Czesc:) juz przekopalam internet dove wychodzi drozej niz nivea.. Narazie mam czym myc i mam czym smarowac w miare promocji napewno kupie:) przy okazji widze ze moj ulubiony balsam zucili za grosze to grzech nie skorzystac:p
W biedronce promocje na kartony pieluszek polecam:)
Co do jedzebia Zuza ma ostatnio jakis krwyzts ze sniadaniami nie dojada.. Ale zaraz potem chetnie docisnie danonkiem:p Zuzia juz duzo naszego je: pomidorowa, ogorkowa, ziemniaczki z sosem, juz pieczen jadla, warzywa na patelni z kasza i kurczakiem, rozne klopsy spagetti, jajecznice, kluski z sosem, czasem i frytke z oleju dostanie do reki i ciamie
Od roku niby dzuecko moze czekolade i krowie mleko:) zuzi juz jakis czas robie jajecznice na mleku z kartonu wiec zrobilam jej 50 ml kakała, jak sie przyssala to nawet w najwiekszym glodzie nie pila tak szybko:p a jakie rozczarowanie jak sie skonczylo:)
Dantek no ja mialam problemy z pierwszym zebem, tzn sano rwanie ok potem bol byl dlugooo bawet do teraz boli, a drogi zab to super nic nie bolalo po usunieciu:) wszystko zalerzy na kogo trafisz czy na dentyste czy na sadyste..
No i tez najważniejsze isc na nfz bo kogo ciagnie wydac 1200 czy cos w tej okolicy za narkoze.. Ceny masakra..
Niewiem do kogo Zuzia podobna chyba bardziej do taty:p