Biuro matrymonialne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Biuro matrymonialne

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 308 z 308 ]

261

Odp: Biuro matrymonialne

cb, ja tam wokół twojego profilu to czuję duże zgęszczenie testosteronu.    Zachowują sie poprawnie czy może komu trza dac w łeb ?

Zobacz podobne tematy :

262

hehe niezawodny Pirat wink
próbują się zachowywać nieprzyzwoicie, ale radzę sobie big_smile

263

hehe
Pewno tak jak i ja kombinują jak ciebie wyjąć z tego ekranu smile   Trochę się jaki pomęczy to mu nie zaszkodzi.   Ale ja mu i tak już zazdroszczę.
  No to do boju dalej cb.
Aaa, z ta moją to już umówiłem się.  Nawet sporo piszemy teraz ze soba, ale to taka bardziej już rozmowa kumplowska.

264

Masakra.
Właśnie przypadkowo natrafiłam na sąsiada z góry na jednym z portali.. A dziwiłam się, czemu tak badawczo mi się przygląda od kilku tyg. LOL

Nie jest to bliski znajomy nawet, ale kurna.. dziwnie. Zwłaszcza, że widzę go na co dzień i w ogóle nie wygląda jak na zdjęciach - w sensie imidżu, jak schodzi na faję ze swoją hmm.. dziewczyną/współlokatorką (?) nie wiem nawet, ale ona też jest na zdjęciu ha ha.
Może kogoś do trójkąta szukają big_smile

Świat jest kurna mały..

265

hehe dobre, ciekawe czy dziewczyna wie, ze jest na portalu i ze szukają kogoś do trójkąta wink

też trafiłam na 2 znajomych przypadkowo. no i na Ciebie ; )

266 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 14:13:31)

No kurna.  Piratowi wiatr wieje w oczy cały czas.  Takie plany miałem ze złoma naprawiać będę i pojechałem.  Ale jak zaczęło żabami walić to masakra.   Do domu na mojej wiernej Hondzince przyjechałem to z butów wodę wylewałem psia kośc.  Gdzie ta wiosna do ch...?
Dobra, zrobie coś do żarcia przynajmniej.  Może potem trochę się przejaśni.

A ten no.   Cb, Ellie smile   Skoro wy już tam się same znalazłyscie a jakie trójkąty wam po głowach chodzą to wbijajcie smiało do mnie smile
Już chyba gdzies napisałem że was obie to ja nawet w transakcji wiązanej biorę w ciemno że tak powiem.
  Taka czarna i biała smile   
Fajnie pomarzyć i puścić czasami niegrzeczne mysli przez głowę.
W sumie fajne foty bym wam mógł zrobić
hehe

Ed:
hmmmm, jak by to powiedzieć.  Dziewczyny, wybaczcie, ale wycofuję się z tego co napisałem wyżej smile
  Tylko nie myślcie przypadkiem że cykora dostałem albo wymiękłem.
Otrzymałem maila od tej mojej pani z która piszę.  Są tez  w nim bardzo fajne zdjęcia. Z golizną nie maja nic wspólnego, dodam na wszelki wypadek)   Tak, bardzo fajne smile
      Koniec z lewizną że tak powiem

267

spoko, jak będzie trzeba to znajdziemy kogoś innego do trójkąta tongue

268

Ktoś tu mówił o jakichś trójkątach :-D ?

269 Ostatnio edytowany przez cb (2016-04-09 18:35:47)

o proszę, nawet szukać nie trzeba wink

270

A gdzie dla mnie zaproszenie,ja się pytam? tongue

271 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-09 18:56:40)

Ej, chyba znowu się zakochałam..  https://www.youtube.com/watch?v=ExQPYxiI5DU   <-- tym razem czarny <3  (wokalista)  /coś  o bananach i kryminalistach chyba śpiewa, ale nie przeszkadza mi to/

http://irishandchin.com/media/k2/items/ … 276_XL.jpg  Tu lepiej widać jakie ma oka ładne. ZIELONE!!

