Kobieta mająca sporo partnerów seksualnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta mająca sporo partnerów seksualnych

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 84 z 84 ]

66

Odp: Kobieta mająca sporo partnerów seksualnych
Gary napisał/a:

Miłość sama nie przyjdzie. Trzeba się postarać. Niekoniecznie wtedy będzie miłość najpiękniejsza w życiu. Trzeba mieć dużo tolerancji.
Co do seksu -- nie chodzi tylko o zaspokojenie, ale też o bycie z kobietą. Co do bycia z kobietą -- nie chodzi o sam seks.

Ja nie szukam milosci... Oj tam placisz i masz wszystko co opisales, dla mnie nie bylo tolerancji kiedys to czemu ja mam miec ja teraz?

Zobacz podobne tematy :

67

wertup napisał/a:

wiem, że ja jej się podobam i to mnie kręci

Lol. Ileż to mądrości w przysłowiu "Mężczyzna długo pozostaje pod wrażeniem jakie zrobił na kobiecie." big_smile

Ale pomijając już ten niuans, współczuję dziewczynie, bo trafiła już nie tyle na 'cnotka', co gościa który dopiero stawia pierwsze kroki w seksie i co jest bardzo typowe na początku, bardzo chce "Szanować" kobiety podczas stosunku wink tzn. żadnych klapsów, żadnego trzymania za włosy, żadnych mocnych pchnięć, bo wiadomo - kobiety nie bije się nawet kwiatkiem, itp.

A dziewczyna doświadczona, wie co jej sprawia przyjemność i tak, lubi to.

A i tekst z masturbacją mnie rozwalił: autor obrzydził się widząc masturbację na żywo, mehehe.
Zostaw tą kobietę i dorośnij w międzyczasie, bo jeszcze pomyśli, że lubiąc seks coś z nią nie tak i będzie miała traumę.

68

Gdyby miała normalnych partnerów to nic by mi nie przeszkadzało ale mając 20 lat i mając kilka przelotnych seksów to trochę nie tak?
Elle88 a ilu facetom Ty zrobiłaś dobrze w kiblu w klubie?

69

wertup napisał/a:

Gdyby miała normalnych partnerów to nic by mi nie przeszkadzało ale mając 20 lat i mając kilka przelotnych seksów to trochę nie tak?
Elle88 a ilu facetom Ty zrobiłaś dobrze w kiblu w klubie?

Żadnemu, ale za taki tekst mogę Ci załatwić bana. Reflektujesz?

70

Zadałem zwyczajne pytanie, po Twoich wcześniejszych wypowiedziach domyśliłem się ze liczba ta jest znacząca.

Czy Ty na prawdę nie potrafisz zrozumieć, że ktoś może mieć jakieś wartości? Nie każdy traktuje wszystko w ten sam sposób.

Kiedy nie chciałem jej dać tego czego oczekiwała powiedziała mi: "będę musiała znaleźć sobie innego przyjaciela", za drugim razem "idę dziś pić, nie chciałam ale pójdę, wiesz jak takie coś się kończy?", "lubię jak traktujesz mnie jak dziwkę". Być może to dla kogoś innego normalne dla mnie nie.

71

Rozumiem bardzo dobrze. Kiedyś byłam taka jak Ty. Szanuję Cię za to, że chcesz szanować kobiety, ale.. za jakiś czas zrozumiesz, że seks bardzo wpływa na dynamikę relacji damsko-męskich.
JA wbrew pozorom nigdy nie robiłam tego "bo facet chciał, a ja nie" - sama musiałam chcieć, dlatego na prostytutkę się nie nadaję. wink

Rozumiem też, że boli Cię to, że byli inni faceci , z którymi ona CHCIAŁA to robić i pewnie będzie chciała, jeśli Ty nie będziesz spełniał jej oczekiwań. To przykre dla Ciebie, wiem jak się czujesz, ale znowu - jesteście na innych etapach: ona chce się bawić/doświadczać fizycznej strony życia, a Tobie zależy na czymś więcej, być może czymś głębszym.
Oboje będziecie się tylko krzywdzić.

