Ona ma mętlik w Głowie..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ona ma mętlik w Głowie.....

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

66

Odp: Ona ma mętlik w Głowie.....

Mieliście wszyscy tutaj rację. Byłem zwodzony do samego końca. Przyjechała do mnie na Sylwestra było cudwonie gadala o naszym wspolnym domu wynajetym, na ktory zreszta dałem pieniadze bo mnie prosiła, a do tej pory nie widzialem go na oczy. Chciała sie zareczac, ja przesunałem te oświadczyny ze wzgldu że dalem na ten dom, że juz we wspolnym domu sie oswiadecze, po czym 14 odwolala 1sze spotkanie ,,bo sie nie oswiadczylem'' a teraz kolejne kiedy dzis mielismy sie zareczac. jestem przez nia wrakiem nie wiem czy nie wyląduje na cmentarzu. Jak można tak  do samego konca oszukiwać i klamać...Dzis gdy mialem już do niej jechać napisala mi o 7:45 gdzie wyjazd mial byc o 9 że mam nie przyjezdzac bo nie ma łożka jeszcze przrewziezionego po czym na moje sms nie odp a moj nr zablokowala bo z innego nr sygnal jest. Jeszcze wczoraj gadać o zareczynach ze chce mieć narzeczonego że jak sie nie oświadcze to kończy ze mna gdy sie zdeklarowałem to i tak uciekła..ludzie pomożcie bo oszaleje...Ja przez takie coś już nigdy nie zakocham sie ani nie zaufam innej kobiecie. W sferze uczuciowej jestem skończony sad

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Cyniczny (2021-01-22 10:48:01)

Latasz jak pies i jesteś gorszy niż podnóżek. Nie będę Cię po główce klepał bo jesteś stary chłop a polerujesz zbroję aż miło. Ludzie Ci tłuką do głowy co masz zrobić by ci pomóc a Ty i tak robisz po swojemu to jakich rezultatów oczekujesz. Kobieta Cię oplotła wokół palca i dajesz się zlewać/gnoić to Ty myślisz że ona Cię pokocha jak zapewne czuje do Ciebie obrzydzenie. Gościu, weź się w garść utnij to raz na zawsze i odnajdź jaja. Ją „spuść w kiblu” inaczej zniszczy Cię jeszcze bardziej. Jak możesz dawać się tak traktować i udawać że tylko utrzymujesz znajomość przez jej dziecko a potem płakać tu na forum? Nikt za Ciebie sytuacji nie rozwiąże. Powiem więcej, będziesz miał tak z każda jak nie przestaniesz latać za spódnica jak pies.

68 Ostatnio edytowany przez (o_0) (2021-01-23 13:31:16)

Walduś zacznij się szanować, poszukaj jaj w spodniach i odpuść sobie tą kobietę i jej humory.
Bo albo jest jakaś niezrównoważona albo się po prostu tobą dobrze bawi,a ty latasz koło niej jak piesek ratlerek.
Gdyby większości facetów kobieta tak traktowała blokując go i zrywając kontakt z nie wiadomo jakiego powodu mimo że byleś dla niej niby dobry to by dali sobie z nią spokój dając jej kopa w tyłek. Laska ewidentnie jest zaburzona i ma bałagan w głowie albo po prostu nie poznałeś jej przez ten czas dokładnie bo zakładała swoje maski by osiągać jakieś swoje cele by potem na koniec zniknąć.
Tak robią zimne suki niestety... zakochać się możesz ale rób to powoli i poznawaj daną osobę w realnym świecie bardziej co byś mógł sobie ją obserwować jak zachowuje się w różnych sytuacjach by zobaczyć na ile ona gra i czy nie jest własnie takim typem laski przybierającym swoje maski, grającej oskarowe role.
Co prawda kupiła cie szybko, pewnie wielu mężczyzn by mogło zwariować i mieć mętlik w głowie spędzając czas z kobietą ,wyjeżdżając czasem ,uprawiając seks. Dla niej widocznie to była taka tam znajomość może jakich wiele miała/ma ,mimo to chyba wszystko za szybko poszło w tej znajomości jeśli chodzi o te jakieś wspólne plany układane niby w głowie jej.

