Mamy w 2016 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy w 2016

Strony Poprzednia 1 64 65 66 67 68 69 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,226 do 4,290 z 4,458 ]

4,226

Odp: Mamy w 2016

Moj tez jakos wczesniej sadzony ladnie siedzial. Ale sam do tej pory nie umie. A ma 9mscy. Ale nie przejmuje sie tym. Juz prawie wstaje. Nie kazde dziecko ksiazkowo sie rozwija. Moj Jakub do nich nie nalezy hihi.
A jaaa
Wczoraj fryzjer. Dzis paznokcie. A za ponad tydz do pracy ;(
Z jednej strony zal zostawiac synunia. Ale z drugiej... wyjde w koncu do ludzi...
Wlasnie teraz spi... 1 raz na brzuchu.....
Pozdrawiam was bardzo :*

Zobacz podobne tematy :

4,227

Bo mój słabo się bierze za śniadanie.

4,228

Maja siadala sama już jakąś po skończeniu 6 miesiąca;) dość szybko.

Dla porównania Zosia siedziała jak już miała 8 miesięcy. Umiała w sumie też jak miała 6 miesięcy.  Z tą różnicą że musiałam ja posadzić.

Niuska każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Nie ma co porównywać.  Mogę ci zagwarantować zd usiądzie na pewno. Twój synek jest jeszcze młodziutki. Daj mu czas.

Bimbulka nie zazdroszczę powrotu do pracy.  Masz z kim zostawić Kubusia ?

4,229

Na szczescie mam. Moja mama i tesciowa w zaleznosci ktora bede miala zmiane. Ale w wiekszosci to bd moja mama.

4,230

Dziewczyny kazde dziecko rozwija sie indywidualnie wiadomo, ale moja akurat jest troszke moze szybsza bo dlugo byla rehabilitowana, a cwiczenia właśnie byly takimi jakby przygotowaniami do siadu do obracania sie raczkowania i z automatu moja to sobie odtwarzala puzniej na mavie przy zabawie. Naprawdę duzo godzin przecwiczylam z nia  wiec temu pewnie, na szczescie to juz za nami.. Bo ciezko bylo szczególnie na piłce czy wałku..

4,231

Dziewczyny, a wasze pociechy tez waj tak zagladaja w tslerz iwszystko chca probowac?  Ja nirwie do konca co moge dac ale moja juz i zurku kosztowala i " wody" z fasolki po bretonsku  kanapki rogaliki ziemniaki z mizeria czy sosem to norma.. To samo z jogurtami, nalesnikami, racuchami wszystko chce, wczoraj gryzla/mampala jablko normalne nie starte Normalnie nasze orzypraeuane jedzenie no sle wiadomo na skosztowanie a nie do pojedzenia, chcialam zapytac czy dajecie wszystko? Wiadomo nie grzyby tatar i sery plesniowe ale czy dajecie byle co pokosztowac?

4,232

Wieczorem gorączka 39 stopni po syropie na szczęście przeszło.

4,233

Brak sił - sad

4,234

Duzo zdrowka dla Was dziewczyny.

4,235

Niuskaa masz nurofen czy zwykly paracetamol? Nasza lepiej funkcjonowala na nurofenie, drozszy ale  pomogl i przy zabkowaniu czasem dac jak juz jest turbo marudna

4,236

Paracetamol ale ze względu że jest od zera a inne od trzech miesięcy, a był mi potrzebny zanim mały skoro czyl trzy miesiące, wcześnie się sprawdził i wczoraj również.

4,237

Saya, staram sie jesc to co wiem ze ew. Moge dac Maji wink ale generalnie juz je wszystko co my. Bo nie da zjesc w spokoju. Dzisiaj sprobowala pieczarki i kukurydze. Poczestowala sie moja zapiekanka

4,238

Hejo wink
Bimbulka całe szczęście że masz opiekę i nie musisz się o to martwić chociaż;) 
A jak zdrowie Kubusia ? Lepiej troszkę?

Niuska a skąd ta wysoka temperatura ? Myślisz że po szczepieniu ?

