiło, że powinnam spróbować gdzieś swoich sił big_smile Tylko zawsze byłam totalnym wstydnisiem, jeśli chodzi o wystąpienia big_smile

cichyfacet napisał/a:

Chodzisz na siłownię? uprawiasz jakiś sport?
To dopiero korzystnie dziala na naszą psychikę.

Ćwiczę sama, bo nie lubię ćwiczyć w większych zbiorowiskach ludzi.
Fitness, te klimaty wink Tak dla dobrego samopoczucia i kondycji smile

A Ty? wink

Zobacz podobne tematy :

1,237

A są takie osoby przed którym się nie wstydzisz śpiewać?

Mi wiele osób mówi, że ładnie śpiewam, a ja mam zupełnie odwrotne wrażenie. Jeszcze nikt mnie nie przekonał. smile

Jeżdzę na rolkach, łyżwach, rowerze, pływam, kiedyś chodziłem na silownię. Generalnie staram się ruszać, ale od jakichś dwóch miesięcy mam przerwę. Dużo zmian w moim życiu.

1,238

Są takie osoby, zresztą jak śpiewam przed jedną, czy dwiema osobami, to jest okej. Nawet na karaoke już daję radę. Ale jakbym miała pójść do jakiegoś programu, to pewnie tydzień by mnie brzuch ze stresu potem bolał big_smile Haha big_smile

Wiesz, skoro wszyscy są zgodni co do oceny, to coś w tym musi być wink
Ja wiem, że na pewno nie mam złego głosu. Nie wiem tylko czy mam wystarczająco dobry wink Największym plusem u mnie, jeśli chodzi o śpiewanie, jest chyba fakt, że potrafię śpiewać w wielu językach i mi się nic nie plącze smile

Dawno na rolkach nie jeździłam. Już ostatnio siostrze mówiłam, że przydałoby się to zmienić big_smile

1,239

Rolki są świetne.

A grasz na jakimś instrumencie?
W ogóle - jak potrafisz śpiewać po francusku, to jestem Twój. big_smile

1,240 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-10 03:37:44)

cichyfacet napisał/a:

Rolki są świetne.

A grasz na jakimś instrumencie?
W ogóle - jak potrafisz śpiewać po francusku, to jestem Twój. big_smile

Też tak sądzę, tylko od lat nie miałam z kim jeździć, a wiadomo, samemu często się nie chce big_smile

Nie gram, kiedyś chciałam, ale w moim mieście nie było możliwości zbytnio wink
Planuję jedynie w przyszłości, tak dla siebie, nauczyć się gry na pianinie, bo zawsze mnie to kręciło smile
Haha big_smile Wiesz, że kiedyś taką miałam fazę na francuskie piosenki właśnie, tak bardzo chciałam się nauczyć dobrej wymowy w trakcie śpiewania, że potem w rozmowie z ludźmi mówiłam to francuskie R? big_smile Ale niektórzy mieli ze mnie polewkę xD

Mogłabym się tego nauczyć, bo to jedna z niewielu francuskich piosenek, które naprawdę uwielbiam <3

P.S. Ty chyba na czymś grasz, prawda? smile

1,241 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-10 03:47:18)

Znam i lubię tę piosenkę.
Ja jestem w ogóle zakochany w języku francuskim, we Francji. Pamiętasz, jak Ci na maila wysłałem ten street art? To był Paryż.
Miałem przyjemność tam być dwa tygodnie. Mój dzień wyglądał tak, że rano wychodziłem, a wieczorem wracałem. Słuchawki w uszach, aparat i tak znikałem.

Tak gram, pianino. smile

Puszczam -

Wiem, że staroć i w ogóle. Ale jest klimat.

@EDIT

Polewkę, to mieli Ci co nie rozumieją, że można się w czymś zakochać, ale do tego trzeba mieć odpowiednią wrażliwość wink

1,242 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-10 03:53:09)

No ja ogólnie lubię muzykę Indili bardzo smile
Samej Francji tak bardzo nie lubię, miałam małego crusha w gimnazjum, ale potem mi przeszło. Oczywiście do niektórych piosenek wracam, jednak to nie to samo, co na przykład moje zafascynowanie muzyką azjatycką.
O! A tak się zastanawiałam gdzie to było, teraz zagadka rozwiązana big_smile
Fajnie smile Ja bym chciała tak kiedyś Japonię oraz Koreę Południową zwiedzić wink

O, naprawdę? smile Pianino jest super <3

Haha, ja tam lubię czasem wracać do takich staroci, więc luzik wink

cichyfacet napisał/a:

@EDIT

Polewkę, to mieli Ci co nie rozumieją, że można się w czymś zakochać, ale do tego trzeba mieć odpowiednią wrażliwość wink

Znaczy, wiesz, ja sama się z tego śmiałam, bo mówię normalnie, normalnie, aż w pewnym momencie zasuwam z francuskim r big_smile
Śmiesznie to brzmiało wink

1,243 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-10 04:08:31)

Japonia?
Krzysztofa Gonciarza sobie oglądnij, a może już oglądasz?

