APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 724 ]

Odp: APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Moja cicha propozycja tematu tu na forum: "Przyjaciel poprzez internet - wzajemne budowanie pozytywnych relacji". To nie znaczy, że ten temat ma być. Przecież mogą być ciekawsze.

http://img528.imageshack.us/img528/7333/occhi004.gif

Zobacz podobne tematy :

327 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-01-23 17:58:34)

sentymentalna Jani napisał/a:

Moja cicha propozycja tematu tu na forum: "Przyjaciel poprzez internet - wzajemne budowanie pozytywnych relacji". To nie znaczy, że ten temat ma być. Przecież mogą być ciekawsze.

http://img528.imageshack.us/img528/7333/occhi004.gif

Bardzo dobry temat Jani.

Ja sam nawiązałem wiele znajomości przez neta, w tym kilka  jest na dobrej drodze aby stać się przyjacielskimi.

Ps. to znowu Rafik ( zapomina, ze nie korzysta ze swojego kompa... hehehehehe wink)

328 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-23 18:42:00)

Vinnga mnie nie przeszkadza, że Rafik korzysta z twojego kompa a tym bardziej, że razem korzystacie z jednego. Pewnie jest raźniej.

329

Jani, to nie ja się tłumaczę, tylko Rafik, który zamiast zajmować się dziećmi (albo mną) przy moim komputerku siedział wink A ponieważ ja się nigdy właściwie nie wylogowuję to Rafik po zatwierdzeniu posta dziwił się niezmiernie dlaczego jego tekst pojawia się podpisany jako "vinnga". I dodawał sprostowanie tylko po to, żeby za kilka minut zapomnieć i znowu pisać z mojego profilu smile

Chyba, że może próbuje ze mnie w szybkim tempie zrobić 100%netkobiety i mi ilość postów zwiększa wink

A jeśli chodzi o naszą znajomość to ma bardzo pozytywny wydźwięk i idealnie pasuje do tego wątku. Znamy się bardzo krótko, ale trafiliśmy na siebie idealnie - pełne porozumienie dwóch pozytywnych duszyczek i to od pierwszego wejrzenia wink

Każdemu życzę takiego przyjaciela jak Rafik...

330

Jeśli chodzi o wirtualne przyjaźnie to mam doświadczenia na grubą książkę wink Tych, których nazywam przyjaciółmi zazwyczaj sprowadzam jednak z monitora do realnego świata. Tak poznałam mojego najlepszego przyjaciela Maksa, tak też poznałam Rafika, aczkolwiek początki budowania wzajemnych relacji w obu przypadkach były internetowe.
Internet sprzyja otwartości, nie ma odległości, nie przeszkadza mróz...

Budowanie relacji przez internet? Najpierw jest oczywiście wymiana podstawowych informacji, luźna rozmowa. W którymś momencie pojawia się element zaufania i wtedy wymiana informacji staje się głębsza smile I zależnie od tego, jak dobrze rozumieją się dwie osoby - takie relacje mogą stać się naprawdę głębokie.

Ponieważ internetowych przyjaciół prędzej czy później poznawałam w realu, więc napiszę o przyjaźni nieinternetowej, za to listowej (jak dawno, dawno temu bywało wink ) Wieki temu odpowiedziałam na ogłoszenie w jakim kąciku towarzyskim w gazecie i tak nawiązała się bardzo intensywna wymiana korespondencji wink Ja miałam wtedy 19 lat, on 28 i nie mam pojęcia jakim cudem się dogadywaliśmy, ale dogadywaliśmy się smile Pisaliśmy o wszystkim, dzieliliśmy poglądami, doświadczeniami. Do tej pory pamiętam to wyglądanie na listonosza, wyrywanie mu listów i czytanie z wypiekami na twarzy smile Nadal piszemy do siebie czasem, wciąż szczerze i o wszystkim, ale już dużo rzadziej - on założył rodzinę, ja nie mam czasu... Pozostały piękne wspomnienia smile

331 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-24 11:25:10)

Dzień dobry ludki wink

Jak tam u Was nastroje ?

