exelece napisał/a:Garance_30 napisał/a:A ja zapytam, tak rozwijając temat dalej, jak wyobrażałabyś sobie życie z facetem o 2 dekady starszym? To znaczy, jak widzisz wasze wspólne życie w perspektywie 5-10-15 lat najbliższych, mieszkanie, twoje kształcenie, zarobkowanie, rodzina, dzieci? O czym byście rozmawiali, jaki styl życia byście prowadzili?
.
Tak jak wspomniałem na samym początku, o dziwo potrafimy ze sobą rozmawiać o pierdołach i całkiem dobrze to wychodzi, śmiać też się potrafimy.
Przykład ostatniego piątku
"... wiesz, że goniłem specjalnie po to, żeby zdążyć na pociąg o 14.30, tylko po to, żeby zdążyć na ten spacer..."
i widzę Jej uśmiech
"nic nie słyszałam, autobus przejechał" - z psem chodzimy koło zajezdni autobusów, śmigają NON STOP
"mówiłem, że i to samo"
i znowu przejechał autobus, więc mówię "wiem, że nic nie słyszałaś bo znowu przejechał autobus":)Żebym za każdy wywołany uśmiech u kobiet - w tym przypadku dziewczynki
gonił za nimi w związki/przyjaźnie/zwykły seks bo by to oznaczało zielone światło to... miałbym dzisiaj pokaźny harem
Nawet ekspedientkę ze sklepu bym dzisiaj przygarnął bo aż się popłakała ze śmiechu
Dobre, dobre