69

Dziś dałem sobie z nią definitywny spokój. Po prostu z nią zerwałem.Zablokowałem na fb i zakonczylem związek. Bo jeszcze wczoraj wybierała pierscionek zareczynowy gadała przyjedz, pojedziemy do naszego nowego domu na kawe, zobaczysz że mieszkam już sama. Co sie okazało. Pojechałem dziś, czekałem na nią jak ten debil 4 godziny pod marketem i w końcu gadajac a to ze jest u lekarza , a  to że  zaraz powie gdzie jest żebym po nia podjechał nie przyszła wcale na spotkanie. Nie przyszła żeby nawet to zakończyć. Dziś powiedziała że zamieszkamy razem gdy znajde prace u niej  ciekawe jak , jeżdzac 220 km od siebie na rozmowy ? Albo się razem mieszka i dopiero szuka pracy na miejscu. Tak to powinno wyglądać. Nastepnie powiedziała żeby dać jej czas bo ,,weszła w straszne bagno i musi sama ztego wyjść bo ja jej nie pomogę. Podejrzewam że owym bagnem jest wlasciciel domu w ktorym mieszkała do grudnia i który do niej zarywał, podejrzewam że maja romans, że nie wyniosla sie do żadnej babci tylko dalej  z nim mieszka majac romans. Bo chcialem jechać niby do tego naszego ,,nowego domu'' na który wziela ode mnie pieniadze to mi napisala żebym sie nie fatygował bo ten dom jest na innej ulicy.Jak można być do tego stopnia podłym żeby domagać sie oświadczyn, domagać sie tego żebym wszystko dla niej przeorganizował,znalazł tam prace na co sie zgodzilem, a pozniej uciekać w taki sposób. Ta kobieta ma 32 lata i trójke dzieci,jest mocno puszysta akurat mi się podobala  bardzo bo takie lubię ale czy naprawde liczy że będzie koło niej wianuszek adoratorów ? Kogo ona szuka ? W dodatku gdy jechałem autem nagrala mi się na pocztę ,,kotek przykro mi ze piszesz o mnie takie rzeczy, błagam pozwól mi sie wytlumaczyć jak wyjde z tego bagna i zobaczysz że wszytsko będzie prostsze, kocham cię''. Ja jej odpisałem że to bagno mnie nie interesuje a  ja chcę normalnej relacji i partnerki a nie takich akcji i żeby dała mi święty spokoj, ja potrzebuję kobiety na żywo a nie jestem jej koleżką na telefon którym może pomiatac. Nie wiem co sie  z nią porobiło od tego 2 stycznia ale naprawdę mam jej dosyć. Takiego zachowania nie zniosę i już napewno nigdy tam nie pojadę żeby znowu z siebie debila zrobić. Mam nadzieję że da mi spokój. I myślę że zrobiła to specjalnie żebym ja nie wytrzymał i to zakończył. Dopieła swego. Jakoś w tą straszną śnieżyce wróciłem do domu. Teraz kobiety sobie odpuszzcam i zajmuję sie zarabianiem pieniędzy.

70

Nie zaczniesz się szanować to tym bardziej ona nie zrobi tego za ciebie. Bo ona już wie, że cię okręciła wokół palca i że byłeś na każde jej zawołanie praktycznie.
Wrzuć na szalę teraz to co ty dawałeś od siebie, a co ona?
Urwij kontakt i poszukaj sobie wolnej, puszystej babeczki która nie ma takiego bałaganu w głowie. No i nie dawaj się tak wykorzystywać na drugi raz.

71

Trafiłeś pechowo na taką, co to chyba nie może żyć bez wiecznego wychwalania swojej osoby i wianuszka adoratorów, którzy będą ją dowartościowywać, bo biedactwo nei przeżyje, jak nie usłyszy od faceta, jaka to ona nie wspaniała i cudna..

72 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-27 18:27:12)

Waldi wspomnij o zwrocie kasy na wynajem od niej ,możesz wtedy się przekonać o uczuciach i emocjach,co to za bagno w które się wplątała usłyszeć możesz również jeszcze więcej fantastycznych i dramatycznych opowieści.