Dobre ?  tongue czy bardzo dobre? tongue

Ja mam dziś mały dzień dziecka i sobie jeszcze leżakuje pod kołderką tongue

Ale zaraz muszę niestety wstać... tongue ...po kawkę... tongue ...bo nie ma mi kto do łożka podać...:P

Ciepłe pozdrowionka dla vinngii , która ma też dziś dzień dziecka i w związku z tym wizytę rodzicieli od bladego świtu wink;);)

Kontener miłości, cierpliwości, wyrozumiałości i tolerancji już pojechał wink;);) ...może się przydać... tongue:P:P

332 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-24 12:02:21)

vinnga napisał/a:

Jani, to nie ja się tłumaczę, tylko Rafik, który zamiast zajmować się dziećmi (albo mną) przy moim komputerku siedział wink A ponieważ ja się nigdy właściwie nie wylogowuję to Rafik po zatwierdzeniu posta dziwił się niezmiernie dlaczego jego tekst pojawia się podpisany jako "vinnga". I dodawał sprostowanie tylko po to, żeby za kilka minut zapomnieć i znowu pisać z mojego profilu smile

Chyba, że może próbuje ze mnie w szybkim tempie zrobić 100%netkobiety i mi ilość postów zwiększa wink

A jeśli chodzi o naszą znajomość to ma bardzo pozytywny wydźwięk i idealnie pasuje do tego wątku. Znamy się bardzo krótko, ale trafiliśmy na siebie idealnie - pełne porozumienie dwóch pozytywnych duszyczek i to od pierwszego wejrzenia wink

Każdemu życzę takiego przyjaciela jak Rafik...

Ciekawe co to znaczy , zrobić 100% netkobietę... wink hehehehe wink czy to przyjemny proces ???
Czy to ma coś wspólnego z obrzędami inicjacyjnymi ??? tongue:P:P

A przy komputerku siedziałem tylko na 2 krótkie chwilki... wink
A w miedzyczasie biegałem do sklepu, zajmowałem się obowiązkami rodzicielskimi i nie tylko rodzicielskimi...:P:P:P

A tak poza tym to bardzo miło czytać tak cieplutki w treści post...;)

Beatko dzięki za to, że jesteś wink A jesteś wspaniałą, radosną i niezwykle mądrą dziewczynką wink To ogromna przyjemność być Twoim przyjacielem wink

333

Rafik napisał/a:

Beatko dzięki za to, że jesteś wink A jesteś wspaniałą, radosną i niezwykle mądrą dziewczynką wink To ogromna przyjemność być Twoim przyjacielem wink

Rafik, Ty byś nawet z kamienia przydrożnego radość umiał wycisnąć, więc cóż dziwnego jest w tym, że przy Tobie uśmiech nie schodzi mi z ryjka?

334

Rafiku, swietny pomysl z APC chcialabym Wam dzisiaj przeslac mnóstwo sloneczka, ktore jak wiadomo nastrój poprawia. Jestem w trakcie gotowania brokula i chetnie z Wami popisze teraz lub pozniej smile

335 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-24 14:29:55)

alaclaudie napisał/a:

Rafiku, swietny pomysl z APC chcialabym Wam dzisiaj przeslac mnóstwo sloneczka, ktore jak wiadomo nastrój poprawia. Jestem w trakcie gotowania brokula i chetnie z Wami popisze teraz lub pozniej smile

Witaj Alu z Claudią w komplecie wink

Zapraszamy do zaglądania, bywania i pisania wink Czuj się tu wyśmienicie wink

Cieszę się bardzo, że mój malutki pomysł zrodzony w moim "chorym" łepku spotyka się z tak życzliwym przyjęciem tongue:P:P

Za słoneczko oczywiście -  Pięknie DziękujeMY !!!

A ja sprzątam chatkę w rytm muzyczki  wink

Polecam utwór Kulig Skaldów w 3 aranżacjach:

oryginalnej z 1969 roku

http://www.youtube.com/watch?v=Oxc3vCZ2 … mp;index=0

i współczesnych:

Quligowscy -  z kopyta kulig rwie

http://www.youtube.com/watch?v=jXz0NO28 … mp;index=6

oraz w wykonaniu orkiestry Adama Sztaby

http://www.youtube.com/watch?v=TYumlCHV … mp;index=7

Wszystkie sa świetne i niesamowicie doładowują pozytywną energią tongue:P:P

Dawkowanie minimum 3 kolejki na raz, kilka razy dziennie, ale przed posiłkiem !!! tongue:P:P Bo ciałko samo podskakuje tongue:P:P

no to lecimy ludki ....;) 3...2...1... START  Wziuuuuuuuuu..... wink

336

Dzień Dobry smile
Dziś mam humor niczym małe dziecko otwierające prezent Bożonarodzeniowy big_smile
tararara pam pa ram pam big_smile tongue