A jeszcze nie dawno nie odpisywałam żadnym murzynom na portalu, a tu taka zmiana yikes uououoooo

272 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 21:15:47)

No proszę jak ładnie smile
  Jeszcze trochę i wiecie co, kafejka będzie ale nie typu   Biuro matrymonialne czy Pod czarną banderą .   A po prostu  :  Swingers club
hahahah.
     No że ja tam nic ani trochę to przesadzałem w sumie.   Zdjęcia zawsze mogę zrobić a no jak bum-cyk   Ellie i cb razem to byłyby odlotowe.
Przemyślcie trochę smile

hmmm, te oka to to jakoś chyba ściema jest.  Ja mam zielone ale tak zielone to na trawie tylko.

273

Elle88 napisał/a:

A jeszcze nie dawno nie odpisywałam żadnym murzynom na portalu, a tu taka zmiana yikes uououoooo

Elle daj spokój z tymi murzynami. Jesteś aż tak zdesperowana?

I pomyśleć że kiedyś mieliśmy spędzić wspólny wieczór czy noc, z polsatem czy jakoś tak wink

274

No widzisz blacha, mieliśmy, ale wszystko spieprzyłeś.. tongue

275

Elle88 napisał/a:

No widzisz blacha, mieliśmy, ale wszystko spieprzyłeś.. tongue

Wszystko da się jeszcze naprawić. Nie jestem blacha, jestem nowym człowiekiem.

276

Nowe konto nie znaczy jeszcze przeszczep mózgu i podejścia tongue

277 Ostatnio edytowany przez Doctor X (2016-04-09 21:54:07)

Elle88 napisał/a:

Nowe konto nie znaczy jeszcze przeszczep mózgu i podejścia tongue

Urok osobisty i to wszystko zostało. A co do mózgu to nie wiem o co Ci chodzi, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Obie głowy na swoim miejscu wink

Jak coś to wrócimy do rozmowy jutro.

278

A jak żona się miewa? big_smile

279

Elle88 napisał/a:

A jak żona się miewa? big_smile

Źle, ale nie chcę o tym rozmawiać.

280 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-09 22:05:01)

Czyli kiepska komunikacja - tak jak przedtem.
Reaktywacja odpada :{

Pirat, zielone (albo takie bliżej nieokreślone szaro-niebieskie) oka u faceta to jest mój typ /na dziś tongue/, najlepiej takie lekko skośne i lekko zwężone jak u Kocura! <yes> mhm

281

No pacz Ellie.  Musiałem wziąść zwierciadło i przetrenować troszkę.  No bo zielone to pasi ale nie byłem pewien tego kocura.  No i tak se trochę gimnastykowałem paszczę żeby ten efekt osiągnąć i powiem ci całkiem całkiem szło.  Ale nagle mnie się ten mój piracki wyraz zapodał na mordolicę i lustro peknąłem przez to.    Ale takiej wampirki jak ty byle co nie przestraszy jak mniemam

282

Nie boje - im mroczniej, tym lepiej wink

283

O majgudnes smile

Chyba mnie oczy nie mylą?Któż to powrócił w nowym wcieleniu? big_smile

284 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 22:24:51)

Ja tam nie lubię po ciemku.   A jeszcze z tobą to nie ma takiej opcji wogóle żeby światło gasić i prędzej jeszcze jakies dodatkowe przytargałbym.
Nie ze boje się ciemności czy coś, tylko nie darowałbym sobie utraty przyjemności wynikającej z patrzenia na ciebie

ed:  doktorX to jakis wasz podpadzioch jest?

285

Ale nie będziesz tylko patrzał, hę? Byłoby nudno.. tongue wink

286

To kiedy ta sesja ero...emm  tzn fotograficzna?

287 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 23:19:58)

No gdzie tam tylko patrzeć smile
   Czasami trochę grzeszyć trzeba , no nie?

cb napisał/a:

To kiedy ta sesja ero...emm  tzn fotograficzna?

