Jestem strasznie nie fotogeniczny, i na wszystkich zdjęciach wyglądam jak bym był umysłowo chory
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Po takich słowach, które napisałeś można by sądzić że masz nie wiadomo jak paskudny wygląd, ALE na swoim profilu podałeś link do swojego konta na facebooku więc na niego weszłam i Twoje słowa że wyglądasz "jak umysłowo chory" są baaardzo mocno przesadzone. Masz bardzo zaniżoną samoocenę, co bardzo utrudnia Ci poznanie dziewczyny, wcale mnie to nie dziwi. Musisz poznać kogoś, kto wyleczy Cię z Twoich nieuzasadnionych kompleksów. Jeśli nie masz innej możliwości poznania dziewczyny, to pozostaje Ci jedynie internet. JEŚLI CHCESZ KOGOŚ POZNAĆ TO MUSISZ SPRÓBOWAĆ, bo siedząc i rozmyślając nie poznasz nikogo. Napisałeś, że wysyłasz 500 wiadomości (zrozumiałam to tak, że naraz zagadujesz do 500 dziewczyn), moim zdaniem jest to zła metoda. Spróbuj napisać do jednej dziewczyny. Jeśli Cię oleje to do innej. Wierzę, że w końcu spotkasz tą jedyną. I nie myśl że w Twoim przypadku to niemożliwe bo to nieprawda