337

Rafik napisał/a:

Witaj Alu z Claudią w komplecie

Narazie wystepuje w l. poj. smile, Rafiku. Dziekuje za babowe powitanie smile

338

alaclaudie napisał/a:
Rafik napisał/a:

Witaj Alu z Claudią w komplecie

Narazie wystepuje w l. poj. smile, Rafiku. Dziekuje za babowe powitanie smile

Babowe czy bombowe powitanie...  ???;)

339 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-01-24 22:36:15)

Rafiku za szybko napisalam smile <czerwieni sie>

340

Na prośbę Rafika zamieszczam pozytywną historyjkę, dość znaną w wirtualnym świecie, ale i tak śliczną...

Może nawet bardziej sentymentalną niż pozytywną, mimo, że Jani dzisiaj brak...

"Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

341 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-01-24 22:52:14)

znam to.. chwyta za serducho!

Vinnga twój tekst jest tak cudny a przy okazji twoja zdolność przytaczania piękna łapie za serce. W całej okazałości tekst pozytywny pasujący tu na forum. Tekst o nadchodzącym szczęściu, które ma spotkać malutką istotkę obawiającą się nowego, nieznanego mu miejsca na ziemi. Finał opowiadania jest cudowny bo to przecież kochająca matka wyczekuje przyjścia swego dziecka.
Piękne!!!!

p.s.
Dzień dobry wszystkim pozytywnym. Temat tego forum jest budujący.

http://img515.imageshack.us/img515/9692/527031400.jpg

343

Dzień dobry Ludki wink

Witam Was w fantastycznym nastroju  wink  Zaczynamy nowy pracowity i owocny tydzień wink

Witaj Jani moja prawa ręko wink

No to lecimy , rozbujać ciałka, aby z ochotą ruszyły do czekających je zadań:

Specjalnie dla Nas zaśpiewa o poranku NORBI:

http://www.youtube.com/watch?v=qwLDDEHmYC4

344

wysyłam dużo warszawskich promieni słońa -weselcie się, śliczna pogoda !

345 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 10:41:36)

Witam cię Rafik, witam cię Ewel.
Chociaż mroźna pogoda ale w sercu ciepło. Forum budujące z perspektywą na przyszłość. Temat trafiony.

http://img37.imageshack.us/img37/5721/2092136gj5u40qmeg.jpg
Najpierw pozałatwiać sprawy prywatne a potem niech się dzieje....................................

346

Ojej, jak tu dzisiaj ruchliwie od samego rana wink

Pozdrawiam cieplutko smile

347 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 12:23:42)

vinnga napisał/a:

Ojej, jak tu dzisiaj ruchliwie od samego rana wink

Pozdrawiam cieplutko smile

Pracować, pracować tam koło placu Bankowego wink Ewel zamachaj dla vinngi, pracujecie niedaleko siebie wink

A ja mknę do ASTER, bo mi necik odetną z tej sympatii do mnie i co będzie? winktongue:P

Nie będziecie mieli ze mną kontaktu wink A tego Wam zrobić nie mogę winktongue:P Chociaż byście prosili jak nie wiem co wink;);)

Kto raz się ze mną zada, ten wpada w uzależnienie tongue:P:P Najczęscie pozytywne, chociaz nie zawsze wink

Prawda vinnga? tongue:P:P Wiesz coś o tym? tongue:P:P Potrafię podnieść ciśnienie i podgotowac niewygodnymi pytaniami, co? tongue:P:P

348

Dzień dobry, witam każdego z osobna uśmiechem po intensywnym weekendzie (no może nie aż takim jak ostatnio miał Rafik:D)

"Każda minuta w której się śmiejemy,
przedłuża nasze życie o jedną godzinę."

Rafik Ty to będziesz żył chyba do końa świata i jeszcze dzień dłużej:P

Vingo ruchliwie bo każdy zaczął dzień od tej kafejki by się pozytywnie nastroić na poniedziałek:)
Jani co  Ty dodajesz do tych obrazków że mi się zawsze mordka uśmiecha?