73

ona ma zaburzenia osobowości, może DDA . Ty się wykonczysz to kobieta niestabilna sama nie wie co. Jest opcja że równolegle z kimś kręci aby wybrac lepszą opcję testując was obu. Za dużo kręci a prawdy się nie dowiesz bo nie masz wglądu w jej mózg ani nawet w komórkę. Daj sobie spokój, zobacz ,, 34 kroki " może one ostudzą twoje emocje. Ja uciekałbym dalekooooooooooo od niej , szkoda czasu, zachodu a co jeszcze wypłynie to aż strach pomysleć. Daj jej wolność od siebie , jest takie powiedzenie = puść wolno jak kocha to wruci a jak nie to nigdy nie kochała.

74 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2021-01-28 20:54:38)

normalnyjestem napisał/a:

ona ma zaburzenia osobowości, może DDA . Ty się wykonczysz to kobieta niestabilna sama nie wie co. Jest opcja że równolegle z kimś kręci aby wybrac lepszą opcję testując was obu. Za dużo kręci a prawdy się nie dowiesz bo nie masz wglądu w jej mózg ani nawet w komórkę. Daj sobie spokój, zobacz ,, 34 kroki " może one ostudzą twoje emocje. Ja uciekałbym dalekooooooooooo od niej , szkoda czasu, zachodu a co jeszcze wypłynie to aż strach pomysleć. Daj jej wolność od siebie , jest takie powiedzenie = puść wolno jak kocha to wruci a jak nie to nigdy nie kochała.

Ta kobieta to tylko wierzchołek góry lodowej jesli chodzi o problemy Waldiego z kobietami. Bo kto kojarzy Waldiego z  jego innych "zwiazkow" ten wie ze on zawsze wchodzi w relacje z pozycji wycieraczki. Albo wybiera kobiety które nim zamiatają albo i takie normalniejsze ale widzace ze skoro facet sie nie szanuje to po co one mają jego szanować i docelowo tez zaczynają go traktować jak popychadło.
Dam sobie rękę uciąć ze obecna relacja tez jeszcze nie została zakończona bo Waldi lubi pisać ze to juz koniec i tych" końców " zalicza przynajmniej z kilkanaście, za każdym razem jeszcze bardziej się upokarzajac. Jest jak hazardzista ktory przegrywa juz kolejna kwotę z rzedu ale w desperacji uwaza ze nie ma juz nic do stracenia i rzuca kolejne monetę na stol w nadziei ze może tym razem się odegra. Nie wiem w sumie co się musi zdarzyć zeby sobie odpuścił ta panią.Dostac zakaz zblizania sie? Albo zastać ja w łóżku z innym, tylko musialby najpierw dostąpić zaszczytu spotkania się z nią.
Waldi jesli to przeczytasz to naprawdę daj sobie spokój z kobietami. Nie dlatego ze baby wszystkie to zlo ale Ty wybitnie nie potrafisz być w związku partnerem tylko wchodzisz w rolę naiwnego i zdesperowanego pieska/ podnozka/ sponsora/ służącego. I biorąc pod uwagę lata na forum i zero poprawy nie zmienisz tego raczej i każda kolejna znajomość będzie powtórką z rozrywki.
Skup się na sobie, na pracy. Nie każdy jest stworzony do związku. A skoro dawałeś kasę swojej lubej na różne rzeczy to znaczy ze tą kasę zarabiać umiesz. Staraj się czerpać satysfakcję z tego i korzystać z życia.

75 Ostatnio edytowany przez waldi28 (2021-01-29 14:03:58)

Jednak się spotkaliśmy w środę a wczoraj się zaręczyliśmy... Istna karuzela, tego że tak będzie nawet sie nie spodziewałem. Przyjechałem do niej w środe rano do domu a wczoraj pojechaliśmy 170 km po pierscionek no i sie oswiadczylem z nienacka.Już wiem co to za bagno. Ona została w tamtym domu co była wcześniej bała mi się o tym powiedzieć. Problemem jest psychiczny bratanek wlasciciela domu co ją nachodził. Jeżeli razem mamy tam mieszkać to musi się on trzymać z  daleka od tej posesji bo ja za siebie nie reczę. On ma żone  i dwójuke dzieci wiec niech ich pilnuje. A  teraz musze zaczać zarabiać kase na dom dla nas. Nasz własny dom a nie  te wynajmy

76

waldi28 napisał/a:

Jednak się spotkaliśmy w środę a wczoraj się zaręczyliśmy... (...) A  teraz musze zaczać zarabiać kase na dom dla nas. Nasz własny dom a nie  te wynajmy

Waldi, Ty tylko żartujesz, prawda?