Saya u mnie Maja tez próbuje wszytsko.  Jak widzi ze jem to podchodzi do mnie i staje i robi oczka kota ze Shreka zaczyna clamac i mówić am am.
Jak wiem ze mam coś na talerzu czego ona jeść nie powinna to jem po kryjomu albo daje jej jakiegoś chrupka i też zadowolona wink

4,239

Milka pewnie że po szczepieniu no i do tego dwa zeby naraz wychodzą.

4,240

Milka992
Bylam u lekarza. Nadal ma inhalacje. Ale on tak dziwnie charczy.  Robi tak np gdy zaciąga powietrze tak jakby sie dziwil...
To jest trudne do wytłumaczenia. Musze to uchwycić telefonem sad
Dziekuje ze pytasz :*

4,241

Bimbulka kurcze długo Twoj Kubuś już jest chory. Wgl przechodzi mu coś? Może jakiś antybiotyk by mu pomógł ? Nie myślałaś zeby skonsultować jego chorobę z innym lekarzem ? Zapalenie oskrzeli to dość poważna choroba. Żeby to dziadostwo dalej nie poszło.
Ech.  Duzo zdrówka dla Małego i dla Ciebie dużo siły.

Niuska niezazdroszcze. Ostatnio ciągle czytam że twoje dzieciaki są chore.  Jakie to musi być męczące. Duzo.zdrowka dla twoich pociech wink
A tak wgl szybko twój Ksawcio zaczyna zabkowac;)

4,242 Ostatnio edytowany przez Akaya (2017-02-05 01:09:34)

Cześć niunie.

Widzę, że u co poniektórych dzieciaczki chore.. oby wyzdrowiały szybko, wiem jak to jest mieć chorego bobasa.

Poza tym, babeczki! OBOWIĄZKOWO WSTAWIAJCIE ZDJĘCIA WASZYCH POCIECH!

Przypomnę na szybko jak to się robi:

1. Wrzucacie na stronę typu: tinypic.com (możecie skopiować)

2. Wybieracie "wrzuć plik", a następnie "Prześlij teraz!"

3. Chwilę czekacie.. i po lewej stronie będą linki. Kopiujecie ostatni link i wklejacie tutaj, albo:

4*. wpisujecie ręcznie: [ img ] TUTAJ_LINK_DO_ZDJĘCIA [ /img ] ma to wyglądać tak: http://i66.tinypic.com/k56gxd.png (img to skrót od image) i.. voi'la!

Poglądowo zdjęcie Olka smile

http://i65.tinypic.com/qouae0.jpg

4,243

http://i68.tinypic.com/m75rip.jpg

Tu na zdj nasze 4 zębole:)

4,244

Cześć wszystkim.

Oj tak Milka non stop chorują dokładnie odkąd Lenka poszła do przedszkola czyli od grudnia, już mieliśmy ospe, zapalenie oskrzeli i praktycznie cały czas kaszel i katar. Mały od dwóch dni cały czas marudzi wychodzą mu dwa zęby noce i dnie są strasznie cieszke. Ja jestem zmęczona psychicznie i fizycznie. Szczerze to brakuje mi pracy, zanim zaszłam w ciążę z małym to pomagałam przy firmie, a teraz tylko zajmuje się papierami brakuje mi najbardziej kontaktu z ludźmi, zawsze się coś działo. No cóż taki los matki.

Bimbulka może i Milka ma rację skonsultuj się z innym lekarzem my przy zapaleniu oskrzeli odrazu dostaliśmy antybiotyk. Zdrowia życzę.

Śliczne bobaski.

4,245

http://i67.tinypic.com/p93eq.jpg

4,246

No to juz mamy3 sliczne bobaski:)  ja,mery, bimbulka i zakochana widzimy sie na bierzaco na IG, wiec czekam na reszte zdj dzieciaczkow  waszych:):)

4,247

Dziewczyny podeślijcie namiary na Ig jeśli mozecie.

4,248

Niuska napisał/a:

Dziewczyny podeślijcie namiary na Ig jeśli mozecie.

