Noszenie na rękach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Noszenie na rękach

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 148 z 148 ]

131

Odp: Noszenie na rękach
Elissa89 napisał/a:

Bardzo fajny wątek! Oczywiście że lubię być noszona, niestety przez wzgląd że jestem dość duża nie miałam z tym do czynienia wieki... sad

Ludmiłaa napisał/a:

No dobra. Ale mimo wszystko noszenie na rekach to dość dwuznaczna sytuacja. W sytuacjach erotycznych bardzo lubię. Ale żadnych pozostałych.

Moim zdaniem to jest zbyt podniecająca, zabawa i zbyt prowokująca,

Ale co do samego podnoszenia, mój ulubiony styl to jak pannę młodą przez próg w obydwie ręce. No na barana w ostateczności.

A metodą 'jak worek ziemniaków' byłaś noszona?

Ona sobie nie pozwoli na metodę worek ziemniaków,przecież to nie przystoi big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

Czemu miałoby nie przystawać, chyba każde noszenie jest fajne? Czytałam cały wątek wink

133

Elissa89 napisał/a:

Czemu miałoby nie przystawać, chyba każde noszenie jest fajne? Czytałam cały wątek wink

Fajne,ale z pewnością nie dla Ludmiły jesli chodzi o worek ziemniaków big_smile

134

majka1986 napisał/a:
Ludmiłaa napisał/a:

a zdajesz sobie sprawę że po porodzie czeka Cie ciężka praca, powinnaś się zapisać na wszystkie ćwiczenia dużo biegać bo masz tylko dwa miesiące po porodzie żeby wrócić do 48kg? Bo inaczej będziesz tłustą nieatrakcyjną mamuśką.

A to że twój waży 84 kg, no błagam jak ty przy garach stoisz dogadzasz, to jaki ma być, tuczysz go. A cholesterol rośnie....żeby tylko cholesterol...:D=D

A temat był o noszeniu i nic się nie wypowiedziałaś czy lubisz i czy twój Ciebie nosi....

Mój mężuś ma jak najbardziej prawidłową wę i cholesterol mu nie straszny smile Jest fajnie zbudowany, zero brzuszka, raczej kaloryfer tongue i zgrabna pupcia :)to podstawa big_smile

Jak facet kocha to jest w stanie zrobic wszystko smile nawet na rękach nosić smile
Najczęściej jednak do sypialni smile
No chyba, że jakiś wypad za miasto, wakacje to oczywiście noszenie na plecach wręcz wskazane smile
Ale jakoś najbardziej pasuje mi tak jak na baranach tylko, że przodem... tongue

a do pasztetu to jeszcze mi daaaleko smile lubię być seksowna tongue

Noszenie na plecach- tak przez ramię (jak ten nieszczęsny worek ziemniaków)? O takie noszenie chodzi?

Co do wakacji i ogólnie posiadania dzieci to osoba, która ich nie ma, jak chociażby ja, raczej nie zrozumie jak można spędzać z małymi dziećmi wakacje i weekendy, a co do podrzucania dzieci babciom to też słaby chyba pomysł... Jak można ważyć 48 kg przy takim wzroście, ja mam niewiele więcej cm od Was (Ludmiła, Majka) a waga dużo większa... 175/65 i nic nie mogę schudnąć!

135

Noszenie na rękach w dobie dziewczyn size plus, gdy faceci stroną słabszą, to chyba troszkę trudna sprawa.

136

@Remi
Faceci strona słabszą. Jak to? A czy Ty lubisz nosić dziewczyny?

137

Remi napisał/a:

Noszenie na rękach w dobie dziewczyn size plus, gdy faceci stroną słabszą, to chyba troszkę trudna sprawa.

Każdy ceni siły na zamiary big_smile

138

krzysiek95 napisał/a:
Remi napisał/a:

Ale 65 kg to jeszcze nie tak dużo cioooooo? big_smile

139

Elissa89 napisał/a:
krzysiek95 napisał/a:
Remi napisał/a:

Ale 65 kg to jeszcze nie tak dużo cioooooo? big_smile

zależy ile facet waży big_smile

140

majka1986 napisał/a:

Jak facet kocha to jest w stanie zrobic wszystko smile nawet na rękach nosić smile
No chyba, że jakiś wypad za miasto, wakacje to oczywiście noszenie na plecach wręcz wskazane smile

Majeczko, noszenie na plecach- tak przez ramię (jak ten nieszczęsny worek ziemniaków)? O takie noszenie chodzi? big_smile

141

Elissa89 napisał/a:
majka1986 napisał/a:

Majeczko, noszenie na plecach- tak przez ramię (jak ten nieszczęsny worek ziemniaków)? O takie noszenie chodzi? big_smile

może byc i tak smile a może być tak, że nogi się ma oplecione wkoło jego pasa wink

142

Czyli mówiąc że na plecach chodziło o noszenie na barana a noszenia przez ramię nie praktykujecie? Tak przy okazji- co o nim sądzisz? Naprawdę ważysz 48 kg przy 170cm wzrostu? big_smile Jakaś dieta czy coś? smile

143

Elissa89 napisał/a:

Czyli mówiąc że na plecach chodziło o noszenie na barana a noszenia przez ramię nie praktykujecie? Tak przy okazji- co o nim sądzisz? Naprawdę ważysz 48 kg przy 170cm wzrostu? big_smile Jakaś dieta czy coś? smile

każde noszenie jest fajne smile nie ważne jak ważne, żeby nosił smile a jak do łózka to już w ogóle big_smile
Co do mnie to raczej czas przeszły - ważyłam big_smile nie stosowałam żadnych diet, nie ćwiczę też smile jedynym sportem jaki uprawiam to seks big_smile no i może jazda na rowerze smile nie wiem, może to od genów zależy.... a teraz jestem w ciązy więc troszkę mi się przybrało na wadzę tongue

144

Łojej. To ja Tobą Majka mogę bicepsy ćwiczyć:P Hahjaha

145

oooo
To szczęśliwego rozwiązania życzę! smile

A co możesz ćwiczyć mną? (65 kg) big_smile

146

Wszystko:D

147

big_smile Chyba tylko przysiady- super ciężkie serie big_smile
A Ty serio taki silny? Lubisz nosić dziewczyny?

148 Ostatnio edytowany przez Adam95 (2023-05-12 17:30:36)

Lubię nosić dziewczyny,
na rękach, na plecach, na barana, jak tam sobie życzą.
Jest tu jakaś chętna? big_smile

Posty [ 131 do 148 z 148 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Noszenie na rękach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024