dlaczego się nie zakochał ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego się nie zakochał ???

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 393 z 393 ]

391 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-10-22 17:01:36)

Odp: dlaczego się nie zakochał ???

To ja ta okropna, która napisała, że Damarisss jest "Panią do towarzystwa", aczkolwiek nie chodziło mi o prostytutkę i to niejasno napisałam, co może był mój błąd.
Chodziło mi o dosłowność "pani do towarzystwa", nawet napisałam z dużej litery "pani" bo miałam na myśli tylko i wyłącznieDamiarisss, która jest na "skinienie palca", która towarzyszy Facetowi, kiedy On ma na to ochotę. Powtarzam, kiedy On ma na to ochotę!

Do rzeczy:
Rezolutna, kiedyś w tym wątku miałam z Tobą i z innymi Dziewczynami małą wymianę zdań, bo nie mogłam już czytać, tych Waszych przesłodzonych postów do Autorki, które przepraszam bardzo nie pomogły a wręcz zaszkodziły, ponieważ ciągle obwiniałyście tego Faceta a Autorka była "cacy", a Autorka nie była "cacy" i dalej robiła to czego nie powinna robić.
Żeby nie było, nie wszystkie Wasze posty tak odbierałam.

Pug, oczywiście, że Autorka była w FwB,  tylko mylisz się i to bardzo, ponieważ Autorka nie weszła w relację dobrowolnie.
Tak naprawdę w tej relacji był tylko ten Facet, Ona ciągle wierzyła, że to dąży do związku, że to będzie związek.

Gdzie nagięte fakty przeze mnie i Harvey'a nazywając Autorkę "Panią do towarzystwa", czy "call girl", no przecież masz chociażby w poście 351 napisanym przez Autorkę:
"Znów przegadaliśmy chyba z pół godziny opowiadając co u nas słychać ... zaprosił mnie na spotkanie.
Nie miałam siły odmówić. Przecież to było to o czym marzyłam przez ostatnie miesiące. WIedziałam, ze skazuję się na tortury... Zgodziłam się. Do spotkania doszło wczoraj."

I to jest tylko jeden przykład, że Facet zadzwonił zaproponował spotkanie a Ona się zgodziła.
I dobrze wiesz, że gdyby zaproponował seks, ten seks by się odbył (aczkolwiek, seks w tym wszystkim nie byłby najgorszy, najgorsze było spotkanie/randka-nie sądzę, że On to odebrał jako randka).

Autorka jest na każdy telefon Faceta, to jak to można inaczej napisać?

Little.owl napisała dokładnie o co Nam chodziło, bo zapewne Harvey napisał to z "przymrużeniem oka".

Zobacz podobne tematy :

392

Witam po dłuższej przerwie...;)
I mam bardzo dobre wiadomości. Otóż nasze spotkanie (jesienia) po długiej 4 miesięcznej przerwie zaowocowało związkiem po dzień dzisiejszy.
W skrocie: on stwierdził, że jak się ze mną spotkał po tych 4 miesiącach to zrozumiał w końcu jaki jest "glupi", że wcześniej się nie zdecydował. Od tamtego momentu spotykaliśmy się codziennie i było tak jak zawsze o tym marzyłam. Przełamał się, coś się w nim zmieniło i między nami jest wspaniałe... do dziś smile
Zamieszkalismy razem w grudniu, zdecydowaliśmy się na dzidziusia- od razu mówię, że oboje tego chcieliśmy i się udało. Dzidziuś w drodze, a my przygotowujemy się do wesela.
Cuda się zdarzają!:)
Życzę każdemu szczęśliwego zakończenia "problemow" i pozdrawiam !!!!!

393

Damarisss, miło to słyszeć. Decyzja o dziecku strasznie szybka. Mam nadzieję, że Twój facet nie rozmyśli się znowu... Ja bym chyba z taką decyzją wolała poczekać, ale nie ma co gdybać, już się stało. Pozostaje być dobrej myśli. Cieszę się, że Twoje marzenia się spełniły. Życzę Ci dużo szczęścia.

Posty [ 391 do 393 z 393 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego się nie zakochał ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024