Dzień doberek :-)
A co to nikt nie planuje macierzyńskiego ani urlopów i powrotów do pracy? Jestem bardzo ciekawa czy już o tym myślicie. Ja powoli coś muszę obmuslac bo w pracy pytają kiedy chce wrócić.
Górka mam nadzieję że wszystko ok i obyło się u was bez szpitala.
Odnośnie husty to, planuje do roczku nie więcej. Dzieci się lepiej chowają są spokojniejsze i coś tam jeszcze odnośnie ważnego ułożenia że lepiej działa husta na kolki i kręgosłup i może to też sposób na więź z kajakiem której pozbawiam się rodzac przez Cc. Wózek i tak będzie ale planuje kupic w taki śmieszny sposób bo juz razem z dzidziusiem.
A właśnie Co myślicie o takich wózkach jak skorupki od orzecha włoskiego? Takie połówki z którego dziecko prawie wystaje zupełnie jakby miało wypaść ?. Miał ktoś ma próbował może? Na moje oko to jakieś bardzo bardzo kiepskie ale może nie wiem wszystkiego o tym wózku.
Górka Hehe no ok już wiem że na pytanie -rodziłas takim znieczulenie czy innym, w przypadku gdy wiesz o tylko jednym rodzaju, a o drugim nie masz pojęcia to zawsze będzie tak bardzo komplokowalo komunikację że trochę będzie słabo się dogadać :-).
Przypominam że temat założyłam pod sztandarem że dzielimy się wiedzą tzn każdy coś wnosi i jego wiedza jest szanowana a nie pomijana w przypadku gdy akurat Ty sama o niej nie wiesz. Naprawdę zachęcam narkoza może się trafić i warto przyjąć do wiadomości żeby się potem naprzyklad nie rozczarować. Nie liczę na służbę zdrowia więc wolę wcześniej coś sobie pozyskać żeby być mądrzejsza jak trafię na jakieś słabe baby pielęgniarki na oddziale.
Dantek to samo Hehe może wy z jednych stron jesteście. Jakbyś zupełnie nie dopuszczala że narkoza jest stosowana i wg moich informacji naprawdę może się każdej przytrafićz różnych nieoczekiwanych względów, a przedewszystkim z braku czasu i zagrożenia życia dziecka i twojego. Narkoza działa dużo szybciej jak chcesz to popytaj mogę Ci opowiedzieć zamiast Dantku pisać tak śmiesznie że narkoza to jakaś nisza i herezje bo w ciągu jednego dnia u ciebie na oddziale dziewczyny nie miały. Daj szansę innym Mamom zgłębić i odczytać ze mogą mieć coś takiego nawet jak sie szykują na Sn. Hihi no jak rany Dziewczyny Górka i Dantek to coś u was jak z klasycznego cytatu 'moja jest tylko racja i moja jest mojsza niż twojsza :-D ' całuję was gorąco i jak coś to bez urazy ;-)
Kochane forumowiczki nie znam się na kajtusiach pisałam lokalnie, dopiero zaczynam przygodę, dlatego bardzo ostrożnie dzielę się z wami wiedzą analizuje sprawdzam i dopiero pisze coś z nadzieją że będziemy najlepiej przygotowanymi Mamami 2016 :-D nio kropka hihi.
Buziaki i miłej niedzieli - apetyt wrócił ser biały musztarda pomidor chlebek masło - pycha kanapka :-D smacznego wszystkim Nam.