Jakoś się zaplanuje smile  Będzie OK

288

majkaszpilka napisał/a:

O majgudnes smile

Chyba mnie oczy nie mylą?Któż to powrócił w nowym wcieleniu? big_smile

majeczko Twoje śliczne oczka Cię nie mylą. To ja stary rower po przemianie wink

289

dr b.   z Doktor X ...sprytna zmyłka dla Modów - szacun yikes

Nazwij się blacha - Mr Vein. Była taka piosenka, dedykuję ci ją: https://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys   a teraz zatańcz dla mnie <yes>

290 Ostatnio edytowany przez emde (2016-04-10 04:55:50)

Blacha, jak tak będziesz wracał na 2-3 posty to ci niedługo czystych IP zabraknie. Ustal sobie z dziewczynami jakiś system KOD-ów czy coś (jest tu jeden specjalista od tych spraw) i udawaj, że to nie ty piszesz. Chociaż, z drugiej strony twój styl jest bez wątpienia jedyny i niepowtarzalny. big_smile

No to do bana.   ...to jest do rana, chciałem powiedzieć. smile

291

Elle88 napisał/a:

dr b.   z Doktor X ...sprytna zmyłka dla Modów - szacun yikes

Nazwij się blacha - Mr Vein. Była taka piosenka, dedykuję ci ją

A kto powiedział że mam zamiar wprowadzać w błąd moderatorki. Elle i znowu murzyni, co się z Tobą dzieje?

emde mam nadzieję, że panie z moderacji w końcu zrozumieją swój błąd wink

292

że panie z moderacji zrozumieją swój błąd?
   Hyheeee, stary, pogieło cie?   To nie jest kwestia błędu tylko jakieś przyczyny która powoduje skutek smile
Poza tym, czy ktoś widział kobietę która przyzna się do błędu?
hahahahhaahah
  Fajny dzień będzie.  Nie ma to jak usmiech z rana smile
Dzień dobry wszystkim !

293

dr b. napisał/a:

emde mam nadzieję, że panie z moderacji w końcu zrozumieją swój błąd wink

Może skontaktuj się z Wysoką Moderacją i spróbuj ponegocjować.
Samo się nie zrobi. smile

294

Pirat napisał/a:

Poza tym, czy ktoś widział kobietę która przyzna się do błędu?

Bardzo ciężko spotkać takie kobiety choć zdarzają się wink

295

dr b. napisał/a:

Bardzo ciężko spotkać takie kobiety choć zdarzają się wink

W sumie dosyć łatwo takie spotkać w sądzie smile    To te które składają pozew rozwodowy
hahahahahhaha

296

To tak żarcik z niedzieli. Ile razy w życiu facet się myli? Raz, jak się żeni :-D

297

No i tutaj jesteśmy w domu.  Bo te śluby wszystkie, podpisy na papierach to sobie można wsadzić w d......
Liczy się tylko prawdziwe uczucie.  Ono jest to nic innego nam do szczęscia nie trzeba.  Wystarczy nawet mała wyspa na koncu świata.

298 Ostatnio edytowany przez Kocur (2016-04-10 16:10:33)

Jacenty89 napisał/a:

To tak żarcik z niedzieli. Ile razy w życiu facet się myli? Raz, jak się żeni :-D

A wiesz kiedy facet powinien po raz ostatni pozwolić kobiecie podjąć samodzielną decyzję? W kościele, kiedy  powie TAK podczas ślubu.

299

Ło matko tongue

Ilu tutaj doktorów.
Zlot jakiś, czy co? big_smile

300 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-04-10 20:53:15)

Majka, zaraz przyjdzie Dr House i poradzi na beznadziejny przypadek Blaszki big_smile

301

Obawiam się,że rozkminiałby przez kolejne sto odcinków big_smile

Ale bądźmy dobrej myśli.