77 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-29 14:41:14)

waldi28 napisał/a:

Jednak się spotkaliśmy w środę a wczoraj się zaręczyliśmy... Istna karuzela, tego że tak będzie nawet sie nie spodziewałem. Przyjechałem do niej w środe rano do domu a wczoraj pojechaliśmy 170 km po pierscionek no i sie oswiadczylem z nienacka.Już wiem co to za bagno. Ona została w tamtym domu co była wcześniej bała mi się o tym powiedzieć. Problemem jest psychiczny bratanek wlasciciela domu co ją nachodził. Jeżeli razem mamy tam mieszkać to musi się on trzymać z  daleka od tej posesji bo ja za siebie nie reczę. On ma żone  i dwójuke dzieci wiec niech ich pilnuje. A  teraz musze zaczać zarabiać kase na dom dla nas. Nasz własny dom a nie  te wynajmy

To nie właściciel ją przypuszczalnie posuwał tylko jego bratanek. Ach to jest różnica wielka smile. Patrz jak prześladowana i molestowana bidulka - normalnie ofiara losu same przeszkody i pod górkę ma - pech i całe życie nieszczęśliwa .Oczywiście tylko Ty możesz zmienić jej przeznaczenie nikt inny .Biała zbroja - gotowa i lśni ?
Kup dużego psa obronnego, bo sam tej kobiety nie dasz rady upilnować jej cnoty ,apeluj o rozsądek u bratanka właściciela, poproś go grzecznie ,ale stanowczo i z groźną miną, żeby nie r...ał Twojej kobiety pod Twoją nieobecność ,na pewno facet Ciebie posłucha i się wystraszy ,a przedtem duży rozbieg zrób, metodą na baranka może trochę oprzytomniejesz - strasznie się zafiksowałeś na jej punkcie w niezdrowy sposób - ogromna desperację jakby widać u Ciebie ,kobieta robi z Tobą co chce waląc Ciebie po rogach wmawiając Ci farmazony,a Ty jak dureń chcesz we wszystko wierzyć to w niedalekiej przyszłości odbije się na Tobie straszliwymi podejrzeniami i wątpliwościami będzie echem wracać ,bo odpuszczanie przeszłości nie jest dla wielu osób prostą sprawą ,dajesz zgodę na mnóstwo niejasności ,manipulacji,kłamstw z brakiem odwagi na szczerość i uczciwość.Wcześniej podarowanej kasy znaczy nie odzyskasz ,ale co tak jesteś przecież bezinteresowny i bezwarunkowy - ideał niemal.
Puszysta d...a to nie wszystko co się liczy w związku ,zobaczysz jednak wkrótce co Ciebie czeka ,pracuj pracuj garb Ci sam urośnie .
Do zobaczenia i trzymaj się bo potrzebna Ci będzie siła do podniesienia się z upadku jak już poziom spermy z mózgu zejdzie Ci do stopnia umożliwiającego patrzenie na świat przytomnie i trzeźwo.

78 Ostatnio edytowany przez waldi28 (2021-01-29 15:39:31)

merle napisał/a:
waldi28 napisał/a:

Jednak się spotkaliśmy w środę a wczoraj się zaręczyliśmy... (...) A  teraz musze zaczać zarabiać kase na dom dla nas. Nasz własny dom a nie  te wynajmy

Nie żartuję . Po co miałaby się zaręczać skoro posuwa ją inny ? Ja jej nie daję niewiadomo ile pieniędzy, ona ma trójke dzieci i pracuje ciężko w markecie często do 23 na druga zmiane  wiec gdzie tu czas na jakiegoś kochanka poza mną ?

