Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 2,197 ]

521

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

qrcze w miedzyczasie omlet zrobilam ale jestem gosposia no ,a wy macie ciekawszy temat widze

Zobacz podobne tematy :

522

to jastem na lateks uczulona tez mnie tak swedzi wryyyyyyyy wiec zel pewnie tez odpada

523 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:15:19)

dlatego też wolę nie używać żelu smile wolę mieć mniejsze doznania smile

jeszcze raz napiszę...ale z nas zboki tongue

SHANIA po wibrator...daleko masz do sex-shopu??? tongue

524

no zboczku jeden ty gonia łobuzie lol

525 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:18:38)

Ludzik a Ty nam o omletach nie gadaj cóześ Ty tam robiła hiiihiiii pewnieprysznic poszedł w ruch   roll   kurde no daleko ale z alegro mozna pewnie kupic hiiiihiiii narazie kaski nie mam ale pomyśle jak zakupie to na pewno sie pochwale narazie rączki będą błądzic hiiiihiiiii

526 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:17:13)

faceci mogą świntuszyć??? mogą...to my też możemy big_smile

Kasia nie chciała gadać o seksie...uciekła normalnie smile

527

chyba sobie ten wibrator zamowie przez neta ,bo do sex shopu z malym dzieckiem to jakos mi sie nie kwapi,jeszcze jak sobie pomysle ze synek zacznie mnie zasypywac pytaniami, Boże

528

ja tez przez neta zamawiałam..czekałam krótko jakieś 24 godziny...:)

529

moj maz to taki niby kozak ale jak chodzi o sex ,to tylko fajna bielizna ,a reszta to on jest na NIE ,szkoda ze nie jest na nie jak obce baby tłamsi

530 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:20:53)

Ja tu o błądzących rączkach pisze a WY juz na następnej stronie hheeheh    24 godziny no to ekstra jak pogotowie seksualne hiiiihiiii a gdzie zamawiałas duzo kosztuje?

531 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-10-06 13:23:48)

temat się rozkręcił Shania...a chłopy taaa...bielizna, pończoszki, rajstopki...:)

a zapłaciłam z przesyłką chyba coś koło 50,00 zł...sam wibrujący 35,00 kosztował a sklep...nie pamiętam dobrze...sex coś tam

Powód edycji: usunięcie linku.

532 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 10:25:18)

no ladnie na chwilke znikłam a tu proszę sex party
Zgłosiłam jeden pościk do usunięcia a moderatorki mnie zlały żadnej odpowiedzi(((((((((((((

533 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:25:49)

eee to tani jakoś heheheh tymbardziej pomyśle przy następnych alimentach hhheheheh bo dzis przedszkole zapłaciłam i nie powiem ile mi zostało w portfelu ,taaak zrezygnowana ja juz tu o buzerkach błdzących rączkach mówie a Ciebie nie ma hehhehehe

534 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:26:30)

zrezygnowana...trza sobie jakoś radzić big_smile

co do forsy to nic nie mów...kurna byle co się do jedzenia kupi i 100 już nie ma...że już nie wspomnę o przedszkolu i szkole...same podręczniki dla młodego kosztowały 300 zł. a Aśki przedszkole 500 zł.

535

qrcze ,ja wibratora jeszcze nie probowalam i mnie korci jak niewiem co ,skusze sie

536 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 10:27:25)

fajne i tanie nawet z przesyłka sa na allegro gadżety))))))))))))))))
Ludzik jak nie masz wibratora to pralka z duzymi obrotami)))))))))))))

537

podałam tam link do strony skąd zamawiałam smile od razu jest z bateriami nawet smile

538

To musze kuknąc na te stronki jak chwilke znajde

539

no musisz, musisz...naprawdę fajna sprawa ten wibratorek smile

540

słuchajcie trzeba chyba nowy temat zarzucić "jak sobie radzą kobiety..." może ktos coś nowego nam zapoda)))))))))

