czy wierzycie w prawo przyciągania, moc pozytywnego myślenia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy wierzycie w prawo przyciągania, moc pozytywnego myślenia?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66 Ostatnio edytowany przez swampboy93 (2019-01-15 17:19:35)

Odp: czy wierzycie w prawo przyciągania, moc pozytywnego myślenia?

Pamiętam że kiedyś zapoznawałem się z tym materiałem, pojawiały się tam odniesienia do mechaniki kwantowej, których prawdziwości nie jestem w stanie zweryfikować. Jestem sceptycznie nastawiony do teorii zakładających istnienie jakichś nadprzyrodzonych zjawisk. Z moich doświadczeń zawsze lepiej było podejmować własne działania ukierunkowane na osiągnięcie jakiegoś konkretnego celu, aniżeli bezczynne oczekiwać na zadziałanie teorii typu prawo przyciągania.

Zobacz podobne tematy :

67

Burzowy napisał/a:

To dlaczemu ostatnio tak mało w Tobie pozytywnego myślenia rossanko;>?

Baterie się wyczerpały.

Burzowy napisał/a:

Jestem pewien, że takie coś nie działa. To co może poprawić nasz "aktualny stan" to tylko i wyłącznie działanie. Z tym, że na pewno łatwiej działać myśląc pozytywnie, niż się dołując.

Jak nie działa, jak właśnie opisałeś jego działanie? smile

68

Tylko czekałem aż właśnie Ty napiszesz DOKŁADNIE takiego posta big_smile.

Skonfrontuj swoje wypowiedzi, jak widzisz samo myślenie nie działa, nie ładuje baterii i nic nie przyciąga. Po prostu wszystko w Twoich rękach ross.

69

Burzowy napisał/a:

Tylko czekałem aż właśnie Ty napiszesz DOKŁADNIE takiego posta big_smile.

Skonfrontuj swoje wypowiedzi, jak widzisz samo myślenie nie działa, nie ładuje baterii i nic nie przyciąga. Po prostu wszystko w Twoich rękach ross.

\

Myslenie działa, bo napędza Cię do działania.
I o to w tym wszystkim chodzi.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy wierzycie w prawo przyciągania, moc pozytywnego myślenia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024