Hej hej
Akaya, zobacz jak Olus szybko sie uczy
kazde dzieciatko rozwija sie w swoim tempie
Kurcze! Zaraz beda imprezy z okazji roczku!
A dopiero chodzilysmy z brzuszkami i czekalysmy po kolei na rozwiazanie
U nas jak sie dogadamy to zrobimy roczek razem z chrzcinami. Podjelismy taka decyzje z racji tego ze w mieszkaniu nie mamy mozliwosci wyprawienia bo niestety jest za male i trzeba wyprawic w knajpie wiec finansowo bedzie latwiej 
Ile placilyscie w kosciele za chrzest??????
Mi zostalo po ciazy 14kg i nie najlepiej sie z tym czulam dlatego zaczelam cos z tym robic "na swoich warunkach"
Chodze na aerobic, staram sie pic duzo wody, nie jem slodkiego, nie obrzeram sie na noc, sniadania i kolacje lzejsze ale obiady normalne
ah... jestem taka zadowolona z siebie bo zaczynam widziec efekty
: D
Jakis czas temu bylismy u lekarza i synek wazy 10kg i 78cm. Lekarka powiedziala ze duzy chlopczyk. Poza tym wszystko w porzadku, nie choruje. Broi bardzo, wszedzie sie wspina, sam jeszcze nie chodzi potrafi tylko kilka sekund stac bez zadnej asekuracji za to przy meblach czy za raczki popiernicza ostro
teraz wyczail ze chodzik, taka duza ciezarowka i pojemnik na zabawki ktory jest na kolkach robia mu za pchacz. Swietnie sobie radzi
poza tym jest bardzo radosnym i gadatliwym dzieckiem
caly czas tylko dada,mama,tata,baba itp. Do tego nauczyl sie mowic "nie" wiec calymi dniami powtarza to slowo hehe. Jak cos chce to pokazuje paluszkiem. Mamy dwa ząbki na dole i teraz przebily nam sie gorne jedyneczki. Potrafi wkladac i wyciagac klocki z pojemniczka, od kilku dni uklada sam klocek na klocek. Moj Maly glodomorek jak tylko widzi jedzenie to potrafi sie poplakac zeby mu dac takze po malutku po trochu zaczyna juz wszystko jesc
Zastanaeiam sie aby zaczac mu dawac danonki, a Wasze Maluchy jakie jogurty jedza?
Uwazam ze te jogolino sa troszke drogie dlatego zawsze jak byla promocja to kupowala tak aby na jakis czas bylo. Raz kiedys je z piątnicy jogurt grecki owocowy dla dzieci. No a ostatnio zjadl jajeczniczke ze szczypiorkiem.
To chyba tyle.
Aaaa no i co by nie przechwalic ale poprawily sie u nas wyjscia na dwor. Gorka u Was chyba tez byl problem? Dobrze pamietam???
Dziewczyny jakie macie spacerowki? Zastanawiam sie zeby na lato juz zmienic. Mamy ta z wozka 3w1 ale jest duza i masywna. Wolalabym cos lzejszego.
1.Co dajecie do picia Maluchom?
2.Kąpiecie jeszcze w wanienkach?
3.Zakładacie dzieciaczkom jakies buciki kiedy zaczely juz stawac/chodzic???
Ja sama nie wiem czy ubierac....
Wedlug dobrych rad innych lepiej ubierac a znowu na internecie przeczytalam mase artykulow w ktorych pisza aby nozka byla bez obuwia bo jest to zdrowsze.
Gorka, Kati co u Was???
AGNI!!!!!!!
Saya jak Cie znajde na insta?
Pozdrawiam