541 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:31:44)

smile gonia nie ma wibratorków nie znalazłam na tej stronce   upss a Jakis Pan

542

Witam , piszę nie wiem czy pod dobry adres ale spróbuję. Jestem męszczyzną i mam wielki problem. W kilku slowach żeby nie nudzić. Jestem w związku około 17 lat. Mamy 2 wspaniałych dzieci. Po mojej emigracji za kasą , która trwała 2 lata moja żonka bardzo się zmieniła. Zamkneła się w stosunku do mnie w 100 procentach. Zaczeła wychodzić, wyjeżdzać  nie wiadomo dokąd, a na pytanie gdzie jedziesz odpowiadała mi że do przyjaciół " i nie chcę żebyś mnie kontrolował", nasi wspólni znajomi również to zauważyli , że  się bardzo zmieniała. Około 2 tyg temu żona zakomunikowala mi że jest ktoś trzeci , osoba którą kocha i chce z nim być- choć ileś razy przez ostatni okres zadawalem jej pytanie " czy jest ktoś między nami - odpowiedź : chyba jesteś niepoważny o czym Ty myślisz".
Grunt obsunął mi się spod stóp, załamanie totalne, głupie myśli, przemęczenie, nieprzespane noce, placz, rozpacz. Zapytałem żonę kim jest ta osoba.? odpowiedź brzmiała : jest to człowiek przy którym czuję się dobrze- chcemy być razem, czlowiek który w tym samym czasie również powiedział swojej żonie o romansie, człowiek który rozbija swoją rodzinę z 2 małych dzieci, nie wiem czy to jakieś zauroczenie ? czy coś innego? Jak to się mówi " kij ma dwa końce". Żona twierdzi , że może z tym chłopakiem przegadać 24 h/dobę i zawsze jest jakiś temat, a ze mną nie mogla( ale ja cały czas próbowalem żeby żona się otwożyła w stosunku do  mnie), bo ja ją ciągle kontroluję , wypytuję gdzie jesteś itd 
Ufałem jej nad życie , kochałem i kocham ją szczerze, nigdy nie miałem żadnego odskoku na bok. Koleżanki twierdzą , że jestem bardzo atrakcyjnym facetem, wiem że jestem przez nie lubiany, lubią ze mną rozmawiać, ułożony z dobrą pracą-nie wiem czego mi brakuje??? Decyzja żony jest taka że na razie będzie ze mną (chyba z litości), ale codziennie będzie się spotykać z nową sympatią. Proszę dziewczyny, pomóżcie mi , co mam zrobić? Naprawdę ją bardzo kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niej

543

o zrezygnowana...teraz masz ładny awatarek smile a co do nowego wątku...ja wolę  ten big_smile

544

Gonia gdzie podalas adres tej stronki boja nie widze,juz mi od tej gadaniny o sieksie sie dziwnie zobilo hihi

545 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:36:31)

Witaj sid111...no cóż Twoja żona działa na dwa fronty...nie może tego robić a Ty nie możesz się na to zgadzać...musisz postawić sprawę jasno albo on albo ja...a jeżeli nie będzie chciała...to niestety musicie sie rozstać

to jest oczywiście moje zdanie i opinia..ale nie dopuszczalne "bycie" z dwoma osobami...to jest po prostu trójkąt

zrobisz jak zechcesz

przepraszam że tak mówię...ale Twoja żona myśli nie powiem czym...

546 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:40:35)

LUDZIK post nr.531 big_smile

idę do palarni big_smile

Shania to na pewno była ta strona...bo to mi na pocztę przyszło jak zamawiałam... nie wiem może wykupili big_smile

547 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:41:07)

Sid111 witaj myśle ,ze to powinno znalesc sie w innym wątku pt ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD tam napewno wiecej osób podpowie co masz robic  i tam tez azaczynałysmy my swoje historie,ale jak najbardziej wspieranie to ten wątek tu sa osoby zdradzone i zdradzane  a GONIA MA RACJE wiem ,ze ja kochasz co radze i radziłam koleżankom zajmij sie sobą Piszesz,ze byłeś zagranicą niestety nie wiedze tego bo pewnie zna tęsknote za tobą wiec jej nie straszna porozmawiaj z nią jeszcze

548

sid111 jakiś czas temu pewien pan tez miał problem zdrady żonki i napisałam mu tak:

" ...ponoć mężczyźni zdradzają bo szukaja odmienności,potwierdzenia własnej atrakcyjności ...bo w związku,małżeństwie powiało nudą.Kobiety zdradzają bo szukają tego czego w związku brak.(ponoć)!
Z tego co opisujesz Twoją żonę zawsze adorowali mężczyźni i jej to odpowiadało-szkoda ,że nie potrafiła docenić adoracji swojego męża.A może właśnie jej o to chodzi-miała wszystko co chciała,mogła być pewna Twojej osoby i bezpieczeństwa Waszego związku.
Doradzam to co doradzamy każdej kobiecie opisującej na tym forum   zdradę męża-zdystansuj się.Kochasz żonę, ale pokaż,że Ty również wzbudzasz zainteresowanie innych kobiet.
Kup nową koszulę,spodnie-perfum.Oznajmij żonie,że dziś wracasz później bo zaprosiła Cie koleżanka na kolacje w podzięce,że jej pomogłeś.Daj jej do myślenia,niech poczuje niepewność ,troszkę strachu o Was.Nikt nie każde Tobie szukać romansu,pocieszenia ale pozory...Jeżeli brakuje jej namiętności to może jakaś nowość w seksie?Może kino lub drink -skoro skusiła się  na to z innym.
Co do Twojej nieobecności w weekendy-bzdura-głupi pretekst,świadczący o jej niedojrzałości.
Szukasz odpowiedzi dlaczego tak postąpiła...nikt inny jak tylko ona sama Ci jej nie da.Tu na forum kobiety szukają odpowiedzi dlaczego ich mężowie zdradzają, co rozbić bo coś wygasa..
Moja rada dystans-więcej uwagi poświęć sobie ,ale nei zapominaj tez o Waszym związku o jego pielęgnacji. Żeby rozpalać namiętność od nowa nie trzeba spędzać ze sobą 24 na dobe ,iskierka zazdrości też czasem pomaga-chociażby  po to by zatęsknić za druga połówką.Powodzenia"
Oczywiście Twoja sytuacja jest podobna ,chociaz troszke inna....na siłę jej nie zatrzymasz ,rozwodem nie szantażuj bo nie ma sensu.Bedzie chciała odejść to odejdzie, dziecmi też się nie zasłaniaj ...przeczekaj ,nie nalegaj obserwuj...może to faktycznie zauroczenie?

549 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:47:08)

Zrezygnowana masz racje nowa koszula fryz perfum .....i co do reszty zgadzam sie nie zsłąniaj sie dziecmi ,nie szntazuj, nie strasz                 gonia o jakim poscie mówisz ? jesli mnie to nie tyczy nie wnikam smile o boże ale ze mnie blondynka heheheh nie zauwazyłam ze posty mają nr hheheheeh

550

Skup sie na dzieciaczkach masz troszke zaległości  pewnie w związku z nieobecnością ,a żonka niech fruwa. Nie nalegaj na rozmowy ,bo ją osaczysz i pogorszysz sytuację.Poczekaj to jedyne co możesz teraz zrobic ,ale tak jak pisały dziewczyny powyżej pamietaj o sobie ,nadrób zaległości towarzyskie-nawet ustal z żonką grafik wyjść jak w szkole ,daj jej do zrozumienia tak jak piszesz"każdy kij ma dwa końce".

551

Gdzie Wy te nr postów widzicie???

552

Sid 1 11
no widzisz a moj maz z kolei nie prowadzi sie tak dobrze na emigracji ,zreszta jemu nie potrzebabylo wyjazdu zeby sie puscic ,ale to juz wyszlo w praniu,dziewczyny dobrze radza ,pomysl o sobie i soba sie zajmij

553

ja bym jednak dziewczynki postawiła na wybór...niech sie wyprowadzi i przekona który lepszy... nawet w swoim przypadku nie pozwoliłabym na życie w trójkącie..ona ewidentnie mysli o sobie a nie pomysli co on będzie czuł jak będzie spotykała się z Tym drugim...nie i jeszcze raz nie smile

554

Na chwilę znikłam i ot co ale sie porobiło,temat sexu mnie ominął i widzę,że mamy gościa sid111 dokładnie postaw sprawę jasno albo ty albo ten drugi.No i jak radzą dziewczyny zadbaj o siebie i wyjdż częściej z domu by powiało tajemnicą i zazdrością.

555

Gonia WIELKIE BRAWA za posta

556 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:51:13)

dziewczynki po prawej stronie jak się post zaczyna big_smile

ludzik.. a dlaczego brawa od razu big_smile

557

po prawej stronie zrezygnowanaaa

558

sid 111
idz na masaz tajski i jej powiedz o tym ,nawet potem zdaj relacje jak bylo,u mnie dziala a jeszcze nie bylam tylko sie pochwalilaze ide do pana masazysty

559

aaaaaaaaaaaaaano teraz widzę hihi

560 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:54:09)

o tu...........................................................................................................................................................................................560

561

shaniu my dwie takie blondynki hihi

562

a tak a propo wibratorów w dzisiejszym "fakcie" piszą że wczoraj spłonęła w Lublinie hurtowania zabawek erotycznych tongue

563 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:55:23)

ehhhehehe no to prawda ale nie bede farbowac  No Kasiunia   sexy były no to krach na giełdzie będzie

564

jaki krach shania rynek erotyczny nie ma krachu -chyba jedyna dziedzina........stety bądź niestety.