79

waldi28 napisał/a:
merle napisał/a:
waldi28 napisał/a:

Nie żartuję .

4 dni temu zerwales, teraz sie zareczyles, masz chlopie tempo xD
slub jutro?

80

Lady Loka napisał/a:
waldi28 napisał/a:
merle napisał/a:

Nie żartuję .

slub jutro?

Zerwałem bo sie wcieklem myslałem że mnie robi w bambuko i specjalnie sie nie spotkała w poniedzialek żebym to ja zerwał.Teraz wiem że nie mogę ulegać emocjom i zawsze wysłuchać  drugiej strony. A ślub zobaczymy kiedy  może za półtora roku jak wytrwamy w narzeczeństwie. Mam nadzieje że jako narzeczona nie będzie robić więcej takich akcji a te jej huśtawki nastrojów musze po prostu nauczyc sie olewać  bo koniec końców i tak jest pózniej dobrze.

81

waldi28 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
waldi28 napisał/a:

Nie żartuję .

slub jutro?

Zerwałem bo sie wcieklem myslałem że mnie robi w bambuko i specjalnie sie nie spotkała w poniedzialek żebym to ja zerwał.Teraz wiem że nie mogę ulegać emocjom i zawsze wysłuchać  drugiej strony. A ślub zobaczymy kiedy  może za półtora roku jak wytrwamy w narzeczeństwie. Mam nadzieje że jako narzeczona nie będzie robić więcej takich akcji a te jej huśtawki nastrojów musze po prostu nauczyc sie olewać  bo koniec końców i tak jest pózniej dobrze.

Ta jasne big_smile bo pierscionek na palcu zmieni czlowieka.
Uwaga, to byl sarkazm. Nie zmieni. Bedzie robic dokladnie takie same jazdy, albo sie wstrzyma i zacznie je robic po slubie.

82 Ostatnio edytowany przez Cyniczny (2021-01-29 19:36:54)

Samica płetwala błękitnego ma waginę wielkości 6 metrów, co czyni ją drugą największą ci*ą świata, zaraz po Tobie Waldi

83

Cyniczny napisał/a:

Samica płetwala błękitnego ma waginę wielkości 6 metrów, co czyni ją drugą największą ci*ą świata, zaraz po Tobie Waldi

Nie sposób sie nie zgodzić.
Tak Jak pisałam, Waldi musi dosięgnąć dna. Musi zastac ja w łóżku z innym i to jeczaca ostro "tak mi doobrze" ( bo inaczej uwierzy ze luba gwałcona  akurat byla). Innej opcji nie ma bo on w swojej desperacji kupi wszystkie jej bajki. Dobrze się ustawiła babka. Na dzieci ma swoją pensje i to co jej daje Waldi plus prezenty, pierścionki itp a w zamian za to da mu d.. od czasu do czasu. Równocześnie w podobny sposób "dorabia" sobie z innymi panami , których potem przedstawia jako psychicznych nekaczy ;-)
Nie zal mi Cie Waldi wogole. Skoro chcesz świadomie pozostać frajerem to frajera należy cackać z kasy na maxa.

84

Z dedykacją dla pary młodej 

85

feniks35 napisał/a:
Cyniczny napisał/a:

Tak Jak pisałam, Waldi musi dosięgnąć dna. Musi zastac ja w łóżku z innym i to jeczaca ostro "tak mi doobrze" ( bo inaczej uwierzy ze luba gwałcona  akurat byla). Innej opcji nie ma bo on w swojej desperacji kupi wszystkie jej bajki. Dobrze się ustawiła babka. Na dzieci ma swoją pensje i to co jej daje Waldi plus prezenty, pierścionki itp a w zamian za to da mu d.. od czasu do czasu. Równocześnie w podobny sposób "dorabia" sobie z innymi panami , których potem przedstawia jako psychicznych nekaczy ;-)
Nie zal mi Cie Waldi wogole. Skoro chcesz świadomie pozostać frajerem to frajera należy cackać z kasy na maxa.

