cb, ja tam wokół twojego profilu to czuję duże zgęszczenie testosteronu. Zachowują sie poprawnie czy może komu trza dac w łeb ?
hehe niezawodny Pirat
próbują się zachowywać nieprzyzwoicie, ale radzę sobie
hehe
Pewno tak jak i ja kombinują jak ciebie wyjąć z tego ekranu Trochę się jaki pomęczy to mu nie zaszkodzi. Ale ja mu i tak już zazdroszczę.
No to do boju dalej cb.
Aaa, z ta moją to już umówiłem się. Nawet sporo piszemy teraz ze soba, ale to taka bardziej już rozmowa kumplowska.
Masakra.
Właśnie przypadkowo natrafiłam na sąsiada z góry na jednym z portali.. A dziwiłam się, czemu tak badawczo mi się przygląda od kilku tyg. LOL
Nie jest to bliski znajomy nawet, ale kurna.. dziwnie. Zwłaszcza, że widzę go na co dzień i w ogóle nie wygląda jak na zdjęciach - w sensie imidżu, jak schodzi na faję ze swoją hmm.. dziewczyną/współlokatorką (?) nie wiem nawet, ale ona też jest na zdjęciu ha ha.
Może kogoś do trójkąta szukają
Świat jest kurna mały..
hehe dobre, ciekawe czy dziewczyna wie, ze jest na portalu i ze szukają kogoś do trójkąta
też trafiłam na 2 znajomych przypadkowo. no i na Ciebie ; )
266 2016-04-09 13:19:48 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 14:13:31)
No kurna. Piratowi wiatr wieje w oczy cały czas. Takie plany miałem ze złoma naprawiać będę i pojechałem. Ale jak zaczęło żabami walić to masakra. Do domu na mojej wiernej Hondzince przyjechałem to z butów wodę wylewałem psia kośc. Gdzie ta wiosna do ch...?
Dobra, zrobie coś do żarcia przynajmniej. Może potem trochę się przejaśni.
A ten no. Cb, Ellie Skoro wy już tam się same znalazłyscie a jakie trójkąty wam po głowach chodzą to wbijajcie smiało do mnie
Już chyba gdzies napisałem że was obie to ja nawet w transakcji wiązanej biorę w ciemno że tak powiem.
Taka czarna i biała
Fajnie pomarzyć i puścić czasami niegrzeczne mysli przez głowę.
W sumie fajne foty bym wam mógł zrobić
hehe
Ed:
hmmmm, jak by to powiedzieć. Dziewczyny, wybaczcie, ale wycofuję się z tego co napisałem wyżej
Tylko nie myślcie przypadkiem że cykora dostałem albo wymiękłem.
Otrzymałem maila od tej mojej pani z która piszę. Są tez w nim bardzo fajne zdjęcia. Z golizną nie maja nic wspólnego, dodam na wszelki wypadek) Tak, bardzo fajne
Koniec z lewizną że tak powiem
spoko, jak będzie trzeba to znajdziemy kogoś innego do trójkąta
Ktoś tu mówił o jakichś trójkątach :-D ?
269 2016-04-09 18:35:36 Ostatnio edytowany przez cb (2016-04-09 18:35:47)
o proszę, nawet szukać nie trzeba
A gdzie dla mnie zaproszenie,ja się pytam?
271 2016-04-09 18:54:54 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-09 18:56:40)
Ej, chyba znowu się zakochałam.. https://www.youtube.com/watch?v=ExQPYxiI5DU <-- tym razem czarny <3 (wokalista) /coś o bananach i kryminalistach chyba śpiewa, ale nie przeszkadza mi to/
http://irishandchin.com/media/k2/items/ … 276_XL.jpg Tu lepiej widać jakie ma oka ładne. ZIELONE!!
A jeszcze nie dawno nie odpisywałam żadnym murzynom na portalu, a tu taka zmiana uououoooo
272 2016-04-09 21:13:28 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 21:15:47)
No proszę jak ładnie
Jeszcze trochę i wiecie co, kafejka będzie ale nie typu Biuro matrymonialne czy Pod czarną banderą . A po prostu : Swingers club
hahahah.
No że ja tam nic ani trochę to przesadzałem w sumie. Zdjęcia zawsze mogę zrobić a no jak bum-cyk Ellie i cb razem to byłyby odlotowe.
Przemyślcie trochę
hmmm, te oka to to jakoś chyba ściema jest. Ja mam zielone ale tak zielone to na trawie tylko.
A jeszcze nie dawno nie odpisywałam żadnym murzynom na portalu, a tu taka zmiana
uououoooo
Elle daj spokój z tymi murzynami. Jesteś aż tak zdesperowana?
I pomyśleć że kiedyś mieliśmy spędzić wspólny wieczór czy noc, z polsatem czy jakoś tak
No widzisz blacha, mieliśmy, ale wszystko spieprzyłeś..
No widzisz blacha, mieliśmy, ale wszystko spieprzyłeś..
Wszystko da się jeszcze naprawić. Nie jestem blacha, jestem nowym człowiekiem.