Zakończ to i postaraj się nie mieć pretensji i żalu.

72

Mam nadzieje ze jest wiele kobiet które myślą tak jak ja i takiej będę szukać, a na razie zerwe ta zznajomość, wytłumaczę jej wszystko.
Nie chodzi mi ze ktoś ją miał po prostu nie będę tolerować kiedy dziewcxyna miała takie wolne relacje, dla mnie to po prostu nie do przyjęcia. Nic dziwnego jeśli seks uprawiala z porządnym facetem będącz nim w związku normalnym związku a nie układzie. Porusza jeszcze jedna sprawę - HIV i syfilisy,  prawdopodobieństwo jest znacznie bardziej podwyższony jeśli bzykala się z 30 letnim gościem mającym ogrom partnerek pewnie.

73

Skoro ona się "dymała
" po kiblach i serwowała Ci teksty w stylu "nie Ty to inny" to faktycznie słaby materiał na dziewczynę. NA seks-przyjaciółkę również, chyba że uzbrojony po zęby w gumki wink

Ja też choróbsk się boję, dlatego zerwałam niedawno nieźle rokującą znajomość z podobnego powodu, gość był zbyt wyzwolony jak dla mnie, a raczej za mało ostrożny i dbający o zdrowie wg moich standardów wink

74 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-04-11 23:25:53)

Wg. mnie to była idealna dziewczyna abyś mógł się "nauczyć" wink big_smile ,oczywiście po przeprowadzeniu badań. Chyba, że  zwiała by jakbyś jej powiedział, że nie miałeś wcześniej dziewczyny. To dopiero byłby niezły "lol" big_smile

Ja Ci autorze proponuję: najpierw pobzykaj- jak chcesz- klasycznie przy zgaszonym świetle, zagłskaj ją ( byle nie na śmierć big_smile ) , a potem z biegiem czasu sam zobaczysz, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, a później zobaczysz, że można kogoś szanować mając z nim też wyrafinowany seks i że to super wpływa na związek.
Twoje idealistyczne podejście to nie " inne priorytety " tylko Twoje wyobrażenia na ten temat.

76

bohseonkelz32.1917 napisał/a:

Ja Ci autorze proponuję: najpierw pobzykaj- ....Twoje idealistyczne podejście to nie " inne priorytety " tylko Twoje wyobrażenia na ten temat.

No widzisz autorze -- już dwie osoby mówią Ci o dwóch problemach, które masz -- o seksie i głowie.

77 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-04-12 20:26:18)

wertup napisał/a:

Spotkałem kiedyś dziewczynę idealna dla mnie, wiem czego chcę i wiem ze gdyby ona w przyszłości zerwała z obecnym partnerem to dużo bym mógł poświęcić.
Na dziewczynie o której mowa zależało mi, ale z czasem po pierwsze zauważyłem ze jest trochę inna, ta ilość partnerów mnie totalnie zbila. Nic z tym nie robiłem bo szczerze mam znacznie ważniejsze sprawy teraz.
Mówiłem o tym jednej osobie w rodzinie i jak dla niej dziewczyna się nie szanuje, podobnie powiedziała mi przyjaciółka. Jak dla mnie to tez przesada, tym bardziej przelotne znajomości. Plus za szczerość, bo inna być może by oszukała. Moje relacje były na innym wymierze,a bycie niedoświadczonym seksualnie nie jest dla mnie niczym dziwnym. Mam do tego inne podejście, gdybym wiedział ze to jest ta to bez problemu bo wiedziałbym ze będę mógł ponieść konsekwencje. Tutaj boje się ze się mogę zarazić. Nie mogę jej ufać jesli chodzi o wierność.
Postanowiłem jej o tym powiedziec, poczekać co powie.