Rzucę Ci na koniec rozmowy moje ulubione zdjęcie, które zrobiłem podczas tych spacerów. Może Cię zaintryguje, zdjęcie oczywiście big_smile

http://images78.fotosik.pl/740/081a0a5ae91e64eemed.jpg

Dobrej nocy! wink

1,244

Kojarzę go, ale nigdy nie śledziłam jego kanału smile
Może pora to zmienić big_smile

Haha, dziękuję! smile
Bardzo ładne, klimatyczne zdjęcie wink Dałabym lajka, ale tu się nie da big_smile

Dobranoc! wink

1,245

Happi, opryszczka to wirus i atakuje kiedy organizm i psychika są osłabione. W każdym razie ja tak mam.
Zamiast siedzieć po nocach, lepiej jednak chodzić wtedy wcześniej spać i unikać dodatkowego stresu. Wtedy to znika szybciej.
A Wy zamiast ją zagadywać powinniście ją ignorować i kazać iś stont!
To prawie jak akcja z moimi lata temu- pojechali nad morze i jak jednemu wyskoczyła mała opryszczka i chodził smutny bo nie mógł panien wyrywać, to reszta mu poradziła żeby posmarował sobie okolice cebulą- że niby witamina C itp. Efekt był taki, że następnego dnia opryszczka zaatakowała mu wszystkie posmarowane miejsca i do końca wyjazdu z namiotu nawet nie wychodził big_smile

1,246 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 11:09:53)

@Happi, Ty fanka Japonii i nie znasz Krzysia Gonciarza? yikes
Musisz nadrobić koniecznie. On mieszka tam już z 4 lata chyba.

Mega zdolny chłopak, chyba jedyny na polskim necie robi takie ujęcia, choć drona to już ma co drugi youtuber dzisiaj chyba wink

1,247

Japonia - 3 x TAK - kiedyś tam pojadę smile
Głupia sprawa, ale zamiast Południowej to Północna Korea bardzo mnie ciekawi - poczucie takiego pełnego totalitaryzmu i doświadczenia tej atmosfery na własnej skórze. (choć wiem jakie to ryzyko jest)
Francja - zwiedziłem i jakoś tak ... nic ciekawego dla mnie smile Dużo bardziej podobają mi się Włochy i zawsze  z przyjemnością tam wracam

Cichy - masz może jakieś fajne materiały dla początkujących - Moja Yamaha właśnie jest w drodze i nie ukrywam, że nie miałem czasu szukać (ba i przez czas fajne tematy tutaj mi uciekają sad )

A takie pytanko mam do szanownego grona - Wybiera się ktoś z was na Woodstock ?

1,248

Woodstock jest passe wink

1,249

Elle88 napisał/a:

Woodstock jest passe wink

Zależy dla kogo tongue
Ja w końcu po raz pierwszy mam okazję pojechać tongue

Taki niemodny jestem - buntownik całe życie tongue

1,250

Lucek, a kto Ci zabroni?

Jedni lubią filharmonię, inni tarzać się w błocku na Woodstocku wink

Chociaż kiedyś (raz w życiu) też miałam etap, że chciałam tam jechać. Tylko szybko mi przeszło, bo polska muzyka rockowa nigdy do mnie nie trafiała jakoś, co innego zagraniczna, a właściwie ciężkie brzmienia.
Żadne tam Hey`e itp. Może ze 2-3 piosenki były ok, a reszta to już hype.
Ogólnie te klimaty: brudne, spocone, oblepione zaschniętym blockiem ciała i glany w 40 st. upale to nie moja bajka wink

1,251 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-10 11:51:45)

Wiesz mnie też - ale ja tak mam, że jak słyszę sporo skrajnych opinii to po prostu z ciekawości jadę zobaczyć z czym to się je wink
Po zlotach ASG brud mi nie straszny tongue

Ja ogólnie co do upodobań to takim śmiesznym miksem jestem
Przynajmniej od jesieni operę i teatr będę miał znowu blisko wink

1,252

Elle88 napisał/a:

Lucek, a kto Ci zabroni?

Jedni lubią filharmonię, inni tarzać się w błocku na Woodstocku wink

Chociaż kiedyś (raz w życiu) też miałam etap, że chciałam tam jechać. Tylko szybko mi przeszło, bo polska muzyka rockowa nigdy do mnie nie trafiała jakoś, co innego zagraniczna, a właściwie ciężkie brzmienia.
Żadne tam Hey`e itp. Może ze 2-3 piosenki były ok, a reszta to już hype.
Ogólnie te klimaty: brudne, spocone, oblepione zaschniętym blockiem ciała i glany w 40 st. upale to nie moja bajka wink

Hahaha, wszystko w temacie big_smile

A co do kościoła to ostatnio zroibił na mnie wielkie wrażenie "Lewy" Mimo że jest obecnie wielką postacią w kraju to musiał mieć jaja aby "pojechać" z takim tematem publicznie gdzie większość tych pseudo gwiazdeczek-celebrytów z tej niestety tkz. Warszawki" hejtuje niemiłosiernie wszystko co związane z kościołem.

