Hej hej :-D weekend cudo, teście (miało być mniej cudo ale było o dziwo świetnie) prezenty dla okruszka i ciuchy 4Mi, acha i najważniejsze zapewnili nam lodówkę po brzegi cały tydzień będę tylko odgrzewac! A dziś będzie u mnie na Qultrualnie bo skaczemy z Kriskiem na koncert Piaska w Teatrze Roma (kocham pisaka :-D)
Ruszyłam dupke też na sportowo i czuje się 100 razy lepiej jednak co forma to forma i joga to mega świetna sprawa polecam w domu z internetu ostrożnie powolutku i napewno wyjdzie.
Bimbulka ale to zabrzmiało BYLAS piękna Hehe a idź ty jedna, teraz też napewno piękność jesteś tylko takim gadaniem sama siebie dolujesz. Mam nosa do charakterów ludzi a ty wnętrze to napewno masz mega piękne:-P ;-).
Odnośnie zgagi Hehe nio to mój kajtusio będzie chyba łysy tfu tfu ja nic a nic jedynie co to wykluczylam chleb razowy bo jak detektyw wyczailam że to on był sprawca.
Mery super dzięki najważniejsza opinia bo z autopsji i lepiej tak niż puste dywagacje co by było gdyby babcia miła wąsy i ze będzie dobrze hihi banki urzędy i domowa atmosfera przekonały mnie na nie, nio szukam dalej. Acha filmik z usg oglądaliśmy i mam sprzymierzeńców w postaci teściów do Kornelki i Janinki :-D to i mój Krzysiek zmienił zdanie że może rzeczywiście tam hasa sobie Kornelia....:-D. Chlopaczek na chwile obecna Miłosz, Jakubek -dzięki dziewczyny. :-)
Górka ale brzucholek rany a myślałam że ja mam wielgachny a mam połowę tego co twój i spodnie ciążowe wciąż mam luźne na ściągaczu, a moje dzidzi odwrotnie na usg lekarz mówi że większe takie niż przeciętne. Akaya kocie mały :-), ty to chyba jesteś mega laska, bo młodziutka jestes więc we wszystkim będziesz pewnje seksi. Moja siostra była młoda w ciąży to oczu od niej nie dalonsie oderwać taka była zgrabna z brzuszeczkiem. Co tam i was spoko? Polecam Ci gazetkę poradnik przyszłej mamy Claudi tam masz wszystko o torbie do szpitala.
A właśnie dziewczyny ma/miał/używała ktoras aparatu do pomiaru tętna w domku ? No mam na mysli jakie jest tez wasze zdanie wg doświadczeń lub potrzeb?
Ps
Ja na ruchy wciąż czekam waruje i słucham, narazie tylko kiszeczki i jedzenie.... z całą pewnością jedzenie bo są zaraz po szmanku. Mam nadzieję że nie przegapie w tym całym nasluchiwaniu. Achhhh ale się tym napalam Hehe cudneb to i śmieszne.
Ps2
Kati Kati ten mikołaj to Cie chyba porwał i trzyma na uwięzi ;-), daj znać to wyślemy ekipę poszukiwacza :-P.
A tak na poważnie to super i ściskam kciuki i przeciągnij aż do trzech króli ,no ile wlezie to korzystacie z Hubercikiem.