O straszno i śmieszno w tym wątku, że głowa mała. Chlopak jak Ojciec Wilgiriusz będzie miał na garnuszku dzieci z całej okolicy i będzie dzielnym tatusiem.
Chłopak zaślepiony kroczem niewinnej pani, uwierzy w każde jej słowo i będzie walczył o nią. Nic tu rady i trzeźwe spojrzenie bezstronnych, bo on a miłosnym amoku.

86 Ostatnio edytowany przez waldi28 (2021-01-29 21:28:55)

feniks35 napisał/a:
Cyniczny napisał/a:

Nie rozumiem dlaczego ja nie mogę mieć swojej wymarzonej żony ? Dlaczego inni mogą a mi zawsze piszą że sie sie nie uda, ze mnie wali w rogi itp ? U niej akurat mi sie zgadza wszystko, uroda, imie i nawet województwo z którego pochodzi. Ja wcale nie mówie że nie ma wad. MA. Te swoje charaktery i zmienne nastroje. Ja też mam -nerwowość i wybuchowość. Z kim ma mnie walić  w rogi jak na razie jestem u niej śpie  z nia w lozku a ona idzie do roboty a ja siedze, bo szukam jako kierowca u niej.  To czemu matki z dziećmi tak cieżko mają znalezc partnerow skoro tylu chetnych jest niby do przypawiania rogów ? Nie rozumiem tego. Albo jest tak albo tak. Z tą poprzednią co chodzilem 6 lat bezdzietna nie zareczylem sie bo mialem wątpliwości. Z tą z 3 dzieci po 4 latach nie miałem. To o niczym nie świadczy ?  Czy naprawde mam sobie  wziasc jakąś chudą kobiete co mnie nie pociaga erotycznie i sie zmuszac  do bycia z nią ? Oby tylko była bezdzietną panią magister z korpo ? W moim wieku wiekszosc kobiet ma już dzieci.

87 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2021-01-29 22:07:49)

waldi28 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Cyniczny napisał/a:

Nie rozumiem dlaczego ja nie mogę mieć swojej wymarzonej żony ? Dlaczego inni mogą a mi zawsze piszą że sie sie nie uda, ze mnie wali w rogi itp ? U niej akurat mi sie zgadza wszystko, uroda, imie i nawet województwo z którego pochodzi. Ja wcale nie mówie że nie ma wad. MA. Te swoje charaktery i zmienne nastroje. Ja też mam -nerwowość i wybuchowość. Z kim ma mnie walić  w rogi jak na razie jestem u niej śpie  z nia w lozku a ona idzie do roboty a ja siedze, bo szukam jako kierowca u niej.  To czemu matki z dziećmi tak cieżko mają znalezc partnerow skoro tylu chetnych jest niby do przypawiania rogów ? Nie rozumiem tego. Albo jest tak albo tak. Z tą poprzednią co chodzilem 6 lat bezdzietna nie zareczylem sie bo mialem wątpliwości. Z tą z 3 dzieci po 4 latach nie miałem. To o niczym nie świadczy ?  Czy naprawde mam sobie  wziasc jakąś chudą kobiete co mnie nie pociaga erotycznie i sie zmuszac  do bycia z nią ? Oby tylko była bezdzietną panią magister z korpo ? W moim wieku wiekszosc kobiet ma już dzieci.

Nooo wszytko Ci się zgadza ( bo imie najważniejsze:D ). Poczytaj swoje posty ostatnie to sobie przypomnisz ile Ci się nie zgadzało i jak miałeś jej dosc. Ale rozumiem, ze taki desperat jak Ty musi wypierac fakty i wmawiać sobie ze jest ok. Tylko nie przychodz za parę tygodni znowu z płaczem na forum ze Cie wykukala, oszukała albo olewa. Bo jak leżących nie kopie tak wtedy Ci się zasmieję prosto w twarz a lasce przybije wirtualną piątkę ze dobrze frajera załatwiła.
Edit: a co do poprzedniej to nie Ty miałeś wątpliwości tylko sama Cie  olała i przyznała ze nie kochała nigdy. Nie lukruj wiec sobie teraz jaki Ty rozwazny bo Twoje własne posty temu przeczą. Desperatem i naiwniakiem byles i jestes a wyrachowane baby takich namierzają bezbłędnie i cyckaja  z kasy jednocześnie traktując ich jak śmieci. Napisalam Ci juz ze nie masz charakteru do bycia w związku bo nie rozumiesz błędów w swoim postępowaniu ale widzę że moje rady a właściwie rady wszystkich z forum Cie intelektualnie przerastają. Także żegnam.

