Fasolka witaj 
Dantek, ono ponoc nie jest zbyt nisko, tylko mi na macice naciska. Tez bedzie obserwowal, zrobil screeny z ostatniego badania. W sumie nie wiem dokladnie, jedynie tyle wiem, ze trzeba seks zamienic na delikatniejszy styl
tak powiedzial. Wczoraj zesmy uprawiali seks delikatniej, M we mnie caly nie wchodzil i juz nie bylo krwawienia. Ale znowu jak bylam raz w szpitalu to ginka powiedziala, ze macica sie powieksza i stad moze byc krwawienie. Ahh nie wiem
trzeba sluchac swojego gina i tyle
do swojego tez chodze w sumie od kad jestem w niemczech, i poki co to to co mowil sie sprawdza wiec chyba mu moge zaufac.
Dzisiaj sie wystraszylam teoche, bo okazalo sie, ze jedna babcia z pracy ma gronkowca, a jeszcze przed ciaza do niej chodzilam, i polecialam do gina, bo jest przy pracy, ale powiedzial, zeby poprostu higiene zachowywac i starac sie omijac czesc domu, gdzoe babcia ma swoj pokoj. Ogolnie w pracy dbaja o mnie, zebym za duzo nie robila, na szczescie zostalam w opiece, nie wrzucili mnie do kuchni, tylko mam ludzi, ktorzy sa jeszcze mobilni. Ale powiem wam, ze jak przyjechalam do domu tak padlam na ryj. Mialam zgona totalnego. 3miesiace nic nie robilam, nagle duzo ruchu hehehe swoje zrobilo
A co do wozka ja tez bym chciala taki 3w1 ale zobaczymy, jeszcze sie nad tym doglebniej nie zastanawialam. Na to mamy czas 
Ide zaraz sie walnac na chwilke do wanny. Musze. Tak mnie kosci bola, trzeba je wygrzac. Ale z temp wody tez nie bede przesadzac i oczywiscie nie dluzej niz 10min
Ah, niektorym dziadkom z heimu powiedzialam o ciazy, ale sie cieszyli
a jak gratulowali
babcie to zaraz sie rozgadywaly na temat swoich ciaz, porodow, az tak na chwile zycie sie w ich oczach pokazalo. Kierowniczka tez mnie ganiala co jakis czas, zebym usiadla, odpoczela i ze mam za duzo nie pracowac. O tyle dobrze, ze juz sobie opinie u jich wyrobilam, i wiedza, ze sie nie obijam bo nie mam ochoty pracowac heh