Niuska wysłałam Ci wiadomosc prywatna. Na poczte z danymi:) jak mnie znajdziesz to  u mnie sa dziewczyny

4,249

Jakie słodkie szkraby;)
Tylko całować i ściskac;) małe cudowne cuda wink

Mojej na forum nie zobaczycie;) Wam ufam, ale wiem że forum czytają również inne osoby.
Kto ciekawy wstawilam zdjęcie swojej Majulki na naszym wątku ma fb wink

Niuska niech moc bd z Tobą;)

4,250 Ostatnio edytowany przez milka992 (2017-02-05 22:27:08)

Kurcze ale postęp zrobiła moja Majulka. Właśnie  daje mi pokaz jak chodzi z pchaczem i jak chodzi przytrzymujac się mebli. Robi to tak jakby  od zawsze umiała. Jestem bardzo dumna!! smile

4,251

Milka moje tez tak z dnia na dzien sue ujawnila hehe:p najpierw przy meblach potem z pcgaczem a teraz fajnie chodzi za jedna raczke:)

4,252

Ja na insta:  mlo0oda   to w srodku to zero smile

Pozdrawiam.

4,253

A żeby było ciekawie to muszę szukać okulisty, mam dość.

4,254

Niuska ale dla Ciebie czy dla dzieci?

Ja jutro ide do dentysty chirurga.. Albo ustalic termin na mojr  osemki albo od razu charatac:p
Jak ma czas:)

Moja zuza juz dzisiaj tak smialo smialo kroczkuje stoi dlugo, ale ciezko to nagrac bo ona kocha mamlac moj telefon.. I jak widzi ze go trzymam to zaraz spada na 4 i popyla za mna bo chce go dorwac:p

Jak tam walentynkowe plany?:)

4,255

Niestety dla małej.

Brak planów na walentynki.

4,256

Moje walentynki bd w pracu od 6 do 13.30
Ale zaprosilam meza do kina w ta niedziele big_smile
Wieczorem po pracy zapewne padne jak mucha. 
Troche sie boje czy sobie poradze. W pracy trzeba zasuwac na stojaco. A po pracy wcale nie lepiej hihi. Ale to chyba jest nasza super moc?  Nas-mam :-)    narazie jestem pozytywnie nastawiona.
Wiadomka troche wstydze sie wrocic bo mam 10kg na plusie. Wiecie jakie sa baby. Zaraz gadaja itp itd.  Ale mysle ze do lata zrzuce.
Biorac pod uwage wage koncowa ciazy a teraz  to roznica jest 20kg.   Jeszcze 10kg i bede usatysfakcjonowana.

4,257

Bimbulka zazdroszczę powrotu do pracy.

4,258

Niuska. Nie mam wyjścia hihi.
Ale z 2strony wyjde troche do ludzi... bo z malym czuje ze sie cofnelam big_smile  z nim nie pogadasz  za bardzo. Pytasz sie go ale i tak sama odpowiadasz xD ani mi sie malowac nie chcialo. A teraz to wiesz. Szpachla na twarz. Ubrac sie ladnie xD  pokonwersowac bd mozna.  Z jednej strony sie ciesze a z drugiej mi smutno. Ale ten moment i tak by kiedys nastapil.
Maly jeszcze nie ma etapu  ze mama mama.
Nawet teraz jak załatwiam badania itp to jak wracam. To o. Jestem bo jestem. Uśmiechnie sie moze albo i nie. Wydaje mi sie ze pozniej ok 13msca byloby gorzej.  Chociaz kto wie moze ma taki charakter ze mu wszystko jedno. Czasem to juz mysle ze moze mnie nie kocha. 
No ale wiadomo ze tak nie jest smile

4,259

Niuska ty to zawsze masz jakieś przeboje... Przerabane.
Dziewczyny, gratulacje dla waszych bobaskow za nowe umiejętności  smile
Bimbulka, fajnie. Też bym chciała wyjść trochę do ludzi.
U nas też ok, Wojtek powoli chodzi koło mebli no i w końcu nauczył się raczkowac ładnie. Bo tak to tylko pelzal na brzuchu  wink
Mam trochę stresa bo lecę w sobotę samolotem z małym. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