88 Ostatnio edytowany przez waldi28 (2021-01-29 22:52:57)

feniks35 napisał/a:
waldi28 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Nooo wszytko Ci się zgadza ( bo imie najważniejsze:D ). Poczytaj swoje posty ostatnie to sobie przypomnisz ile Ci się nie zgadzało i jak miałeś jej dosc. Ale rozumiem, ze taki desperat jak Ty musi wypierac fakty i wmawiać sobie ze jest ok. Tylko nie przychodz za parę tygodni znowu z płaczem na forum ze Cie wykukala, oszukała albo olewa. Bo jak leżących nie kopie tak wtedy Ci się zasmieję prosto w twarz a lasce przybije wirtualną piątkę ze dobrze frajera załatwiła.
Edit: a co do poprzedniej to nie Ty miałeś wątpliwości tylko sama Cie  olała i przyznała ze nie kochała nigdy. Nie lukruj wiec sobie teraz jaki Ty rozwazny bo Twoje własne posty temu przeczą. Desperatem i naiwniakiem byles i jestes a wyrachowane baby takich namierzają bezbłędnie i cyckaja  z kasy jednocześnie traktując ich jak śmieci. Napisalam Ci juz ze nie masz charakteru do bycia w związku bo nie rozumiesz błędów w swoim postępowaniu ale widzę że moje rady a właściwie rady wszystkich z forum Cie intelektualnie przerastają. Także żegnam.

99 % Kobiet chce żeby facet im coś zapewnił i chce się przy nim  czuć względnie bezpiecznie wiec ameryki nie odkryłaś. Doskonale  zdaje sobie sprawę że będę musiał zarabiać kasę  aby mieć rodzinę. To logiczne.Desperatem jestem ? Bo lubię puszyste kobiety ? Zawsze mi się takie podobały i nic na to nie poradzę. Moja aktualna ma 165 cm/ 143 kg i taka mi sie podoba najbardziej na świecie. I w naszym kraju raczej mało chętnych do przyprawiania rogów z taką kobietą. To nie jest super modelka według wiekszości napalonych na jednorazowe numery facetów, chyba sie zgodzisz

89

Waldi, skumaj. Masz problem z relacjami. Dlatego pakujesz się ciągle w związki bez przyszłości.

Jesteś emocjonalną, tykająca bombą.

Zanim się z kimkolwiek zwiążesz, pobądź przez pół roku sam. Olej na ten czas wszystkie babki. Idź na terapię, by się lepiej zrozumieć. Stary, żyjesz w jakimś matrixie. Można i tak, ale wiesz kto będzie na tym cierpiał? Ty i tylko Ty.

Przeczytaj wszystkie swoje posty jeszcze raz od początku. Sprzeczność goni sprzeczność. I w imię czego?

Dobrze, że chcesz miłości, ale zachowaj przy tym wszystkim umiar i rozum....

Zwolnij, upewnij się, że to ta jedyna, a nie jednego dnia DEFINITYWNY KONIEC, a parę dni później NARZECZEŃSTWO.

Oprzytomnij, zanim obudzisz się z ręką w przysłowiowym nocniku.

90 Ostatnio edytowany przez waldi28 (2021-01-29 23:22:41)

merle napisał/a:

Waldi, skumaj. Masz problem z relacjami. Dlatego pakujesz się ciągle w związki bez przyszłości.

Zanim się z kimkolwiek zwiążesz, pobądź przez pół roku sam. Olej na ten czas wszystkie babki. Idź na terapię, by się lepiej zrozumieć. Stary, żyjesz w jakimś matrixie. Można i tak, ale wiesz kto będzie na tym cierpiał? Ty i tylko Ty.

Przeczytaj wszystkie swoje posty jeszcze raz od początku. Sprzeczność goni sprzeczność. I w imię czego?