Nowe konto nie znaczy jeszcze przeszczep mózgu i podejścia
277 2016-04-09 21:53:42 Ostatnio edytowany przez Doctor X (2016-04-09 21:54:07)
Nowe konto nie znaczy jeszcze przeszczep mózgu i podejścia
Urok osobisty i to wszystko zostało. A co do mózgu to nie wiem o co Ci chodzi, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Obie głowy na swoim miejscu
Jak coś to wrócimy do rozmowy jutro.
A jak żona się miewa?
A jak żona się miewa?
Źle, ale nie chcę o tym rozmawiać.
280 2016-04-09 22:01:25 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-09 22:05:01)
Czyli kiepska komunikacja - tak jak przedtem.
Reaktywacja odpada :{
Pirat, zielone (albo takie bliżej nieokreślone szaro-niebieskie) oka u faceta to jest mój typ /na dziś /, najlepiej takie lekko skośne i lekko zwężone jak u Kocura! <yes> mhm
No pacz Ellie. Musiałem wziąść zwierciadło i przetrenować troszkę. No bo zielone to pasi ale nie byłem pewien tego kocura. No i tak se trochę gimnastykowałem paszczę żeby ten efekt osiągnąć i powiem ci całkiem całkiem szło. Ale nagle mnie się ten mój piracki wyraz zapodał na mordolicę i lustro peknąłem przez to. Ale takiej wampirki jak ty byle co nie przestraszy jak mniemam
Nie boje - im mroczniej, tym lepiej
O majgudnes
Chyba mnie oczy nie mylą?Któż to powrócił w nowym wcieleniu?
284 2016-04-09 22:23:31 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 22:24:51)
Ja tam nie lubię po ciemku. A jeszcze z tobą to nie ma takiej opcji wogóle żeby światło gasić i prędzej jeszcze jakies dodatkowe przytargałbym.
Nie ze boje się ciemności czy coś, tylko nie darowałbym sobie utraty przyjemności wynikającej z patrzenia na ciebie
ed: doktorX to jakis wasz podpadzioch jest?
Ale nie będziesz tylko patrzał, hę? Byłoby nudno..
To kiedy ta sesja ero...emm tzn fotograficzna?
287 2016-04-09 23:18:02 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-09 23:19:58)
No gdzie tam tylko patrzeć
Czasami trochę grzeszyć trzeba , no nie?
To kiedy ta sesja ero...emm tzn fotograficzna?
Jakoś się zaplanuje Będzie OK
O majgudnes
Chyba mnie oczy nie mylą?Któż to powrócił w nowym wcieleniu?
majeczko Twoje śliczne oczka Cię nie mylą. To ja stary rower po przemianie
dr b. z Doktor X ...sprytna zmyłka dla Modów - szacun
Nazwij się blacha - Mr Vein. Była taka piosenka, dedykuję ci ją: https://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys a teraz zatańcz dla mnie <yes>
290 2016-04-10 04:53:52 Ostatnio edytowany przez emde (2016-04-10 04:55:50)
Blacha, jak tak będziesz wracał na 2-3 posty to ci niedługo czystych IP zabraknie. Ustal sobie z dziewczynami jakiś system KOD-ów czy coś (jest tu jeden specjalista od tych spraw) i udawaj, że to nie ty piszesz. Chociaż, z drugiej strony twój styl jest bez wątpienia jedyny i niepowtarzalny.
No to do bana. ...to jest do rana, chciałem powiedzieć.
dr b. z Doktor X ...sprytna zmyłka dla Modów - szacun
Nazwij się blacha - Mr Vein. Była taka piosenka, dedykuję ci ją
A kto powiedział że mam zamiar wprowadzać w błąd moderatorki. Elle i znowu murzyni, co się z Tobą dzieje?
emde mam nadzieję, że panie z moderacji w końcu zrozumieją swój błąd
że panie z moderacji zrozumieją swój błąd?
Hyheeee, stary, pogieło cie? To nie jest kwestia błędu tylko jakieś przyczyny która powoduje skutek
Poza tym, czy ktoś widział kobietę która przyzna się do błędu?
hahahahhaahah
Fajny dzień będzie. Nie ma to jak usmiech z rana
Dzień dobry wszystkim !
emde mam nadzieję, że panie z moderacji w końcu zrozumieją swój błąd
Może skontaktuj się z Wysoką Moderacją i spróbuj ponegocjować.
Samo się nie zrobi.
Poza tym, czy ktoś widział kobietę która przyzna się do błędu?
Bardzo ciężko spotkać takie kobiety choć zdarzają się
Bardzo ciężko spotkać takie kobiety choć zdarzają się
W sumie dosyć łatwo takie spotkać w sądzie To te które składają pozew rozwodowy
hahahahahhaha
To tak żarcik z niedzieli. Ile razy w życiu facet się myli? Raz, jak się żeni :-D
No i tutaj jesteśmy w domu. Bo te śluby wszystkie, podpisy na papierach to sobie można wsadzić w d......