4,260

Hej dziś dwa razy zaslablam mało synka nie upuscilam na podłogę, od tygodnia praktycznie nie śpię mały cały czas marudzi tylko na rękach, a wczorajszy dzień i noc to była totalna tragedia cały czas płakał, zasnął nad ranem, zdążyłam i ja przysnac to budzik zadzwonił i trzeba było wstawać. Bardzo źle znosi zabkowanie. W domu syf, prania tyle że chyba tydzień bez przerwy będzie pralka prala. Ach szkoda gadać.

4,261

Niuska gdybym miala blizej chetnie bym Ci pomogla sad

4,262

Niuska.. A chlop nie mogl by wziasc urlopu do konca tygodnia, dobrze wiem ze czasem 8 h snu bez  żadnych przerw potrafi zdzialac cuda:) on pilnowal by malego w nocy i w dzien na czas twoich domowych obowiazkow.. 

No wiadomo nie kazdy moze od tak se o wziasc wolne..  Ale 1 dzien urlopu na zadanie miala bys ogromna ulge:):)

4,263

Saya ma racje. Nic mu sie nie stanie jak wezmie 1 dzien.     Musisz odpoczac.

4,264

Niuska no to nieźle. Za dużo na siebie wzięłas. Musisz odpuścić trochę.  Jak mąż przyjedzie z pracy niech on zajmie się dziećmi a ty się położ.   Albo jak dziewczyny piszą niech sobie weźmie wolne i przejmie twoje obowiązki a ty zrobisz sobie dzień lenia;)
A twoi rodzice? może oni by się zajęli maluchami na te kilka godzin chociaż?

Wróbelek u Wojtka też postępy.  Gratulacje;) ile bd trwał lot samolotem ?  Na pewno dacie radę.  Kto jak nie wy wink  trzymam kciuki wink

Saya i jak tam Zuzanka chodzi już?

4,265 Ostatnio edytowany przez saya16 (2017-02-09 12:47:22)

Milka:) zuzia chodzi z pchaczem i za jedna raczke, a dama to tak juz 5 kroczkow i ciap:)

Szlam dzisiaj usunac 1 osemke,   chirurgicznie niby ale na szczescie bez szycia
Kolejna za 2 tygodnie

4,266 Ostatnio edytowany przez bimbulka (2017-02-14 22:44:35)

Dziewczyny. Czy od zabkowania moze byc az tak wysoka temp?
Kubus ma 38.8 do tego katar  taki wodnisty.
Ja wczoraj 1 dzien w pracy a w domu takie anomalie. Dzis maz ma zabrac go do lekarza.
Aaaa i jeszcze mam pytanie gdzie sie mierzy  dziecku temp?
Na skroni czy na srodku czola? Bo jest duza różnica między dwoma tymi miejscami. 
Noc katastrofa. Nie dość ze wstaje o 4.30 to jeszcze wiekszosc czasu nie spie bo malutki biedny marudzi.   Dodam ze wychodza nam gorne 1. Narazie widac 1 ale moze i druga sie wybije. Biedny bobas moj.   Przy dolnych byla temp najwyzej 37.1  37.3  nigdy wiecej.
Echhhh.
Ps. Wczoraj 1 dzien w pracy i stwierdzam ze bardziej pies sie cieszyl z mojego powrotu niz wlasne dziecko xD big_smile

EDIT.
Bylam u lekarza.  Nie dala zadnego antybiotyku z czrgo się ciesze.  Osluchala go. Czysciutko. Stwierdzila ze moze to byc infekcja od zabka. I chyba tak jest bo dzis o noebo lepiej. Teraz jest zimny. Wczoraj biedny tak sie pocil ze cale nasze poduszki przemkoly. Moje Kochane Biedactwo.
Ja 2 dzien w pracy.... masakra.... ciezko jest.  Juz tesknie za dniami spedzanymi 24h z synkiem. Echhhhhhh.    ;(

4,267

Chwalę się wczorajszymi nowościami !! :*

" Kochanie czy zostaniesz moją żoną ? " odpowiedziałam TAAAAAK !!!