349

vinnga macham do cię ze starego miasta big_smile

350 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 13:16:50)

karol_cia_s pytasz co dodaję do tych obrazków? Jest to magia przepisu na życie, składa się z różnych elementów pozytywnego myślenia i odpowiednio do sytuacji dobieram sobie miksturę i nastawiam się pozytywnie a energia z niej  przenosi się.
Są to proste czynności:
1) dobra książka
2) ulubiona muzyka
3)kino
4)podróże
5)jednak najbardziej działa uśmiech w kierunku drugiej osoby, jest zaraźliwy w dobrym tego słowa znaczeniu.
Każdy z nas wypracowuje swoje recepty na dobry humor. Te najprostsze bywają najskuteczniejsze. Gdy jesteśmy zadowoleni to płynie z nas życzliwość dla innych i chętniej zawieramy znajomości, a wracając do książki "Sekret" pamietamy, że dobre i radosne myślenie przyciąga dobre i radosne rzeczy. Tylko trzeba wierzyć, że nie ma dla nas rzeczy niemożliwych.

http://img8.imageshack.us/img8/7333/occhi004.gif

351

Ewel, macham do Ciebie z Bankowego smile

Rafik, przemyśl jeszcze raz, kto komu szybciej i skuteczniej podnosi ciśnienie wink

Pozdrowienia z Sopotu ale zimno !!!!!

http://img8.imageshack.us/img8/867/45793683.jpg

353 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 16:28:13)

vinnga napisał/a:

Ewel, macham do Ciebie z Bankowego smile

Rafik, przemyśl jeszcze raz, kto komu szybciej i skuteczniej podnosi ciśnienie wink

No jesteś w tym niezła, ale jeszcze musisz popracować nad doskonaleniem warsztatu wink;);)

Nie myśl sobie, ze trafiłaś na amatora w tym temacie  tongue:P:P Łatwo nie będzie to Ci obiecuję publicznie tu i teraz tongue:P:P

No ale sobie pomyśl, co będzie jak dasz radę tongue:P:P A że dasz, to nie ma w tym temacie najmniejszych wątpliwości wink;);)

Ps. Necik opłacony, nie wylącza mi, a przy okazji miałem okazję postac w fajnej kolejeczce wink;);)

ale za to  same fajne dziewczyny były wink średnia wieku ponad 50 lat... wink Chyba nie moja półka wiekowa wink hehehehe wink

I to ja posiadacz konta internetowego, stałem w kolejce do kasy tongue:P:P hehehehe wink;);)

354 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 15:18:12)

A to będziemy tańczyc na naszej gali APCz za niecały rok czasu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAc … p;index=17

Vinnga piszesz się na głowna rolę kobiecą ??? :P:P:P

O kurczaczki, tylko jak ja zniosę te podnoszenia :P:P:P hehehehehe :P:P:P:P

No a tańczyc będziemy całym zespołem APCz ;););)

Jani , Karolcia, Ewel, Pauli, Apoteoza, Jovita  zaraz za mną ;););)

Pokażemy co umiemy, a co ;););) niech inni widza i nasladują ;););)

A potem zaśpiewamy sobie to:

http://www.youtube.com/watch?v=FNsaNdCt … uffle=4489

355

Główna rola kobieca jest bardzo kusząca... Ale na takich salonowych tańcach to ja się nie znam smile

356

ojc ja nie moge jutubow w pracy obejrzec -ale jak chodzi o tance to ja chce big_smile

357

Na tańce - hulance to i ja się zgłaszam big_smile

358

Ewel, czyli wychodzisz z pracy, zgarniasz mnie po drodze, wbijamy do Rafika i robimy imprezę!! smile

359

ja również jak najbardziej za tańcami! big_smile

360

apoteoza23 napisał/a:

ja również jak najbardziej za tańcami! big_smile

Apoteozko, jakże mogłem o Tobie zapomnieć wink Wybacz już uzupełniam skład zespołu APCz o Ciebie wink

361

no właśnie,  kwiatki i wybaczone smile a no i pierwszy taniec już masz zaklepany

362

vinnga napisał/a:

Główna rola kobieca jest bardzo kusząca... Ale na takich salonowych tańcach to ja się nie znam smile

to się poznasz wink Nauczymy Cię w try mi ga wink

Chyba nie przyszłaś mi tu leżeć w kącie wink Zapomniałas , że ja się tu się rzadzę i urządzę wink ...bo gdzie mam się rządzić, jak mi gdzie indziej nie pozwalasz...;):P:P

363

apoteoza23 napisał/a:

no właśnie,  kwiatki i wybaczone smile a no i pierwszy taniec już masz zaklepany

ok, konwalie, róże, kaktusy tudzież inne kwiotki juz zarezerwowane wink dostarczy je poczta kwiatowa wink

