]Dobra Mati
Teraz najważniejsze..
A zarazem dla Ciebie najtrudniejsze..
Zbyt wiele osób, nawet zakładając złą wolę przyszłej bratowej mówi o zdradzie..
Choć akurat może ona wiedzieć więcej niż przypuszczasz.
Bo patrząc zdrowo rozsądkowo, to gdyby się ta pogloska nie sprawdziła, a Ty byś księżniczki się pozbył to jak by ona wyglądała w Twoich oczach, Twojego brata i Twojej mamy, co ?
Przecież mama, a zapewne i Ty byście jej tego nie darowali..
A brat pewnie także też..
Naprawdę musisz ten temat do końca wyjaśnić, aby nie było żadnych wątpliwości..
Uwierz mi, za wiele osób o tym mówi, w tym ta żona, aby tak gładko wierzyć w zapewnienia Twojej małżonki.
Nie sądzisz, że za dużo tych zbiegów okoliczności?
Rozumiem, że kobieta brata ma w tym osobisty interes.. Ale w pracy, żona tego facia?
Jaki oni mają w tym biznes, aby nie tylko jej ale Tobie doperdolić?
Przecież to się kompletnie kupy nie trzyma...
No chyba że też jest i tam nie lubiana..
Tak na marginesie, do kogo Twoja żona ma pretensje i o co ?
Zamiast udowodnić Tobie swoją niewinność, pierdolnąć tę pracę w cholere z takimi ludźmi, którzy jej dupę obrobili- pani strzeliła focha i zostawiła Ciebie z rozdziawioną gębą
Przecież Mati to Ty prawdę mówiąc powinieneś już dawno mieć dość takiego życia i takiej żony na godziny i powiedzieć jej pa, pa.
After tak jak pisałem..temat wyjaśniam z każdym dniem... i wszystko co ustalam staram się przekazywać tutaj na forum,raz jeszcze podkreśle,że łatwo nie jest czasami opisywać daną sytuację i ubrać to w normalne słowa do zrozumienia.
Uwierz mi, za wiele osób o tym mówi, w tym ta żona, aby tak gładko wierzyć w zapewnienia Twojej małżonki - Wczoraj kontaktowała się ze mną żona tego facia i cyt co napisała -> ja przemyślałam sobie wszystko i nie mogę jednoznacznie stwierdzić,że mnie zdradził,niepotrzebnie oskarżałam kogokolwiek.
Nie sądzisz, że za dużo tych zbiegów okoliczności? podkreślam,że biorę każdy aspekt pod uwagę,nie jestem zaślepiony i nie jest tak,że widzę tylko żonę w kolorowych barwach,biorę każda opcję pod uwagę
Jaki oni mają w tym biznes, aby nie tylko jej ale Tobie doperdolić? Tłumaczę raz jeszcze...miejsce,gdzie mieszkamy jest po kapitalnym remoncie i fajnie by było nas wykurzyć i przyjść na gotowe przecież nie?
Tak na marginesie, do kogo Twoja żona ma pretensje i o co ? żona w rozmowie ze mną powiedziała mi,że ma żal do bratowej,która wymyśla niestworzone rzeczy na jej temat i nastawia całą rodzinę przeciwko niej,kłamiąc w żywe oczy.
Dam przykład jeszcze kiedy mieszkaliśmy razem -> bratowa żonie mówiła,żeby skończyła ze mną bo jestem daremny,a mi kiedy żony nie było mówiła dokładnie to samo,że żona kłamie,wiecznie jej nie ma,daj sobie spokój chłopie.
Przecież Mati to Ty prawdę mówiąc powinieneś już dawno mieć dość takiego życia i takiej żony na godziny i powiedzieć jej pa, pa -> powinienem,ale nie mam,bo nie zostawie tego w takim stanie,chce do wszystkiego dojść,może to potrwa,ale nie odpuszczę i będę walczył...zadanie do wykonania trudne,ale możliwe do zrealizowania.