Kościół jako instytucja sprawdza się dobrze, oczywiście są jednostki które psują odbiór ale żeby obrażać sie na całość za pojedyncze wybryki jakichś księży?

1,253

Wiara to jedno - organizacja to drugie jak dla mnie.
Organizacja, jak dla mnie jeszcze sporo do pracy Abdulu tongue

Dlaczego ogólnie jeszcze nikt nie zniósł celibatu ? Raczej dziedziczenie papiestwa już nie grozi w Stolicy Apostolskiej

1,254

WuWu, czy ja wiem czy trzeba mieć "takie jaja" żeby przedstawić swoje poglądy? Normalna sprawa raczej. Tym bardziej jeśli jesteś osobą z jakimś tam autorytetem.

Ja do Kościoła jako instytucji nic nie mam, w końcu istnieje od setek lat, a to oznacza 'popyt' pewnej grupy ludzi na "usługi", które dostarcza.
Jest (i zawsze będzie) grupa ludzi którzy aby coś zrobić lub czegoś nie zrobić, potrzebują by gruby pan z ambony w złotym stroju powiedział "nunu" i pogroził palcem, albo "tak trzymać" i głask głask po główce i opłatek w dziób.

Generalnie ja się nie śmieję z ludzi, którzy w coś wierzą, bo sama wierzę  - tylko mam zupełnie inną wizję i odbiór tego jak to wszystko działa. Najbardziej 'śmieszą' mnie ateiści i tzw. agnostycy, którzy tak naprawdę nie zdają sobie sprawy, że wierzą najbardziej, ale za wszelką cenę chcą być 'anty', oryginalni wink

1,255

Naprędce napisał/a:

Happi, opryszczka to wirus i atakuje kiedy organizm i psychika są osłabione. W każdym razie ja tak mam.
Zamiast siedzieć po nocach, lepiej jednak chodzić wtedy wcześniej spać i unikać dodatkowego stresu. Wtedy to znika szybciej.
A Wy zamiast ją zagadywać powinniście ją ignorować i kazać iś stont!
To prawie jak akcja z moimi lata temu- pojechali nad morze i jak jednemu wyskoczyła mała opryszczka i chodził smutny bo nie mógł panien wyrywać, to reszta mu poradziła żeby posmarował sobie okolice cebulą- że niby witamina C itp. Efekt był taki, że następnego dnia opryszczka zaatakowała mu wszystkie posmarowane miejsca i do końca wyjazdu z namiotu nawet nie wychodził big_smile

Dlatego od razu zaczęłam traktować swój organizm różnymi witaminkami w tabletkach, żeby go wzmocnić. A spać nie mogłam iść szybciej, bo brzuch bolał mnie do rana. Nawet jak już ból zelżał, to trochę zajęło zanim zasnęłam. A teraz znów posmarowałam maścią, widzę, że sama w sobie wygląda już lepiej, tylko mam tak opuchnięte usta, że szkoda słów yikes

Elle88 napisał/a:

@Happi, Ty fanka Japonii i nie znasz Krzysia Gonciarza? yikes
Musisz nadrobić koniecznie. On mieszka tam już z 4 lata chyba.

Mega zdolny chłopak, chyba jedyny na polskim necie robi takie ujęcia, choć drona to już ma co drugi youtuber dzisiaj chyba wink

Nie no, ja go kojarzę, kiedyś mi go ktoś podesłał, to pamiętam. Tylko nigdy sama jego kanału nie obczajałam.
Zrobiłam to w nocy big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Japonia - 3 x TAK - kiedyś tam pojadę smile
Głupia sprawa, ale zamiast Południowej to Północna Korea bardzo mnie ciekawi - poczucie takiego pełnego totalitaryzmu i doświadczenia tej atmosfery na własnej skórze. (choć wiem jakie to ryzyko jest)
Francja - zwiedziłem i jakoś tak ... nic ciekawego dla mnie smile Dużo bardziej podobają mi się Włochy i zawsze  z przyjemnością tam wracam

Cichy - masz może jakieś fajne materiały dla początkujących - Moja Yamaha właśnie jest w drodze i nie ukrywam, że nie miałem czasu szukać (ba i przez czas fajne tematy tutaj mi uciekają sad )

A takie pytanko mam do szanownego grona - Wybiera się ktoś z was na Woodstock ?

