Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 2,197 ]

456

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

no alem sie usmiala,wiecie co,zadzwonil moj wiarolomny pan i wladca i mowi tak,,wiesz ja sie zastanowilem nad tym masazem twoim i ja sie nie zgadzam,absolutnie sie nie zgadzam,,no wiecie co normalnie smialam sie jak dzika i mowie mu,,chlopcze ale ja nie potrzebuje twojej zgody na masaz; ty mojej nie potrzebowales na nocne wyjscia chociaz prosilam zebys tego nie robil,nie zgadzalam sie na to zebys wylaczal na cale noce telefon na twoje zdrady ,wiec twoja zgoda w tej sprawie i w innych jest mi do  niczego potrzebna,a on mi na to ,,widzisz jaka jestes widzisz,jak tak to ja tez bede robil co bede chcial,, ja mu na to ,,sluchaj ty juz od dawna robisz co chcesz,wiec jedno (...) wiecej jedno mniej ,co to dla mnie teraz za roznica??,,i wiecie co najdziwniejsze jest to ze ja naprawde tak MYSLE

Zobacz podobne tematy :

457 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 09:06:01)

hihi Ty to ludzik masz od rana folklor ))))))))))))))))))
Co was napadło z tym masażem?
Gonia  a próbowałaś może kulek analnych bo właśnie się zastanawiam nad kupieniem?)))))))))))))))

458 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:07:34)

ludzik...przynajmniej sie nie nudzisz...zrezygnowana...ładna laska z Ciebie:) dzieciaczki też ładniutkie smile

a kulek nie próbowałam...ale wibrator jest git...nie wiem nawet czy nie lepszy od prawdziwego...wiecie tamten nie wibruje smile

459 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:10:27)

czesc śliczne jestem smile wibrator hmmmm nie mam, musze pomyślec  smile) ludzik smieszny on jest ten twój ,dobrze mu powiedziłąś Kasia ja rozumiem doskonale ja tez jestem ,jak spłoszone zwierzątko i ciezko.....

460

zrezygnowanaaa ja nikogo nowego nie szukam nic na siłę,raz się sparzyłam i więcej nie mam zamiaru.A co to się dzieje z tobą że żle się czujesz???
ludzik normalne,że co to zaróżnica jeden czy kilka razy jeden pierun.Najbardziej boli ten pierwszy raz,póżniej to jakoś inaczej się do tego podchodzi.
gonia ja to wczoraj wystawiłam adnotację by usunęli śledzika,bo z tej naszej klasy powoli sie robi taki chłam,że szkoda gadać i te oceny do zdjęć,no to jest normalny koszmar!!!!!Coś w stylu portalu Fotka.

461

a ja dalej nie wiem jak usunąc sledzia ,ale udało mi sie oceny zablokowac,  zrezygnowana cóz Ci dolega???A ha Kasiu na spanko ja mam lekartewki mówie- tabletaka szczęscia,biorę poł o 18 i potem spie jak dziecko

462

Ja tam musze sie chyba tez zaopatrzyc w wibrujacego, kiedys jak wspomnialam staremu to powiedzial ze to tak jak zdrada, czujecie ON tak powiedzial, a co do masażu to na tym forum mnie natchnelyscie kochaniutkie, moze pomyslicie ze ja szurnieta jestem ale chcę zeby mnie podotykal facet, inny facet, od lat tego nie mialam, nie potrzebowalam, a teraz potrzebuje, czy ja jestem zboczona jakas???????????

463 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:16:08)

dziewczynki...ja widzę że jakaś straszna deprecha tu sie wdała...w warszawie zaczyna pomału świecić słońce więc proszę tutaj się opanować i przestać się deprechować smile

a że nk to druga fotka to się zgadza...najlepsi są kolesie z rodzinką na karku którzy pisują śmieszne komentarze panienkom w dziwnych pozach i rozebranych cytuję dzisiejszy: "masz świetne nogi z chęcią bym Cię całą lizał"...zdjęcie rozumiecie z żoną i dwójką dzieci hehehhe

idę zapalić smile zara wracam smile

464 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:18:37)

eeeee i tak też mozna byle w miarę był oglądalny i przyłożenia miał dobre hehehheeh     gonia u mnie tez słoneczko a po wczorajszych rozmowach z wami lepiej sie spało   a nk miałm usunąc swój profil ale jak kasia rzuciła haslo to jeszcze zostawiam ale chyba będesie wycofywać ztego interesu bo żłosne to się staje

465

Shaniu,no wlasnie ladnie to ujelas,sploszone zwierzatko,a ja tonawet dzikuska bym powiedziala,bo nawet jakies dziwne uczuciamialm ze towarzystwo mezczyzny mnie peszylo,zwlaszcza jak fajny ,czylam sie taka do niczego ,brzydka,ze on mnie ocenia i takie tam

466 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 09:19:37)

A w Poznaniu tez słonko ,więc wisielcze nastroje do kieszeni )))))))))))))))))))))))
Co do masazu to polecam mnie zawsze rozluźnia i jestem jak nowo narodzona hihi

467

ja tez nie mogłam sie w lustrz oglądać czułam sie beznadziejna i głupia ale i tez rzeczy mozna oswoic

468

Kurka no przestańcie z tym dołowaniem wróćcie na kilka stron wstecz i przeczytajcie co pisałam o Angelinie....

