Odeszła przez swoje domysły - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odeszła przez swoje domysły

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 197 z 197 ]

196

Odp: Odeszła przez swoje domysły
Klio napisał/a:
Averyl napisał/a:

... chociaż trochę szkoda, że nie poznamy happy-endu, jak to ex wróci, rzuci się na kolana z okrzykiem:
Alvaro83 "jam twych ran nie godna całować!!!"

Dopiero wtedy zacząłby się Potop! wink
A nie mówiłem jakim pikny niesłychanie!

Był taki moment, gdy poczułam klimat "Truman Show", gdy ludzie na całym świecie/na całym netkobiety forum z napięciem oczekiwali na decyzję Trumana, gdy ten okrył, że jego świat to mistyfikacja (tutaj wersja rozjeżdża się - bo Alvaro83 jeszcze nie odkrył, że jego wyobrażenie o sobie samym to mistyfikacja). Moment napięcia i przekracza drzwi do realnego świata, a na całym świecie, we wszystkich odbiornika pojawia się pustka, "kasza" na odbiornikach tongue / po zbanowaniu Alvaro trochę pojawiła się taka pustka... tak na 3 sekundy. Na szczęście, jak Feniks z popiołów, pojawił się jeszcze lepszy Boski Alvaro83. Co oznacza "Zbanowany banita", że już nie będzie kolejnej reinkarnacji wirtualnej?

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez Pożądany (2016-03-10 09:59:06)

Odp: Odeszła przez swoje domysły

Co do bana to jest to czyjeś bezprawne działanie ponieważ nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Będę musiał gdzieś to zgłosić jeśli sytuacja się powtórzy i żądam wyjaśnień na e-mail.

Wczoraj rozmawiałem z eks i  na ten moment ona powrotu nie widzi-co najlepsze w ogóle o to nie pytałem-ale powiem szczerze, że w jej głosie nie wyczułem zdecydowania także chyba powoli zaczyna pękać.
Moja obojętność a zarazem wielka pewność siebie tylko utwierdza ją w przekonaniu, że latał napewno za nią nie będę i prosił o powrót. W sercu moim jest ale nie można w życiu kierować się tylko sercem. Tak jak nie można myśleć tylko  fiu***.

Posty [ 196 do 197 z 197 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odeszła przez swoje domysły

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024