Przecudowny wieczór był wczoraj z moim narzeczonym gdy dzieci spały ^^

Zapraszam na fb tam pokazałam pierścionek smile

Buziaki :*

4,268

Gratuluje Madziu:) odzywaj sie tutaj czasem:)

4,269

Oh... dawno mnie tu nie było.
Trochę poczytałam jak Wam źle, nie chce się licytować ale ja od urodzenia Małego pracuję w domu przy dwójce dzieci plus cały dom na mojej głowie (sprzątanie, pranie, gotowanie, zakupy). Dziewczyny ! Przy pierwszym dziecku to jest luzik, uwierzcie mi. Ja śpię po 5-6 godz.  Czasem nie mam czasu w dzień coś zjeść, wejść na forum, głupie fb. Rozmawiam z klientami przez telefon z Małym na ręku. Notorycznie jestem zmęczona, nie wyspana, marudna, ze wszystkim spóźnona. Gdyby nie pomoc babć to leżę i kwiczę, dosłownie. Szukałam niani -  ciężko. Mała od stycznia chodzi do przedszkola i wygląda to tak że chodzi 1,5 tyg a później 1,5 tyg choruje. Był już antybiotyk (grypa), wymioty całą noc, na przemian kaszel i katar u niej i u niego. Żyję, daję radę. Ale z nostalgią wspominam dni kiedy miałam TYLKO Małą- spacerki, zakupki, sapanie kiedy ona spała wink Pomyślcie sobie, że zawsze może być gorzej. I u mnie nie ma tak że dziecko chore to praca na boczny tor- to co muszę zrobić zrobione musi być. Całe szczęście że bardzo lubię moją pracę. Nie raz słyszałam aby dać sobie spokój ale ja nie chce bo to lubię i moje firma to było moje marzenie.
No to się trochę pożaliłam wink

Dziewczyny, kiedy ten rok zleciał ? Za chwilę zaczną się roczki. Mój Antonio staje sam, chodzi przy meblach powolutku i w sumie w ostatnim czasie to go najbardziej interesuje.
Zębów w dalszym ciągu mamy 6 sztuk. Od dłuższego czasu z nimi cisza. Samochodem dalej nie lubi jeździć, drzemka w dzień raz (chyba że jest u teściowej to u niej śpi dwa razy). Je w sumie bardzo dużo różnych rzeczy i notorycznie jest obsypany wysypką. Jada żurek, budyń, kinderki uwielbia (musimy przez nim chować), właściwie wszystko daje mu do spróbowania, ale słoiczkami nadal nie gardzi.

Saya czy bałaś się wyrywać 8? Jak wrażenia? Ja mam cztery do wyrwania i okropnie się boję.

4,270

Dantek wiem wiem ze z dwojka napewno masakra, i pisze sie na taki uklad:):)

Dziewczyny jak poprawic sluz poza siemiem lnianym i guajazylem?

Czy sie balam? Zesr*** bylam ze strachu:p do tej pory mialam wszystkie zęby..