A jesli chodzi o niby moja niska pewność ze poznam inna po prostu jestem realista i wiem ze pracując do nocy w miejscu gdzie nie ma kobiet nie poznam teraz innej tym bardziej mając spore wymagania.

Niepotrzebnie mówisz komuś w swojej rodzinie o niej. To są jej osobiste sprawy i wątpię, żeby chciała, byś Tobie mówił innym. Jak poczułbyś się gdyby ona powiedziała komuś ze swojej rodziny, że jesteś prawiczkiem? A może kiedyś zapoznasz ją z rodziną (taki przykład) no i to jest niezręczne. Nie ma nic złego, ktoś jest prawiczkiem, a ktoś ma jakieś doświadczenie, ale to nie znaczy, by o tym mówić innym. Do tego jest to kwestia względna i najlepiej tę osobę po prostu poznać. Zdecydowanie uważam, że powinieneś popracować nad poczuciem własnej wartości, bo też uważam, że takie pisanie tak dużo o sobie, podkreślanie swoich osiągnięć może świadczyć o niskim poczuciu własnej wartości, które cały czas chce się kamuflować podkreślając swoje osiągnięcia. To fajnie, że coś się w życiu fajnego zrobiło i można o tym czasem napisać, ale nie aż tyle, bo nawet to nie było aż takie potrzebne. Zastanów się też czy nie przesadzasz z tym perfekcjonizmem, bo piszesz nawet, że okolice intymne Twoja kobieta ma trochę męskie, a wiesz, mało kto by raczej na to zwracał uwagę, chyba, że to naprawdę jakieś anomalie. Tak jakbyś oczekiwał, że każdy szczegół będzie idealny. Tak się nie da, zawsze jak się chce, to się znajdzie coś, co mogłoby nam nie odpowiadać. No, ale coś innego tu się liczy. Nie patrz też na to co mówią inni tylko najbardziej na to czego Ty chcesz. To Ty masz być z dziewczyną. Dopóki nie będziesz wiedział czego chcesz i nie będziesz bardziej wierzył w siebie, to nie wiąż się z dziewczynami. Czasem po prostu lepiej odczekać. Nieważne, że może będzie Ci ciężko później znaleźć fajną kobietę, bo one są, a lepiej dłużej wtedy poszukać niż wiązać się na siłę. Co do seksu, to jest on do odkrycia po prostu, każdy to miał przed sobą. Teraz może Ci się wydawać, że pociągnięcie za włosy to brak szacunku, ale tak naprawdę nie jest to brakiem szacunku, jeżeli zgadzają się na to obie osoby. Nie ma żadnej przeszkody, by w łóżku było ostro, a w życiu, by się szanować. Przyjemnie jest w łóżku jak jest czasem ostro, takie jest moje zdanie) smile

78

Przyjemnie się czyta posty Truskaweczki, są przeważnie takie wyważone i merytoryczne smile

79

On-WuWuA-83 napisał/a:

Przyjemnie się czyta posty Truskaweczki, są przeważnie takie wyważone i merytoryczne smile

Dzięki smile Zwykle zastanawiam się jak to ująć, a moim zdaniem po prostu autor potrzebuje czasu, bo sam nie jest pewny czego oczekuje od związku ogólnie.

80

truskaweczka19 napisał/a:

Niepotrzebnie mówisz komuś w swojej rodzinie o niej. To są jej osobiste sprawy i wątpię, żeby chciała, byś Tobie mówił innym. Jak poczułbyś się gdyby ona powiedziała komuś ze swojej rodziny, że jesteś prawiczkiem? A może kiedyś zapoznasz ją z rodziną (taki przykład) no i to jest niezręczne. Nie ma nic złego, ktoś jest prawiczkiem, a ktoś ma jakieś doświadczenie, ale to nie znaczy, by o tym mówić innym. Do tego jest to kwestia względna i najlepiej tę osobę po prostu poznać. Zdecydowanie uważam, że powinieneś popracować nad poczuciem własnej wartości, bo też uważam, że takie pisanie tak dużo o sobie, podkreślanie swoich osiągnięć może świadczyć o niskim poczuciu własnej wartości, które cały czas chce się kamuflować podkreślając swoje osiągnięcia. To fajnie, że coś się w życiu fajnego zrobiło i można o tym czasem napisać, ale nie aż tyle, bo nawet to nie było aż takie potrzebne. Zastanów się też czy nie przesadzasz z tym perfekcjonizmem, bo piszesz nawet, że okolice intymne Twoja kobieta ma trochę męskie, a wiesz, mało kto by raczej na to zwracał uwagę, chyba, że to naprawdę jakieś anomalie. Tak jakbyś oczekiwał, że każdy szczegół będzie idealny. Tak się nie da, zawsze jak się chce, to się znajdzie coś, co mogłoby nam nie odpowiadać. No, ale coś innego tu się liczy. Nie patrz też na to co mówią inni tylko najbardziej na to czego Ty chcesz. To Ty masz być z dziewczyną. Dopóki nie będziesz wiedział czego chcesz i nie będziesz bardziej wierzył w siebie, to nie wiąż się z dziewczynami. Czasem po prostu lepiej odczekać. Nieważne, że może będzie Ci ciężko później znaleźć fajną kobietę, bo one są, a lepiej dłużej wtedy poszukać niż wiązać się na siłę. Co do seksu, to jest on do odkrycia po prostu, każdy to miał przed sobą. Teraz może Ci się wydawać, że pociągnięcie za włosy to brak szacunku, ale tak naprawdę nie jest to brakiem szacunku, jeżeli zgadzają się na to obie osoby. Nie ma żadnej przeszkody, by w łóżku było ostro, a w życiu, by się szanować. Przyjemnie jest w łóżku jak jest czasem ostro, takie jest moje zdanie) smile

Podsumuje nire kazdej pasuje prawiczek, tak samo nie kazdemu musi padowac kobieta z doswiadczeniem...

81

To, że autorowi ona nie pasuje, to już dawno pisał tylko pytanie w takim razie, po co tak wszystkim męczy bułę w tym temacie.

82

Bo autor jest niezdecydowany, w sumie młody jest w tym wieku to normalne. Ale jak chce być mężczyzną to powinien podjąc decyzje, tak lub nie, nic pomiędzy.

83

mam nadzieje ze ta dziewczyna pierwsza od ciebie odejdzie i nie da się skrzywdzić
jesteś śmieszny w tym swoim myśleniu o niej jako o kims gorszym a o sobie jako o kims lepszym
powinno się choć mieć szacunek do osoby z która się uprawia seks a ty go nie masz
wątpię żeby bez tego był z ciebie kiedyś dobry partner i dobry kochanek
ty gardzisz kobietami
a ta w której się podkochujesz a ciebie nie chce jest niemalże święta w twoich oczach
żałosne

84

wertup napisał/a:

Mam nadzieje ze jest wiele kobiet które myślą tak jak ja i takiej będę szukać, a na razie zerwe ta zznajomość, wytłumaczę jej wszystko.
Nie chodzi mi ze ktoś ją miał po prostu nie będę tolerować kiedy dziewcxyna miała takie wolne relacje, dla mnie to po prostu nie do przyjęcia. Nic dziwnego jeśli seks uprawiala z porządnym facetem będącz nim w związku normalnym związku a nie układzie. Porusza jeszcze jedna sprawę - HIV i syfilisy,  prawdopodobieństwo jest znacznie bardziej podwyższony jeśli bzykala się z 30 letnim gościem mającym ogrom partnerek pewnie.

to skoro tak po co zawracasz jej głowę?
daj sobie spokój

Posty [ 66 do 84 z 84 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta mająca sporo partnerów seksualnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024