469

ludzik no co ty u kobiet tak jest,ze z wiekiem popęd wzrasta,a facetom nie chce brykać hehehe.co do wibrującego świetna nawet zabawa dla dwojga.Też bym zjadła taką tabletkę szczęścia ale ja to jestem jakoś anty nastawiona do lekaży,nie lubię do nich chodzić.A te ziołówki z apteki to na mnie nie działają

470

no wlasnie wiec ten masaz mi na reke ,bo tak sobie wykombiowalam ,ze przeciez taki masazysta masuje roznekobitki wiec naich tle nie bede wygladala najgorzej ,nio

471 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:23:25)

eee ja tam czuje sie ok nie dołuje jest dobrze smile a poz aty bezzebny ma dzis byc wiec heheheheheh będzie wesoło....Kasia ale czasem tzreba odpocząć a dobry sen nikomu nie zaszkodził ja nie biore całej i tylko sporadycznie

472

Widziałam wasze fotki i NICZEGO Wam nie brak ,a to co sie stało to wynik....czekajcie jak to szło?
a już wiem ,że nawet najwyśmienitsza kawa codziennie wypijana z ta sama osoba przegrywa na rzecz przesłodzonej herbaty z nieznajomą /mym

473

Kasia masz rację...wibrujący dla dwojga to też fajna zabawa...a co do deprechy...już pisałam proszę się uspokoić smile

474 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:28:07)

No więc ich zmuliło hehehhehhehe i dobrze a dobra kawa to dobra kawa kaska łobuzie skoro masz godzine drogi do mnie to zapraszam jak juzłazienke zrobią wezmiesz dziewczynki i mozemy gadać cała nocke u mnie spac jest gdzie postawie Cie na nogi....a w ogóle Kasia medal za wątek  bo siła i mądrośc jest w Nas...:)

475

zrezygnowana...mi na pewno wagi nie brakuje smile Kasia...Shania ma rację...trza Cię na nogi postawić

476

Wczoraj jak o was sobie myślałam to mi się skojarzył film"lejdis"czy siakoś tak oglądałyście?

477

Lejdis mam nawet w sowjej płytotece...ale na złe dni lubię obejrzeć "dzień świra" to dopiero odjechany film

478

Kurcze chciałam się w sobotę odstresować,bo mam wolne i wybrać się z dziewczynkami do kina na epokę lodowcową,ale sprawdzam i u nas już nie grają:( A co do tej przesłodzonej herbaty gdzieś to już słyszałam hmmm....

479

Muszę ogladnąc słyszałam ,ze dobre smile na nogi możę nas postawic ruch trzeba cos zrobic tylko dla siebie powtarzam sie ale mnie to pomogło wtedy czułam ze jestem sama dla siebie i było mi ok zapisałam sie na taniec, poszłam na warsztaty wspinaczkowe i zrobiłam sama sobie sesyjke foto hiiihiiiii,poza tym ostatni polubiłam robic filmiki z fotkami i podkładem muzycznym jakoś mnie to uspakaja i jak cos tworze

480

Kurka jesień się zaczeła i młody juz ma alergie dziś do szkółki nie poszedł siedzi mi na inhalatorze buuuuuuuuuuuuuuu

481

co do filmow ,lejdis jest oki  ale zdecydowanie wole ,,Nigdy w zyciu taki  na topie ,ze takpowiem hehe

482

To niedobrze hmmm te choróbska wstrętne...a zepoki 3 lubie ten kawałek i mówie ze taka będe podam Wam linka

483 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:35:10)

Ludzik ja wolę książkę od tego filmu...zrezygnowana...widzę że masz taki sam problem z synem jaki miałam kiedyś ja...wyleczyłam a raczej zaleczyłam singulairem i sanatoriami...w takie sezony bierze inhalatory dwa i do tego zyrtec...nie powiem teraz jest lepiej...myślę że Twój syn wyrośnie z tego

484

No ludzik fajny filmik, ale mnie z filmem "lejdis" czy "sex w wielkim miescie" kojarza się nasze pogaduchy

485

Lejdis świetny filmik i ta zemsta kobiet,nie no bomba!!! zrezygnowanaaa też mam alergię,a może warto by go wysłać na odczulanie.Leczenie długie,ale póżniej są rezultaty.

486 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:36:28)

http://www.youtube.com/watch?v=z8F3UZs2 … re=related  hehehehehh    o gonia jaki uroczy awatrek smile

487

ooooooo gonia widzę,że awartar zmieniłaś.

488 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 09:39:32)

Kasiula ile ja juz się nabiegałam z nim po lekarzach ,ile kasy wpakowałam i każdy po lekarz rece rozkłada bo nie wie co zrobić.On ma za duzo alergii na odczulanie próbowałam i była masakra.
Skąd sciągacie avatary?