Szlam na nfz ale z dusza na ramirniu bo moja dentystka  pisząc mi skierowanie na" chirurgiczne usuwanie dolnich osemek"powiedziala mi ze w naszym szpitalu lamia szczeki:p  i mam isc prywatnie.. Jak poszlam do szpitala na konsultacje i ustalenie terminu chirurg powiedzial mi dosłownie tak" pani my to w narkozie tylko robimy 1200 za 2 zeby " w zyciu tyle nie dam... Nawet macierzynskiego tyle nie dostaje.. Dostalam skierowanie na rtg za darmo co sie chwali,  zlotowki nie zaplacilam do tej pory  pocierpialam ale za cos składki nam potracaja,  a nie ze ze wszystkim prywatnie.. Poszlam wiec normalnie na znieczulenie miejscowe w dniu ustalonego terminu Zielono/sina bylam.. Bo juz sie widzialam na chirurgi szczegowej ze srubami ze wzgledu na zlamana szczeke... Mój jakze zabawny chirurg zapytal czy  chce "lepsze" znieczulenie za 50 zl, po czym dodał ze i tak bd mnie strasznie bolalo:p co za osiol... Na fotelu mi to powiedziwl myslalam ze ucieknie..  Normalnie mnie straszyl powiedzial ze bd tam pilowac jak trzebabedzie szarpać wiercic nic milego.. No ale co nie bralam znieczulebia dodstkowego skoro i tak ma bolec..  Dostalam zwykle jakas szmate na twarz z otworem na usta jakies haki.. Najpierw wiertal mi tego zeba ale jakby wiertara z udarem od robotnika z budowy... Wiele juz z zebami przeszlam ale takiego czegos nigdy... I potem szarpal nic milego bo zuchwe ciagnal za zeba do gory a druga reka szarpal w dol.. No ale w sumie jak inaczej wyjac zeba... Uczucie raczej srednio przyjemne ale od samego wiercenia po wyrwanie trwalo to gora 5 min na szczescie bo bym zjechala, bolalo czulam co nie co, plus te szarpanie serio myslalam se zlamia mi szczeke... Na koniec nawet mi tej dziury nie zszyl.. Bolalo w cholere, szczerze to gorszy ten bol kilku dniowy niz samo rwanie.. Bolalo dziaslo zeby obok zeby z gory nawet, ucho skron zatoki i w gsrwdle az, wsrgi mi popekaly biwewiem czy to reakcja na znieczulenie czy co.. Najgoersse pierwsze 10 dni tyle co zjadlam tbl no mnóstwo..  Samo wyrwanie przy tym to nic bo ty tylko byla chwila chwila grozy.. No sle sa ludzie co im zab inaczej wyrusl wrecz w poprzek albo jest calkowicie zatrzymany i dlubia w buzi i godzine..

Jak cie nie boli to idz jak najszybciej bo potem jakbd obolala opuchniets to bd jeszcze gorze.. Ja ide w czwartek drugiego rwac..

4,271

Hop hop

Forum umarlo znow..

Dantek dobre wiesci dzis trafilam na innego chirurga i byl super:)
nie wiertal tylko zlapal szczypcami cyk cyk i wyrwal, bez zadnego parawanu na twarzy, no 2 min roboty, a tak sie balam ze bd to samo co ostatnio albo i gorzej... Wiem wiem najgorsze i tak przedemna bo  znow 2 tygodnie bolu i tbl sie zapowiadaja no ale jestem zadowolona:)

Wiec nie denerwoj sie tylko idz puki cie nie boli smile

4,272

Hej. U nas kiepsko, jesteśmy chorzy. Wojtek miał trzy dni gorączkę ale dziś już nie ma. No i dostał wysypki... Więc podejrzewam, że znów ma trzydniowke. Tylko podczas tamtej przechodził to dużo łagodniej a teraz jest bardzo marudny i dużo śpi. Miało któreś dzieciątko od was 2 razy trzydniowke? Byłam u lekarza ale zapisała tylko czopki na goraczke i tyle... No a ja też jestem chora, gorączka, gardło, katar, kaszel więc jest ciężko.  Pozdrawiamy  smile

4,273

Hej wam dawno mnie nie było a tu trochę cicho.

Saya mąż mi nie może za bardzo pomagać bo jak on nie będzie zajmował się firmą to nie będziemy zarabiać. Jak wraca wcześniej to pomaga ale rzadko wcześniej wraca taka praca a żyć z czegoś trzeba. Rodzice pomagają jak mogą ale też pracują.

Madziu gratulowalam na fb, że ale jeszcze raz serdecznie gratuluję.

Wrubelku zdrowia życzę.

U na ząb nadal boli wizyta już w sobotę, boli mnie usemka więc aż się boję jak będę musiała ja wyrwać. Czuję się trochę lepiej chodź nadal mało się bo mały często się budzi, w dzień brak czasu na wszystko. Od poniedziałku koniec ferii i znów czas do przedszkola z córeczka.

