Pamiętam że kiedyś zapoznawałem się z tym materiałem, pojawiały się tam odniesienia do mechaniki kwantowej, których prawdziwości nie jestem w stanie zweryfikować. Jestem sceptycznie nastawiony do teorii zakładających istnienie jakichś nadprzyrodzonych zjawisk. Z moich doświadczeń zawsze lepiej było podejmować własne działania ukierunkowane na osiągnięcie jakiegoś konkretnego celu, aniżeli bezczynne oczekiwać na zadziałanie teorii typu prawo przyciągania.
66 2019-01-15 17:19:24 Ostatnio edytowany przez swampboy93 (2019-01-15 17:19:35)
To dlaczemu ostatnio tak mało w Tobie pozytywnego myślenia rossanko;>?
Baterie się wyczerpały.
Jestem pewien, że takie coś nie działa. To co może poprawić nasz "aktualny stan" to tylko i wyłącznie działanie. Z tym, że na pewno łatwiej działać myśląc pozytywnie, niż się dołując.
Jak nie działa, jak właśnie opisałeś jego działanie? ![]()
Tylko czekałem aż właśnie Ty napiszesz DOKŁADNIE takiego posta
.
Skonfrontuj swoje wypowiedzi, jak widzisz samo myślenie nie działa, nie ładuje baterii i nic nie przyciąga. Po prostu wszystko w Twoich rękach ross.
Tylko czekałem aż właśnie Ty napiszesz DOKŁADNIE takiego posta
.
Skonfrontuj swoje wypowiedzi, jak widzisz samo myślenie nie działa, nie ładuje baterii i nic nie przyciąga. Po prostu wszystko w Twoich rękach ross.
\
Myslenie działa, bo napędza Cię do działania.
I o to w tym wszystkim chodzi.