Także oczekuj na przesyłkę z wyraźnym podnieceniem winktongue:P Tylko kuriera nie zgwałć tongue:P:P

Zapraszam do Poloneza w takim razie wink;);) Potem przesiadamy się w Audi tongue:P:P AUDI A8 cool:cool:

A nastepnie w VOLVO XC 90 tongue:P:P A potem zatańczymy LEXUSA tongue:P:P

364

o matko ale super!

lubię ( z doniczkowych)kaktusy i ( z ciętych) róże.
Polenoza potrafię tańczyć, pochwalę sie ze tańczyłam w pierwszej parze big_smile
kocham Audi A8 a volvo nie wiem....jeszcze nie wiem
kuriera nie zgwałcę.... od razu tylko chwilę później hehehe

365

vinnga napisał/a:

Ewel, czyli wychodzisz z pracy, zgarniasz mnie po drodze, wbijamy do Rafika i robimy imprezę!! smile

haha rzeczywiscie ! jak najbardziej big_smile

366

apoteoza23 napisał/a:

o matko ale super!

Polenoza potrafię tańczyć, pochwalę sie ze tańczyłam w pierwszej parze big_smile

To jeszcze możemy zatańczyc BMW, ale od 530 w górę wink Konieczne w stroju czarny metalik wink

367

Ewel napisał/a:
vinnga napisał/a:

haha rzeczywiscie ! jak najbardziej big_smile

dobra kobity wink macie czas do 15:15 wink

Potem mój czas zajmuje inna kobietka tongue:P:P Ma na imię Natalka, ma 3 latka i 4 miesiące i jest moją ukochaną księżniczką wink;);)

Więc macie mało czasu wink Potem dopiero jest wolny termin po 19:30 wink

368

phi ! ale ty jestes tongue ja wychodze dopiero o 15.30 a po 19.30 mój czas zajmuje pan od finansów :]

ale niech bedzie już że księżniczki mają pierwszeństwo smile

369

jaka wypasna impra big_smile kurka ino ja zas musze za barem stac wink

370

alaclaudie napisał/a:

jaka wypasna impra big_smile kurka ino ja zas musze za barem stac wink

Ja mogę stać za barem wink Tylko uprzedzam, że moje drinki składają się w 75% z wódki... Ale to chyba nam do klimatu pasuje wink

371

Ewel napisał/a:

phi ! ale ty jestes tongue ja wychodze dopiero o 15.30 a po 19.30 mój czas zajmuje pan od finansów :]

ale niech bedzie już że księżniczki mają pierwszeństwo smile

Ewel, wychodzi na to, że nie dość, że pracujemy blisko, to i pracę kończymy o tej samej porze... Rafik, nie uchroni Cię żadna księżniczka przed kobietami z krwi i kości!

372 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 16:12:43)

Dobra dziewczynki i chłopaki wink

No właśnie, gdzie te chłopy??? tongue:P:P Sam mam sobie z tym babińcem radzić??? tongue:P:P

Dawać mi tu przychodzić ze wsparciem tongue:P:P Dziewczynki sa łagodne jak baranki...:P:P:P ...Jak śpią i jeść nie wołają... tongue:P:P

No dobra, do roboty :

Znowu będziemy śpiewać, musimy pomóc MICHAELOWI JACKSONOWI, bo jak wiecie on teraz nie w formie jest :

no to lecimy

We Are The World - w wykonaniu Rafik ,Vinnga ,Jani , Karolcia, Ewel, Kami, Pauli, Apoteoza, Jovita, Ala z Claudią  i innych...

http://www.youtube.com/watch?v=jzw6GiqZ … mp;index=4

Pokażmy , że Polak i Polki potrafią... tongue:P:P

3...2...1... START ...jedziemy...

373

Rafik napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

o matko ale super!