Małemu wyszła górna dwójka chodź nadal jedynek górnych nie ma.

Ksawcio w marcu kończy pół roku i chciałabym mu wyciągnąć już spacerówke, bo do gondoli się nie mieści od dobrych dwóch miesięcy, spacer to tragedia bo krzyczy po prostu za ciasno mu. Co wy na to?

4,274

Cześć dziewczynki wink

Kurcze ale zlecialo. Mamy pierwsze roczki na forum.

Kati, Akaya wszyyskie co co najlepsze dla Kornelki i Olusia. Niech zdrowo rosną!!!

4,275

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechu na buźkach dla Kornelki i Olusia. Dziwczyny opowiadać jak tam minęły roczki.

My niedługo zbieramy się do dentysty, to jest typowo od dzieci ale po znajomości ma mi zobaczyć czy coś da się z mim zęba da coś zrobić.

Jednak zdecydowałam że zmieniamy na spacerowke i dziś będzie pierwszy spacer, wczoraj zamówiłam nowy fotelik samochodowy bo obecny tylko do 9kg więc już ciasnowy jest nowy będzie od 9 do 25kg.

Miłego weekendu.

4,276

my tez zakupilismu fotelik. po ciezkiej batali zdecydowalismy sie na recaro optiafix 9-18.
zalezalo nam na isofixie.
ja tez kiedys rwalam 'ósemke'
wiecej strachu niz bolu.. xD

4,277

Hej jak tam u was weekend?

U mnie kiepsko poklucilam się z mężem i poszedł sobie do pracy, ekstra niedziela.

4,278

niuska u mnie nie lepiej.
dzis zarysowalam samochod.  wozek Kubusia i teleofn  totlanie zly dzieeen ;(

4,279

A wlasnie roczki:) wszystkiego dobrego dzieciaczkom:):)

Dzis u nas tak pieknie bylo:) spacerek juz wyczekany  zaliczony:)    a jak wasze roczki, jakie plany, wielkie imprezy w knajpach czy w domu, jakie menu podoradzajcie cos:)

Ja dzis Zuzi kupilam fajna sukienke na roczek w tekstil market za szumne 30 zl

4,280

Dziewczyny wrzucajcie zdjęcia tortów roczkowych i co podalyscie gościom do jedzenia.

4,281

Ja chyba sama tort upieke, zobacze jeszcze

A o jedzeniu juz chyba pisalam:) ale wlasnie jestem ciekawa waszych propozycji:)

4,282

Dzień dobry kochane, wieki mnie nie było:)

4,283

ilo27 napisał/a:

Dzień dobry kochane, wieki mnie nie było:)

Czesc:) poukladalo Ci sie wszystko, jak mala?

4,284

Ilo opowiadaj co tam u was?

4,285

http://i63.tinypic.com/29yh85i.jpg

Tutaj świeże dzisiejsze zdj, 11 mc Zuzi

4,286

Ale ślicznotka mała

4,287

Taka piękna wiosenna pogoda u nas od kilku dni a my na spacer iść nie możemy, wózek się nam popsuł, mam nadzieję że jutro uda nam się wyjść, oby bo zwarjuje.

4,288

Hej.

U mnie dziś komuniarz rozwala pół domu, bo komin zapchany, nie pali się tylko strasznie kopci a wszystko na mieszkanie leci. Wściekła jestem bo bajzel jest nie z tej ziemi.

4,289

Niuska wspolczuc twoich przygod naprawde..  Udalo Ci sie cos odpoczac w tym tygodniu?

Slyszalyscie podobno dove wydalo kosmetyki do dzieci:) jestem bardzo ciekawa bo uwielbiam dove

4,290

saya nie slyszalam jak znajdziesz to pochwa
l sie gdzie

Posty [ 4,226 do 4,290 z 4,458 ]

Strony Poprzednia 1 64 65 66 67 68 69 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy w 2016

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024