Zwolnij, upewnij się, że to ta jedyna, a nie jednego dnia DEFINITYWNY KONIEC, a parę dni później NARZECZEŃSTWO.

Ja dokładnie o tym wiem. Po prostu nie mogę ulegać emocjom. Muszę brać awantury i nastroje na chłodno. Nie mogę tego przeżywać emocjonalnie. Jest to bardzo ciężkie ale może z czasem tego się nauczę. I być może dlatego wybieram sobie takie a nie inne kobiety.Może to przez to ze moi rodzice się rozwiedli gdy miałem 15 lat i przez to byłem  w ten rozwód uwikłany. Jakieś badania u psychologa, jakieś przesłuchania w rodzinnym ośrodku diagnostyczno-konsultacyjnym przy sadzie. Może dlatego chcę stworzyć naprawdę stabilną trwała relację  z kobietą co mnie naprawdę pociąga. Nie chcę powielać błedów moich rodziców. A tymczasem ojciec bedąc w zwiazku małzeńskim zdradzał matkę na lewo i prawo a  matka mu ciagle przebaczała. Ja nie wyobrażam sobie mając  żone zdradzać. Dlatego szukam swojego ideału. I chyba znalazłem skoro wczoraj były oświadczyny...Moja narzeczona nie miała też łatwo. Najpierw jej matka odeszła zostawiajac  ją z ojcem do innego faceta. Pozniej ojciec jej zginal w wypadku. I pozniej  poznala  starszego ode mnie 13 lat meża ktory ją bił i nie szanowal 10 lat a pozniej mnie. A ten mąż do tej pory udaje skrzywdzonego przez nią..Makabra.

91

waldi28 napisał/a:
merle napisał/a:

Ja dokładnie o tym wiem. Po prostu nie mogę ulegać emocjom. Muszę brać awantury i nastroje na chłodno. Nie mogę tego przeżywać emocjonalnie. Jest to bardzo ciężkie ale może z czasem tego się nauczę. I być może dlatego wybieram sobie takie a nie inne kobiety.Może to przez to ze moi rodzice się rozwiedli gdy miałem 15 lat i przez to byłem  w ten rozwód uwikłany. Jakieś badania u psychologa, jakieś przesłuchania w rodzinnym ośrodku diagnostyczno-konsultacyjnym przy sadzie. Może dlatego chcę stworzyć naprawdę stabilną trwała relację  z kobietą co mnie naprawdę pociąga. Nie chcę powielać błedów moich rodziców. A tymczasem ojciec bedąc w zwiazku małzeńskim zdradzał matkę na lewo i prawo a  matka mu ciagle przebaczała. Ja nie wyobrażam sobie mając  żone zdradzać. Dlatego szukam swojego ideału. I chyba znalazłem skoro wczoraj były oświadczyny...Moja narzeczona nie miała też łatwo. Najpierw jej matka odeszła zostawiajac  ją z ojcem do innego faceta. Pozniej ojciec jej zginal w wypadku. I pozniej  poznala  starszego ode mnie 13 lat meża ktory ją bił i nie szanowal 10 lat a pozniej mnie. A ten mąż do tej pory udaje skrzywdzonego przez nią..Makabra.

Waldi, jesteś jak niekochany dzieciak, który lgnie do każdego, kto go przytuli i pogłaszcze. Wchodzisz w toksyczne związki i na każdy masz usprawiedliwienie. Teraz też wszedłeś całym sobą i dasz pokroić się za tą kobietę. A ona za Ciebie też?
Masz wątpliwości, bo jesteś na tym forum. Wiesz, ze6to znowu trudna miłość, ale brniesz w to i będziesz cierpiał, bo miodu z nią przez ten czas też nie miałeś.
Nie potrafisz być sam i to twój problem, potem lądujesz gdzieś w  takich pseudo miłosnych klimatach.
Zawsze mnie dziwi w jaki sposób takie trudne i konfliktowe kobiety znajdują kolejnych facetów? Znajdą jelenia, który będzie robił na jej dzieci i na końcu i tak pojawi się ktoś nowy... Czarodziejki?

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ona ma mętlik w Głowie.....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024