No ja akurat Północną się nie interesuję. Zdecydowanie wolę ich Południowych sąsiadów big_smile

Nie, nigdy nie byłam na Woodstocku zresztą wink Chociaż mam paru znajomych, którzy jeżdżą co roku wink

1,256

Elle88 napisał/a:

Najbardziej 'śmieszą' mnie ateiści i tzw. agnostycy, którzy tak naprawdę nie zdają sobie sprawy, że wierzą najbardziej, ale za wszelką cenę chcą być 'anty', oryginalni wink

To żeś wymyśliła.. Większość ludzi odnajduje się w jakimś tam systemie wierzeń. Ty tworzysz swój własny. Co natomiast z ludźmi dla których byty wyższe to nie tyle zupełna abstrakcja a coś zupełnie nieistotnego, bez względu na to czy istnieją czy też nie. Ślepi ignoranci?

1,257

Kaba napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Najbardziej 'śmieszą' mnie ateiści i tzw. agnostycy, którzy tak naprawdę nie zdają sobie sprawy, że wierzą najbardziej, ale za wszelką cenę chcą być 'anty', oryginalni wink

To żeś wymyśliła.. Większość ludzi odnajduje się w jakimś tam systemie wierzeń. Ty tworzysz swój własny. Co natomiast z ludźmi dla których byty wyższe to nie tyle zupełna abstrakcja a coś zupełnie nieistotnego, bez względu na to czy istnieją czy też nie. Ślepi ignoranci?

Nie tworzę 'własnego', pierdolisz pan jak zwykle.
A zresztą, nie chce mi się z toba gadać.

1,258

No dobra, to może zejdźmy wszyscy na lżejszy temat... big_smile

Jak tam u Was, Misiaczki? :*
Bo ja mam właśnie ostatnie podejście do mojej arcyważnej wiadomości big_smile

I przy okazji słucham:

To niesamowite jak bardzo ta piosenka mnie uspokaja wewnętrznie <3

1,259 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 13:04:04)

Happi, a długie to napisałaś? smile

Kiedy gość wraca w ogóle, dzisiaj?

JAk on wygląda? :> Fajny jest?
OPOWIADAJ Matce Krzestney big_smile ;P

To i ode mnie.
Ten basss <3<3
Whaaaaaaaaaaaaaat  yikes 

1,260

Jak na razie nie jest długie. Chociaż my przywykliśmy do długich wiadomości, on jest pod tym względem niesamowity, bo potrafi napisać więcej niż ja yikes A do tego potrzeba talentu big_smile Więc w razie czego ilość go nie przestraszy wink

Mówił, że dzisiaj będą wracali, czyli myślę, że jakoś pod wieczór powinien być już w domu smile

Jak wygląda? Znowu mi się trafił blondyn, ale to już norma, w tym roku spotykałam się z samymi blondynami, hahaha big_smile Nie wiem czemu, bo ciemnych też lubię bardzo yikes No ale wracając. Blondyn, zielone oczy. Średniego wzrostu, normalnej budowy. Ma mega ładny uśmiech, pewnie dlatego ciągle go rozbawiam jak się widzimy big_smile

Nie wiem czy coś na temat charakteru też mam pisać, może pozostawię decyzję Tobie, bo to jednak Ciebie bym zanudziła w razie czego wink

1,261

Pewnie, pisz.
Charakter najważniejszy wink

Ale nie, serio.

JAk umie się ładnie wysławiać i jest komunikatywny to już go lubię.
Nie znoszę mruków i pierdół, co napiszą 2 zdania i czekają ..jakby świat miał im paść do stóp.

1,262

Mrs.Happiness napisał/a:

Jak wygląda? Znowu mi się trafił blondyn, ale to już norma, w tym roku spotykałam się z samymi blondynami, hahaha big_smile Nie wiem czemu, bo ciemnych też lubię bardzo yikes No ale wracając. Blondyn, zielone oczy. Średniego wzrostu

To jak on średniego wzrostu to ty ile masz?
;p

1,263

Elle88 napisał/a:

Pewnie, pisz.
Charakter najważniejszy wink

Ale nie, serio.

JAk umie się ładnie wysławiać i jest komunikatywny to już go lubię.
Nie znoszę mruków i pierdół, co napiszą 2 zdania i czekają ..jakby świat miał im paść do stóp.

No ja też nie znoszę takich typów, a on jest bardzo wygadany, w dodatku pisze poprawnie, ma bardzo fajne słownictwo. Lubię go czytać i słuchać oczywiście też. Zawsze się wszystkim interesuje, dopytuje. Ma podobne do mnie poczucie humoru, więc bez problemu mnie rozbawia. Ma sporo zainteresowań, a jak o czymś opowiada, to z taką pasją i błyskiem w oku. Jest też opiekuńczy, jak mnie gdzieś zaprasza, to zaraz dopytuje, czy chce mi się pić, czy nie jestem głodna. Jest trochę nieśmiały, ale potrafi to przełamać. Lubię w nim też to, że nie jest żadnym babiarzem, był w dwóch kilkuletnich związkach do tej pory, nie szuka nikogo na chwilę. Nie boi się powiedzieć mi o swoich wadach, nie ukrywa ich, nawet jeśli wie, że mogłyby mnie w jakiś sposób zniechęcić. Jest ze mną szczery, ogólnie godny zaufania. Codziennie pisze, dzwoni, chociaż to już pisałam, że potrafi zadzwonić nawet na kilka minut zaledwie. No i poza tym, że troszkę z niego misio do przytulania, to skubany mnie zaskoczył ostatnim razem, bo okazało się, że ma też tę drugą cechę, której obie u facetów szukamy. Czyli namiętność. No i z grubsza to tyle smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