489 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:40:32)

a zmieniłam Kasia...jakiś mam dzisiaj dobry nastrój od samego ranka...a co do epoki wiewiór zawsze był najlepszy...ja w piątek wieczorem lecę z synem na Harrego...spokoju mi nie daje więc mu już obiecałam smile

awatary z różnych stron w necie...tylko musisz ściągać 80X80 inny nie wlezie smile

490

w neciku sa stronki zrezygnowana   Ja mam w krakowie fajnego spcjaliste a ile on ma lat ten Twoj dzieciak

491

zaraz cos tam znajde jakies seksistowskie zdjęcie oczywiście hihi

492 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:47:34)

to dawaj zrezygnowana...:) ja też tutaj w warszawie miałam dobergo specjalistę...dzięki niemu Patryk już malutko choruje...a na antybiotyku nie był juz ze dwa lata...nie powiem ale też mamy dobrego lekarza pierwszego kontaktu

shania zaginęła...

493

http://www.glitery.pl/

Ja to nie powinnam pracować tam gdzie pracuje,bo mam uczulenie na mąkę,ale teraz jest o wiele lepiej, a zyrtec jem kiedy mi już bardzo dokucza kichanie,kurcze strasznie męczące to jest.

494 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:52:45)

Jestem tongue  tu stronka z avatarami http://www.avatarss.za.pl/avatary/3d/in … ii.php#120

495

no gdzie Ty się kobieto podziewasz??? moze już bezzębny przyszedł smile

496 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 09:53:01)

no widzicie weszło hihi
Młody mi bardzo rzadko choruje ,ale alergia go męczy bardzo kaszel ,katar skóra.

497

a gdzie ty się kobieto znów podziewałaś??? nie mów tylko,ze ten men bez zębów znów przyszedł:P

498 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:55:08)

NI jeszcze nie hehheheh pewnie sie spozni po wojazach i napeno  juz z jakąś kobietą się zabawiał o fajny awatrek       myłam kubki heheheheh

499

gonia my to chyba mamy jednakowe myśli hehehe,ale i tak mnie ubiegłaś,czemu mi się emoty nie wyświetlają:(

500 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 09:56:57)

zrezygnowana...cóż pozycja do buzi i to jeszcze z kolczykiem smile bardzooooo seksistowski awatar smile

widzisz kasia...moze jesteśmy spod tego samego zodiaku co:)

501 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 09:57:34)

Kasia nie dałaś spacji po wyrazie i dlatego smile   ale przekręcam słowa literki mi przeskakują przepraszam tongue

502 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 09:58:16)

No zmieniłam to jest smaczniejsze))))))))))))))
id ekawke zrobic bo padam na pusk

503

mmmmmmmm noooo ale takie usteczka mam gdzies w mojej kolekcji fotek poszukami przesle moze ci sie spodoba

504

ja chyba też wleje w siebie jeszcze jedną kawkę smile

505

dobry pomysł z tą kawką tongue.Ja jestem z pod barana a wy???

506

ja strzelec...urodziłam się w grudniu smile

507

Gonia no co z tymi kulkami miałaś czy nie?

508

dzięki shania a ja sie zastanawiałam czemu mi nie wychodzą te emoty,ale ja zacofana jestem sad

509

hihi baran uparciuszek jak moja córcia ja wodnik szuwarek -luty

510

zrezygnowana...nie miałam i chyba nie zakupię...choć ostatnio z moim N. zakupilismy żel durexa do jakiś tam przezyć erotycznych...i powiem szczerze ze mi nie pasuje smile

511

hihi Ty świntuszku)))))))))))))))))))

512 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:07:12)

JO byczek hehehehehh zrezygnowana podesłalam Ci fotki na poczte smile własnie tez byłam po kawke heheheheh    a czemu Ci nie pasuje gonia .ja z adobrycz czasów próbowałam obreczy z wibratorkiem Durex

513

świntuszenie fajna sprawa...ludzik znów sie katapultował smile

514 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:08:36)

ehehheh katapultował dobre  lol

515

dokładnie uparciuszek ze mnie,a mój mąż skorpion też zawzięty może dlatego nie możemy się dogadać  ]:->

516 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 10:09:00)

No wlaśnie shania i co sprawdza sie fajna sprawa?
Ludzika mam na gg

517 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:10:34)

No smiesznie tak wibruje terzba to sobie ustawic na muszelce odpowiednio ,a i partner ma doznania tyle tylko ze nie  ma to jak ciepły języczek big_smile

518

jezdem ,gary mylam

519 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 10:13:26)

shania nakładka to może tak..ale po żelu mam jakieś uczulenie i mnie swędzi nie powiem co smile

a ja mam w domu dwa raczki (córa i chłop) i skorpionka (synek)...też nie mogę się dogadać smile

SHANIA ...języczek najlepszy...święta racja smile

kurna znowu jestesmy zboczone

520 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 10:14:09)

BO to swedzi tam sa dodane odpowiednie środki dla lepszego ukrwienia i potem albo piecze lekko albo swedzi nie powiem co ....\ tongue   o taaak gonia cieplutki jescze i ehhhhh zraz mi sie zachce i mećżyc sie będe hiiiihiiiii

Posty [ 456 do 520 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024