Liczy się tylko prawdziwe uczucie. Ono jest to nic innego nam do szczęscia nie trzeba. Wystarczy nawet mała wyspa na koncu świata.
298 2016-04-10 16:09:45 Ostatnio edytowany przez Kocur (2016-04-10 16:10:33)
To tak żarcik z niedzieli. Ile razy w życiu facet się myli? Raz, jak się żeni :-D
A wiesz kiedy facet powinien po raz ostatni pozwolić kobiecie podjąć samodzielną decyzję? W kościele, kiedy powie TAK podczas ślubu.
Ło matko
Ilu tutaj doktorów.
Zlot jakiś, czy co?
300 2016-04-10 20:52:42 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-04-10 20:53:15)
Majka, zaraz przyjdzie Dr House i poradzi na beznadziejny przypadek Blaszki
Obawiam się,że rozkminiałby przez kolejne sto odcinków
Ale bądźmy dobrej myśli.
302 2016-04-15 18:49:17 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-15 18:54:39)
Dobra, nie ma lekko. Ponieważ towarzyszyło mi tutaj grono forumowiczów to należy im się raport
No więc, moja wersja na temat poznawania kogoś przez internet.
Droga jak każda inna z dodatkowym bonusem że trafiamy w teoretycznie najbardziej interesujące nas > środowisko
Kłopot polega na tym że nie każdy przedstawia uczciwie swoje oczekiwania, potrzeby. Okazało się jednak że wybranie drogi > jestem sobą<
jest najbardziej skuteczne. Dzięki temu serwisowi na który wbiłem się poznałem przynajmniej dwie bardzo wartościowe kobiety.
Jedna szukała tego co ja i nasza znajomość rozwija się bardzo dobrze. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że skończy się happy endem jak w filmie.
Druga to nasza forumowiczka Nie zdradzę oczywiście która. Gdyby nie zajrzała z ciekawości co przyznała na samym początku to teraz miałbym niezłą rozkminę na którą się zdecydować
Chyba musiałbym rzucić monetą. Bo na dwa fronty robić nie potrafię.
Tak więc ja polecam i stwierdzam> nie grać . Tylko prawda a wszystko jest do ogarnięcia.
Jest jeszcze cb Poznana tutaj.
Chłopaki, to laska o którą warto trzaskać się po paszczach na ubitej ziemi. Mam nadzieję że kogoś sobie tam wyłowi kto będzie jej warty. Macie jeszcze szansę
No Pirat - z tekstem, że nie wiedziałbyś na którą sie zdecydować trochę pojechałeś
Faktycznie, troche słabo. Ale nie miałem nic złego na mysli i wiadomo o co chodzi
Wiadomo chociaż na miejscu koleżanki forumowej bym się obraził
Gratki że się jakoś toczy do przodu.
Ps. zazdraszam odwiedzonych miejsc, poleciłbyś coś na urlopowanie?
Polecić coś na urlopowanie?
Zawsze najlepiej wypada urlopowanie gdy nikogo nie pytamy gdzie jechać. Sam coś wykombinuj np. Zobaczę Nessi z Loch Ness albo czy Gibraltar to jedna skała Pomyśl o tym co przeczytałeś albo widziałeś w filmie i po prostu tam pojedź.
Do licha, to nasz Pirat się rozkręcił - nie ma lipy
3 do wyboru I dobrze, tylko -tak jak wspomniał Harvey, mówienie o tym jednej z zainteresowanych niemal WPROST - dość ryzykowne. No, chyba że tak zafascynowana Piratem, że nie odrzuci jej taka jawna rywalizacja "straight in yo face"
tylko pobudzi dodatkowo do walki.
Zalecam ostrożność My kobity działamy trochę inaczej niż faceci i nie zawsze świadomość konkurencji i tego co dzieje się faktycznie 'za kulisami jest błogosławieństwem
308 2016-04-15 23:49:09 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-15 23:58:58)
Zaraz zaraz. Nasza kolezanka forumowa ma swoje wybory tam na tej witrynie. Ja napisałem że jest super laską i fajnie nam się pisze na stopie przyjacielskiej i nie romansujemy ze sobą.
To też pisałem zresztą że ja nie działam na dwa czy więcej frontów Nie poczuje się wiec urażana i o to się nie martwić proszę.
Sprawa jest jasna >> tylko przyjacielska znajomość<< bez żadnych podtekstów. A tego przeciez nie trzeba ukrywać
Ja tam dokonałem wyboru już zdaje się na drugi dzień i szlaban. Już żadnej innej nie zaczepiam żeby >> mieć wybór.
Skupiam się na jednej i dopiero gdyby dała mi kosza to pomyslałbym co dalej. Umówiliśmy sie już zresztą i dopiero po spotkaniu będzie wiadomo do końca. Nooo , teraz chyba jaśniej sprawa wygląda.
Ellie, ty też tam zdaje się jesteś ale wiesz, to nic osobistego tylko że za młoda jesteś. A ja nie będę drugiego tematu zakładać w konkurencji dla starego dziada.
Własnie, złowiłas coś ciekawego?