To jak on średniego wzrostu to ty ile masz?
;p

Ja mam jakoś 165-166 cm. On ma niecałe 180 smile

1,264

@Happi, eeeej :> To fajny jest.
Zapytaj czy nie ma starszego brata tongue

Z opisu 'mały' Mężczyzna big_smile Good 4 you.

1,265

No fajny jest. Ma oczywiście też troszkę wad, ale jeszcze się nie trafiła taka, która by mnie zniechęciła do niego, a to już coś big_smile

Brata niestety nie ma, bo jest jedynakiem smile

Dlatego mi zaczęło zależeć, chyba nie ma co się zresztą dziwić. Tym bardziej jestem ciekawa jego reakcji.
A tak z innej beczki, właśnie wrócił do domu przed chwilą, od razu zadzwonił do mnie. Opowiadał mi trochę jak było, a ja taka rozkojarzona i myślami w tej wiadomości, haha. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy mu to wysłać, czy nie big_smile

1,266 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 13:59:10)

@Happi, no teraz to Ci się nie dziwię też smile Bardzo lubię facetów którzy nie są chłodni w okazywaniu tego co czują, nie ważą każdego słowa, nie są zachowawczy - to odrazu wiadomo, że kłoda albo egoista w łóżku wink A ten Twój dobrze się zapowiada :>
No i widać, że pewny siebie jest bo działa, działa - konsekwentnie i jest stabilny emocjonalnie, czyli chce i lubi DAWAĆ, a nie szuka potwierdzenia dla ego po rozstaniu tak jak wcześniej myślałam.
Tacy są wyjątkowo niestabilni. Jak kot z pęcherzem latają za każdą, która większe zainteresowanie okaże i równie szybko się zniechęcają. Bo to nigdy nie chodzi o konkretną kobietę, tylko żeby ich dowartościować zainteresowaniem.

Jak jest tak gorąco, to ja bym teraz na Twoim miejscu wysłała, dzisiaj. smile większe szanse

1,267

Tym bardziej, że miał okazję do rozmów z byłą, która do niego pisała, a nawet chciała się spotkać, ale odmówił. Mówił mi o tym, mówił też, że nic już do niej nie czuje. Ani nienawiści, ani niczego. Powiedział, że nie chce udawać, że jej nie zna, bo jednak byli ze sobą kilka lat, ale też nie zamierza zabiegać o kontakt z nią.

No i oczywiście jest cały czas skupiony na mnie. Fakt, wiem, że czasem nadal zagląda na portale, jednak robi to rzadko, zbyt rzadko, by był tam ktoś, z kim miałby chociażby regularnie pisać. Poza tym zawsze mi wszystko mówi. Z kim i dokąd idzie, wiem kiedy wraca, opowiada co robił. Czasem nawet wysyła zdjęcia, jak na przykład z kolegami coś robi smile

Na takiego, co chciał podbudować sobie ego po rozstaniu i przy okazji szukał kopii swojej byłej, to rok temu trafiłam i on bardzo szybko się zniechęcił właśnie. Potem latał za kolejną, następną i tak wiele miesięcy. Wiecznie miał żal do swojej byłej, opowiadał o niej chyba w trakcie każdej rozmowy. Nie wiem jak teraz to u niego wygląda, bo dawno nie rozmawialiśmy, ale ostatecznie w każdej dziewczynie coś mu nie pasowało.

Pewnie trochę się boję, że go przestraszę smile
Ale jak o nim pisałam teraz, gdy zapytałaś, to zaczęłam mieć wrażenie, że to już serio nie przelewki, bo czuję takie ciepło jak mam okazję coś o nim powiedzieć, że sama jestem w szoku wink

1,268

Mrs.Happiness napisał/a:

bo czuję takie ciepło jak mam okazję coś o nim powiedzieć, że sama jestem w szoku wink

Hmmm, gdzie to ciepło występuje?

1,269

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

bo czuję takie ciepło jak mam okazję coś o nim powiedzieć, że sama jestem w szoku wink

Nie wiem czy szukasz pretekstu do jakiegoś żarciku big_smile
Ale po prostu jest takie ciepło w klatce piersiowej - takie, jakie człowiek czuje, gdy przytrafia mu się coś dobrego smile

1,270

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Nie wiem czy szukasz pretekstu do jakiegoś żarciku big_smile

Tym razem pytałem zupełnie na poważnie smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Ale po prostu jest takie ciepło w klatce piersiowej - takie, jakie człowiek czuje, gdy przytrafia mu się coś dobrego smile

I uważasz, że to jest zakochanie?