To jeszcze możemy zatańczyc BMW, ale od 530 w górę wink Konieczne w stroju czarny metalik wink

a no to trzeba dobrze wyeksponować zderzaki............hehe

no to ruszamy:)

374 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-01-25 16:20:35)

vinnga napisał/a:

moje drinki składają się w 75% z wódki

to ja poprosze %: )
A popros Michalea- widzial ktos z Was film o nim ?
poplasajmy do tego utworu--> http://www.youtube.com/watch?v=bEDoDmxC … re=related

375

75% wódki  w drinku czy wódka 75%? hehe
no to funkcję dj mamy smile

376

Apoteozo opcja nr 2
dj'KI a nie mamy u mamy to ja jestem na obiedzie tongue

377

75% to ma śliwowica i inne bimbry:) Właśnie coś takiego mam w łapce. Na DJ to ja proponuję jednak Rafika:) Ja mogę być barmanka, ale jako DJ to bym Wam jakiegoś punka zapodała, a to męczy większość uszu smile

378

Może LADY PANKA ? tongue

379

Lady Pank jest super. Ale porządny punk to np Pidżama Porno i The Analogs smile

380

A znasz Ezoteryczny Poznań, miastem rządzi mafia albo Bal u senatora, albo. Punk dobry to Guano Apes tongue

Złodzieje zapalniczek pozdrawiają smile

381

Wszystko mam. Mój pidżamowy hit to: "Magda była jak śmierc, śmierć nosi czarny stanik, tatuaże jak obłoki po wybuchach bomb..."

382

Rafik, masz faceta w babińcu!!! Podopieszczaj go, żeby nie uciekł!!!

383 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 21:02:15)

vinnga napisał/a:

75% to ma śliwowica i inne bimbry:) Właśnie coś takiego mam w łapce. Na DJ to ja proponuję jednak Rafika:) Ja mogę być barmanka, ale jako DJ to bym Wam jakiegoś punka zapodała, a to męczy większość uszu smile

Widze, że macie ochotę trochę sie pobujać z wieczora :

hmmm, DJ Rafik coś Wam zaserwuje ze swojej podstawowej listy energentycznej: tongue:P:P

Vinnga, nawet nie myśl mi tam , że to fuj utwory, no no no  wink;);)

Polewaj tam coś dobrego Rafikowi...:P:P:P jak na dobrą barmankę przystało...:P:P:P

Simple Red- Something got me started

http://www.youtube.com/watch?v=UkVNDi2m … mp;index=7

Van Halen JUMP

http://www.youtube.com/watch?v=dmfrPrN1 … anslated=1

Norbi Rozkołysz się

http://www.youtube.com/watch?v=qwLDDEHmYC4

Quligowscy - z kopyta kulig rwie

http://www.youtube.com/watch?v=jXz0NO28 … mp;index=6

No to lecimy... 3...2...1... START     poszło...

384

A żeby imprezka była naprawdę rozrywkowa ja dodam Metallica - Whiskey in the jar smile
http://www.youtube.com/watch?v=nm9A3J294Ic

385 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-25 21:09:29)

vinnga napisał/a:

Rafik, masz faceta w babińcu!!! Podopieszczaj go, żeby nie uciekł!!!

Zgłupiałas/zmądrzałaś* do reszty vinnga? Podopieszczać faceta?  Ciebie to ja mogę dopieścić tongue:P:P ale faceta fuj roll

*niepotrzebne skreślić...

Ps. a tak w ogóle to witaj Junior...;) w tym pokręconym lokalu wink Czuj się jak w wariatkowie wink czyli prawie jak w domu wink

386

Rafik, a gdzie tolerancja i miłość do świata?
Nie zgłupiałam do reszty. Kilku klepek mi zawsze brakowało i lubię ten stan...

387

vinnga napisał/a:

Rafik, a gdzie tolerancja i miłość do świata?
Nie zgłupiałam do reszty. Kilku klepek mi zawsze brakowało i lubię ten stan...

tolerancja i miłość ??? wink a gdzieś je mam w szafce w kuchni, albo na pawlaczu wink

Zaraz wyjmę i odkurzę tongue:P:P ale to jakieś stare modele chyba są wink Takie stare jak ja wink

Ps. a poza tym to ty się tak nie mundruj mi tu, tylko gg odpal...:P:P:P

388

Odpaliłam... I co z tym zrobisz?

389

vinnga napisał/a:

Odpaliłam... I co z tym zrobisz?

To możesz do mnie popisać, skoro nalegasz i masz takie życzenie wink

a jak nie masz, to wiesz wink Jak sobie stryjenka życzy winktongue:P

390

A.C.Junior napisał/a:

A żeby imprezka była naprawdę rozrywkowa ja dodam Metallica - Whiskey in the jar smile
http://www.youtube.com/watch?v=nm9A3J294Ic

Junior, a "Whiskey" SDM?

Posty [ 326 do 390 z 724 ]

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024