302 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-15 18:54:39)

Dobra, nie ma lekko.   Ponieważ towarzyszyło mi tutaj grono forumowiczów to należy im się raport smile
  No więc, moja wersja na temat poznawania kogoś przez internet.
Droga jak każda inna z dodatkowym bonusem że trafiamy w teoretycznie najbardziej interesujące nas > środowisko smile
Kłopot polega na tym że nie każdy przedstawia uczciwie swoje oczekiwania, potrzeby.     Okazało się jednak że wybranie drogi > jestem sobą<
jest najbardziej skuteczne.   Dzięki temu serwisowi na który wbiłem się poznałem przynajmniej dwie bardzo wartościowe kobiety.
Jedna szukała tego co ja i nasza znajomość rozwija się bardzo dobrze.  Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że skończy się happy endem jak w filmie.
  Druga to nasza forumowiczka smile   Nie zdradzę oczywiście która.  Gdyby nie zajrzała z ciekawości co przyznała na samym początku to teraz miałbym niezłą rozkminę na którą się zdecydować smile  Chyba musiałbym rzucić monetą.  Bo na dwa fronty robić nie potrafię.
  Tak więc ja polecam i stwierdzam>   nie grać .  Tylko prawda a wszystko jest do ogarnięcia.

Jest jeszcze cb smile  Poznana tutaj.   
Chłopaki, to laska o którą warto trzaskać się po paszczach na ubitej ziemi.  Mam nadzieję że kogoś sobie tam wyłowi kto będzie jej warty.  Macie jeszcze szansę smile

303

No Pirat - z tekstem, że nie wiedziałbyś na którą sie zdecydować trochę pojechałeś wink

304

Faktycznie, troche słabo.  Ale nie miałem nic złego na mysli i wiadomo o co chodzi smile

305

Wiadomo wink chociaż na miejscu koleżanki forumowej bym się obraził wink

Gratki że się jakoś toczy do przodu.

Ps. zazdraszam odwiedzonych miejsc, poleciłbyś coś na urlopowanie?

306

Polecić coś na urlopowanie?
  Zawsze najlepiej wypada urlopowanie gdy nikogo nie pytamy gdzie jechać.   Sam coś wykombinuj np.  Zobaczę Nessi z Loch Ness albo czy Gibraltar to jedna skała smile  Pomyśl o tym co przeczytałeś albo widziałeś w filmie i po prostu tam pojedź.

307

Do licha, to nasz Pirat się rozkręcił - nie ma lipy tongue

3 do wyboru yikes I dobrze, tylko -tak jak wspomniał Harvey, mówienie o tym jednej z zainteresowanych niemal WPROST - dość ryzykowne. No, chyba że tak zafascynowana Piratem, że nie odrzuci jej taka jawna rywalizacja "straight in yo face" wink tylko pobudzi dodatkowo do walki.

Zalecam ostrożność wink My kobity działamy trochę inaczej niż faceci i nie zawsze świadomość konkurencji i tego co dzieje się faktycznie 'za kulisami jest błogosławieństwem wink

308 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-15 23:58:58)

Zaraz zaraz.   Nasza kolezanka forumowa ma swoje wybory tam na tej witrynie.  Ja napisałem że jest super laską i fajnie nam się pisze na stopie przyjacielskiej i nie romansujemy ze sobą.
  To też pisałem zresztą że ja nie działam na dwa czy więcej frontów smile   Nie poczuje się wiec urażana i o to się nie martwić proszę.
Sprawa jest jasna >>  tylko przyjacielska znajomość<<  bez żadnych podtekstów.   A tego przeciez nie trzeba ukrywać
  Ja tam dokonałem wyboru już zdaje się na drugi dzień i szlaban.  Już żadnej innej nie zaczepiam żeby >>  mieć wybór.
Skupiam się na jednej i dopiero gdyby dała mi kosza to pomyslałbym co dalej.  Umówiliśmy sie już zresztą i dopiero po spotkaniu będzie wiadomo do końca.  Nooo , teraz chyba jaśniej sprawa wygląda.

Ellie, ty też tam zdaje się jesteś smile ale wiesz, to nic osobistego tylko że za młoda jesteś.   A ja nie będę drugiego tematu zakładać w konkurencji dla starego dziada.
  Własnie, złowiłas coś ciekawego?

Posty [ 261 do 308 z 308 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Biuro matrymonialne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024