1,271

On-WuWuA-83 napisał/a:

Tym razem pytałem zupełnie na poważnie smile

No skoro poważnie, to okej smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

I uważasz, że to jest zakochanie?

Myślę, że jeden z jego objawów smile
Dlaczego pytasz?

1,272

Coś mi przypomniałaś smile
A więc jednak...
smile

1,273

On-WuWuA-83 napisał/a:

Coś mi przypomniałaś smile
A więc jednak...
smile

Ciekawska jestem, więc spytam... co takiego? smile

1,274

Eeee, nie ma o czym opowiadać tongue.
Też z ciekawości się pytałem smile

1,275

On-WuWuA-83 napisał/a:

Eeee, nie ma o czym opowiadać tongue.
Też z ciekawości się pytałem smile

No ja tam bym chętnie poczytała o co chodzi, ale skoro nie chcesz powiedzieć, to oczywiście nie naciskam smile

A jak się czujesz? Jak Twój bark? wink

1,276

Dzięki, generalnie jak nie ruszam ręką zbyt mocno to jest wporzo. Widać że obity bo lekko żółtawy. Niestety powrót do pełnej sprawności to raczej 2-3msc z tego co czytałem na necie. W piątek idę na kontrolę, ciekawe co powiedzą.

1,277 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-10 15:20:52)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Dzięki, generalnie jak nie ruszam ręką zbyt mocno to jest wporzo. Widać że obity bo lekko żółtawy. Niestety powrót do pełnej sprawności to raczej 2-3msc z tego co czytałem na necie. W piątek idę na kontrolę, ciekawe co powiedzą.

Ech. To sporo czasu jeszcze. Współczuję. Będę trzymała kciuki, by jak najszybciej się poprawiało smile
I oczywiście daj znać co powiedzieli smile

P.S. Dobra, zrobiłam to. Wysłałam mu tamtą wiadomość big_smile

1,278

@Lucyfer

Jak coś znajdę, to podeślę.
Pobieram prywatne lekcje i raczej większość mam w wersji papierowej.

@Elizabeth,

a to czy człowiek jest stabilny emocjonalnie nie wychodzi przypadkiem w kłótniach?

Łapcie -

1,279 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 16:21:35)

Ja wróciłam ze spacerku.
Zakupiłam sukienusie i elegancką bluzę koszulową. Dzień uważam za udany tongue

Happi no to czekamy na odp <tuptup> big_smile jeje

EDIT: PEwnie przyjechał i porwał już Młodą na jakąś kolację smile

1,280

Odpisał! Ale teraz ja nie wiem co jemu napisać na tamto! yikes yikes

No więc, napisał mi, że mnie rozumie i że dobrze, że to wszystko napisałam. Dodał, że on czuje to samo do mnie, co ja czuję do niego. Mówił, że czasem sam siebie hamował, bo bał się, że coś między nami pójdzie za daleko, a on wciąż nie będzie potrafił się zaangażować tak jak powinno to być w związku. Nie chce eksperymentować na mnie i sprawdzać czy jest gotów, bo to byłoby chore. Nie chciałby też oczywiście zrywać ze mną kontaktu, bo jestem dla niego ważna, ale jeśli ma być ze mną szczery, to nadal nie wie czy jest gotowy na związek i czy jest w stanie się zaangażować w 100%.

I mam teraz totalny blackout...

1,281

Ech... 2 wnioski na szybko:

1. Facet nadal "Trawi" miniony związek i skrajne uczucia/emocje w stosunku do byłej - to pewnik, nie patrz na to co mówi o niej. Żadna tam obojętność itp. Gdyby tak było BYŁBY gotowy. Faceci zawsze tak gadają o byłych, które ich rzuciły wink że są 'obojętni', a na związek jakoś nie gotowi..hmmm
Ja nie mówię, że on ją kocha, ale na pewno jeszcze siedzi mu w głowie i nie tylko. Po prostu nie ma w nim miejsca na kogoś innego, bo ona je zajmuje.

2. Plus dla niego za szczerość.

i + i - jednocześnie za to, że zrobił Ci nadzieję swoim zachowaniem. W końcu zachowywał się jakbyście byli w związku (oprócz seksu), a twierdzi, że nie umie się zaangażować. Bełkot typowy dla porzuconego.

1,282

No i teraz serio nie wiem co mam zrobić.
Poważnie nie wiem. Nawet nadal nic mu nie odpisałam. Tylko tyle, że muszę pomyśleć i żeby dał mi chwilkę.

1,283 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 16:42:38)

Zależy co planujesz.
Jak chcesz trwać jako czasoumilacz bez gwarancji , że jak o niej zapomni to stworzycie w końcu związek - to napisz mu, że "nic nie szkodzi..żartowałam! big_smile " wink
A jak szukasz kogoś kto odwzajemni zaangażowanie to odpuścisz.