565

nie no jasne smieje sie wink

566

kurcze i przegapiłam,ale brałam prysznic by dziś z wami do ostatniej minuty posiedzieć.dziś córę babcia odbiera bo dłużej mają lekcje.No i dylemat miałam co na siebie włożyć.A co tych pończoszek i ładnej bielizny to fakt,faceci są wzrokowcami i jak widzą babkę w fajnych pieleszach to od razu im bryka tongue

567 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:00:09)

no właśnie Kasia...a jak ty byś chciała np. żeby stringi z trąbą słonia założył to NIE...nie założy tongue

568

a no nie nie założy woli nagolasa latać ehehehe,shania nie no co ty nie farbuj włosów bo ładnie ci w tych blądach tongue

569 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:02:52)

ehheheheeh nie zle ale to fakt ja jak juz zaczne brykac tez kupie coś ekstra ,Bielizne zawsze lubiałam ale teraz to juz z grubej ruruy bede działac i pejczyk kupie dla pożądku hiiiiiihiiiiiiii a wiecie co zrobiłam wczoraj ???? heheheehh wkradłam sie na poczte męza (oj nie ładnie shania ) atam portal randkowy i wkleilam fote modela i te głupie pisza jak potuczone (oj niegrzczna dziewczynka) hiiihiii....dziekuje Kasiunia

570 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:04:03)

robisz sobie z niego jaja Shania...ale popieram...a słuchaj spróbuj do niego napisać jako wiesz...inna kobita...zobaczymy co Ci napisze... tongue

571

ehhheheheh nie wiem czy zaglada na tą poczte bo ma drugą ale moj wech co do haseł jest nezły zawsze moge cos namodzic hiiihiiiii dziwne to bo on przystojny a takimi sie bawi rzeczami i same młode piszą

572

dobra jesteś shania i to jaka nie grzeczna,może ten pejczyk to na ciebie by się przydał,zachowujesz sie jak lejdis ehehehe nie dobra dziewczynka.A co powiedzie na to,zeby wasz facet podczas sexu by was związał??? Zawsze miałam takie fantazje ale mój zawsze rzadko to robił choc nie raz o tym mówiłam odemnie to by chciał bóg wie co sad

573 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:07:00)

a adresu drugiej nie masz...albo na gg napisz ??? tongue

Kasia...nad tym się nie zastanawiałam...ale nie wiem czy bym chciała big_smile

574

mam adres poczty i hasło pewnie odgadne i gg tez mam zawsze moge nowy nr załozyc .....a wiązanie hmmm moze byc ale tak zebym nogami mogła ruszać  big_smile

575

kurcze...w tym przypadku nogi najważniejsze smile

576

big_smile a i jeszcze jedno jak za włosy chwyci to mam dreszcz hiiihiiii

577

sie wie nie chodzi mi o wiązanie nóg,ale rąk,mega odczucia ehehehe,ale zboczenica ze mnie tongue
gonia spróbuj co ci zależy a nóż ci się spodoba zawsze to jakieś urozmaicenie i nie powieje nudą smile

578

najpierw spróbuj od niego jego związ zobaczysz co powie heeheh

579 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:14:25)

a pomyślimy Kasia nad tym big_smile Shania mnie też chwyta... i mnie od razu też bierze big_smile

mi to się czasami zdaje że kobita lubi traktowana troszeczke jak "pani na rurze" tongue

zrezygnowana i ludzik wsiąkli heheheh

shania on związać to się chyba nie da...kiedyś oglądalismy erotyk i mówił że to mu się nie podoba sad

580

eeeeehheheehehh no moze cos w tym jest ale ja tez lubie dominowac w łużeczku

581

shania dobra sprawa z tymi włosami i jeszcze klapsa da ehehehe smile A i chciałabym wrócić do tego ciepłego języczka tongue lubię tak ale do tego jeszcze pluszek musi być w środku nie no miodzio tongue
a gdzie się znów zrezygnowanaaa i ludzik podziewa????

582 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:16:36)

hiiiihiii zboczki jedne ale ooooo tak lubie ale najpierw języczek potem paluszek i odlot  ,,,, klapsior odpada bo mi cisnienie podnosi hiiiihii i mogłabym oddac

583

no tak Kasia...zapomniałysmy o paluszku big_smile kurna dzisiaj siadam na konia...normalnie biegusiem tongue

584

nie podoba mu się bo jeszcze nie wypróbował i nie wie co traci tongue to ty mu powiedz kochanie chciałabym żebyś mnie związał.

585

no powiem...przy tym koniu dzisiejszym tongue

Posty [ 521 do 585 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024