Choć na tym etapie coś czuję, że zbyt mocno w tym już siedzisz na zdroworozsądkową decyzję hmm

1,284

Elle88 napisał/a:

Zależy co planujesz.
Jak chcesz trwać jako czasoumilacz bez gwarancji , że jak o niej zapomni to stworzycie w końcu związek - to napisz mu, że "nic nie szkodzi..żartowałam! big_smile " wink
A jak szukasz kogoś kto odwzajemni zaangażowanie to odpuścisz.

Choć na tym etapie coś czuję, że zbyt mocno w tym już siedzisz na zdroworozsądkową decyzję hmm

Póki co napisałam jemu, że potrzebuję więcej czasu do namysłu. Zapytałam, czy nie będzie miał nic przeciwko, jeśli odezwę się wieczorem, bo muszę to sobie przemyśleć.

Jednak na pewno nie będę już w to brnęła w takiej formie. Chyba mój mózg już podjął decyzję. Tę zdroworozsądkową o dziwo.
Zastanawiam się tylko co zrobić z naszym ogólnym kontaktem. Tylko to jest teraz moim dylematem.

1,285

No i dobrześ dziewczyno zrobiła, bo tu tylko 2 opcje są. wink zła i dobra.

Kontakt hmm.. jeśli będziesz w stanie nie angażować się emocjonalnie pod jego wpływem to luz. Z drugiej strony to takie naciągane, no bo w jakiej sprawie się macie kontaktować, skoro relacja była typowo damsko- męska.
Srajdu pierdu.

Ja ledwo stope w domu postawiłam, jakiś gość saune niedaleko mnie proponuje, bo w centrum mieszkam.
Przystojny sk..wen...n, hiszpańczyk big_smile z brodą
Ale raz, że okres mam ,a dwa - wiadomo o co.

Kumulacja w ogóle, bo skandynawczyk też się odezwał dziś. Bada sytuacje skubany.
Jestem w niedyspozycji.
Umysłowej chyba też wink

1,286

No ja mu zamierzam powiedzieć to, co myślę o tym wszystkim. To, o czym tu pisałyśmy, bo ja wiem, że Ty masz 200% racji. Może on sam tego nie widzi, może nie chce widzieć. Jedno mnie tylko zastanawia, chociaż oczywiście się nie nastawiam na nic, bo to też naciągane. W każdym razie myślałam nad tym, czy jest możliwe, że jak to przerwę teraz, to czy może być to dla niego wystarczającym szokiem, by się ogarnąć. Bo jednak mówił mi to już kolejny raz, że się we mnie zakochuje, przy czym za pierwszym razem powiedział to sam z siebie.

Z kontaktem pewnie byłoby tak, że po prostu pisalibyśmy o wszystkim jak zawsze, ale bez podtekstów. Sama nie wiem czy umiałabym się na tyle zdystansować. Wiem na pewno, że jak teraz go nagle urwę, to będzie bolało mocniej, ale w końcu ból minie.

Hahaha big_smile
Kiepski moment sobie wybrali, mogli się odzywać ostatnio, gdy miałaś ochotę wink
Chyba, że wtedy też miałaś okres tongue

Witaj w klubie z tą niedyspozycją umysłową.
Ja nadal wychodzę z tego pierwszego szoku, no i mi powoli smutno, bo wiem, co muszę zrobić.

1,287

Jeśli to przerwiesz, a jest to JEDYNA słuszna decyzja jeśli zaangażowania szukasz (a wiem, że tak) to on jeśli "się ogarnie" to na zasadzie strachu, ale nie będzie to ogarnięcie emocjonalne, bo tu potrzebny czas + jego praca nad sobą, aktywne przepracowanie rozstania (sam czas to można o kant tyłka rozbić, wiadomo).

Ale przyznam, że zaczęłam trochę go słabo odbierać.. bo co innego gdyby on to trzymał na luzie, bez ciągłych tel., angażowania Twojego czasu itp.
Przecież z choinki się nie urwał, widział , że się angażujesz. Wygląda, że mu to schlebiało i dlatego kontynuował.
Do momentu aż powiedziałaś "sprawdzam". To się rakiem wycofał, bo niegotowy.
Teraz sobie przypomniał?

Takie pierdolenie.

Powiedz mu, że ja go tu wychwalałam pod niebiosa, a on co odpierdolił za manianę? wink

W każdym razie sprawdza się moja żelazna zasada: nie brać się za gości po rozstaniach świeżo.
Szukają egopompki po tym jak byłe wgniotły ich w ziemię, a nie partnerki.

1,288

Wiesz, z drugiej strony on od początku mi mówił, że nie wie czy jest gotów, ja sama się zaangażowałam, bo byłam głupia. Można powiedzieć, że oboje jesteśmy temu winni. Przy czym ja zapłacę wyższą cenę, bo w mojej głowie nie siedzi nikt poza nim. Jednak jakoś nie potrafię całej odpowiedzialności zrzucić na niego. Do niczego mnie nie zmuszał. Teraz też tak nie będzie i wiem, że jeśli stwierdzę, że nie będę z nim już rozmawiać, to on to uszanuje.

Tylko przyznam, że TA decyzja o nierozmawianiu byłaby teraz dla mnie najtrudniejszą do podjęcia.
Mogę mu powiedzieć, że nie chcę w to brnąć, nie chcę się angażować, nie chcę tego traktowania mnie jak kogoś więcej, skoro kimś więcej nie jestem. Z tym nie będzie problemu. Po prostu go polubiłam nie tylko jako faceta, ale jako osobę ogólnie. Robi mi się dziwnie słabo na samą myśl, że stracę kolejną taką osobę. Głupie i żałosne, ale cóż.

1,289 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 17:32:48)

No jasne, że jesteś też odpowiedzialna smile Krejzolka Ci o tym pisała gdzieś wcześniej ;> Oboje jesteście tak samo, tylko ja go łaje, bo Ty jesteś młodsza siostra to wiadomo.. faceta trzeba grabiami pogonić, a Ciebie pogłaskać big_smile wink

No musisz to urwać, dasz radę. Trochę poboli, ale ma boleć.
Tylko nie rób już tego samego błędu.

1,290

Hahaha big_smile Dziękuję smile <3
I za wsparcie też smile

Czyli uważasz, że powinnam totalnie zerwać kontakt?

P.S. Możesz być pewna, że od facetów, którzy są krótko po rozstaniu, będę się trzymała z daleka do końca życia.

1,291

Ja na pewno bym zerwała, bo u mnie nie ma półśrodków. Ty musisz sama podjąć decyzję.

1,292

Czego bym nie zrobiła, pewnie będę w rozsypce. Mam nadzieję, że nie będzie Wam przeszkadzało, że troszkę Wam tu wieczorem "popłaczę". Na razie staram się trzymać w ryzach, ale po rozmowie z nim nie będzie zbyt kolorowo wink

1,293 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-10 17:42:20)

Szkoda że tak wyszło. Przynajmniej nie ściemnia, że też mu się robi ciepło w klacie na twoją myśl żeby coś osiągnąć extra wink smile

1,294 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 17:46:19)

Spoko rokoko. A bo tu pierwszy raz ktoś płacze? wink
Damy radę.

Facet - proste stworzenie boże i tak należy o nim myśleć. Nigdy nie dorabiać drugiego dna do tego co robi, nie słuchać co mówi, nauczyć się odczytywać schematy zachowań.
I tyle.

To tak jak od pieska.. Jak położymy przed nim kiełbaskę, a jest nieszkolony, to on sięgnie po tą kiełbaskę na 99,9% jak się odwrócimy, a potem podkuli ogonek.
Nie ma sensu tłumaczyć piesiowi, bo nie zrozumie. Dopiero wyższe jak podstawowe przeszkolenie i można czegoś tam oczekiwać, samodzielnego bardziej wink

1,295

On-WuWuA-83 napisał/a:

Szkoda że tak wyszło. Przynajmniej nie ściemnia, że też mu się robi ciepło w klacie na twoją myśl żeby coś osiągnąć extra wink smile

Haha smile Akurat taki to wiem, że nie jest wink
Mógłby spróbować mnie wykorzystać, ale tego nie zrobił. Za to go szanuję smile

Elle88 napisał/a:

Spoko rokoko. A bo tu pierwszy raz ktoś płacze? wink
Damy radę.

Facet - proste stworzenie boże i tak należy o nim myśleć. Nigdy nie dorabiać drugiego dna do tego co robi, nie słuchać co mówi, nauczyć się odczytywać schematy zachowań.
I tyle.

W sumie poczekam chyba aż wszyscy u mnie pójdą spać zanim z nim pogadam, bo coś czuję "morze łez" big_smile
A nie chcę, żeby mnie ktoś taką widział smile

P.S. Jak widać, musiało zaboleć, żebym po raz kolejny zaczęła ufać swojej intuicji. Już jej więcej nie będę ignorować smile

1,296

Trzymam za Ciebie kciuka Happi. smile

1,297

cichyfacet napisał/a:

Trzymam za Ciebie kciuka Happi. smile

Dziękuję smile
Decyzja już podjęta. Muszę tylko pomyśleć jak to ubrać w słowa, grzecznie się pożegnać i "to tyle".

1,298

Czas na trochę pianina. Lubię tego typu covery. smile

1,299

Ja uwielbiam tą sytuacje

Zajebisty jest ten koleś co dochodzi potem. <3<3

1,300

Grają naprawdę ładnie, lubię to <3

I chyba zaraz się poryczę. Bo jednak teraz piszę mu to, co muszę napisać i zaraz mnie rozwali od środka coś hmm

Posty [ 1,236 do 1,300 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024